19779
  • Adam Jonas
    A turbót még annyira nem vizsgálgattam, örültem, hogy a sima fordulatszám-nyomaték görbénél fel tudtam fogni, hogy mit is akarnak. :D
  • zolee145
    Eddig a fordulathoz rendeltél egy nyomatékot és kész. Itt azért van min agyalni. Ebben a turbóban az nem tiszta, hogy akkor a nyomatékgörbével mi lesz? A maximumot írod be, ő meg majd számolgat turbólyukat? Mi a helyzet az als-szel? Vannak azért itt még sötét foltok.:)
  • zolee145
    Jól sejtettem, hogy a kuplung el van cseszve. :D
  • Adam Jonas
    Nincs mit. Igen, én is ezt néztem, hogy van mit rajta elemezgetni. :D Én ahogy nézegettem, az a 16 részből álló számsor a fojtószelep nyitvatartása mellett leadott nyomaték/teljesítmény (már nem is tudom hirtelen, hogy melyik lesz, de asszem nyomaték).
  • Alexease
    Eleg vegyesen vannak lekodolva az autok, van ahol minden es van ahol csak a modellek.
    Ezek csak a fizikai belllitas reszek:
    - rFactor2-Nissan-370z.zip
    - rFactor2-RenaultClioCup.zip
  • zolee145
    Köszi. Ezt azért majd elemezgetnem kell egy ideig, tulajdonképpen nem sok köze van az rF1-hez.
  • Adam Jonas
    A Skip Barber-nek vannak így kibontogatva a fájljai a Dev Mod-ban, azt hiszem, hogy onnan halásztam ki a múltkor, de PÜ-be mindjárt elküldöm.
  • hondash3
    Szombaton megyek az I-es csoportban.
  • Nightt
    Mugen, vasarnap leszel palyanapon? Ha igen, osszefuthatnank! Mi megyunk egy 545-tel
  • zolee145
    Amúgy hol találtál ilyen engine.ini-t? Megvan az összes fizika fájl valahol? Megnézegetném őket.
  • zolee145
    rF1-ben is lehet, kis csalással. Végülis működik, rally bajnokság is van.
    Ha máshogy nem, azzal a módszerrel rF2-ben is lehetne, de ha jól tudom itt tervben van az a-ból b-be pályák rendes kezelése is.
  • Adam Jonas
    Csak hogy legyen már egy kis ON is. Az rF2 alkalmas végülis pl. rali szakaszok megfelelő kezelésére? Értem én ezalatt, hogy meglehet-e azt csinálni, hogy A-ban van a start, B-ben meg a cél (mert úgy tudom, hogy ezt rF1-be nem lehet).

Autók terén tudom, hogy végre lehet rali autókat is (főleg ugye WRC-ket) beletenni, mert ahogy nézegettem az engine.ini-t, van benne pár sor, ami a turbóra vonatkozik.
  • zolee145
    Az anyázást a féknyikorgásra kell rákeverni.:)
  • hondash3
    Naja. Szélzajjal, futóműzajjal és beleanyázással együtt. :)
  • zolee145
    Viszont vehetnél fel hangokat.
  • hondash3
    Csak találunk még ott valamit. Ilyen bugos fos ronda béta eke fizikának és grafnak jó lesz majd Swift is akár.
  • zolee145
    Remélem lesznek még hasonló autóval ott ismerőseid, mert ugye egy oldalról törni az csak egy dolog. Egy csomó mindent le kell tesztelni, eleje, hátulja, oldala, borulás, stb. Sok a feladat, kellenek az autók. :)
  • hondash3
    LOL!
    Én is hasonlóra gondoltam amúgy. A törésmodellre is kell adat, hátha egyszer az ISI visszakapcsolja azt is az rF2-ben.
  • zolee145
    Beleülős, kapaszkodós telemetria? :D Vagy szedjek le egy motecet a laptopra, és hátha a szivargyújtón keresztül is szedi az adatokat?

