19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-

Ez egy igen igenyes hozzaszolas volt, gratulalok! Sikerult bemutatnod magad megint
Keresd csak a statikus rfactort, ami ugy nez ki mint a CARS, sok sikert. -
Kiscsira !!!! Nem unom ! Hogy te mit unsz azt meg magasrol leszarom ahogy teged is. Valakivel beszltem tobbekkel, ha valamj zavar takarodj vagy kussolj !
Nahat......Bocsanat de kicsit uncsi a sok kockamajom. -
Te komolyan nem unod a sok baromsagod velemenyed leirni 1000x?
Unnepelyesen kijelentem, hogy ertettuk es ha uj ember jon a forumra, akkor neki kulon elmondjuk, de legyszives hagyd mar ezt a temat, mert ezzel van telespammelve a topik.
Majd ha kijon a vegleges, visszaterunk ra, addig teljes mertekben folosleges.
Deal? -
Statikus verziot akartam venni, ami hasit, de mondtak, hogy az mar elfogyott :) -
Ez egy jó kérdés:) -
Hat ez milyen kerdes.... ? :)))) -
De ha nem kell a dinamikusság, akkor miért egy olyan játékkal játszol aminek ez a legfőbb előnye jelenleg? -
Akkor legyen ez is statikus, mit banom en :) Orak hosszat ugy sem versenyzek, gyorsitva meg bovli a dolog :)Mondjuk nekem jo ez is, elvavyok vele, csak ez a velemenyem.Inkabb baj, hogy barkacs es magas a gepigeny, valamint nincs tartalom...De majd idovel az is lesz, gondolom. -
De iRacing még mindig teljesen statikus... Amúgy iRacing grafban rF1et sem éri el szerintem. -
Jo esetben eleri az iracing rafikat,tan arnyekokban meg azt sem.Viszont az 100 fps, ez meg 30 :)Nekem ez a bajom vele.Kinezetehez kepest durvan szarul fut. -
Betennél pár screenshotot a demoból, ami szerinted förtelmes ronda?
Csak mert, bár még van hova fejlődnie, de azért rondának nem nevezném. -
Zsoltee_a_bator #6688 A demo semmivel nem csunyabb, mint a teljes. -
Értem én:) eljön mindennek az ideje, mivel semmi időm jelen pillanatban minek... de ez változik nemsokára szerencsére:D
De ezt a demot nem erőltetném... ez csak rosszat tesz a játéknak.. -
Az nem gáz ha ronda a demo, arra az megoldás ha megveszed
A teljes játék szép...nekem legalábbis, aztán ki tudja ki mit tart annak.
Én nem is pöcsöltem, tudtam hogy előbb vagy utóbb úgy is megveszem, akkor meg tök mindegy. Nem fut a legjobban persze, de ahogy írtam kihagyni nem tudom/fogom.
Egyedül az idegesít, de az nagyon, hogy ellenkormányzás után átcsapásnál egyszerűen túl sok az FFB, szeretem ha erős, mindkét autóm szervótlan :), de átcsapásnál jobban elkönnyül a kormány, kivéve Golf-nál mert ott 'aláfordulhat' a hajtott kerék lejtőn.
Ellenkormányzok megmég, aztán sok oké, van ilyen, betapad-átcsap, én meg egyszerűen képtelen vagyok olyan gyorsan tekerni mint kellene.
...persze nagy átcsapásokat az életben sem egyszerű fogni, nem is kell.....de a kicsik is kemények, és aztán ebből lesz hogy kívülről nézve végiglóbálom az autót a kigyors utáni egyenesen, közbe meg csak mindenkit tarolok le hajszál híján :)
A nagyobb kormány:kerékelfordulás arány is addig jó, amíg csak ellenkormányozni kell...de átcsapásnál 680°-nál olyat tekerek, ..benne a teljes hátammal, hogy sír a kormány.
...és nem veszem lejjebb, mert az sem tetszik
.
Ezzel együtt piszkosul élvezem, szal egy pillanatig nem bántam meg, jobb mint az előd egyértelműen, márpedig azt is megjelenéstől használtam sok örömmel. -
Nekem rendesen fut:) Csak és hátha megérti végre valaki a DEMO kurva ronda:)
Nem hogy milyen lesz! Meg mit kapcsoljak be max grafon:) Hanem hogy jelen állapotában gané:D -
kapcsold le a böngészőt :))
Nálam tök sokat fog..bár elég öregecske gépem van.
uaz beállításokkal futtatom mint a #6627
csak magasabb (négyszeres) anti aliasing, viszont a road és az environment reflection ki van kapcsolva, HDR-t használok.
