19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Én rámentem most az updatere és lefagyott :D. Még várok hátha összekapja magát, de ez nem jó előjel... -
Liteot érdemes, mert utána azt raksz fel amit akarsz. -
32-es vagy 64-es windows-t hasznalnsz? -
Mindegy mert a Launcherből tudod frissíteni a verziót. -
Most, hogy esetleg sűrűbben változik a verzió mint 1 éve, érdemesebb a lite verziót letölteni vagy inkább az 1GB-os verziót? -
Nálam sem volt semmi, frissítettem-telepítettem aztán ment.
Egyenlőre csak annyi tűnt fel, hogy nem kell jelszavazni, hanem megjegyzi....ez nekem könnyebbség mivel nem csináltam meg a hivatalos fórumba leírtakat, most elmentette, és jegyzi.
Futás közben hát mittomén, nekem gyenge gépem van, izmosabb vastól kell vélemény, én max több mindent kapcsolhatnék be. jól ment eddig is, most is. -
Nagyon jol sikerult, most ha ki akarsz menni a palyara, akkor szarja ossze magat
-
cstibikeee #6852 Már tölthető is a build 300 -
akkor legalább állnál mellém egy amdssel szemben, akinél a zöld vonal sárga és fordítva :D -
Nála a húsklopfoló játszik .. 
-
Nálam gyorsult, elég sokat. Bár még így is megeszi a gépem silverstone célegyenes, ott 28-30 fps. Hátul 70 .... -
Lassan jön majd a korájöt világa videó Dietrichtől, meg ha szerencsénk van szétver kalapintyóval egy intel hüttőt is. Csodálkozom, hogy nem volt ánbokszing videó.
-

egyébként 3570k van nekem is :D -
-
..jah de van, csak ponttal kezdődig, nem az r-nél van .....
amúgy sebesség javult valamit, vagy ugyanolyan 10 éves grafikával kell futtatnom ? :)) -
elsőre én is belsővel raktam fel, de nem ment, utána finom reinstal minél több megment, de nem jó, utána keményebb törölgetés, úgy se megy :) holnap le kell szednem csontra úgy látszik .A roamingban meg nekem nincs rf mappa .... -
Bocsmá' 

-
én meg mindig kitalálok egy okot amiért ne telepítsem..most éppen azért nem mert vezetnek a románok ;) -
ne fitymáld le a négy magos 3570K-t..atoerőmű vazze :) -
En nullarol szeretem inditani, de lementettem belole ami kell (controlers, HDR profiles stb.): uninstall, aztan manual delete (:D), install, activate, config, start, drive:) Vagyis megy rendesen. -
GPx8 #6839 Nem tudom mit b*szakodtok, én a belső updaterrel raktam fel és tökéletesen mőködik minden, megmaradtak a + pályáim is. -
Koszi, mukodik reinstal utan. -
És kinem fossa le a tervezős modellezős szoftvert ha nem használja csak játszik?
Te is akkor látod Dietrichet modellezni amikor Dávid Sándort lambadázni
-
Baszik indulni ez a vacak, most rakom harmadszor :)))))
-
Ja, komolyabb tervezőszoftvernél vagy modellező programnál meg mehet a kukába a 2 magos Intel. :) -
Megint újra kell rakosgatni mindent???
Imádom ! Legalább sima bemásolgatással menne, ne ezzel a vacak managerrel :))) -
ezért kell intelt venni és nem 100 ezer magos amd-t, mert az rf1/2 csak 2 magot használ 
sgyébként igazad van..nincs optimalizálva. -
cstibikeee #6832 Ha nem indul az új build akkor uninstall, majd más nevű mappába kell telepíteni mint eddig és előtte az AppData\Roaming\.rFactor mappát is törölni kell. -
Azert kozben fejlesztenek is, nem csak a leirt bugokat javitgatjak:D
Ahogy a kommentben is irta Tim, eleg sok es fontos fizikai reszt kezdtek beepiteni, amitol sokkal jobb lehet a dolog. Bar mar kezd arra a szintre eljutni a dolog, hogy ezeket egyszeru modderkent sose fogjak/tudjak igazan es rendesen kihasznalni;) -
erre értettem hogy durva, jó sokáig tartott ezt a "néhány hibát" kijavítani :D -
cstibikeee #6829 Valóban rövid a lista. Bár úgy tudom, hogy nem a fejlesztések tartalma után adják a számot, hanem, hogy a belső tesztelésen hányadik build amit teszteltek, majd kiadnak. Egyszóval tesztelték a 241-et, nem jó, 242, nem jó, 281 nem jó, 2xx... van vmi hiba. Na ezt jól leírtam. :D -

bár durva hogy 240-ről 298-ra ugrott a verziószám és aránylag rövid a változások listája :D -
98-99 körüli BTCC mod nem készül valahol? -
cstibikeee #6826 És akkor ma..... Update 17 (Build 298) Changelog (September 4, 2013): -
hrflpitu #6825 Messze szebb a grafikája az iracing-nek.
Nekem most hogy újra raktam a gépem valamilyen oknál fogva 40-50 fps-nél nincs több. A monitor full hd-s így kényszerűen kell 1080-ban játszanom.
Baromi bosszantó azért még mindig számomra is hogy mondjuk 6 mag 4 ghz plusz egy 7950 ssd-ről csak ennyire képes egy ilyen játékban...
Nem kérdés hogy szartak az optimalizációra. Talán 2 év múlva elérik azt a szintet hogy ezen a hw lesz 100 fps. Már játszható a játék és aránylag (elviselhetően) néz ki de azért csak bosszant. Megint gondolkodóba estem hogy egy 7950 cf segítene e ezen a problémám. (Nem szívesen váltanék Nvidiára, mert sokat használom a gépet filmezésre. Az atinak messze pengébb képe van filmezésre.) Márpedig ez a gama Nvidián sokkal jobban fut..:( -
Ha valakinek így kényelmesebb :) -
iR vs rF2 Skip Barber regional összehasonlító teszt.
Majd leírom a gondolataimat de most mennem kell :) -
Nekem se volt gond az fps-sel, ezekkel a beallitasokkal szebb lett. -
Mert nem szeretem :P -
Vsyncet miért nem használsz? Akkor nem lenne fps ingadozás.