rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fõgondom nem ez, inkább csak megemlítettem, de azért válaszolok.

Mondjuk felvesznek Virtua_LM vagy hasonló neves modderek közül párat akik fõmunkaidõben megcsinálnak pár pályát, így felszabadul pár olyan ember aki már benne van a projektben és ért esetleg máshoz is.

Amirõl igazából beszéltem, hogy szerintem nem kis összeget szedtek be a bétáért ami azért gyorsító hatással kell, hogy legyen a fejlesztésre.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

cselt
Azért az a vegyünk fel még 1-2 embert és majd õk besegítenek a fejlesztésbe és milyen gyorsan meglesz minden dolog nem igazán így mûködik. Attól még, hogy felveszel új embert õk nem tudnak egybõl produktívan dolgozni. Nekik kb 1-2 hónap csak az az idõ amíg megismerik a projektet, utána jöhet az, hogy valami hasznosat is csinálnak. Meg ez nem olyan dolog, hogy minél több embert veszek fel annál gyorsabban megy a fejlesztés.
zolee145
Az én példám rossz, az alapján ahogy te látod, és itt zárjuk is le.:)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Sajnos a te példád rossz. Rávetítem a te példádra az isi módszerét ahogy én látom:

.... De sebaj, mert lakbért nem kérnek, ameddig próbálgatjuk a szobákat, de ugye azért a házat illik kifizetni.:)

Itt ugye van egy hiba. Egy házat vagy bérelsz vagy megveszed. (kivéve iRacing :D )

"Beköltöztünk, megvan amit akartunk. De hol az ablak? Mikor lesz már meleg víz? És a kábeltévé? Szeretnék parkettát, meg vízágyat, meg a hálószobába két maláj kurvát.

Majd eltelik egy hónap és elkészül az ablak. "Hádde mester urak, és a többi?" ... mondtuk, hogy nincs kész."

Itt pedig a másik hiba. A te példádban nem mondtak idõpontot a készítõk ezért nincs is gond, nekik van igazuk. Az isi azonban azt mondta, hogy vegyétek meg és félév múlva kész lesz. Ehelyett még infókat sem adnak.

Ha nem mondanak idõpontot nem biztos, hogy megveszem elsõ nap amint megjelenik a béta. Ennyi erõvel kiadhatják 10 év múlva is fél év helyett. Mi a különbség fél év csúszás vagy 10 év csúszás között a te látásmódodban, mert látszólag semmi.

De az is lehet, hogy holnap megjelenik és feleslegesen rinyálok. Én tényleg csak annyit kérnék szerintem nagyon jogosan, hogy ha már nem azt adják amit mondtak legalább indokolják meg miért késnek.

Nem tudom menyien vették meg, de szerintem abból simán tellene 1-2 plusz emberre aki besegít a fejlesztésbe 1-2 hónapig.

zolee145
Tegyük fel, hogy te egy építési vállalkozó vagy, aki meghirdeti, hogy csinál egy lakóparkot. Teszem azt látványterveket is közzétesz.

Erre jönnek a leendõ lakók, hogy ki akarjuk próbálni, de nagyon. Elég ha nem ázunk meg, csak beköltözhessünk. Mivel az ablak még nem mûködik úgy ahogy kell inkább kiszedik. A fûtés meg a klíma sem az igazi, kiszedik. Víz van, de csak hideg, mert ugye elvitték a kazánt beállítani. De sebaj, mert lakbért nem kérnek, ameddig próbálgatjuk a szobákat, de ugye azért a házat illik kifizetni.:)

Beköltöztünk, megvan amit akartunk. De hol az ablak? Mikor lesz már meleg víz? És a kábeltévé? Szeretnék parkettát, meg vízágyat, meg a hálószobába két maláj kurvát.

Majd eltelik egy hónap és elkészül az ablak. "Hádde mester urak, és a többi?" ... mondtuk, hogy nincs kész.