Egyébként úgy lehetne, hogy beizzítani egy rF2-t az utastérben, a pedálodra meg a kormányodra rászerelni a potikat, és megnézni, hogy amikor elszállsz egy kanyarban akkor a játékban is elszállnál-e. Ennyit csak megérne neked is, nem?
  • hondash3
    Haggyá! Ne ingerelj!
    Szombaton gyere TC pályanapra, gyűjtsünk adatokat a fizikájáról.
  • zolee145
    Ne irogass, csináld a Civicet.
  • hondash3
    Jól van. A topic megint hozza a szintet.
  • Jacek
    Na bumm..:)) nagyon meghatódom:) Szeretem az ilyen ment két kört szimmel és már ő a szagértő:)
  • lac coo
    Megint kiraknak, ne lovald bele magad ! :)

En imadom il2- ot, de ha azt mondjak ra, hogy kurvaronda...azt mondom, jah mar hanyok tole. Nem ertem en ezt a mai hozzaallast. Bar meg nem volt az akko ne jacca vele !! :)
  • Jacek
    Ja értem akkor ilyen anyuka kedvence? akinek nem fér bele egy SG fórumon a kurva ronda? kb ezt volt a nagyon kemény trágárság amit írtam:D szánalom kerüljük egymást....
    Végül is nem baj ha ilyen gyenge a szépérzéketek legalább nincs túl magasan a léc barátnő ügyileg sem:))
  • cselt
    Nagyon mellélőttél, de látom nem is tudsz a témánál maradni, inkább személyeskedsz, ügyi!
  • lac coo
    Ennyi, szerintem is csak fanboy mellveregetés.Fülkéből nézve a játék csúnya. Persze szubjektív... De 10 éve nem látni ilyen randa fülkéket, ilyen randa autófényezést, ilyen randa HDR-t az tuti....

Én is mondtam, hogy amúgy jó, de nem a graf miatt fogja ezt szeretni senki az tuti.....aki meg szívéhez kap, hogy de csúnyát mondtak kedvenc barátnőjéről ,az így járt. Lehet példálózni Assetto Corsával, de szerintem ne hasonlítsuk még messziről se a grafikát..... ami még nem is baj, de az jobban fut mint ez a barkács vacak :) Tudom, az statikus ...
  • Jacek
    Te valami waldorfos gyerek vagy ugye?:))
  • cselt
    Bocs de szerintem inkább nálad vannak gondok. Tök normálisan próbáltam megközelíteni a dolgot, de látom veled nem lehet.
    Szitkozódást meg a korábbi hszeidre értettem, amik tele vannak vele. Úgy látszik másképp nem tudod kifejezni magad.
  • Jacek
    Szeretem az objektív embereket:) Jaja fanboy vagyok megsértették a szent játékomat:) Leírtam tegnap hogy a demo randa mint a bűn erre még most is ezen rugóztok:DDDD Grat!!!
  • Nightt
    Cselt, hagyd, mindjart te is Pistike leszel
  • Jacek
    Szitkozódok? nem nem jellemzek a "gané" és a "fos" szeretnéd ha ezt szitkozódva is leírnám? Vagy fogalomzavar áll fent?
  • cselt
    Igen én láttam, megvan az eredeti is, és továbbra se értem miért kell ennyire lefikázni. Gondoltam beraksz egy képet, ami szerinted "fos", de inkább csak szitkozódsz tovább. Oké
  • Jacek
    Láttad a demot? láttad a pályát? Most akkor minek rakjak be az kb rf1 szint.. Valaki letölti azt látja nem tudom mit nem lehet ezen megérteni akinek az szép hát joccakát tőlem földrengést is szimulálhat ha ennyire gané a kinézet:)
    Játszottam már eleget fos graffal.... ezért nem veszek occulust vagy 3-om TV-t...
  • Jacek
    Hagyd már nem látod valami 12 éves pistike... azt hiszi ha valakinek nincs logo festése az új hús..... lol pislatson már a regemre...
    Ha meg simről beszélünk az első a 3 autos test drive volt 64-en ha már megszülettél akkor:)
  • Nightt
    Csak birjuk kivarni :) Igeretes a demo, remelem jo lesz majd.
  • Fehercsoki
    Assetto Corsa pont ilyen lesz megjelenésnél:)
  • lac coo
    Brillians logika ! Talan mert hozzam szoltal, azert ! Elmondtam amit akartam, ennyi volt a musor.....
  • Nightt
    Ennyi erovel, ha neked nem tetszett a velemenyem, miert nem siklottal at rajta?
  • lac coo
    Igenytelen volt de egyenes, ha valami nem tetszik nem jossz ide, vagy atsiklasz felette. Ennyi !