rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ez egyszer kész lesz, vagyis olyan állapotba kerül, ami szerinted kész, (amilyen precíz vagy, gondolom soha nem fogod így érezni), akkor nem fogsz hozzá egy kis NSX-hez?
Természetesen az közel sem ilyen jó autó, de mégiscsak Honda. <#nevetes1>

hondash3
Nem sok polygon maradt a helyén. <#nezze>

The Power of Dreams

hondash3
Smooth groupból elvileg az rF csak egyet használ, vagy bekapcs vagy kikapcs.
Ahova élt akarok ott mindig külön elementre van szedve az objekt.

The Power of Dreams

lac coo
smoothing groupok is jók, azokat el szokta cseszni ilyen import-export konverteknél ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hondash3
LOL

Olyan VT nincs amit még nem törtek szét. <#idiota>
Ezért is reális a mod. <#vigyor5>

The Power of Dreams

Berúgott a szmájli is. 😄

Nem venném meg. Látszik a sárvédõ és a lökhárító (nem)találkozásánál, hogy m<#vigyor2>ár törve volt...

hondash3
😊

Igen, 3ds-ben hibátlan.

Találtam valami Ignore Splits pipát az exporterben, azt benyomva jobb lett.
<#puszis>

The Power of Dreams

Alexease
De elegge high-poly modell lenne, akkora vertex-ekkel, foleg hogy azok igazabol poly-k😉
Alexease
Semmi gond, en eloszor a piros haromszogekre/nyilakra hittem azt, hogy ki vannak fordulva a vertex-ek, es az a hiba😊
Alexease
Nem elehet hogy csak a tukrozedes miatt ilyen?
lac coo
Akkor meg ilyen, nem nagy baj jó ez .

Toby0501
Szerintem MAX-ban jó, azért gyanakszik a gmotorra.

lac coo
Ezen sokat nem látni , talán MAX-ból rakj be valami képet .

hondash3
Megõrülök.
Vagy én vagyok sík hülye, vagy valamit elcseszett az ISI az update-elt GMT exporterrel.
Akármit csinálok, hegesztem újra a vertexeket, mindig smooth hibás marad az új 1.6i-VT front amit csináltam:

The Power of Dreams

Rönyõ mégánhoz tudna valaki adni egy jó erõs setupot? Esetleg egy motec log filet, ahol ûridõt ment...összehasonlításként. 😊
Kezdem nem érteni ezt az autót és arról szeretnék meggyõzõdni, hogy a setupomban van-e a hiba, esetleg a vezetésemet kellene korrigálnom, vagy a DFGT-t nem sikerült jól kalibrálnom...vagy egyszerre mindegyik. 😄

Dietrich
szerintem az ilyen cégek egy nagy pénzmosoda...a háttérben ki tudja kik vannak, mert nálunk is ez a helyzet kukába mennek a reklámjaik tiszta ráfizetés.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Az a tervem, hogy pár évig gyûjtögetem a papírjaikat, aztán egyben elviszem az irodájuk elé. Mire megtalálják õket a keresõkutyák biztos éhen hal az összes marketinges.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

cifcuk
off:
"beregel" náluk az egész család, és havonta kereset kiegnek lehet vinni a méh-be a papírt. 😄

zolee145
Ez azért megnyugtató, hogy nem ti akartátok ilyenre.
Ahogy írtam is, nem a reklám a baj, de nem tudom azt elképzelni, hogy ilyen hirdetéssel kötött már valaki üzletet.

Nekem marketing szempontból a legnagyobb zsákutca a Readers Digest. Rendeltünk tõlük egy könyvet, mert érdekelt. Kihozták, kifizettük kész. De nem, hetente küldik a nagyobbnál nagyobb borítékokat, amiben kereskedelmi mennyiségû papír van, mindenféle remek nyereménnyel. Tudjuk, hogy sose nyerünk, így aztán nem is veszünk semmi olyat amit nem akarunk.
Most nemrég megint vettünk egy könyvet, mert az megint érdekelt, de a nyerõs levelek, meg a nyerõs e-mail-ek ugyanúgy mennek a levesbe, mert baromság.

Viszont ha ez a két könyv ingyen volt nekik már akkor is bukóban vannak, annyi papírt küldtek ilyen-olyan nyereményekkel.😄
Mellesleg ezt a két könyvet akkor is megvettük volna, ha mondjuk negyedévente küldenek egy katalógust vagy valami listát vagy ilyesmi, és még az agyunkra sem mennek.
Szóval a kevesebb gyakran több.

Najó, befejeztem az offot.😊

Reklám eltávolítva. Amúgy úgy volt beállítva, hogy 24 óránként 1x jelenhetett volna meg, de ezek szerint kicsit tolakodóra vették a figurát 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Dietrich
középárfolyamon a 44 dollár most 9,6K

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
oké mert nálam nincs reklám ha kattintok a hsw-ra..

hondash3
Kívül van vmi üveg, de majd lesz normális, ha lesz mûködõ shader. 😛

The Power of Dreams

Elég érdekes oldalt az árnyék😊 egyébként faca a Honda, remélem majd üveget is csinálsz😊

hondash3
Csakúgy.

The Power of Dreams

zolee145
Más.

Az csak nekem nem logikus, hogy esõben erõsebb lesz az ffb?

zolee145
Megmondom õszintén nem tudom azt elhinni, hogy valaki vett már valamit, vagy igénybe vett bármi olyan szolgáltatást amit így hirdettek. Ezért mondom, hogy szerintem a dolog nem éri el a célját, plusz a látogatottság is kevesebb lez ezáltal.