<#hehe>

Alexease
De eleve PC-n, ugy sem lehet kielegiteni az igenyeket. Sokan szeretnenek egy olyan autos jatekot, ami fizikaban, onlineban iR/nKP/rF2/LFS, grafikaban latvanyban CARS/rF2/Forza/GT, es persze tartalomban, szolgaltatasban Forza/GT - vagy valami hasonlo:)

Meg lehetne csinalni PC-n is, de ehhez olyan vagy hasonlo kizarolagos tamogatas, tobb tonnanyi penz kellene mint amit a PS/GT-be es Xbox/Forza-ba omlesztenek bele:)
De az ismert okok miatt, PC-n sose lesz ilyen kizarolagossag es foleg tamogatottsag.
Alexease
Tuti nem igy terveztek, tudtak hogy igy nem fog olajozottan mukodni a dolog;) Talan mar le is mondtak kicsit az rF2-rol, latva hogy masok mennyire nyomulnak. Mar tobbszor irtam, hogy a betolto kepernyokon es egyeb file-okon latszott, mar 2009-2010-ben kesz voltak nehany dologggal, akkoriban foglalkozhattak vele, de valahogy leallt az egesz.

Aki benne van a CARS-ban, az "eloben" lathatja, mennyi ido, penz, teszteles es energia kifejleszteni egy "uj" engine-t (fizika, grafika, hang, ui stb.), meg ugy is, hogy mar azert vannak alapjai (perdig az SMS valszeg nagyobb ceg mint az ISI). Ami hosszabb tavra szol es multi-platform, hogy penzt is hozzon:)

Az ISI sose tud majd ennyi energiat belefektetni. De az ISI-nel az auto mukodes, kezeles, ffb, gumi mar a legelso verzioban is jo volt, es ez a lenyeg;)
Totti5
Ha nem sírnak a rajongók akkor 10 évig kotlanak rajta?:) ha csak ennyire tellett ilyen sok év után akkor az nagyon szomorú.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

off:
jobb egy õszinte barát mint egy kedves, a kettõ tulajdonság soha nem jár együtt.
(mielõtt kimentem, ugyanígy vélekedtem, sõt vannak barátaim akik otthonról is ugyanígy vélekednek, önmagukról. <#puszi> Szerintem ne személyeskedjünk, tudom, hogy seggfej vagyok, felesleges emlékeztetned rá, nekem így jó. Ha bántom a füled, chorme---> sg+ --->ignore én, hidd el sok emberrel megtettem már ezt és tök jól mûködik, én is nyugodtabb vagyok meg õk is.

igazából az a vicc, hogy egy jobb marketinggéppel csak nyernének, de hát ez van. mert ugye van amikor szart is el lehet sok embernek adni, aztán ugye ez még azért jó is, csak kicsit kéne a másikkal is foglalkozni...
lac coo
Neked van olyan napod, amióta kimentél az országból, amelyiken nem hülyézel le minket a sárga földig ?

Kicsit bántja a fülemet ... <#gunyos1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

cselt
Szerintem amúgy ez az egész beta dolog is csak ki lett sírva tõlük, nem biztos, hogy õk mindenképpen akarták, csak a rajongók már nagyon odavoltak, hogy legyen valami (én is természetesen :D)
lac coo
Hát aki elhitte, hogy itt heti javítások lesznek, súlyos tartalmakkal, annak úgy kell !

Csak, hogy tiszta legyen az a gondom, hogy szerintem attól kezdve, hogy pénzt kértek érte, kutyakötelességük a tájékoztatás. Ha más területrõl lenne szó már sokan jogi útra terelnék az ügyet. Nyilván egy rajongó, mint én is, ezt soha nem fogja megtenni, örülünk ha kapunk pár morzsát. :D

cselt
ISI sose volt híres a jó marketingjérõl. Õk egy amolyan garázs fejlesztõ cég, kevés emberrel. Gondolom örülnek, hogy a kódolással tudnak foglalkozni, nem hogy még összehasonlító képeket gyártsanak (ami persze nem lenne akkora munka, de tudjuk, hogy az informatikusnál lustább ember nincs :P)
Tegyük fel, hogy én egy építési vállalkozó vagyok. Azt mondom, hogy adj nekem 10 millát és 1 év múlva a lakásodban lakhatsz mert kulcsra készre építem. El is kezdem a dolgot majd a garázs elkészültekor abba beköltözhetsz ha akarsz, de a terület többi része be van kerítve egy magas fallal. Semmit nem tudsz arról, hogy áll az amiért fizettél pedig már benne kéne laknod, használnod kéne.

