19779
  • Ingy2
    Azért mert nekem jó és megtehetem

Alex: aztat a Sevrolé Daytona Prototype-ot rakd mán át rF2be és nem sértődök meg
  • Alexease
    Korozgetos AI teszt az uj loch palyan, semmi extra:) Elso koros gumi, aztan csak jobb lesz.

Amugy BES MOD, a resztvevok: Porsche 997 GT3, ferrari 458, Ferrari 430 GT3:) Ma frissitettek hozza a BMW M3 GT2-ot es az Alpina B6 GT3-at.

• GPx8
    Egyébként van topikja annak a szarnak, miért itt beszélitek meg?
  • Ingy2
    Pont azon filóztam hogy miért Hockenheimet rakták be a demóba, mert nem egy hőn szeretett pálya, hát nem most hétvégén van rajta a futamgecc
  • zolee145
    Most nem volt hibajelzés, tényleg egészen jó. A hangok kifejezetten tetszenek.
  • Alexease
    Ha SimBin „fizikara” vagyom, akkor egyelore inkabb ezekkel az autokkal tolom, 12 palyan

• Alexease
    Elvileg ebben a verziojaban (RaceRoom) mar dinamikuak a cuccok.
    Mivel nekem meg van a full R3E, igy ez a DTM semmi extra, ket kor utan uninstall:D
    Amugy van mar topicja, es nem en csinaltam
  • zolee145
    Majd még kap egy esélyt. Köszi. :)
  • Ingy2
    Nálam müködik egész jó game alig lehet észrevenni hogy, statikus az enviroment map meg a fény(vagy ilyesmi). Egyébként Boldog Szülinapot cimbi
  • cstibikeee
    Unstable Build Testing

Bulid 339 Torrent

http://rfactor.net/web/rf2/devscorner/unstable-build-testing/
  • zolee145
    Felraktam, elindítottam, vártam, vártam... bejött egy kurzor, vártam... reset, és majd talán kap még egy esélyt, aztán uninstall. Majd szóljanak ha készen van.
  • Alexease
    Nem tudok rola, pedig a modellek eleg jok benne. De mostanaban a SimBin maceras, ha letiltottak a Nord-ot, es minden konvertet a lassan 5-10 eves GTR/GTR2/GTL/RACE programokbol, akkor valszeg ennel is lazadnanak.
  • zolee145
    Fogalmam sincs, de leszedtem a demót, mindjárt meglesem mit tud a játék. Mármint nem modellkiszedési szempontból, hanem mint játék.
  • lac coo
    Sőt egyáltalán valakinek sikerült használható rF2 módot csinálni, sőt valaki egyáltalán akar csinálni , :)
  • Adam Jonas
    Jó ötlet, csak egyáltalán sikerült már bárkinek is modelleket kiszedni a R3E-ből?
  • zolee145
    Készültek fasza DTM modellek rF2-höz. Vagyis ez egy új Simbin cucc, de na, értjük mire gondoltam. :D

• GPx8
  • zolee145
    Ha kiadják akár lehetne is egy futamot szervezni vele.:)
  • Szabi #7042
    "Confirmed: When approved for release (which we're waiting on), the BTCC Honda Civic will feature both the Team Yuasa and Pirtek Racing entries as A.I./selectable cars."
  • Szabi #7041
    tölthető
  • Alexease
    rfactor-2-loch-drummond-track-previews

• zolee145
    Nehogy azt hidd, hogy egyszerű. Persze nem is nagy ördöngősség, de azért visítani fognak azok, bár az leginkább váltó hang.
  • Dietrich
    én a hangot vállalom hozzá :DD
  • Szabi #7037

• Toby0501
    Ne itt beszéljétek meg a nőügyeket!
  • zolee145
    Hát nem.
  • Szabi #7034
    Petra nem válaszolt ? :-/
  • zolee145
    Formula E autót nem akar senki modellezni? :D
    /Természetesen olyanokra gondolok akik tudnak is, hiszen önmagában az akarat még nem elég. Itt van például Norbi, ő akar, de nem tud, és ez így kevés a sikerhez./
  • Norbi1990
    De csak nem tudok
  • zolee145
    Formula E autót nem akar senki modellezni? :D
  • Szabi #7030
    szép az a 991, a z4 is.. de még az Astonnal és a másik járgánnyal (Venom a fantázia neve, még nem fejtettem meg hogy mi lehet :D) se ér meg 3ezret.. ehh...
  • hrflpitu
    Tegnap kipróbáltam az Isr szerveren, maga a vezetés nem ad semmi extrát. Nem éreztem hogy hátsó kerekes bmw-vel mentem volna. Nem azt mondom hogy sín autó itt is lehet csúszkálni ha az órával harcolsz. Azért egy gt2-es bömösnek odataposok 1 be azért az tolja már a seggét:)
  • Alexease
    Nem, de ha olyan mint a DTM, akkor passz. Ingyen az sem rossz, jobb mint a semmi, de penzert fake.

A BES MOD teljesen jo, meg ha konvert is, es van benne boven auto (Ferrari, Porsche, BMW, Aston, Audi, Merci, McLaren stb.).

• Adam Jonas
    Esetleg valaki ezt próbálta már? http://www.virtualr.net/endurance-racing-x-new-beta-version-available

Őszintén szólva, egyelőre kicsit tartok tőle, a DTM-re is azt hittem, hogy hűdejó, aztán elég nagy csalódás ért, amikor kipróbáltam.
  • zolee145
    Jöhetne már lassan a BTCC-s Honda, meg mondjuk mellé Silverstone rövid verziója, amin mentek idén.
  • Gatti
    Most már én is megvettem az rF2 őt , szóval ha lesz valami funrace megyek én is :)
  • Alexease
    De kozben frissult a BES mod is:
    - Ford GT1
    - Audi R8LMS 0.92
    - Ferrari 458 0.93
    - Aston Martin 0.92
  • Alexease
    Lista:)
    - Longford 0.92
    - Targa Florio 0.1
    - GP79 0.42
    - Formula3 0.7
    - Classic Car (Group-C, Mazda 787B)0.3
    - Essington 1.04

http://www.racedepartment.com
  • precise
    Ha lehet szavazni következő fun futam kombóra Skip Barber/Mores-re szavazok. Esetleg Croft vagy Lime Rock. De Mores nagyon jó.
  • simcompany
    az első dolog amit kikapcsolok