19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
ez se fog már soha megjelenni :DD
-
Hali, béta fázisban, a fizika már nagyjából rendben van, a száradó ív, gumizódás, kerékmozgás stb zseniális, de még vannak grafikai hiányosságok (ronda viz effektek, stb) , a gépigény jelenleg aggasztó, sok-sok bejelentett és készülő liszenszelt tartalom lesz még, de a játéknak még kell idő hogy "kiadható" legyen :D
bajnokság nincs, de az ai-kat lehet állítgatni az edzésekre és a versenyekre is :) -
Nem tudom, hogy van-e bajnokság benne, de az ai az egészen korrekt, attól függetlenül, hogy elsősorban online játékra lett kitalálva. -
LESCO #6896 Sziasztok!
El tudnátok mondani pár mondatban, hol tart ez a projekt? Az oldalon elég kevés az infó (vagy csak rossz helyen kerestem...)
Van benne esetleg használható AI bajnokságokkal, vagy csak egyedül körözget az ember, mint a netkar-ban?
Előre is kösz.
-
Én is csak most kezdtem használni az AA-t, ezért tűnt fel hogy baj van
Eddig nem tetszett a BES, de ma toltam egy versenyt Sebringen Gallardóval és nagyon bejővős volt, remekül lehetett érezni a kocsi viselkedését FFB-n keresztül.
-
Akkor nalam azert nem volt eddig gond, mert minden AA mindig kikapcs;) Engem nem zavar a pixel, de legalabb gyorsabb:P Pedig latvanyos a helyzet, mert full HD a monitor nativ es 1280x720-ban tolom:D
Bar kiprobaltam az FXAA-t es az AA-Transparency-t, es mintha elmosogatta volna a pixeleket, de nem lassult a dolog semmit (fps kijelzesre, erzesre, nem mericskelek, annyira mar nem izgat). -
Ott a pont thx, AA kikapcs és müködik. -
Gondolom valamelyik „moder” AA beallitas bugzik. Vagyis a kartya tudja, a progi is, de a konvert palyaknal nincs belove a texturaknal valami. -
Az mitől van hogy a mod pályáknál totál átlátszóak a fák? Baromira zavarja a szemem. -
Tutigumi, ezerköszönet :) -
rFactor2 – Monza_v11.rfcmp (133.6 MB) [Dropbox] -
bocs 17 :D -
Az valoban szar, annal azert gyorsabban feltoltom:P
*1 perc. -
42kb/s :P -
Ne töltsd, majd lejön lassan ... -
Nalam a MEGA-val sosincs gond, lehet hogy most eppen valamit piszkalnak rajta. A Cubby nem megy, karbantartas van, de feltolom DropBox-ba is, talan onnan jobb lesz. (Bar valszeg lasabban tudok felfele toni, mint ti leszedni:D) -
Nekem is lassú . -
Tenx, csak nálam lassú a mega? Nagyon lassan csorog
-
THX !!!! -
rFactor2 – Monza_v11.rfcmp (133.6 MB) -
-
Nekem van egy eleg jol mukodo, nem volt vele gondom (v1.1, mukodott rajta minden). Nem a sajat konvert, ez mar normalis verzio!:)
Toltom...:) -
Használható Monza létezik rF2-höz ? -
Jah, fizetős, de igazából a dolgok többi részét nem tudom. rF fórumon is kint van/volt a cucc, eddig még nem szólt senki nekik érte.
http://www.unitedracingdesign.com/unitedracingdesign#!store/ceh7 -
Fizetős mod? Kiváncsi vagyok milyen jogokat vásároltak meg, és pennelnek az ISInek miután az ő motorjukat használják? -
Én kipróbáltam ezt a 'csodálatos' fizetős modot, de megmondom őszintén, hogy elég nagyot csalódtam a fizikát illetően...mintha egy közepes minőségű rF1 mod lett volna. -
Valami normalis auto is lesz valamikor ? :) -
-
Az a fura, hogy ugyanazzal a moddal es palyaval probaltam, de megse ment... -
240ről most gond nélkül frissített 300-ra nálam -
Irtak a forumon, hogy lehetnek/vannak olyan mod-ok amelyek nem bitos menni fognak.
Szerencsere fejlesztgetik az rF2-ot, igy van amikor komolyabb dolgok is valtoznak, igy logikus hogy nehany modolt cucc elhalalozik. -
GPx8 #6868 Hi!
Marussiához F1 skinpack van? -
64 bitest. -
Vagy nem :) Mondjuk letölteni a sok nem újrarakni az egészet .... -
Ez se épp a legjobb megoldás ettől független. De nem panaszkodom, újra felteszem, semmibe se tart. -
cstibikeee #6864 Működik az. Csak 198-tól nem tudod updaterrel frissíteni 300-ra. Mindig csak a következő buildra tudsz frissíteni. -
20 perc várakozás után feladtam, ez a rendszer még nem működik, szal újra letörlés feltelepítés ... fasza -
Fasza! Feltettem a lite-ot, hozza egy auto es egy palya, mukodik faszan. Ez utan feltettem azt a 15 giga modot es palyat, ami eddig fel volt telepitve, erre amikor akarok kimenni a palyara osszefossa magat az rf 
Most probalgassam ki egyessevel, h melyik a szar?
-
Thx. -
mondjuk nálam 198as build a legutolsó ezt gyors hozzáteszem...