19779
  • Szabi #6899
    ez se fog már soha megjelenni :DD
  • Szabi #6898
    Hali, béta fázisban, a fizika már nagyjából rendben van, a száradó ív, gumizódás, kerékmozgás stb zseniális, de még vannak grafikai hiányosságok (ronda viz effektek, stb) , a gépigény jelenleg aggasztó, sok-sok bejelentett és készülő liszenszelt tartalom lesz még, de a játéknak még kell idő hogy "kiadható" legyen :D

bajnokság nincs, de az ai-kat lehet állítgatni az edzésekre és a versenyekre is :)
  • zolee145
    Nem tudom, hogy van-e bajnokság benne, de az ai az egészen korrekt, attól függetlenül, hogy elsősorban online játékra lett kitalálva.
  • LESCO
    Sziasztok!
    El tudnátok mondani pár mondatban, hol tart ez a projekt? Az oldalon elég kevés az infó (vagy csak rossz helyen kerestem...)
    Van benne esetleg használható AI bajnokságokkal, vagy csak egyedül körözget az ember, mint a netkar-ban?
    Előre is kösz.
  • Ingy2
    Én is csak most kezdtem használni az AA-t, ezért tűnt fel hogy baj van Eddig nem tetszett a BES, de ma toltam egy versenyt Sebringen Gallardóval és nagyon bejővős volt, remekül lehetett érezni a kocsi viselkedését FFB-n keresztül.
  • Alexease
    Akkor nalam azert nem volt eddig gond, mert minden AA mindig kikapcs;) Engem nem zavar a pixel, de legalabb gyorsabb:P Pedig latvanyos a helyzet, mert full HD a monitor nativ es 1280x720-ban tolom:D

Bar kiprobaltam az FXAA-t es az AA-Transparency-t, es mintha elmosogatta volna a pixeleket, de nem lassult a dolog semmit (fps kijelzesre, erzesre, nem mericskelek, annyira mar nem izgat).
  • Ingy2
    Ott a pont thx, AA kikapcs és müködik.
  • Alexease
    Gondolom valamelyik „moder” AA beallitas bugzik. Vagyis a kartya tudja, a progi is, de a konvert palyaknal nincs belove a texturaknal valami.
  • Ingy2
    Az mitől van hogy a mod pályáknál totál átlátszóak a fák? Baromira zavarja a szemem.
  • Ingy2
    Tutigumi, ezerköszönet :)
  • Alexease
    rFactor2 – Monza_v11.rfcmp (133.6 MB) [Dropbox]
  • Ingy2
    bocs 17 :D
  • Alexease
    Az valoban szar, annal azert gyorsabban feltoltom:P
    *1 perc.
  • Ingy2
    42kb/s :P
  • lac coo
    Ne töltsd, majd lejön lassan ...
  • Alexease
    Nalam a MEGA-val sosincs gond, lehet hogy most eppen valamit piszkalnak rajta. A Cubby nem megy, karbantartas van, de feltolom DropBox-ba is, talan onnan jobb lesz. (Bar valszeg lasabban tudok felfele toni, mint ti leszedni:D)
  • lac coo
    Nekem is lassú .
  • Ingy2
    Tenx, csak nálam lassú a mega? Nagyon lassan csorog
  • lac coo
    THX !!!!
  • Alexease
    rFactor2 – Monza_v11.rfcmp (133.6 MB)
  • lac coo
  • Alexease
    Nekem van egy eleg jol mukodo, nem volt vele gondom (v1.1, mukodott rajta minden). Nem a sajat konvert, ez mar normalis verzio!:)
    Toltom...:)
  • lac coo
    Használható Monza létezik rF2-höz ?
  • Adam Jonas
    Jah, fizetős, de igazából a dolgok többi részét nem tudom. rF fórumon is kint van/volt a cucc, eddig még nem szólt senki nekik érte.

http://www.unitedracingdesign.com/unitedracingdesign#!store/ceh7
  • Ingy2
    Fizetős mod? Kiváncsi vagyok milyen jogokat vásároltak meg, és pennelnek az ISInek miután az ő motorjukat használják?
  • Adam Jonas
    Én kipróbáltam ezt a 'csodálatos' fizetős modot, de megmondom őszintén, hogy elég nagyot csalódtam a fizikát illetően...mintha egy közepes minőségű rF1 mod lett volna.
  • lac coo
    Valami normalis auto is lesz valamikor ? :)
  • Szabi #6872
  • Nightt
    Az a fura, hogy ugyanazzal a moddal es palyaval probaltam, de megse ment...
  • Szabi #6870
    240ről most gond nélkül frissített 300-ra nálam
  • Alexease
    Irtak a forumon, hogy lehetnek/vannak olyan mod-ok amelyek nem bitos menni fognak.
    Szerencsere fejlesztgetik az rF2-ot, igy van amikor komolyabb dolgok is valtoznak, igy logikus hogy nehany modolt cucc elhalalozik.
  • GPx8
    Hi!
    Marussiához F1 skinpack van?
  • b-type
    64 bitest.
  • lac coo
    Vagy nem :) Mondjuk letölteni a sok nem újrarakni az egészet ....
  • Ulvar
    Ez se épp a legjobb megoldás ettől független. De nem panaszkodom, újra felteszem, semmibe se tart.
  • cstibikeee
    Működik az. Csak 198-tól nem tudod updaterrel frissíteni 300-ra. Mindig csak a következő buildra tudsz frissíteni.
  • Ulvar
    20 perc várakozás után feladtam, ez a rendszer még nem működik, szal újra letörlés feltelepítés ... fasza
  • Nightt
    Fasza! Feltettem a lite-ot, hozza egy auto es egy palya, mukodik faszan. Ez utan feltettem azt a 15 giga modot es palyat, ami eddig fel volt telepitve, erre amikor akarok kimenni a palyara osszefossa magat az rf
    Most probalgassam ki egyessevel, h melyik a szar?
  • Dietrich
    Thx.
  • Ulvar
    mondjuk nálam 198as build a legutolsó ezt gyors hozzáteszem...