Az ISI kb ugyanezt csinálja. (most abba ne menjünk bele, hogy a fenti példa Magyarországon alap, az isi nem magyar cég. Bár belegondolva, sokaknak azért elfogadható ez a helyzet mert Magyarországon már hozzászoktak, hogy hülyének vannak nézve és beletörõdnek)

lac coo
Nehéz foltozgatni a 10+ éves motort, gondolom vért izzadnak, hogy valahogy fusson is, hisz egy ma már egyszerû HDR megfekteti az egészet :)
sokkal jobbra nem számítok, majd felnõ hozzá a gépünk valamikor, kb Crysis 6 idején :) Viszont tartalom az jöhetne azért valami ....

Nem csak errõl van szó, hanem a kommunikációról magáról. Ilyenkor egy béven nyereséges, kommerszebb cím fejlesztõi már rég postoltak volna valami olyasmit, hogy elnézéseteket, jelenleg is erõsen dolgozunk rajta, ez az elsõ számú projektünk jelenleg, jelenleg nem ott tartunk ahol szeretnénk, de azért az elmúlt idõszakban is számos dologban történt elõrelépés. Ezeket szépen felsorolni, akár pár összehasonlító képpel, videóval.

Ehhez képest õk a fórumon biztos postolgatnak mindenfélét, de ezeket nem csak ott kellene, hanem a többi hivatalos csatornán is...

kommunikációra és marketingre 2/10...
Nightt
Ja, kicsit nehez ezt tervezni. Foleg egy garazscegnek.
En szoftverfejleszto cegnel dolgozom es marciusban kellett volna kiadjunk valamit, ami most szombaton fog kimenni. Pedig ez 10x akkora ceg mint az ISI.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

zolee145
Azért ha életedben csináltál már valami hasonlót akkor lehet arról fogalmad, hogy mit jelent a határidõ.

Csak a modderkedésbõl kiindulva mondjuk ha egy hónapot nézünk kb a fele jut az új dolgok elkészítésére a másik fele pedig a tesztelés. Aztán amikor már agyontesztelted azt a valamit felnyomod a netre, és feltöltés közben már eszedbe jut pár dolog amit máshogy kellene csinálni.

De mondom, ez egy mod, amit még csak hasonlítani sem szabad egy programhoz, ami mondjuk a mod alapja. Jó, a mod ingyen van a program meg nem, de ha kicsit belegondolunk, hogy hány embernek mennyi meló mondjuk egy rF2 akkor az a 10K szinte ingyennek tekinthetõ.

Ez csak egy vélemény, és azt már megbeszéltük, hogy nem értünk egyet.:)

Emlékszem még a kiadás elõtt lestünk, hogy hû milyen gumi, meg tényleg felgumizódik a pálya, meg tényleg felszárad, és ott ahol használják? Aztán ezt megkaptuk, és most az hiányzik ami még nem mûködik.
Kicsit emlékeztet a Shift modra. Lassan már több mint két és fél éve csináljuk Tobyval. Az elsõ verzió is beletelt vagy jó fél évbe. Volt benne több mint 40 autó. Az elsõ hozzászólás az volt, hogy ez így oké, de miért nincs benne a Mclaren F1?:D Meg asszem akkoriban már volt vagy 60 autó, amikor a kiadás másnapján jött olyan kommemnt, hogy mikor jön a következõ béta? Most komolyan megunt egy este alatt 60 kocsit?:D

Na mindegy, ez a dolog úgysem vezet sehova.:)

Drágább annál a szabadidõm, hogy felesleges köröket fussak. Nyilván ha kész lenne a köv. patch kiadnák, illetve ha nem vennének minket sz*rba sem adnának pár infót arról, hogy miért nem tartották magukat ahhoz amit megígértek.

zolee145
Szerintem írj az ISI fórumára, vezesd elõ a követeléseidet. Nem hiszem hogy olvassák ezt a topicot.

Nem értjük egymást.

