19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Csak, hogy én tudom, hogy miért vicces!
-
hrflpitu #6938 Ez kb a kopp kopp ki kopog szintjén van.
Van akinek az is vicces;) -
hrflpitu #6937 7950 -
de ha már benne van az autó a játékban, akkor az alá berakasz akármilyen fizikát :D -
Milyen kártyád van? -
Az nem baj, ha belepakolgatja, ennek örülök. Viszont jó lenne, ha rendes fizika is lenne hozzá, különben mindegy, hogy mit tud az rF2. -
Alexease
Nekem megy, de nem tudom, hogy miert:)
Lac coo
Én meg nem tudom megy-e, de azt tudom , hogy miért nem tudom !
Na ezeken még most is jókat mosolygok! :) -
jelenleg még csak nem is szépek :D -
Az a baj, hogy ez a mod már rF1 alatt is végig béta volt (és nem úgy mint a Shift mod, hogy azért béta, mert nincs benne az összes autó, de ami benne van az azért készen is van). GeroDa lopott hozzá pár Shift Street fizikát és verte a mellét, hogy megcsinálta, de kb ennyi. Maga a konvert is bogaras volt. Ha itt is egyen fizikával dolgozik majd a srác akkor ahogy Alex szokta mondani szép színes dobozok lesznek... -
hrflpitu #6930 Az atisoknak egy kis mentőöv lehet az új beta driver(13.10)
Nekem megduplázta az fps-t sőt néhol majdnem triplázott.
Érdekes.... -
C2 nincs ? :D -

-
a citrom egész hangulatos :D
(nem volt kedvem több képet összevágni már, a lényeg így is látszik :DD) -
Igen, az rF2-nel meg ez a maceras, hogy folyamatosan es eleg durvan valtozik. Az autoknal nem tudom milyen a helyzet, de palyaknal pl. multkor, meg nem a 300 volt, Silverstone-nal vezettek be uj RealRoad shader-t. Mukodik az elozo is, de elobb utobb kiesik. Dolgoznak rajta, hogy rendesen felusszon az auto a vizes reszeken. Es/vagy legyenek tocsak is?! -
ráadásul a 300-ba annyi minden változott elméletileg, hogy azt mondja a srác hogy inkább újrakezdi az egész rf2-be importálálst :D -
ráadásul az 300-ba annyi minden változott elméletileg, hogy azt mondja srác hogy inkább újrakezdi az egész rf2-be importálálst :D -
Az SRW-t a mai napig nem ertem, ha mas nem, legalabb rF1-be. „Csak” be kell masolni es megy. Es +100 auto, van minden fajta. -
A v0.002 valoban eleg beta:D De azert teszt:P -
utcai autó korai béta mód :D
link
-
végre egy SRW konvert :D
ez pedig c.a.r.s.-ból :D
ezek meg Forza 3 és 4 :)
-
GPx8 #6919 Gondolom már páran megelőzték és többet már nem tudott volna elviselni... -
A pirosat tuti eltiltottak. Ilyenert meg online is lazadas van, nem hogy eloben:) -
precise #6917 Publik szeró élőben :)
-
miért van rendetlen?
a Dunlop bajnokság is is V8
-
Tudom hogy arra gondoltal, ez csak V8 potlasnak szantam;)
Nem ehhez modelleztek, elvileg csak konvert, elegge hianyos, kicsit barkacs, de ahhoz kepest meglepoen egyben van. -
a belseje azért elég gány :D
de én a a rendes V8ra gondoltam :) -
V8 UTES (Ford/Holden) van, azt eleg tisztessegesen osszeraktak. Osszes csapat, osszes pilota, osszes festes, csapatonkent es pilotankent tobb is, ahogy kell. -
hihetetlen, hogy az FVR oldaláról még senki nem szivárogtatta ki a V8 módot :-/
#6906: elméletileg szerver leállás van, nem megy senkinél link -
Én meg nem tudom megy-e, de azt tudom , hogy miért nem tudom ! -
hrflpitu #6910 Ez fasza..
Újabb tökölés és levelezgetés.
Mekkora egy faszméker csapat ez....
Ennyi pénzért -
Nekem megy, de nem tudom, hogy miert:)
-
hrflpitu #6908 Miért?
-
Nekem sem megy de én tudom, hogy miért ;) -
hrflpitu #6906 nektek megy a factor online része?
Még bejelentkezni sem enged azt írja hibás a bejelentkezés... -
Így, hogy nem adják ki évek óta beszélnek róluk. Ha kiadták volna már rég el lenne felejtve. Pár liga nyomná a moddal a bajnokságot a nagy többség meg már egészen másért lelekesedne.
Van egy olyan érzésem, hogy egyes modderek direkt dolgoznak lassan, hogy minnél tovább rájuk irányuljon a figyelem. -
En szeretem a Steam-es cuccokat, de itthon, boltban, dobozosban tuti olcsobb lesz. -
attila46 #6903 Na ezmi..
? -
-
attila46 #6901 Mi a véleményetek stramen jobb megrendelni az f1 2013-at? -
Dehogy nem;) Eleg jol allnak vele, mar az rF1-ben is jo kepek (renderek) voltak, itt mar a jatekbol vannak cuccok, szerintem az rF3-ra tuti megjelenik;)