így Alex Nordschleife-n 80-90 fps, Longford'67-n 90-100, Mores-n 80.
Igaz mindent húzni kellett Silverstone-ra, procit 3.6-ra, memo-k 940-n mennek, a konfig:
-
köszi! 
Holnap ki is próbálom, Nagyon jól helyezted el a képet, egyike azon pályáknak ahol feszt Juan ugrik be. -
Most igazából ezt hogy érted, hogy ronda? A textúrák minősége nem tetszik, esetleg úgy látod, hogy túl kicsi felbontású textúrákat használnak? -
Tenx, most próbálom a BTSyncet de asszem müködik
-
GRAT! En nem vagyok olyan bator;) En meg a Clio-nal tartok;P -
BES MOD hirek
BES Letoltesek
De folyamatosan lehet szinkronizalni is a cuccokat BTSync-kel, ezzel a Hash-taggal: BJZAKMWOW5ADCZNTIUDXJSVU2QBNUHRIT -
Hun? 
Végén siker 6:57.6, tőlem jó(ha ne fostam volna ennyire a fűtől, azonnal kivégez) de biztos lehet kb 5 másodperccel jobbat menni ha bátor valaki. -
BES Nismo GT3 0.90 :) -
ez aztán az örömteli off, legalább lehiggadok, a hajtépés tárgya Vette-l (nem a kis vinnyogó német
) nem bírok 7 perc alá menni, másfél tizeden múlt. Nappal szembe az aszfalt majdnem kisütötte a szemem de élvezem nagyon.
Köszi Alex mégegyszer :) -
De menetkozben meg nekem sokkal rondabbnak latszik ! Ha haladok uzemszeruen egy versenyautoval, nem latom higy je de szep a dombon a fold textura, azt viszont latom, hogy azert csak csak elkellene egy mai postprocess cucc :)Abban talan egyetertunk, higy az sokat dobna rajta ! Texturak szepek, de az onmagaban keves. Es itt az en bajom. Ha behal egy sima tukrozodestol, hol lesz itt mar mas egyebb..... -
Dehogy ! Egy kesz motorhoz a csicsak is hozzatartoznak, ha behal egy egyszeru tukrozodes shadertol az nem felesleges csicsa, hanem oriasi hiba az alapoknal, amit vagy tudnak, akarnak (megeri-e) javitani vagy nem. Nekem nagy bajom nincs ezzel, elvagyok vele olyan amilyen, de nem kergetek illuziokat, ez ISI ! :) Az tuti, hogy emiatt nem fejlesztek gepet, vissza az idoben egy jovoevi videokartyaval...na olyat nem jatszok :) -
En nem erzem ugy, hogy ronda lenne az rF2. Sot! Tudasban most eleg toppos.
Teny hogy nem lehet photomode screenshotokat csinalni vele, mint a CARS-szal, de menetkozben az sem ugy nez am ki:D Tipikus konzol trukk.
Es azt is erdemes figyelembe venni, hogy csak a tartalom alapjan lehet velemenyt mondani (a modding cuccokat hagyjuk), amelyek az engine-nel parhuzamosan fejldodnek. A legelejen megjelent nehany palya, a mostani engine keszultsegi szintjen mar elavultnak szamit.
Erdemes vegignezni Mores kepeit: rFactor2 FB Mores Screens
Nehogy mar ez ronda legyen?!:) Es ez nem photomode, ezt tolja menetkozben is;D
OK, nincs rajta semmi latvany effekt (melysegelesseg, szuper HDR, motionblur) amivel mas cegek operalnak a promokepeknel es/vagy a screenshotozasnal.
Az ennel reszletesebb texturazas es shaderezes mar szinte teljesen felesleges, foleg egy autos programban, amiben a cockpitbol figyeljuk 200-zal a tajat;DDD
-
pont azért nem foglalkoznak még túlzottan a kinézettel amiért a modderek se igazán aktiválták magukat... folyamatosan változhat bármi, így minek sokmident fölöslegen megcsinálni... amit nagyon muszáj megcsinálnak hogy azért mégse úgy nézzen ki most se mint az rf2, de azért szép csendben készülgetnek a háttérben a modellek autókhoz, pályákhoz stb.. aztán ha "késznek" nevezhető a játék motorja, na akkor jöhet a plusz csicsa hozzá, lesz idő jobban átgondolni, hogy mivel lehet a gépigényből faragni
sok-sok éve volt már a játékokban vizesedő szélvédő, működő ablaktörlő, nem beázó autók, stb :D
idővel itt is kell majd legyen, ha nem lesz, akkor jogosan bántható majd -
Lehet nem tudom mivel foglalkoznak, mivel nem, vagy mi az ami alapból szar benne ...