-Jelenleg tetszik.
-Nem 6 hónapig akarom használni, hanem az ISI azzal állt elõ, hogy vegyük meg elõvételben, megjelenési idõpont 6 hónap múlva.
-Az a sok játék ami nem idõben jön nem kerül pénzedbe addig amíg meg nem jön, ha elõvásárlást hirdetnek és késik, különbözõ kompenzációkat adnak, sûrû elnézés kérések közepette illetve egy pontosabb megjelenési idõpontot adnak.

Szerinted ez így jó szerintem nem, ha egyetértünk ha nem változni úgysem fog semmi. :D

zolee145
Azt el tudod dönteni, hogy a jelenlegi tetszik-e. Ha nem akkor miért akarod 6 hónapig használni? Ha 6 vagy 8 után sem tetszik akkor is vissza kellene adni a pénzedet? Meddig tartanád reálisnak ingyen használni a programot?

Kipróbálod, és azt mondod tetszik, látsz benne lehetõséget, nézzük mi lesz addig használom ezt így ahogy van. Ha nem pont 6 hónap hát annyi, kevés játék jön idõben.

Vagy kipróbálod és azt mondod ezzel így nem akarsz 6 hónapig játszani, kéred a pénzedet, majd térjünk vissza rá ha kijött a végleges.

Na erre kaptál 2 hónapot. Ez azért elég korrekt. Szerintem.

Ha 6 hónapra ígérték a teljeset akkor hogy döntsem el 2 hónap után, hogy betartják-e amiért beszedték a pénzt? Varázsgömb? Jósnõ?

Az is lehet holnap megjelenik. Nekem annyira nem fontos ez az egész visszafizetés, mert eszembe sem jut, nagyon jól elvagyok én a játékkal úgyis ahogy most van.

Én csak az elvrõl beszélek és a vásárlók teljes leszarásáról, az ISI nem teljesített egy olyan dolgot amit leírt, de a pénzt elfogadta. Ilyen esetben egyébként sokszor kötbért szoktak követelni. Szerintem az ISI átlépett egy határt.

(ismétlem, se kötbért nem akarok se a pénzemet vissza, csak elvrõl beszélek)

zolee145
2 hónap talán elég megállapítani, hogy átvertek-e vagy sem. Netes vásárlásnál ha jól tudom 8 nap a törvény.

Dietrich
Persze mondhatja azt valaki, hogy ez nem jó, átvertek, tartoznak nekem meg hasonló dolgok. Ha jól tudom van erre egy pénzvisszafizetés opció. Klikk rá és öröm boldogság.:)

Már volt szó róla...2 egész hónapig van erre lehetõség vásárlástól..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ sfddfsdfs ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ sfddfsdfs ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ sfddfsdfs ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ sfddfsdfs retrzu6zu7
Alexease
Osszessegeben nem lenne rossz, a lenyeg mukodik benne, hasznalhato. Kicsit gep igenyes, de az egy dolog, foleg a regi repemen. Ha lenne hozza sok cucc, hasznalnam sokat. Egyelore kicsit barkacs, felkesz, osszedrotozott valami. Persze beta, de latszik, hogy nem is nagyon fektetnek bele annyi energiat, mint amennyit kellene. Ez inkabb olyan kiegeszito project nekik;)
Nekem igazából "jó" így, eléggé élvezem fõleg a megane-t. Csak amikor megpróbálok visszanézni egy visszajátszást akkor olyan érzésem van mintha a Terep2-õt nézném.

Alexease
Es ez 2010-es WIP kep:)))) Ahhoz kepest eleg jol visszafejlodtek:) Vagy csak screenshot mod-ban birta ezt az ablaktorlot a gep, es meg varni kell, amig hozzafejlodnek a gepek:P Igaz, hogy az elozo engine-hez 5-6 evvel ezelott (GTL/GTR2)a SimBin nehany honap alatt csinalt teljesen hasznalhato esot es pilota animaciot, de az masik ceg:)
hondash3
Én nem kapkodok.
A Civic ott porosodik a vinyón. Több mint 2 hónapja nem nyúltam hozzá, mert nincs addig értelme semmit sem csinálni, amíg minden patch után más fajtájú, vagy más beállítást kívánó shader jelenik meg.