Ahogy írtam is, nem a reklámokkal van baj, tudom, hogy kell a pénz fenntartani. Azt mondom, hogy egy normális mértékû reklámozás többet ér, mint az amitõl használhatatlanná válik az oldal, és végsõ soron a látogatottság rovására megy.

Dietrich: egy dologra használok firefoxot, ha kell a screengrab.😊

Dietrich
esetleg FF-->Adblock Plus ez nem mûködik?

Alexease
Elmultak a regi szep idok, amikor meg eleg volt nehany szoveges hir kis keppel, nehany apro letoltes vagy link.
Ma mar letolteseket keresnek az emberek, ami GByte-okban merheto. Kepeket, galeriakat ami MByte-okban. Raadasul a „social media”, a kozvetlen, dinamikus dolgok (FB, Like, forum, Twitter, chat stb.) rengeteg eroforrast igenyelnek.

Ez nagy tarhely, eros gep, folyamatos doglodesek, sok-sok penz.

Hogyan lehet megoldani reklamok nelkul, az passz...

De teny, barmennyire szimpatizalok a HSW-vel, elismerem a munkajukat, a multjukat, sajnos en is falramaszom az arcomba tolos full kepernyos reklamtol, es a kattintasonkenti hirdetesektol:/
bardocz
Simracingnewst ezért nem nézem már egy ideje. VirtualR-en is fentvan a hírek nagy része, de ott nem kell ablakokat becsukogatni.
zolee145
OFF

Most szedem le az Infineont. Elsõre a HSW-n próbálkoztam, de ötödik kattintásra is csak a reklám oldal jött be. Nem egy reklám az oldalon, hanem konkrétan egy reklám oldal. Mindenféle továbblépési, vagy bezárási lehetõség nélkül.
Eddig is volt reklám, sõt az oldalak legnagyobb részét abból tartják fenn, nincs is ezzel gond. Valamiért vagy fizetek, vagy ha ingyen akarom akkor tudomásul veszem, hogy a látogatottság a fizetõ eszköz.
Persze van olyan reklám (pl itt az sg-n is a banner) amivel simán együtt lehet élni. Ki tudja, ha olyat látok ott ami érdekel még meg is nézem. Aztán van az a fajta tolakodó, idegesítõ reklám ami a HSW-n és a Simracingnews-on eddig is volt, hogy szépen szinte teljes képernyõn az arcodba tolják a dolgaikat. Ha vársz egy kicsit be lehet zárni.
Idegesítõ, és pont ezért sanszos, hogy nem éri el a célját, mert az ember annyira megutálja, hogy akkor sem kattint rá ha esetleg olyan lenne ott ami érdekli.
Viszont ez a mai dolog ez már nem tolakodó vagy idegesítõ, hanem egyszerûen használhatatlanná teszi az oldalt. Ez többszörösen nem éri el a célját (ha lehet ilyet mondani), mert nemhogy nem kattintasz arra a hirdetésre, de egy idõ után magára az oldalra se, mivel tudod, hogy használhatatlan.

OFF vége.

cselt
Ha valakinek az új patch után nem érzékelne a játék valamilyen gombot a kormányon vezetés közben, akkor at rfConfigban állítsa a Sync-et videóra. Nálam ez megoldott a problémát 😊
Dietrich

Dietrich
már nem csak te? 😉

Dietrich
engem csak arra ösztönözne, hogy keressek más elfoglaltságot és ne tegyem tönkre a kormányt 😉

zolee145
Hülye troll.😄

hondash3
Nem szól be!
<#idiota>

The Power of Dreams

zolee145
Meg a rázókövet, meg az úthibát, meg cigicsikket, meg a hangyát... meg egy idõ után a versenyzést, és magát a játékot.😄
Viszont rázkódás nélkül tökéletes.😊

hondash3
Gyönyörû ösztönzõ erõ a gyári rázás, hogy elkerüld a sódert messzirõl. 😛

The Power of Dreams

Dietrich
én csak a DFGT-t akarom tovább használni, mint ahogy az rf2 akarja 😊

egyébként frissítés után el is kell indítani az rf2-t, hogy a controllini is változzon az updatetnek megfelelõen.

Alexease
Sehogy. Valszeg az lesz majd az uj tartalom, amirol Tim irt.
A Nissan GT hogyan érhetõ el?
(template tölthetõ hozzá, de hol az autó?)

hondash3
Jó kérdés nem néztem utána, mert engem a gyári rázás sem zavar.

The Power of Dreams

Dietrich
nem elég a frissítést felrakni, hogy megjelenjen :p

Dietrich
ahha..és ezt bele kell írni vagy mi? mert nem találok benne ilyet.
nem vagyok modder 😊

hondash3
Tim írta:
"There will also be some content (rfmods) coming, but I've not yet confirmed when."

The Power of Dreams

hondash3
VSYNC opciók:

"Software sync: a timer is used to limit frames drawn to one per vsync period, based on your refresh rate setting. Caps the frame rate at no higher than refresh rate without the notch effect of hw vsync. testing has apparently shown this to be the best option for lowest latency.

GPU: this is the plr file's "flush previous frame" option moved to the UI. this will lower your frame rate in exchange for smoothness. don't use with SLI.

Video: standard hw vsync. only use if your frame rate is consistenly higher than the refresh rate of your monitor, and you object to the tearing effect. "

The Power of Dreams

hondash3

The Power of Dreams

Dietrich
<#worship>