rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
The Power of Dreams
És hopp, itt a frissítés.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ha valaki észreveszi hogy valóban horpad a kocsi szóljon légyszi! <#csodalk>#csodalk>
The Power of Dreams
The Power of Dreams
(tudom Steering torque filter="30")
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nincs vele különösebb bajom, HDR-rel is jobban fut mint eddig nélküle, a féklámpa sem világít már úgy mint eddig. Ami változást észrevettem az eddig pozitív.
Ami negatív az az, hogy jópár dolog még mindig nincs benne, de azért gondolom szép lassan majdcsak belekerülnek azok is.
Egy dolgot vettem észre, hogy belsõ nézetbõl, üvegen át elég furán néz ki a nap.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Se törés, se karistolódás, se üvegtörés, se lightflare, semmi.
De lehet csak én nem látom.
The Power of Dreams
1. Letölt
2. Az exe bemásol a Updates mappába
3. Launcher indítás > Updates > Install
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Gyakorolni majd csak este 6 után, de az is lehet, hogy a qualira úgy fogok beesni.
A víznek viszont nem örülök, ez a pálya még hererohasztó melegben is szopás. 😊
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Milyen idõt kellene itt menni, hogy csak egy kört kapjak az elejétõl? Mondjuk gumizatlan pályán.
Meg ha esetleg valaki ki akarna lökni az elsõ körben az most szóljon és akkor nem töltöm az idõmet setuppal meg gyakorlással.😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Én úgy tudom, hogy több mindent is csináltak magyarok. Régóta figyelem ezt a RoR projektet és szépen fejlõdik, már van ilyen hotlap mód is online.
Nekem egyelore elment tole a kedvem, bar az elejen meg volt a lendulet😉
Egyreszt mindent manualisan kell csinalni, semmit nem szamol magatol (ideali ivek, koszolodasok, nedves/csuszosabb nyomvonalak, tukrozodesek stb. modellezese).
Masreszt 4-5 ujdonsag kiprobalasa, tesztelese kozben, miutan egyik sem ugy mukodott ahogy kellene, es kesobb kiderult, hogy bugos es/vagy fake, inkabb hagytam az egeszet. Ennyi idom azert nincs...
Talan meg a rendszeres frissites az aktualis, csak ISI stilusban, „kicsit” ritkabban es/vagy annyi hibat jeleztek vissza, hogy tobb ido kell nekik es/vagy elment a kedvuk😊 De hamarosan uj F1 szezon, piszklani kell a Pro-t is, es meg ott van az Event is, igy lehet hogy az rF2 support kicsit megreked...
Jah és a nagy tempónál való hirtelen irányváltást sem szereti a kicsike. 😄
A legnagyobb gondom a fék. Rövidet veszek ez tény (ABS OFF), meg is állok/lassulok, de majdnem mindig blokkol a jobb elsõ, pláne, ha kanyarban kell fékezni. Ezt a bump-ot, meg reboundot annyira nem vágom, hogy hogyan is mûködik, kellene beállítani.
Én meg elõl -4-et hátul -3-at használok, de nem próbáltam ki az elsõ értékeket. Még. 😊