Csak feketén fehéren : ronda .... ennyit mondtam :)
szóval ezért a grafért 100 + ezres videókártya ...nemáááá!
Amúgy szerintem gyorsabb, profibb ez már nem igen lesz nagyságrendileg .
De nyilván továbbra se graf miatt szeretjük az rFactort ! ;) -
nehéz megérteni hogy egy szimulátornál kibaszottmód nem foglalkoznak még a csicsával és optimalizálással béta állapotban ? :D
ha "megjelenés" után is igy fog kinézni és ilyen gépigénye lesz, akkor lehet fikázni.. -
Faja ! -
Nem az kérdés fps megvan-e ( eleve mihez képest, milyen beállításon,) hanem hogy adott embernek ez-e az a játék, amiért fejleszteni fog ! :)
Dinamika mágia... Ok, hogy van, de kb eső használhatatlan és akárhonnan nézem is, okádék szarul van megcsinálva, béta ide vagy oda :) Tükröződéstől behal a gép, semmire való ,akár mintha nem is lenne :)
Vezetni jó, gépigény szerintem magas, irgalmatlanul, a kinézethez képest .Néhány dolog olyan bugos félkész barkács , akármi, hogy bekapcsolni s érdemes... -
Kicsit beleOFFolok az fps vitaba a Nord-dal:)
Nordschleife_Shift-v030.zip (62.2 MB)
- NINCS fagyas kilepeskor;)
- kicsit piszkaltam a fakat es bokrokat (texturak), igy kicsit surrubbnek tunnek es az arnyekuk sem annyira zavaro. Amugy erdemes hasznalni a Shadow Blur-t, meg az en fosstalicska gepemen sem lassit igazan, es azert jobb a helyzet.
- Van benne ket HDR profil, Clear es Overcast
- Ket elmentett RealRoad is van hozza (Medium Rubber, Medium Wet). A vizest szaraz idojarasra erdemes betolteni, poen a szarado palyan autozni:)
- Visszapakoltam a billboard-okat, lehet reklamhelyeket „berekni” az SG fan-oknak:DDD
- Ket uj billboard (Btype,Ingy)

-
remélem tudod hogy ez BÉTA... nem a végleges befejezett játék.. -
Nem is erről beszéltem hanem hogy hogy néz ki.. de mint látod már van aki bedurcázott:))) Meg mertem jegyezni hogy ronda mint a dög:P
Ingy el is mondta mi lesz.. erre jött a megmondó ember hogyha nem tetszik játszálmással pistike..:D -
Mostanaban, hogy nezegetem az engine-t, es piszkalok ezt azt rajta, azert jobban belemelyedtem a dolgokba.
Az engine tudasanak a toredeke van most kihasznalva. Ennel sokkal gyorsabb es egy nagysagrenddel szebb is tudna lenni.
A folyamataban megjeleno palyakon is latszik (Silverstone, Mores), azert kezdenek belejonni.
Mar csak arnyekolasban brutalis tudna lenni (ilyen-olyan szort fenyek, arnyekok, elmosasok, toresek, tucatnyi optimalizacos lehetoseggel stb.), de meg fejlesztik, nem lehet rendesen kihasznalni.
Es sajnos az ido is nagy ur. Egy palyat fejleszteni nullarol sok ido (honapok!). Hogy kihasznalva a dolgokat szep is legyen, szor ketto. Es ha ez meg brutalisan optimalizalva is legyen, meg szor ketto;D -
Csak kéne bele részletes normal map a textúrákra(csodákat tud művelni!) meg pár shader a különböző anyagokra és már szép is... Bár a szélvédők vizesedése még mindig hiányzik=/ -
Nem az én játékom, és azt csinálsz amit akarsz. -
GPx8 #6661 Az tény, hogy ronda, pláne replay-ben, de sokkal jobb vezetni, mint a többit. (Főleg a realroad és a dinamikus időjárás miatt). -
Van valami titkos code?:)) ami maxról ultrára tolja?:)