19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Sajnos hűen tükrözi a dolgokat, a napokban beleolvasgattam a hivatalos rF2 fórumba, és hát akiknek FPS problémái vannak, főleg a Radeonosok. :( -
Hat erre nagyon keves a ket konfig, ket user ket gep, hogy ezt igy megalapitsd. Bar en is aztmondom, hogy jobb ehhez az nv, sebesseg gondom nincs, amennyit tudnia kell a kartyanak azt tudja is, csak halvanyak az arnyekok, doglott a hdr.....Bar most frissitettem mindent egesz jo lett. -
Kozerdeku informacio.
Mugennel vegeztunk egy kis tesztet. Ketton configja teljesitmenyben kb ugyanazt tudja, a kulonbseg, hogy nekem ATI, neki nVidia kartyaja van. Termeszetesen ugyanolyan max-hoz kozeli beallitasokkal.
Mugen config:
cpu: i5 2500
vga: GTX 560 Ti
fps: 74
Sajat config:
cpu: i5 2500k
vga: HD 6950
fps: 40
A konkluzio az, hogy az rf2 sokkal jobban fut a zold kartyakon, mivel mas jatekban a ket kartya teljesitmenye kozel azonos.
Mar megrendeltem a GTX 760-at, remelem azzal nem lesz gond
-
Minden nyelven ! :) -
német nyelven? :D -
Nekem van par elado vackom, tele kellene szorni a keriteseket paprfecni hirdetesekkel ! :)) -
Alex, ha már táblákat szrekesztesz... feltennél egy ilyet Aremberg hídjára?
-
-
Zsír, majd kipróbálom . -
-
Es mar megis csinaltam, egyszeru volt, mar nem fagy kilepesnel!:) -
Kozben ugy nez ki, megfejtettem a fagyas titkat;D
Mivel szet kellett darabolnom a palyat a realroad miatt, igy a 3DSE automatan elnevezgette, es tul hosszu file-neveket adott. Eddig fel sem tunt. nehanyat megfaragtam, azonnal jo lett;D Van ~50db file, majd megcsinalom valamikor.
Es ha mar hozzanyulok ismet es build-elnem kell (:D), akor lecserelek 1-2 NFS SpeedHunter tablat, csak Ingy-nek, ilyenre:
-
Igen, betolti a vizes aszfaltot;) Akkor jo, ha utana nem allitasz tulsagosan meleg idot, hogy ne szaradjon fel magatol, hanem csak lassan, fokozatosan, ahogy te korozol a palyan.
Multkor tettem is be videot;) Re:
-
precise #6606 Nem értem mi a bajotok a Skip Barberrel, én azt élvezem a legjobban. Főleg az ilyen kisebb "klub" pályákon mint pl az új Mores, vagy Croft. -
Ha lementem eső közepén , vagy mikor már kezd felszáradni az ív, akkor ha rátöltöm a száraz pályára "onnan folytatja" ? -
Szivesen, en is elvezem:) Most mentem esoben Clio-val, izgi volt, es valoban erezni a gumiknak minden valtozasat. Eloszor erezhetoen a bordazat fogyott el a gumirol (fel kor:P), az egy hirtelenebb valtozas volt, aztan folyamatosan egyre rosszabb lett, foleg amikor egy-egy fektavon elfekezgettem. Es egyre durvabban lehett erzni az elso- es a hatsotengly kozti kulonbseget.
