rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egy szim azert mas.
Hogy mennyire nehez programozni, gozom sincs. PPC-n futnak, az egyszerusitett utasitas keszletu, de az valszeg nem azt jelenti, hogy egyszerubb programozni😄DDDD
De a mai napig problemas a kontroller kompatibilitas (normalis kormanyok); gozom sincs hogy lehet normalisan tarolni, elmenteni, archivalni, megosztani a festeseket, setup-okat, visszajatszasokat; online sem biztos hogy teljesen szazas, foleg a dedikalt szerverek teren (sajat szerver, bajnoksag, futam); bajnoksagokhoz kapcsolodo sajat adatbazisok, szerverek, futamok, tablazatok, hirek, infok stb.; kulso telemetria es egyeb megoldasok felejtosek; modolas, auto/palya keszites kizarva; es egy normalisabb szimhez komolyabb kozossegi elet is kapcsolodik (forum, twitter/fb/youtube, hirportal, online kozvetitesek, sim-tv stb.) ami tisztan konzolon nem udom mennyire lenne maceras?; stb.)
Ma mar szerencsere vezetesi elmenyre, fizikai tudasra es szamitasra, eleg jol osszemosodott a simulator/driving/realistic stilus, lassan mar csak szolgaltatasokban kulonboznek (lasd. konzol vonal - GT/Forza -, alap lett az "ertelmesebb" fizika, kormanyhasznalat, cockpit nezet stb).
A Sim-vonal egyik sajatossaga a turka-piszka-barkacs-buhera, amit csak szamitogepen lehet normalisan kivitelezni😉
Nem kell szórakozni optimalizációval különbözõ elemekre, nem kell X magokkal szarozni, újra átírni az egészet, barkács módon butítani valamit, ha egyszerûen nem megy valami úgy, ahogy kellene.
Cserébe majd 10 éven keresztül lehetne tuningolgatni, pofozgatni úgy a kódot, hogy a háttérben nem változott semmi, nem éri meglepetés a fejlesztõket, egyszerûen nyugodtan lehetne dolgozni, és kihozni a hardverbõl a legtöbbet.
Komolyan érthetetlen miért erõltetik ennyire a PC-ket. Ennyire sok pénzt kérne a microsoft az "engedélyekért"? Ennyivel nehezebb arra programozni?
Off-road multiplier="0.05000" // Temporary test variable to reduce force feedback strength off-road (0.0 = zero FFB, 1.0 = full FF😎
BARKÁCS ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Egy olyan kérdésem lenne hogy játékon belül be lehet-e állítani részletesen a FFB-et? Konkrétan a környezeti effektekre gondolok, azaz ha kerékvetõt vagy kavicságyat fogok ne verje már le a kormányt az asztalról 😊 picit szerintem túlságosan ráz, visszább állítanám ha lehet de nem találtam erre menüt.
A kormány egy Logi G25, elõre is köszi a segítséget!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Akkor nekem csak szerencsém lehet, hogy szépen elfut közel max-on.
Spec a négymagos processzort megb...tom, mert kb egy magot használ a program ....És amellett hogy magas a gépigény, még ronda is.fullon lehetne szebb, de nem hajlandó élvezhetõ fps-t hozni, és ez nem azért van, mert über grafika meg fizika van alatta ...
Igazából a régi rFactor is igénybe vette a jobb gépeket is, ha sok autót kellett egyszerre kezelnie a rácson/eslõ körökben. Ez meg azért komolyabb ffb, fizika s grafika terén is. Legalább egy 4 magos processzor mindíg is kelleni fog a játékhoz, ha valaki, nem teljesen butítva akar majd online versenyezni (na meg egy erõsebb VGA)
Ha az iracing-et vennénk alapul...ne tegyük, mert õk vagy csodát tettek, vagy valahol elcsalták azt a tömérdek számolást, mert amellett, hogy szép is, jó is, még alsó kategóriás gépeken is elfut. Ezt senki nem fogja utánuk csinálni!
Mivel még arról sincs igazán szó, hogy a játék egy bizonyos része lenne rosszul leprogramozva, és ezt javítván minden jó lesz, nem szabad csodát várni. Nagy gépigényû program, s a jövõben nem is lesz ez alatt egy autó szim sem.
Fejleszteni köll egy cseppet, vagy visszakérni a pénzet, ha még lehet😞
Normalisan AI-val es online nalam egyelore hasznalhatatlan, vagy erosen butitani kell es/vagy dinamikus napszak, ejszaka, idojaras kilove😉
Nehany AI-val eldocog, szorakozni jo lesz.
Csak lenne hozza mod😉 Nem F1😄DD
Talan nem megy el a kedvuk, es valoban osszerakjak ala a Historic GT-t, az eleg is lenne😉
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ez nem rF2 ez simán rF1 telirakva mindenféle érdekes, és nagyon sok érdektelen plusszal. viszont ez az engine már nem bírja el, és lassú mint a bûn, szerintem nem is lesz jobb, ha nem írnak új engine-t hozzá.
az fps növekszik, de ezzel egyenes arányban a grafika butul le rF1 szintre.
tudom beta. de nem fejlõdik, az a bibi.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
viszont a dev mode elindul, single vagy multi-t indítva pár pillanatra feltûnik a feladatkezelõben az rfactor2.exe és el is tûnik
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Player mappat tele volt hibas/teszt/mittudomenmi file-lal, azokat torolve, jo lett😉
Az ISI mindig benazik valamit😉 Amugy ezt Update4-nek irtak, de igazabol csak a harmadik, az elozot (aprilis) nem kaptuk meg😉
Lehet valami setup hiba ez.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Zoli: Ugyanúgy mûködik mint a F1-be. Kinyitod majd fékezéskor záródik, vagy ha megint megnyomod a gombot.
tegnap mentem vele jó fél- 3/4 órát, rendesen ment minden, mod manager is, mert feltettem Mugello-t
aztán ma az update után lehalt az egész
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Még a végén leírok minden kérdésre elõre a választ xDDDD hogy mindig így járok ebben a topicban 😄 xD
Az RFMOD-okat is erdemes megnezni, mert frissitettek oket!
rFactor 2 BUILD 85
http://isiforums.net/f/showthread.php/1396-Downloads
Mezõnyben többek között Kiss Norbi.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Vagy az lenne, hogy fizessek az online szolgáltatásért x dollárt, és addig játszom vele amíg fizetem, és azzal amihez kedvem van, vagy ha fizetõsek az autók -pályák, akkor meg használhassam utána is .
Az eves elofizetes mar kibirhato lenne, foleg hogy valoban folyamatosan fejlesztik, viszonylag sokat fejlodik, valtozik, es azert evente 1-2 ingyenes autoval, palyaval bovul az alaptartalom is.
Ami valoban huzos, nullarol megvenni az osszes (vagy legalabbis a szukseges) tartalmat. Osszessegeben komoly mennyisegu penzem van benne (es ki sem hasznalom igazabol😛), de nekem legabann eloszlott az elmult 4 evre😉
Pl. az utobbi 1.5 evben osszesen 120$-t koltottem ra, ebben benne van az akcios elofizetes, 3 auto es 7 palya.
Es olyan autok, mint pl.: Honda ARX, Ford GT
Es palyak: Suzuka, Olton Park, Twin Ring Motegi
Az oval cuccokat nem sorolom, pedig azok is nagyon jok, csak keveseket erdekelnek😉
Ingyenes (elofizeteshez😛) cucckent az utobbi idoben Okayama es a Cadillac CT-V jott hozza.