rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Kamion modot amiben benne van az õvé tud valaki? <#ravasz1>#ravasz1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A CARS-t tuti nem lehet modolni, nem lesznek hulyek😉 Ha lehet, akkor most, komoly penzekert, a profit remenyeben😉))
Hogy az AC milyen lesz modolas szempontjabol, az passz. Ahhoz hogy raszalljanak tomegesen az emberek, vagyis ne csak 1-1 valami jelenjen meg hozza, hanem rF1 szintu komplett cuccok (teljes F1, GT, WTCC, HGT stb.), ahhoz jonak kell lennie, es nem csak fizikaban, hanem foleg szolgaltatasban, hasznalatban. Az online ligak az igazi huzo ero.
Mivel egyelore nem igertek se idojarast se dinamizmust, igy "egyszerubb" lesz modolni, foleg hogy egy regi gMotor modder van veluk😉 Igy at lehet majd pakolni a jobb rF/GTR/Race palyakat, valszeg normalisabban mint az nKP-nel, jobban, szebben, latvanyosabban.
De a legnagyobb "gond", hogy mig az rF1 idejeben, parhuzamosan vele, evekig jelentek meg komplett jatekok, sorozatok technikailag ugyanazzal az engine-nel (GTR2, GTL, RACE+, SHIFT), az rF2-nel mar nem lesz ilyen. Csak akkor, ha ismet liszenszeli valami nagyobb ceg az uj g/pMotor-t, de egyelore erre nem sok lehetoseg van (a ket legnagyobb mar sajatot gyart SMS/S😎.
A palyakat is egyszerubb volt az rF1-be attolni, meg Codies cuccokbol is, mert a texturakat megtartva, szinte "csak" a shadereket kellett lecserelni. Nem volt se animacio, se dinamika, se kozonseg es pit, AI-t nem nagyon csinaltak neki stb.
Ahhoz hogy az rF2-ben egy palyan mukodjon az eso es a dinamika, mindenkeppen modellezni kell (tukozodo feluletek, idealis ivek). Ezt automatizalni, SimEd-del vagy barmivel, lehetetlen😉
Plussz komoly fenyegetés az AC, vagy CARS ha az is moddolható lesz....
Pedig az új gumi soakt dobott az egészen, Megane-t magam is szeretem, kár volna a játékért ...
Másik dolog, ha a WTCC végre elkészül, és a fentebb említett átjárhatóság megoldódik annak is nekiállunk.
Ahogy beszélgettem Mugennel a Civic mod a véglegesítést várja, vagyis annak a jónéhány meglévõ effektnek a bekapcsolását.
Pályákkal sem hiszem, hogy gond lenne, csak ide talán mindenki egy színvonalasabb dolgot akar. az meg idõ.
Nem hiszem, hogy bedöglött volna a modolás, csak éppen mindenki várja a végleges verziót, max addig kísérletezget. Ameddig nem elérhetõ minden a játékban (ami amúgy már benne van) addig könnyen megeshet, hogy melózol, majd jön az újabb béta és kukázhatod az addigi munkádat.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Multkor is irtam, nekem a HistoricGT 2.0 boven eleg lenne hozza😊 Bar ahhoz kellene azert 1-2 tucat palya is😉)))
Az ISI tuti nem fog semmi "jatekosat", rendszert, hatteret beleepiteni, sem kidolgozott, komplett sorozatokat, sem karriert, se semmit😉
Egy megfelelo minosegu, jol modolhato alapot/rendszert igertek, "boseges" bemutato/alap tartalommal. Ennyi.
Ha rauntak a komolyabb, idomilliomos, profibb modderek, vagyis nem lesz az rF1-hez hasonloan osszeszedett, egyseges, teljes F1, GT, GTR2, GTL, Race, HGT, Shift stb. MOD/konvert, de foleg rF2-hoz illo palyak, akkor bukta az egesz.
Fel ev mar eltelt, mod meg nincs, es palya is csak 1 van, ami hasznalhato...
Nem tudom, hogy a CARS igazabol hogy mukodik, de ha a magasabb (dragabb) hozzaferessel rendelkezok csinalhatnak cuccot hozza (gyanus jonehany auto es palya), foleg a nyereseg remenyeben, akkor nehany modder atpartolhatott oda is😉
Es telik az ido, valtozik a vilag es vele egyutt az emberek (foleg oregszenek, van mar jobb dolguk is😛). Akik nagyon modoltak, azok mar 5-6 eve csinaljak. Akik meg nagyon-nagyon, azok mar 10 eve😉 Ez mar fel generacio😉
De kb annyira nem érdekli a moddereket azrF2 mint, mint a játékosokat ! 😊
Az rF mindig is a ligákról szólt. Ott van BT, meg minden ami kell. Viszonylag objektíven meg lehet ítélni mikor ki a hibás, stb. Semmi szükség nincs egy automata rendszerre ami a vétlen felet is bünteti, meg hasonló butaságokra.
