19779
  • GPx8
    DX9 -es még a grafika.
  • lac coo
    Ebben igazad van, de ez ilyen, mit lehet tenni ? ;9
  • Gerdai
    Ez a game még nincs kész és semmi nincs optimalizálva benne rendesen. Azért írtam, hogy inkább ne adta volna ki Sompir, mert nem ő tehet róla, de rengeteg a hiba benne, mert ő sem tudta 100%-ra megcsinálni a sok hiányosság és a "gyári" hibák végett. A gyári tartalmak jók benne nagyon, mert azok tetszenek, de ez a grafika is.. Nem tudok megbékélni vele, mert ronda. Hiába rakok mindent csutkóra, de én így látom. A gépet meg zabálja rendesen. Példának említeném, hogy a legszebb grafikájú CARS maximra húzva mindent 25 autóval egy hangja sincs a gépemnek.
  • precise
    Szerintem sem rossz vezetni.
  • GPx8
    Egyáltalán nem rossz. Ha ilyen lenne vezetni az F12013-at, akkor már rohannék is a boltba...
  • zolee145
    Nem tudom milyen, még nem volt időm kipróbálni, de ez tipikusan az a vélemény ami nem nevezhető véleménynek. Ha leírnád, hogy konkrétan mi nem tetszik akkor valamennyire talán komolyan lehetne venni, de így...
  • Alexease
    Kenyszeritettek hogy letoltsd?!:)
  • Gerdai
    Inkább ne jelent volna meg, mert ez úgy fekália ahogy van..
  • cstibikeee
    Letölthető az F1RFT 2013

http://rfactor2.hu/news.php
  • lac coo
    Úgy tűnik ! :)
  • hondash3
    Létezik olyan, hogy Te itt valamit kihagysz?
  • lac coo
    Őőő..hát nem igen néztem meg őket :)
  • hondash3
    Te lac coo, a képeimre nem is dobtál semmi fikát. Véleményezd már légyszi őket, így el sem tudok aludni. Na má' naaa! Lééééci.
  • lac coo
    Elhiszem...de nekem jó így is :)))
  • hondash3
    Hidd el, hogy nagyon az.
  • lac coo
    Tudom ......Úgy gondoltam.
    Bár most megnéztem egy Hungaroring real vs Game videót, annyira azért nem gáz szerintem ....
    De gyanítom sokkal jobb rF-be se jut a pályákból :))
  • hondash3
    Rosszul ragozol, nem nekünk, inkább nekik, azoknak. Ez nem az F1 2013 totyik.
  • lac coo
    Nem ez , konkrétan az amit írsz: jó ez nekünk bazmeg csak csillogjon az esőcsepp ! :))) El nem hiszed mi minden más fontosabb a közönségüknek...normális pálya..ugyan már ..:)))
  • hondash3
    Igen, én sem a lézer nyálverést akarom felhozni ezzel, de ez a vevők hülyének nézése konkrétan.
    "Nesze paraszt, jó lesz ez neked b+" hozzáállásnak érzem részükről. :)
  • lac coo
    Minek ??? :))

