19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem tudom ezzel a mechanikai tapadással akarnak -e valamit baszni, vagy az már soha nem lesz... ez így nevetséges, komolyan. lenne egy fasz játék de elbasszák egy ilyen baromsággal. Egy szutyok trabant is jobban tapad 80 alatt mint itt bármelyik kocsi. -
-
Debilon #7258 miért, mi a baj a régi autókkal és pályákkal? -
Gerdai #7257 És most ezzel mi a szart kezdjek? Unalmas már a sok özönvíz előtti autók és pályák... -
-
Míg ki nem lépett izgalmas volt, aztán már csak szórakoztam, meg teszteltem mennyi gumim marad a végére. De nem az izgalom a lényeg, hanem az arcoskodás. -
mert ki az a Ronnie?? 
-
Fasza, izgalmas verseny lehetett.
-
Nyertem egy GT futamot. :D
Ronnie nyerte az időmérőt 1.14.9-cel, második lettem 1.15.6-tal. Elrajtoltunk, lerajtoltam, de a kettes kanyarra visszajött elém. Igen ám, de nem sikerült ellépnie. Majd pár kör után kicsit rákapcsolt, elment úgy 1 mp körülre, majd bele is hibázott, és megelőztem. Ekkor már csak ketten voltunk a pályán. Úgy 5 mp-re mentem előtte, kicsit feljött, majd megint lemaradt, aztán ő is kilépett.
Ez önmagában nem lett volna érdekes, ha kvalin nem ír a csetbe:
-
Bocs, ezt nem ide akartam... -
rf2 -
az aztán a critical mass
-
nem ők indultak makaón is?
-
Azért a Megane szervert nagyon ki kell fogni, hogy ne idiótákkal legyen tele. Első kanyarban zúznak, aztán nem fogják fel, hogy bent van a safety, de úgy, hogy egy kört megyünk sc mögött, de azért még ezerrel beleszállnak a sorba. Barmok gyülekezete... -
tisztára olyan volt ez ma a közvetítésben, mint az rf2 :)))repültek az alkatrészek szuper lassításban.
-
Longford-1967-for-rf2-0-92-released -
Gumi. -
Jó ez a Marussia. Két nap, két futam, két győzelem, miközben az időmérőn közöm nem volt a mezőny elejéhez. Most vagy ennyire túlvállalják magukat, vagy 4-5 kör alatt le tudja valaki nullázni a gumiját? -
Azért attól még nagyon messze van. -
Kecsa01 #7241 Ez már lassan olyan grafika, mint az AC.
-
-
-
Csináztam videót a napfelkeltéről, engem is meglepett játék közben, egész tetszetős lett.
Meg egy-két kép:
-
precise #7237 legjobb -
Tettem ma egy utolsó próbát, de soha többet skip barber. Egyszerűen hányok attól a szartól... -
Én Hisztorikos Mondzás szerveren voltam párszor, legutóbb 27-en voltunk. :)
Korrekt volt a társaság. -
Egész jók ezek az ISI szerverek. Clion sokan voltak tegnap. -
Nordschleife Tourist v0.97j beta -
Gerdai #7232 Vedd csak a sok bétát..
-
Blancpain Endurance Series 2012 mod (a keddi béta verzió egybecsomagolva)
Mclaren Skinpack, SGT 2012 Skinpack, BlancPain 24H Spa 2011 Skinpack -
nem tudom kinek az alregje vagy, de nem hiányoztál ide..
amikor kiadta az első bétát, megvettem, szóval sok próbálgatni valóm nincs rajta, viszont reggel óta átrakta másik oldalra: F1L2013 -
Gerdai #7229 Próbáld ki akkor Szabika!
-
ingyenes lett az f1l2013 -
kb a legelsp kép arról volt, de én az offroad pályát és a hegyi szakaszt várom nagyon! :)
-
cstibikeee #7226 Úgy látom az ISI már tesztel egy gokartos mod-ot.
ISI Kart Test server
Pálya: Quebec SuperKarts, Pro-Kart _Championship -
Tadaaa!:) 
Ha ez majd mukodik rendesen, egy merfoldet leptekl elore. -
RFactor2
We have some Official ISI open race servers operating now. They also provide living timing via LiveRacers:
http://isiofficial.liveracers.com/Live?server=ISI+Historics
Be sure to check out ISI Historics, ISI GT, ISI Touring, ISI Open-Wheel and ISI Special in matchmaker listings when available.
They should be nice and easy to join, so you can get racing immediately. -
Nekem se tetszik, sot ronda az en izlesemnek, de jo jatek...hol itt a gond ? :)
Mondjam kotelezoen, hogy jajdeszep, csak mert jatszom vele, vagy ne jatszak vele mert nem tetszik , de amugy jo jatek ? :))) -
Akkor most olvasd el ezt, meg az előző irományodat. A kettő nagyon nem ugyanarról szól.
Azt mondjuk nem értem, hogyha valami ilyen szinten nem tetszik akkor miért erölteted? Nekem is van olyan játék ami nem tetszik. Kipróbáltam, nem jött be, hagyom. -
szép autós játék van egy pár..