rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Amúgy a koncepció az lehetett, hogy a front panel legyen közelebb az autó orrához a rear meg hátrébb !!!! Zseniális! 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
De ezt sem hiszem el, hogy nem zavar senkit a fejlesztoknel?!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklõdõt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetõséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklõdik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklõdõnek.
Lehetõségek ezen a napon:
-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklõdõt Teamspeakre egészen a késõ esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes három hónapos iRacing elõfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program elõfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelõ bekalibrálásában.
-Déltõl folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes három hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetõséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévõ autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülõ kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.
Tisztelettel: Sándor Tibor
IRacers liga vezetõje
Elérhetõségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem így mûködött elsõre. Az tartott pici ideig mire rájöttem, hogy ki kell venni a pipát a Show Mods Only mögül.
The Power of Dreams
..most megjelent..
click on "Options" -> "Show MODS only"
http://isiforums.net/f/archive/index.php/t-3734.html
Lehet 1 hét alatt konvertálták át.
Mindegy is, lényeg, hogy az egyik legigényesebb rF pálya már elérhetõ rF2-re is.
The Power of Dreams
De ha 2–3 havonta jon 1–1 ilyen minosegi palya, mar jo😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
MidOhio 1.9
Nem szeresse a hátrafelé kézifékelést. <#idiota>#idiota>
The Power of Dreams
The Power of Dreams
Korabban sokat modoltam, ami ablakban futott es/vagy keves poligonos teszt, es tetszett, hogy 2-5000 fps-t kitol magabol a v.kartya. Meg sipoltak is az alkatreszek rajta. 😊
Miutan legett rajta a memoria, es ~80E-et buktam, azota hanyagolom azt a progit, amit nem lehet fps-ben korlatozni es/vagy full kepernyoben vsync-elni😉
Igaz, ez „csak” 756fps, de mitudomen😉
Advanced fül
Additional Developer Command Line Interface Parameters-be: +ttool
Save Parameters
Developer indít és ez töltõdik be.
A vizsgált gumi TGM-jét be kell másolni az rF2\pTool mappába.
Ha nincs ilyen mapa, csinálni kell egyet.
The Power of Dreams
Akkor úgy kérdezem, hogy ez valami rf2 devkit-ben lévõ izé?