Így ne is csodálkozzatok ha a modderek nem csinálnak semmit, 10x újracsinálni a hülye sem fogja. Majd kijön a végleges és reményeim szerint beindul a konverátáááradat.

rF1-rF2 konvert autó szempontjából nem különösebben nehéz egy gyakorlott moddernek. Újra kell shaderezni, ez a legfájóbb, de nem halálosan gáz.
Gumifizika már egy default gumifizikkel is jobb mint az rF1 akármilyen csodával.
Pályánál más lehet a szitu a dinamizmus miatt, de ahhoz nem (sem) értek.

Az meg hogy mlyen beta elõképekkel ámítottak minket az nem izgat. Gondolom mutogatták, hogy valami ilyesmi lesz, ha MÛKÖDÕKÉPES lesz.
Ha kiadtak volna egy minden fícsörrel felszerelt roncs bétát amiben nem csak pár dolog, hanem minden fos, akkor az lenne a baj.
<#wink>

The Power of Dreams

Én egy kicsit máshogy látom a világot.

Ugye arról volt szó, hogy fél év, ez ugye nem rég elmúlt. Ha egy olyan stúdió ígérget aki nem adott el semmit senkinek pénzért az szíve joga. De ha valamire azt mondom ,hogy tessék fizess érte 40-80 dolcsit és fél év múlva a lenti képen látható cuccot kapod akkor az legyen már úgy ahogy mondta. Hova ku*vul már ez az isi???

(ennyi késés amúgy még belefér, de nehogy már jövõ ilyenkor jöjjenek ki mert akkor feljelentek mindenkit)

zolee145
Az mondjuk tényleg kéne.:)

Szerintem, ha lesz rá kamionos mod , akkor mondhatjuk véglegesnek <#zavart1><#hehe><#banplz>
zolee145
Meg lehet azt mondani, hogy mikor végleges egy szoftver? Mondjuk akkor végleges, ha már van hozzá világranglista is?

Vagy mondjuk akkor végleges, ha dinamikus idõjárás van hozzá, vagy csak akkor ha a pályákhoz van 3 választható égkép is?:D

Szóval mikor végleges?:)

De komolyra fordítva, szerintem már most többet tud mint a legtöbb piacon lévõ "végleges" verziójú szimulátor. grafikailag meg soha nem lesz olyan, mint egy árkád cucc, ami viszont egészen másra lett kitalálva.

Persze mondhatja azt valaki, hogy ez nem jó, átvertek, tartoznak nekem meg hasonló dolgok. Ha jól tudom van erre egy pénzvisszafizetés opció. Klikk rá és öröm boldogság.:)

Alexease
Nem tudjuk hogy az ISI mit gondolt "veglegesnek", vagyis akar mar ezen a heten megjelenhet a "vegleges":) Utana meg csak a patch-ek jonnek, 3 havonta, ami teljesen normalis;))))

mcmoha
Az egy eves elofizetes a vegleges valtozat megjelenesetol fog szamitani.:) Szoval nem atveres, sot te jarsz jol mert a 6 honapra kifizetett betat hosszabb ideig hasznalhatod.:)
Elore figyelmeztettek mire szamithatsz.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Csakhogy van itt egy kis bökkenõ: Az ISI azt mondta, hogy fél év után jön, majd elkért érte nem kis összeget, és ez az a dolog amitõl már tényleges átveréssé válik a történet.

Ennyi erõvel kiadhatják 10 év múlva is a véglegest amikor már a kutyának sem fog kelleni, elavult f*s lesz. Szóval attól kezdve, hogy pénzt kértek tartoznak nekem.

cselt
Szokásos ISI idõterv... Szerintem ha idén kijön a végleges, akkor már örülhetünk
Dietrich
egy biztos, ha az ISI nem áll elõ valami ütõs végleges kész rf2-vel a kutya sem fogja a lejáró licenszet meghosszabbítani. Én biztosan nem.
egyébként meg már fél év eltelt és arról volt szó ennyi idõ elteltével jön a végleges rf2 aminek egyelõre hûlt helye..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Valoszinuleg, ha csak 1 cegnek el tudjak majd adni az rF2-engine liszenszt, mar akkor tobbet sokkal kaszalnanak, mintha Ok probalnanak meg osszerakni valami hasznalhato, full funkcios jatekot, es a user eladasokat szamolnak;)

Az ISI tuti nem fog az rF2-bol klasszikus ertelemben vett jatekot kesziteni.

