rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezt a Clio-t is teljesen jo vezetni. A latvannyal sincs gondom, verseny kozben, cockpiotbol, ugy hogy kozben folyamatosan minden valtozik, teljesen hasznalhato.
24h versenyt "szoktam" menni (60x, 24 perc😛), random idojarassal (2-4x valtozik a futam alatt) hatulrol indulva, ~10 AI-val a 50-60fps meg van (4 generacioval korabbi a videokartyam).
Azert eleg fun volt a mai futamom is: szakado esoben indultunk delutan, aztan elcsendesedett, kesobb elall, el kezdett felszaradni. Naplemente, ismet szemerkelt. Besotetedett, onnantol szaraz. De ejfeltol ismet hirtelen szakado eso hajnalig, onnan gyenge eso, es delutan ismet felszaradt😉
Csak ahogy irtam barkacs...
A Clio-t most adtak ki, es van 1-2 erdekesseg. A lampak nem vilagitanak, rajtuk a glow eleg gagyi. Szelvedo effekt meg nincs, igy ablaktorlo sem. Vagyis felig-meddig. Cockpitben valami arnyekszeruseg vibralt jobbra-balra, ami kesobb kiderult, hogy az ablaktorlo, amit csak kivulrol, hatulrol latni😊
De jol toljak, hetente 1-2 liszenszelt autot kiadnak😉
Hogy éri meg nekik?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
tudom kibeszéltük, áttárgyaltuk, de akkor is.
bár aztán ki tudja, lehet jön egy új SMS, születhet akár egy új Simbin is...
Most amúgy milyen verziónál tart a játék, auto update nem akar letölteni semmit ...? 0.549 van most .
Igy inkabb 1-3 havonta "modolnak" bele 1-2 autot, palyat vagy nyomvonalat, es faragnak az engine-en, amit nem latni, de azert benne van;D
Amugy nyar vegeig vagy oszig raer, addig holtido van. Inkabb legyen egy jo, megbizhato, massziv aloap, amit majd (talan) ismet 3-5 evig tudnak modolgatni az emberek.
Olyan eresztes mar ugy sem lesz, mint az rF-nel (csokkent az erdeklodes, van konkurencia, valtoztak az igenyek, nem lehet olyan konnyen warezolni stb.), de talan ami lesz, az valami jobb, komolyabban osszerakott lesz.
ISI Renault Clio Cup 1.0
http://isiforums.net/f/showthread.php/1396-Downloads?p=20192&viewfull=1#post20192
viccen kívül igaz, rf1-nél több idõm volt segíteni,
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mondjuk ennél viccesebb már csak az lenne, ha az EA használná fel a fizika fájlokat, akkor tényleg körbeérne a dolog.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ok is modolnak, csak hivatalosan😉 De mivel a Shift-be is az elozo programokbol pakoltak be az adatokat, igy most a teljes sor: jatek-jatek-mod-jatek 😉
Minden estre kicsit fura, mert a legkönnyebb dolgok egyike a motor, ha van hozzá nyomatékgörbe. Ennél csak a váltót könnyebb megcsinálni.
(had szíjjam már a vérit!)
<#banplz>#banplz>
Mer' mindig csak a Szijjerát teszteli! <#beka2>#beka2>
The Power of Dreams
Õ nem csinál semmit! <#nyes>#nyes>
<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
The Power of Dreams
Hosszú távra vettem meg, azért abban bízom, hogy évek alatt összejön valami használható tartalom .Grafika, hang, sebesség talán javul, de csodára nem számítok . 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mintha most találkoznátok elõször ISI-vel .
2 hónapig asszem nem is volt semmi..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Úgy hirdették meg, hogy 6 hónapig kapunk egy nevezzük demonak egy beta változatot. Majd ezután kiadják a teljes verziót, aminek 1 év eltelte után lejár a licensz. Tehát aki rögtön az elején veszi meg kap 6 hónap ajándékot és részben teszteli a játékot és a visszajelzések alapján modosítanak rajta.
Ennek így kellene mûködnie.
Na most aki megvette jóhiszemûen az elején nem azért teszi, hogy vissza adja, de amikor már úgy érzi átbaszták a két hónap rég letelt a teljes játék meg sehol.
Ez inkorrekt dolog és nem komoly készítõkre vall.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ADDITIONAL CONTENT
Alex Sawczuk
Daniel Sandor
Mark Pearce
Philip John Dixon
Raymond Schram
Thorsten Rueter
IMAGE SPACE INCORPORATED
Dan Peal
Gjon Camaj
Jeremy Miller
Joe Campana
John Bayley
Laurent Evenisse
Luc Van Camp
Michael Borda
Michael Juliano
Michael Zielinski
Terence Groening
Tim Wheatley