Itt fontosabb a közönségnek ,hogy 8000 pixeles legyen a sisak :))))
  • hondash3
    Valaki bosszankodott?
  • zolee145
    Az vicc, hogy annyi pénzből amiből vélhetően készült a játék nem jutott egy pályabejárásra. Ha már nem lézer, legalább egy kört tegyenek meg rajta. :)
  • lac coo
    Nem hát, legalább nem kell ilyeneken bosszankodnom, hogy mi van a pálya mellett :)))
  • Szabi #7197
    az erdő elött van a gokartpálya.. ott parkolnak a kamionok :D
  • hondash3
    Nem is muszáj kijárnod.
  • hondash3
    Igen, szerencse, hogy csak apró részletek maradtak ki, pl. hogy a kettes kanyarral szemben nem egy erdő van, hanem egy gokart pálya.
  • Szabi #7194
    a box épület és a többi épület viszont meglepően jó lett, nem úgy mint a Simbin féle Hungaroring :D
  • lac coo
    Nekem akkor is jó :))))) Felőlem bármilyen lehet, a 80-as években jártam ott utoljára... :)
    De nagyon nem is tervezem hogy kimenjek, pedig itt van 5 percre :)))
  • hondash3
    Volt szerencsém megtenni pár kört a ringen saját autóval, a célegyenest fel sem ismertem volna a videóban, ha nincs ott a címében, hogy Hungaroring.
  • lac coo
    Nagyon én se járok oda ( minek???), úgy hogy felőlem akár jó is lehet ! :DDDD
  • lac coo
    Hát ha lenne rá lehetőség, én is gondolkodás nélkül lecserélném a nagyobb felbontást....
  • hondash3
    OFF
    F1 2013 azmár ikkszdé LOL!!
    Láttak ezek valaha felvételt legalább a Hungaroringről? Járni tuti nem jártak rajta.
    Nincs egy hiteles métere.
    ON
  • Alexease
    Kartyabol csak olyat erdemes, ami ismet 4-5 evig jo, az legalabb 100:/ A mostani is annyi volt (GTX285), eleg jol megy meg sokminden (persze kulturalt beallitasokkal), csak hat nem viszi a 3 monitort es nem DX11 (ami nem erdekel, max ha az AC nem indul majd el:PPPP).

A 3 monitornal mar az is jo lenne nekem, ha a 3-szor 720x400px mukodne;D Ha regen jo volt a 320x200px monochrom-ban, meg tudnam szokni ezt is:D
  • lac coo
    Nekem kasztnisnál nagyon bejött ez az egész műszerfalig előretolt, nagyobb fov-al, igaz a műszerfalból semmi nem látszik de ott a gagyi tablet, és teljsen komfortosan érzem magam...Nincs két kéz, nincs két kormány stb.... Ha 3 monitor lenne, azt is így lőném be ...
  • Alexease
    En 1 monitoron a kompromisszumos megoldast valasztom: nagyobb FOV (a valodi ~30 helyett 60-70), de elore tolva, hogy ne legyen idetlen.

Nehany mintanak:
    Old openwheel: Lotus 49
    New Open Wheel: Sauber C32
    Dobozos/StockCar: Ford Mustang Nationwide
  • lac coo
    Nekem kártya kéne meg 3 monitor, a jelenlegi nem is fhd 22-es nem jó ...:(

A 3 monitor akkor 120 ropi, a kártya meg ( mit tudom én ...) minimum 100, de inkább több ....

Nem majd egyszer, a szaros G27-re is vártam pár évet :DDDD
  • Alexease
    1 monitoron nincs jo megoldas. Vagy realis, de akkor kicsi a latoszog, vagy a lent lathato megoldas, de ugy cseppet nevetseges a dolog;)

A 3 monitornal nem is a monitor a huzos (nekem van 2 egyforma, munkahoz, vagyis mar csak 1 kellene, az meg ~40E), hanem a videokartya ami meghajta, es ahhoz egy uj gep, ami meg a kartyat hajtja meg:DDDD
    A monitort meg kikazdalkodnam nehany honap alatt (nem fizetnek kozoskoltseget:DDD), de a tobbi eselytelen...

• lac coo
    Örök dillemma...
    Kéne az a 3 monitor, csak miből .....? :)

Én nem viszem ennyire hátra se nem állítok ekkora fovot, forma autónál kicsit láma mód megemelem nézetet, hogy legyen valami sebességérzet, kasztnisnál meg mostanában a műszerfal tetejéig tolom, kicsit nagyobb látószöggel.....
  • hondash3
    Tehát akkor meg is válaszoltad miért használom így.
  • bardocz
    Ha azt vesszük, hogy kocsiban ülve magad elé raksz egy monitort 1 méterre, és azon mit látsz, akkor ahhoz képest tök irreális, de úgy meg nem lehetne látni semmit.