rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltart egy 6-8 évig mire ezt felfogom.
<#fejvakaras>#fejvakaras>

The Power of Dreams
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Most nekem is kellettek 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Pont az install leírást hagytam ki, gondoltam abban csak a telepítési útmutató van, de úgy látszik tévedtem. 😊
PS3 ID: SDani456
Lehet, hogy én nem néztem eléggé szét, de a játék fõoldalán sehol nem találtam meg, hogyan is lehet bejutni a béta tesztbe.
Valamint azt sem találtam meg, hogy hogyan lehet megvenni a játékot (már persze ha egyáltalán van erre lehetõség).
Valaki esetleg eltudná magyarázni nekem, hogy mit is kell tennem, hogy bejussak a béta tesztbe, vagy teljesen véletlenszerûen válogatnak ?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Osszessegeben nem lenne rossz – meg most sem –, csak kicsit barkacs ellegu a dolog. Ezert is ment el a kedvem kicsit a palyakeszitestol.
Pl. Kunos programbol megoldotta az esos dinamukis tukrozodest, 256 atmenettel, feluszassal, palyapiszkalas nelkul. Itt modellezgessunk tukrozodo lapokat mindenhova.
Nagyon jo, hogy itt majd jobban csuszik a vizes, felgumizott aszfalt, de azt is kulon kell modellezni.
A dinamukis nyomvonal is jo, de az is modellezos...
A pilota animaciokhoz nincs kozom, de ha jol tudom, a SimBin progikban minden meg van profin, es csak konfigban kell allitani, hogy hol kormanyozzon, valtson, pedalozzon stb. Itt kulon kell modellezni, animalni es meg az is gagyi?!
Ja, es tiszta bug meg a devkit resze is😉
Az hogy fo funkciok nem mukodnek, gumik, roresek, ablaktorlo vagy esocseppek stb, azt mar nem is emlitem😉
Vagyis jo, de erosen barkacs es felkesz az egesz. Igazabolnem csinaltak mast, mint a SimBin 5-6 eve, belepiszkaltak a sajat cuccukba.
Az FFB az egyetlen, ahol erezni a valtozast, bar ott is kierzodik az orokseg, es persze ott van a kormany szetrazos effekt😉
Talan majd a tobb tartalom es a beta elorehaladasa segit rajta.
Meg ugye kevés még a tartalom, könnyen rá lehet unni .Ráadásul ugye elég lassan is fut ... sõt még warez sincs online ! 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Most próbálgattam a vizes gumit a maláj pályán a box mögött körbe-körbe koptatni, levittem 0%-ra. Most nem volt szétesõs lefagyós bug, de nem is lett semmiféle defekt, egész vezethetõ maradt a kocsi. <#fejvakaras>#fejvakaras>
The Power of Dreams
Nem lehet, hogy a baleset kuszálta össze a mintázatot?<#hehe>#hehe>
Vicc vót!
(nem is)
<#bohoc>#bohoc>
De.
The Power of Dreams

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
http://competition.lfs.net/lx_skinning/uploads/LX6/97_s.JPG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõvettem, kicsit furikáztam vele, lássák nem vagyok egy szegény legény, nem csak busszal járok.
De egy idõ után már nem volt annyira menõ, gondoltam kéne bele valami extra, hogy a csajok figyelmét elnyerjem a faluba.
Elmentem hát Józsihoz, a mesterhez, hogy rakjon bele, egy FIAT Multiair rendszert, ami van a fiat500-ba is, tudjátok a kis kéthengeres blokk.
Belerakta ezt a multiaair rendszert, jobban is húzott a verda, de ez sem volt elég.
Épp ment a rádióba a kedvenc Justin Bieber számom, közbe fütyüréztem, és kitaláltam:-fütyüljön a verda is váltáskor!
Visszavittem hát Józsihoz, hogy fütyüljön váltáskor az autó.
Beletette azóta nagyon boldog vagyok a fullos kispolskimmal.
Ezutan ha kilépek már hiába frissítek, hiába csinálok bármit, minden szerverre azt írja, hogy Race. Olyanra is ahol nincs bent senki.
Van erre megoldás, vagy ez ilyen aztán majd kijavítják?
Nekiálltam faragni rF2-re egy verdát, legfõképp a Caterham-re hasonlít, de végülis csak egy kitalált verda lesz így nem kell különbségeket keresgélni 😊

Ha ezek után is én vagyok az értetlen, hogy szerintem kéne legalább egy meghatározott szárnyállás a már meghatározott és általa leírt, datált sebesség mellé, akkor valóban igazatok van. Szerintem kell, szerintetek nem.
Akkor elnézést mindenkitõl, de attól gyengeelméjûnek tituláni, mert szerintem a leszorítóerõ nagysága (amely a szárnyaktól elég erõsen függ) létfontosságú egy ilyen kérdésben, nem kéne. Más az álláspontunk úgy látom.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Jó, rendben.
Elnézést kérek, hogy belém kötöttél. Elnézést, hogy ezt nem hagytam figyelmen kívül és reagáltam rá.
Úgy látom nem jött át a #3474 utolsó bekezdése, szóval elnézést kérek azért is, hogy nem fogalmaztam sokkal egyértelmûbben, de az részemrõl a kettõnk közti eszmecsere lezárása lett volna. Nem egy idõre, hanem végleg.
Most nagyon figyelj, mert ezt már nem magyarázom el: szia!😊
Tudom, ez valószínû arra utal, hogy eszetlen vagyok. Nem hiszem, hogy egy agyi szinten vagyunk, nem tudok hozzád lesüllyedni, ez számomra túl mély. Nem értem, miért fontos neked, hogy másokat sértegess. Egyedül vagy 40 évesen? Anyuval laksz? Nincs szex évek óta? Forever alone? Apuci molesztált kiskorodban? Nem az én bajom te lúzer, de ne vetítsd ki ide a közösségbe, egy ilyen idióta a legtávolabbról sem képes arra, hogy felfogjon bármit, ami érték. Ez az életed, hogy a gép elõtt ülve habzó szájjal várod a válaszokat a kommentre, hogy aztán jól beszólhass mindenkinek, mint valami ovis. Ja, és persze alaptalanul...
Írtam, ennyi kellett volna tenned, hogy ja igen barátom, nem írtam a szárnyakról, kifelejtettem, bocs. Semmi gond, megesik - írtam volna. De nem, te faszkalap módjára tovább görgeted a saját ürüléked magad elõtt, és másokat is próbálsz sértegetni. Súlyos gondjaid vannak, szerintem fordulj szakértõhöz tanácshoz, téveszmékben szenvedsz.
Egy idõre befejeztem veled a társalgást, ha kezeltetted magad, majd dobj egy üzenetet. Ha esetleg van benned gerinc (kétlem), akkor írj rám privátban, hogy elnézést, vagy valami. Nem fogom nagy dobra verni, de én pl. ha tévedek, azt belátom, beismerem. Gondolom ebben is különbözünk, kedves Zoltán.
Jókat derülsz, miközben nem érted mirõl van szó? Ez rosszabb mint gondoltam.😄
De szerintem mi tényleg ne beszéljünk. Én ki fogom bírni. Te?
Ha már oly mértékben mindenki felett állsz ,próbáld magad ember módjára moderálni !!!