19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Azért mert nekem jó és megtehetem 
Alex: aztat a Sevrolé Daytona Prototype-ot rakd mán át rF2be és nem sértődök meg
-
Korozgetos AI teszt az uj loch palyan, semmi extra:) Elso koros gumi, aztan csak jobb lesz.
Amugy BES MOD, a resztvevok: Porsche 997 GT3, ferrari 458, Ferrari 430 GT3:) Ma frissitettek hozza a BMW M3 GT2-ot es az Alpina B6 GT3-at.
-
GPx8 #7058 Egyébként van topikja annak a szarnak, miért itt beszélitek meg?
-
Pont azon filóztam hogy miért Hockenheimet rakták be a demóba, mert nem egy hőn szeretett pálya, hát nem most hétvégén van rajta a futamgecc
-
Most nem volt hibajelzés, tényleg egészen jó. A hangok kifejezetten tetszenek. -
Ha SimBin „fizikara” vagyom, akkor egyelore inkabb ezekkel az autokkal tolom, 12 palyan 

-
Elvileg ebben a verziojaban (RaceRoom) mar dinamikuak a cuccok.
Mivel nekem meg van a full R3E, igy ez a DTM semmi extra, ket kor utan uninstall:D
Amugy van mar topicja, es nem en csinaltam
-
Majd még kap egy esélyt. Köszi. :) -
Nálam müködik egész jó game alig lehet észrevenni hogy, statikus az enviroment map meg a fény(vagy ilyesmi
). Egyébként Boldog Szülinapot cimbi
-
cstibikeee #7051 Unstable Build Testing
Bulid 339 Torrent
http://rfactor.net/web/rf2/devscorner/unstable-build-testing/ -
Felraktam, elindítottam, vártam, vártam... bejött egy kurzor, vártam... reset, és majd talán kap még egy esélyt, aztán uninstall. Majd szóljanak ha készen van. -
Nem tudok rola, pedig a modellek eleg jok benne. De mostanaban a SimBin maceras, ha letiltottak a Nord-ot, es minden konvertet a lassan 5-10 eves GTR/GTR2/GTL/RACE programokbol, akkor valszeg ennel is lazadnanak. -
Fogalmam sincs, de leszedtem a demót, mindjárt meglesem mit tud a játék. Mármint nem modellkiszedési szempontból, hanem mint játék. -
Sőt egyáltalán valakinek sikerült használható rF2 módot csinálni, sőt valaki egyáltalán akar csinálni , :) -
Jó ötlet, csak egyáltalán sikerült már bárkinek is modelleket kiszedni a R3E-ből? -
Készültek fasza DTM modellek rF2-höz. Vagyis ez egy új Simbin cucc, de na, értjük mire gondoltam. :D
-
GPx8 #7044
-
Ha kiadják akár lehetne is egy futamot szervezni vele.:) -
"Confirmed: When approved for release (which we're waiting on), the BTCC Honda Civic will feature both the Team Yuasa and Pirtek Racing entries as A.I./selectable cars."
-
tölthető -
rfactor-2-loch-drummond-track-previews
-
Nehogy azt hidd, hogy egyszerű. Persze nem is nagy ördöngősség, de azért visítani fognak azok, bár az leginkább váltó hang. -
én a hangot vállalom hozzá :DD -
-
Ne itt beszéljétek meg a nőügyeket!
-
Hát nem. -
Petra nem válaszolt ? :-/ -
Formula E autót nem akar senki modellezni? :D
/Természetesen olyanokra gondolok akik tudnak is, hiszen önmagában az akarat még nem elég. Itt van például Norbi, ő akar, de nem tud, és ez így kevés a sikerhez./ -
De csak nem tudok
-
Formula E autót nem akar senki modellezni? :D -
szép az a 991, a z4 is.. de még az Astonnal és a másik járgánnyal (Venom a fantázia neve, még nem fejtettem meg hogy mi lehet :D) se ér meg 3ezret.. ehh... -
hrflpitu #7029 Tegnap kipróbáltam az Isr szerveren, maga a vezetés nem ad semmi extrát. Nem éreztem hogy hátsó kerekes bmw-vel mentem volna. Nem azt mondom hogy sín autó itt is lehet csúszkálni ha az órával harcolsz. Azért egy gt2-es bömösnek odataposok 1 be azért az tolja már a seggét:) -
Nem, de ha olyan mint a DTM, akkor passz. Ingyen az sem rossz, jobb mint a semmi, de penzert fake.
A BES MOD teljesen jo, meg ha konvert is, es van benne boven auto (Ferrari, Porsche, BMW, Aston, Audi, Merci, McLaren stb.).
-
Esetleg valaki ezt próbálta már? http://www.virtualr.net/endurance-racing-x-new-beta-version-available
Őszintén szólva, egyelőre kicsit tartok tőle, a DTM-re is azt hittem, hogy hűdejó, aztán elég nagy csalódás ért, amikor kipróbáltam. -
Jöhetne már lassan a BTCC-s Honda, meg mondjuk mellé Silverstone rövid verziója, amin mentek idén. -
Most már én is megvettem az rF2 őt , szóval ha lesz valami funrace megyek én is :) -
De kozben frissult a BES mod is:
- Ford GT1
- Audi R8LMS 0.92
- Ferrari 458 0.93
- Aston Martin 0.92 -
Lista:)
- Longford 0.92
- Targa Florio 0.1
- GP79 0.42
- Formula3 0.7
- Classic Car (Group-C, Mazda 787B)0.3
- Essington 1.04
http://www.racedepartment.com -
precise #7022 Ha lehet szavazni következő fun futam kombóra Skip Barber/Mores-re szavazok. Esetleg Croft vagy Lime Rock. De Mores nagyon jó. -
az első dolog amit kikapcsolok