Talan majd kesobb a SimRaceWay (az kozossegre epit, raadasul eleg sok jofajta auto es palya liszenszuk van, minden kategoriaban) bevasarol rF2-enginebol:)
Ez õket kurvára nem érdekli, szarnak õk mindenbe bele, csak legyen annyi pénzük amibõl elszórakoznak, kb ennyi jött le az elmúlt 7+ év alatt az ISI-rõl...
Ennyi a lényeg. De az ISI ott elbaszta, hogy egyre kevesebben szeretnének modokkal bohóckodni, szarakodni. (többek közt én sem.) Nekik el kéne felejteni azt, hogy egy játékmotort akarnak eladni, illetve ha nem is elfelejteni, de legalább rendes tartalommal és online lehetõségekkel (hotlap cuccok, ahol visszanézheted más visszajátszását, etc, láthatod milyen segítségekkel ment etc...)

a bibi az, hogy ehhez egy normális játék kéne, normális pálya, bajnokság tartalommal, kurvára nem véletlen az, hogy ennyire kevesen veszik ezt a cuccot. Simán tudnák hozni azt amit a Simbin, sõt még talán többet is, ha õk is egy komplett, KÉSZ csomagot, és tartalmat adnának ki, mint a többiek.) Persze ehhez több ember kell, de hát a pénz is jobban jönne, aztán jöhetnének az olyanok, hogy be tudod tölteni haver hotlapját (mondjuk akivel ligában versenyzel), és a ghost-ja ellen nyomathatnád. Ezek bizony kellenek, 2012 van, lassan ez a minimum, de az rF2 se tartalmat, sem igazi online szolgáltatást nem kínál, ellenben rengeteg idõt el lehet vele és a hegesztésével baszni. ezzel csak az a gond, hogy más autós cuccoknál ezt az idõt mondjuk vezetéssel is töltheti az ember. :D

egyébként tetszett az rF2 jó a grafika (nekem), a fizika nagyon jó, esõ szintén egyre jobb, de kevés a pálya, szar a menü, szar a profil oldal, szar a körítés, nulla közösségi funkciók. így pedig egy idõ után szépen majd a béka segge alá kerülnek...
Összefoglalom:
-Egy ilyen world rank oldal megcsinálása egy programozónak 1 óra vagy kevesebb.
-Aki tudni akarja, hogy az õ legjobb köre, (amit nagyon okosan a legideálisabb körülményekre beállítva fog futni) hova elég az használna egy ilyen oldalt.
-Akit nem érdekel, hogy az õ legjobb köre hova elég az nem fogja használni.

(2012-13-ban ilyen közösségi móka nélkül kiadni egy online játékra készített szimulátort, olyan mezõnyben ami várhatóan lesz, minimum igénytelenség, de jól megfogalmazva a felhasználók teljeskörû lesz*rása.)

mcmoha
A GPLRank mar a GPL ota letezik es folyamatosan frissul az uj szimekkel. Persze csak tajekoztato jellegu mivel nem mindenki tolti fel az eredmenyeit.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
Még soha nem akartam tudni, hogy az adott pályán a legjobb köröm hova lenne elég a világ összes szimulátoros ideje között.

Az sokkal jobban érdekel, hogy az adott ligában az adott versenyen jól érezzem magam. Jó mod, jó társaság, jó csaták. Nekem ez az online versenyzés, nem egy globális hotlap bajnokság.
Ráadásul az rF2 "kicsit" dinamikusabb környezet annál, minthogy reális listát lehessen csinálni. Vagy minden idõ mellett ott lenne a pálya és levegõ hõmérséklet, gumik állapota, esetleg az esõ mértéke? Értelmetlen.

Ez csak ott mûködik ahol soha semmi nem változik.

Hát lehet, hogy igazad van. De mivel minden mod-nak van ID-je így simán lehetne követni, ráadásul úgy is mindenki csak a legjobb modok hotlapjait nézné. Elég nehéz megtudni a WR-t egy-egy pálya autó kombinációra ilyen központi leaderboard nélkül.