Le is mentettem a realroad-ot, betoltottem szaraz palyara, es mentem egy kort a folyamatosan szarado palyan is:D -
:) Akkor azért nem akart működni :) THX ! -
Megneztem, le van vedve a MAS:) Vagyis teljsesen nullarol kellene csinalni hangokat:D -
szintén nagy hála :)
jó menni ezen a pályán. -
Megcsinálnám, régebben nekiláttam, de a mas kicsomagoló valamiért az istennek se működött ....azóta nem néztem még . -
OK, biztos van valami megoldas, de mivel en mindig is MAX-eztem, igy nekem ez halalos;)
Kellene bele egy Export to MAX :P -
Nincs kedvem a modolashoz, foleg igy, ganyolva;D
De azert egyszer majd ranezek azokra a hangokra:) -
Ha már ilyen kedved van a moddoláshoz, Clio gumihangjait nem tudod lecserélni valami jobbra ? :) Valami jó visítósra ! :) -
Most nincs előttem, meg ezen a gépen nincs is simed, de ha jól emlékszem az edit objectnél nyomsz egy Center-t és akkor az object közepe lesz a közép, és így tudod forgatni meg mozgatni. Vagy beírod a koordinátákat vagy az elforgatás szögét, vagy a kis nyilakat nyomkodod mellette (a kis ablakok mellett ahova a koordinátákat írnád). -
Alabol nem rossz, de a MAX-hez kepest azert nagyon gaz:D Azert megfogni valamit (akar egyszerre 20-30 kulonfele objectet) es egyszeruen odebbhuzni a palya masik vegere pontosan, nagysagrenddel kenyelmesebb legoldas:D
Itt a forgatasnal foleg az volt a gond, hogy a pivot pontja (gondolom a konvertek miatt) mindennek a nulla ponton van. Igy sajat tengely korul nem tudtam elforgatni. Raadasul, kozben vadul backup-olni is kell, mert egyreszt hibas/hibazik a 3DSimEd mentese es/vagy neha lefagy:D -
Kapcsold be a shadow blur-t.
Generalt 3D-s fak vannak benne (lapokra teve). Igy tokeletes minden level korvonala, emiatt is tunik ritkasnak az egesz lombozat. -
Azért simedben a mozgatás meg forgatás nem nehéz. Még nekem is megy.:D -
15 perc:D
(Meg belefertem a 4 perces modositasba:P)
-
Nincs valami otleted, esetleg az ISI-ektol, hogy lehetne levadaszni a hibas objecteket? Vagy valami „javito” eszkoz. -
15 másodperc? :)
szar ATI kártyám miatt ezen a pályán fura kispixelesek a fák, a leveleknél , gondolom az átlátszósággal van valami baja ...De jó a pálya, szép, jó menni rajta Clioval. -
Sajnos nincs MAX-es verzio:/ Ez a nagy banatom. Ha lenne, akkor valszeg megoldanam a fagyast, es kismillio mas dolgot is fel lehetne ujitani.
Sajnos csak 3DSimEd van, ami konvertalni jo, de barmi mast editani halalos es idorablo.
Odebbmozgatni egy objectet, teljes kihivas:D Az Xsector2-ot ujra kellett csinalnom, mivel forditva all a palyan. Max-ban 2 masodperc lett volna elforditani, itt minden ovatoskodassal egyutt volt vagy 15 perc:) -
Akkor mindaketten jól jártunk, frankó lett a javított verzió, az is vigyor hogy a stopperrel mért körhöz 1 tized volt a különbség amit mentem Camaróval. Tutker nagyon. Lehet elkérni a maxos verziót? Lehet ültetek egy két fát meg nemzeti dohányboltot
-
-

Semmivel, en koszi az otletert es a forrasert:) Magamtol nem alltam volna neki, igy hogy „mukodik”, marha jokat korozgetek rajta:D -
rízs király vagy, tököm tele hogy a telón nyomkodom a stoppert 
kérdésre még nem válaszolni, mivel tudom meghálálni cimbi
-
-
Ha esetleg erdekel meg valakit, egy kis Nord update:D
Nordschleife_Shift-v020.zip (61.1 MB)
- mukodik az idomeres! :)
- rendberaktam a realroad-ot a pitben es a Karussel-ben is
- optimalizaltam az arnyekokat es kidobaltam ezt-azt a palyarol;P
- uj TDF es HDR profil
- hozzacsaptam egy mediumra gumizott realroad-ot, ha valaki azonnal gumizott palyan akar menni
KILEPESNEL a fagyas meg mindig megvan:/
Tudom az okat, +3 object/gmt hibas, de mivel 1600 darab object van a palyan, nem fogom megkeresni egyenket;DDDDD Bocsi:P
-
Nem az lényeg mikor mondják, hogy végleges, hanem mikor lesz kész benne ami még nincs ! :))) -
Miért még nem végleges, pedig már december óta, nem BETA :D -
BES: "Phase 1 complete, all cars ingame. Phase 2: tweak & repairs." :)