Arra meg fõleg nem, hogy valaki belémjön hátulról, lemegy a rating-em, aztán kell mennem majd 3 futamot a mezõny végén a legkisebb kocc nélkül, hogy megint felmenjen az a szám, ráadásul tök értelmetlenül.😊
Az online rendszert nekünk játékosoknak kell megszervezni, hogy szórakozás legyen, ne idétlenkedés. Az ISI ehhez csináljon egy jó szimulátort, egy alapot, és ennyi. A felhasználásba már ne szóljanak bele.😉
GTR2 elég faszán össze lett anno rakva, pl egy rF1-hez képest ég és föld. Valami olyasmit kellene itt is.
Tartalomra az rF2 bõven jó lehet, rengeteg kocsi van már most is benne, egyedül gyári, eredeti pályákért fájna a fogam. még fizetnék is egy classic pakkért utólag, de lehet csak én vagyok ilyen barom. 😊
Mert mindig az a kevés ami van.😊 A játékos már csak ilyen elégedetlen fajta.
A tartalmat az rF1-hez is a játékosok adták, vagyis a modderek. Persze válogatni kell, mert sok jó és sok rossz dolog is született, plusz mivel mindez szubjektív még nem is mindenki ugyanazt gondolja jónak vagy rossznak.
Amit ma tud az rF2 már azt sem sok játék tudja, így egyben meg pláne nem. A hiányosságokat, plusz a létezõ, de még nem elérhetõ dolgokat meg majd a véglegesbe belerakják.
Online rendszer viszont nekem egyáltalán nem hiányzik. Jól néznénk ki, ha valaki "fentrõl" mondaná meg mikor milyen bajnokság milyen autóval milyen pályán... rossz belegondolni is. rF1-ben is vannak ligák, lehet választani, tökéletesen mûködik a dolog.
Nekem a tartalommal is gondjaim vannak, nincsen rá elég pálya, meg ilyesmi, és hát semmi online rendszer nincs mögötte... szerintem jó ez, az egyik legjobb dinamikus cucc a piacon, hiába béta még csak, attól még simán el lehet vele szórakozni AI ellen is, mert szerintem az is elég jó lett.
Lehet valaki sokkal többet várt, csak akkor nem tudom mire fel.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ehhez meg kell legalabb fel ev, aztan illene nehany igenyes, tartalmas MOD is, mivel az az alapja, azzal lehet hasznalni.
En mar annak is orulnek, es eleg is lenne boven, ha egyszer megjelenne a hozza HistoricGT 2.0.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
12 hónapos, de mivel ugye még mindig beta a játék, ezért nem telt még le belõle. Ár: 6000Ft
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
The Power of Dreams
A kis monitorokhoz kepest bazinagy a FOV, tul hatul van a kameranezet a cockpit nezetben (idetlen), es erdemes megnezni a "pilota animaciot" prezentalo ket merev, a kormanyhoz erositett sarga rudat, ami a pilota kezet szimbolizalja (11:00-nal a videoban)😊)))))
Az SMS a CARS-ba nehay honap alatt teljesen jo animaciot gyartot, ami minden autohoz jo. Vagis meg lehet csinalni, de az ISI-nek erre 7 ev sem volt eleg (meg az rF2-ben is fake).
Meg nem forrta ki magat a modolas. Formulabol van benne eleg...
http://www.f1racing-uk.com/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ma kezdõdik nálunk a nyári kupa bajnokság, melyen ingyenes a részvétel.
Új belépõknek 3 hónapos ingyenes iRacing elõfizetést tudok adni. A nyári kupa road futamai kizárólag az alapcsomagban elérhetõ tartalommal lesznek megrendezve.
Ha valakit érdekel nagyon szívesen segítek mindenben.
Üdv: Sándor Tibor
Pl. az rF1-ben, egy atlag palyan, ha kijeloltem az osszes object-et, es bejeloltem, hogy minden arnyekot vet es fogad, sot dinamikusan es jo minosegben, brutalisan jol nezzett ki a dolog, csak az atlagos palyakinezet 50fps helyett 1fps-t tolt vagy egy ido utan lefagyott😉)))
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"