19779
  • hondash3
    Én így használom az összes simet, zárt kasztnisban úgy, hogy az egész szélvédő benne legyen a látokörömben vagy hogy mondjam.
    Szerintem ez közelebb áll a szemünk látószögéhez, de mindenki akkora lyukon les ki amekkorán akar.
  • bardocz
    Amúgy valószínű én is hasonlóan használnám játékban, mert nagyobb teret látok be így.
  • bardocz
    Kinyújtott karral is közelebb vagyok a kormányhoz, mint ami ezen a videón van.
  • hondash3
    Akkor ezek szerint nektek csőlátásotok van a valóságban, és kinyújtott karral a csak az ujjaitokat látjátok, max a csuklótokat.
  • mcmoha
    Túl hosszú a kezed.
  • hondash3
    Mi is a baj?
  • Alexease
    Ez a kameranezet most komoly?!?!
  • hondash3
    faxombamá.....
  • hondash3
    Nagyonjóóóóó.
    Bénázásom:
  • hondash3
    Lőttem pár képet:
    rF2 Nordschleife
  • Szabi #7170
    pedig tegnapra ígértek karbantartást :D
  • Adam Jonas
    Tegnap nekem még ment este az online rész is, most nekem se megy, de biztosan az ISI oldalán lesz valami, s nem ez a UPC-s valami kavar be.
  • Szabi #7168
  • Alexease
    rfactor-2-virtua_lm-le-mans-1991-1996-version-v0-90-available

Feltoltam ide is, a tobbi koze, kicsit atrendezve az elnevezeseket, hogy a Virtua_LM cuccok egymasutan legyenek, mert azok valszeg minosegi palyak;)
    rfactor2files
  • lac coo
    Nem nem vagyok UPC-s...akkor lehet még nem indult újra ...
  • Alexease
    Tegnapra irtak egy karbantarto leallast, lehet elcsuszott a mai napra es/vagy megismetlik, mert annnyira jol sikerult;D
  • Norbi1990
    UPC előfizető vagy? (én igen, és nekem se megy)
    Lehet köze van ehhez.
  • lac coo
    Behalt a login szerver vagy nálam nem ok valami ?
  • lac coo
    Nekem nem feltetlen kell az ingyenes mod, fizetnek is szivesen, ha valami igenyes, teljes, korrekt......De meg az sincs lathataron.... :)
  • zolee145
    Jött a Simco-tól egy levél:

"(...)

Ezek mind rF1 bajnokságok.

Gondolkozunk, hogy ideje lesz az rF2 bajnokságokat is elindítani."

Ne sokat gondolkozzatok.
  • Alexease
    Ez abbol is tisztan latszik, hogy sok korabbi nagyobb, hiresebb modder, mar fix cegeknel dolgozik (SMS, SimBin, AC):)
  • lac coo
    Es minel inkabb bonyolodik a fizika, annal inkabb nem fog senki foglalkozni vele......Ok, higy van mindenfele extra dolog mar, wz nyilvan jo dolog, de meg is kellene valakinek csinalni....Foleg ugye regen se volt normalis tamogatas hozza, mindenki probalta kitalani mi micsoda, most meg igy hogy olyan dolgokkal van tele, ami egyreszt feber folt, masreszt senki nem fog eveket foglalkozni vele, szerintem sok igazan profi mod nem lesz rf2- re......Es igen, foleg ciki, hogy ha piszkalgatja valaki evekig, masnap ot masik mod kerul fel a munkajabol.......
  • lac coo
    Nekem ug tunik manapsag az egesz modolas halott...Mar nem divat, regi modderek felnottek, csalad gyerek munka....Uj nemzedeket meg kb nem is erdekli.......
  • zolee145
    Annyiból igazuk van, hogy csinálsz valmit, és mire észbe kapsz már másik három ember belepiszkált valamit, és kiadta saját név alatt. Kedvencem az amikor beírja a paraszt, hogy az a probléma, hogy nem fordul el a hajtűben 200km/h-val, de kijavítottam, íme a letöltési link.... Namost 1, nem probléma, 2 direkt nem, 3, ne javítsd ki, mert ami nem probléma azt nem javításnak hívják, hanem belebarmolásnak.

Mondjuk ha jól sejtem az rF2 mod csomagolása pont ez ellen lenne. Feltéve, hogy le lehet kódolni kicsomagolás ellen. Lehet ilyet, vagy továbbra is hozzáférhet mindenki? Mert az rF1 nagy előnye (a modolhatóság) pont a hátránya is, mert mindenki modder lett akinek van jegyzettömb a gépén, és át tud írni 2 számot. Sajnos az ilyeneket nem érdekli, hogy az eredeti 2 számot te 1 napig kerested előtte a neten, hogy az legyen ami tényleg van a valóságban.
  • Alexease
    Ez most nem SimBin kemenykedes (ezt nullarol csinaljak mar vagy 4 eve), ez egyszeruen a modolas koruli kavaras miatt all le.
    Mas platformot keresnek a modnak, es mivel nem sok lehetoseg van, remelhetoleg marad az AC:DDDD
  • Szabi #7155
  • lac coo
    Ez is a Simbin keménykedése miatt sztornó ....?
  • Szabi #7153
  • Alexease
    Koszi:)
  • GPx8
    Köszi.
  • Szabi #7150
    ez még nagyon-nagyon korai, sokat ne várj még tőle, ebből az f1ből hétfői a legújabb, szóval a múlthetit már ne használd :D
  • Alexease
    Multheten letoltottem az osszes cuccukat, de meg nem probaltam ki.
    Van benne nehany hianypotlo jargagy:P remelem jo lesz, vagy legalabbis, ha a lehetosegekhez kepest, hasznalhato.
    A BES mod is hasonlo kategoria, az tetszik, eleg jokat szoktam autozni vele.
  • Alexease
    Nekem ez kell belole:)

• Szabi #7147
    ez a jelenlegi legfrissebb verzió, de még nagyon alfa :D

• GPx8
    Több info nincs?
  • Ulvar
    öööhááaáháááaöööööháaöööááááááöööööö

Ajánlom hogy kurva jó fizikája legyen STIPISTOPI MINARDI! (csak kár hogy nem látok Minardit).
  • Fox44
  • Screenracer #7143
    Yeah, baby!!!
  • Nightt
  • Szabi #7141