rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az új gumifizikához legalább adott az ISI tutorialt és progit(ttool).
A hétvégén csináltam gumifizkát a Civichez, majdnem 2 órán át generálja az rF2-be épített ttool a gumifizikát. Ehhez kell a gumi valódi keresztmetszete, milyen a profilja, hol milyen vastag a fala stb.
Szal elég idõigényes, ha valaki sokat próbálkozik.
The Power of Dreams
De az igazi konvertre is varni kell majd, mert azt valakinek meg kell irni😉 De az esot nem hinnem hogy megoljak, ahhoz eleg jo program kellene, ami pontosan legeneralja a modelleket, texturakat😊
Autoknal hasonlo a helyzet. Bar azokhoz (sem) ertek, de az uj kerekek, gumik miatt ott sem egyszeru a dolog, nem hinnem hogy lehetne automatizali.
Legalabbis az uj, lenyeges dolgokat.
De ha valaki a pusza GMT fileokból akar rF2 pályát, az fog pislogni.
Most még. 😊
The Power of Dreams
Én is csinálgatom a Hondát magamban, de amíg nincs végleges rF2, addig csak nagy vonalakban lehet fizikázni, meg 3D modellezni. Shaderelni pl. tök fölösleges.
The Power of Dreams
Kivéve annak akinek eleve megvan az egész autó/pálya 3ds-ben, mert eleve ott készült.
The Power of Dreams
De az is igaz, hogy az „egyszeru” konvert tartalmak kora is lejart.
A GTR2/GTL/Race es hasonlok koraban „egyforma” volt az alap, a technika es a minoseg. Ma mar komolyabban bele kellene nyulni, hogy rF2 szintet hozzanak (modellek, texturak, shaderek, fizika, animacio stb.).
De itt az eso, azt nem lehet megoldani automatan, nem egy gombnyomas, azt mindenkeppen modellezni kell: tukrozodo feluletek, dinamikus, idealis es felszarado ivek stb.
Persze, alapjaban ugyanaz a dolog, ha behivnek egy rF1 palyat a MAX-be, pikk-pakk rF2-ot lehet belole csinalni, csak hat nem mukodne semmi, ami uj😉
Lehet hogy értenek a 3DS-hez, azért sikerült nekik, de én igazából nem a konvertált vackokra meg a pályaszerkesztõkkel készült undormányokra várok ... 2012 van, jó reggelt ! 😊
Bár az is igaz amíg nincs kész minek moddolni bármit, hogy aztán havonta alakítgatni kelljen rajta ...
Minden esetre egy dolog biztos csak az egészben: nem tudjuk az ISI mit gondol késznek, így akár már holnap is késznek nyilváníthatja. Bár errõl azért érdekelne a véleményed.<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Minõség meg tartalom egyelõre felejtõs 😊))
Januar ota, a nehany tartalom es hibajavitasokon kivul, erdemi valtozas nem nagyyon volt😊 Igazabol havonta annyi build-log-ot tolnak ki, mint amennyit az SMS a CARS-szal naponta (es Ok 4 platformra fejlesztenek parhuzamosan)😄
Az utolso rF2 build-et meg nem neztem, de gondolomn, meg mindig nincs (januar ota😛) rendes pilota es pit anim, nincs szelvedo effekt, meg mindig bena az auto es palya valasztas?! 😉
Olcsobb nem lesz, igy elonye: ha mindenkeppen megvenned, addig is hasznalhatod.
Hatranya: ha a vegleges minosegetol, tartalmatol fuggoen venned csak meg, akkor bukta😉
Hozzá teszem, hogy az 1/3 állapotot kicsit kevésnek érzem. Ha 1/3 állapotban kaptuk volna meg valszeg még csak kódsorokat bámulhatnánk a gépen.
Meg azt se szabad elfelejteni, hogy 10 K HUF az elsõ év, utána meg olyan 2-3 K/ év, viszont az elsõ év onnantól kezdõdik, hogy késznek van nyilvánítva a program. (Persze jöhet most az, hogy lehet, hogy holnap késznek nyilvánítják így ahogy most van, de kétlem, hogy ez bekövetkezne.)
Ettõl függetlenül ha valaki sokallja nem veszi meg, ilyen egyszerû. Senkinek sem fognak fegyvert a fejéhez, hogy vegye meg.
Aztán kiadják a több gigás pacheket amivel lényegében befejezik a játékot.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ezután lehet egyszerûbb lesz a konvertálás rF1-bõl, nem kell a 3ds max-hoz ragaszkodni. Jöhetnek a 3DSimEd szerû okosságok.
Amíg csak a 3ds max az egyetlen rF2 mod gyártó progi addig nem lehet sok cuccra számítani.
Kiváncsi vagyok tényleg így lesz-e. Ez fõleg a pályakonvertekre lehet jó hatással.
The Power of Dreams
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
- fizikája lesz olyan jó, mint az rFactor2-é.
- grafikában valószínûleg felül fogja múlni az rF2-t
- már most 5-6 laser scannelt pályáról tudunk
- a modolást az is támogatni fogja
Az rF2 pályái pedig hiába szépek, ha kevés van belõlük.
A palyak szepek, az idojarasvaltozas (felszarado iv), a palya gumizodasa is jol meg van csinalva.
Az AI egesz jo, sokkal jobb, mint az rf1-ben, de azert meg mindig online jo versenyezni vele.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Összefoglalná valaki nekem pár mondatban, hogy most mit tud az rFactor2?
Esõ, felszáradó pályaív stb...
Én AI-k ellen mennék elsõsorban, kérdésem, hogy ott is be lehet-e állítani a kötelezõ box kiállást, mint az Lfs-ben?
Milyen pályák és autók vannak benne az alapcsomagban, ill. mi az amit érdemes letölteni hozzá?
Köszi.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Élveztem mindkét futamot!
Amúgy egy kicsit roncsderbi volt a második verseny
Holnap is lesz valami?
Egy javaslat: 40 perc helyett megpróbálhatnánk 2x20percet is. Igy lehet 2x annyi akció lesz
Apropó nincs meg valakinek a tegnapi replay fájl?