19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
GPx8 #7220 DX9 -es még a grafika. -
Ebben igazad van, de ez ilyen, mit lehet tenni ? ;9 -
Gerdai #7218 Ez a game még nincs kész és semmi nincs optimalizálva benne rendesen. Azért írtam, hogy inkább ne adta volna ki Sompir, mert nem ő tehet róla, de rengeteg a hiba benne, mert ő sem tudta 100%-ra megcsinálni a sok hiányosság és a "gyári" hibák végett. A gyári tartalmak jók benne nagyon, mert azok tetszenek, de ez a grafika is.. Nem tudok megbékélni vele, mert ronda. Hiába rakok mindent csutkóra, de én így látom. A gépet meg zabálja rendesen. Példának említeném, hogy a legszebb grafikájú CARS maximra húzva mindent 25 autóval egy hangja sincs a gépemnek. -
precise #7217 Szerintem sem rossz vezetni. -
GPx8 #7216 Egyáltalán nem rossz. Ha ilyen lenne vezetni az F12013-at, akkor már rohannék is a boltba... -
Nem tudom milyen, még nem volt időm kipróbálni, de ez tipikusan az a vélemény ami nem nevezhető véleménynek. Ha leírnád, hogy konkrétan mi nem tetszik akkor valamennyire talán komolyan lehetne venni, de így... -
Kenyszeritettek hogy letoltsd?!:) -
Gerdai #7213 Inkább ne jelent volna meg, mert ez úgy fekália ahogy van.. -
cstibikeee #7212 Letölthető az F1RFT 2013
http://rfactor2.hu/news.php -
Úgy tűnik ! :)
-
Létezik olyan, hogy Te itt valamit kihagysz?
-
Őőő..hát nem igen néztem meg őket :) -
Te lac coo, a képeimre nem is dobtál semmi fikát. Véleményezd már légyszi őket, így el sem tudok aludni. Na má' naaa! Lééééci. -
Elhiszem...de nekem jó így is :))) -
Hidd el, hogy nagyon az.
-
Tudom ......Úgy gondoltam.
Bár most megnéztem egy Hungaroring real vs Game videót, annyira azért nem gáz szerintem ....
De gyanítom sokkal jobb rF-be se jut a pályákból :)) -
Rosszul ragozol, nem nekünk, inkább nekik, azoknak. Ez nem az F1 2013 totyik. -
Nem ez , konkrétan az amit írsz: jó ez nekünk bazmeg csak csillogjon az esőcsepp ! :))) El nem hiszed mi minden más fontosabb a közönségüknek...normális pálya..ugyan már ..:))) -
Igen, én sem a lézer nyálverést akarom felhozni ezzel, de ez a vevők hülyének nézése konkrétan.
"Nesze paraszt, jó lesz ez neked b+" hozzáállásnak érzem részükről. :) -
Minek ??? :))
Itt fontosabb a közönségnek ,hogy 8000 pixeles legyen a sisak :)))) -
Valaki bosszankodott? -
Az vicc, hogy annyi pénzből amiből vélhetően készült a játék nem jutott egy pályabejárásra. Ha már nem lézer, legalább egy kört tegyenek meg rajta. :) -
Nem hát, legalább nem kell ilyeneken bosszankodnom, hogy mi van a pálya mellett :))) -
az erdő elött van a gokartpálya.. ott parkolnak a kamionok :D -
Nem is muszáj kijárnod. -
Igen, szerencse, hogy csak apró részletek maradtak ki, pl. hogy a kettes kanyarral szemben nem egy erdő van, hanem egy gokart pálya.
-
a box épület és a többi épület viszont meglepően jó lett, nem úgy mint a Simbin féle Hungaroring :D -
Nekem akkor is jó :))))) Felőlem bármilyen lehet, a 80-as években jártam ott utoljára... :)
De nagyon nem is tervezem hogy kimenjek, pedig itt van 5 percre :))) -
Volt szerencsém megtenni pár kört a ringen saját autóval, a célegyenest fel sem ismertem volna a videóban, ha nincs ott a címében, hogy Hungaroring.
-
Nagyon én se járok oda ( minek???), úgy hogy felőlem akár jó is lehet ! :DDDD -
Hát ha lenne rá lehetőség, én is gondolkodás nélkül lecserélném a nagyobb felbontást.... -
OFF
F1 2013 azmár ikkszdé LOL!!
Láttak ezek valaha felvételt legalább a Hungaroringről? Járni tuti nem jártak rajta.
Nincs egy hiteles métere.
ON -
Kartyabol csak olyat erdemes, ami ismet 4-5 evig jo, az legalabb 100:/ A mostani is annyi volt (GTX285), eleg jol megy meg sokminden (persze kulturalt beallitasokkal), csak hat nem viszi a 3 monitort es nem DX11 (ami nem erdekel, max ha az AC nem indul majd el:PPPP).
A 3 monitornal mar az is jo lenne nekem, ha a 3-szor 720x400px mukodne;D Ha regen jo volt a 320x200px monochrom-ban, meg tudnam szokni ezt is:D -
Nekem kasztnisnál nagyon bejött ez az egész műszerfalig előretolt, nagyobb fov-al, igaz a műszerfalból semmi nem látszik de ott a gagyi tablet, és teljsen komfortosan érzem magam...Nincs két kéz, nincs két kormány stb.... Ha 3 monitor lenne, azt is így lőném be ... -
En 1 monitoron a kompromisszumos megoldast valasztom: nagyobb FOV (a valodi ~30 helyett 60-70), de elore tolva, hogy ne legyen idetlen.
Nehany mintanak:
Old openwheel: Lotus 49
New Open Wheel: Sauber C32
Dobozos/StockCar: Ford Mustang Nationwide -
Nekem kártya kéne meg 3 monitor, a jelenlegi nem is fhd 22-es nem jó ...:(
A 3 monitor akkor 120 ropi, a kártya meg ( mit tudom én ...) minimum 100, de inkább több ....
Nem majd egyszer, a szaros G27-re is vártam pár évet :DDDD
-
1 monitoron nincs jo megoldas. Vagy realis, de akkor kicsi a latoszog, vagy a lent lathato megoldas, de ugy cseppet nevetseges a dolog;)
A 3 monitornal nem is a monitor a huzos (nekem van 2 egyforma, munkahoz, vagyis mar csak 1 kellene, az meg ~40E), hanem a videokartya ami meghajta, es ahhoz egy uj gep, ami meg a kartyat hajtja meg:DDDD
A monitort meg kikazdalkodnam nehany honap alatt (nem fizetnek kozoskoltseget:DDD), de a tobbi eselytelen...
-
Örök dillemma...
Kéne az a 3 monitor, csak miből .....? :)
Én nem viszem ennyire hátra se nem állítok ekkora fovot, forma autónál kicsit láma mód megemelem nézetet, hogy legyen valami sebességérzet, kasztnisnál meg mostanában a műszerfal tetejéig tolom, kicsit nagyobb látószöggel..... -
Tehát akkor meg is válaszoltad miért használom így. -
Ha azt vesszük, hogy kocsiban ülve magad elé raksz egy monitort 1 méterre, és azon mit látsz, akkor ahhoz képest tök irreális, de úgy meg nem lehetne látni semmit.