rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem lehet itt normálisan beilleszteni semmit, egyik linket nem fogadja el, utána elfogadja de mégse jeleníti meg.
Szia Mugen!

Animáció ügyben.
A C4G_Driver legyen kijelölve, ezenkívül csak a Bip01-el kezdõdõ objektumok legyenek jelen, viszont!!
Minden olyan Bip-et "HIDE"-olj, aminek a neve NUB végzõdéssel van, illetve a Bip01 Footsteps-et is ha van ilyened. Ezután mehet a "Do Anim" gomb, a beállítások jók amiket a picasara felraktál, bár nekem még az Instance menü alján levõ Animation fül alatt ugyanúgy ki van jelölve az animáció. Ezek az én beállításaim, amivel a Maseratiban mûködik az animáció:
Nálam a futam közben, amikor kiállok a boxba mondjuk esõ gumikra cserélni, elszáll a program. 😞
Ötlet?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

hondash3
Kösz. XD

The Power of Dreams

zolee145
Nem azért, de egy NASCAR modhoz már elég lenne ez az animáció, balra már megy.😊 Csak a két roadon lenne gond, de ennyi belefér.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

hondash3
Játékban sajna kalap kaki még.

The Power of Dreams

hondash3
Valaki segíjjen légyszi aki már animált pilótát. <#idiota>
http://isiforums.net/f/showthread.php/2267-Video-tutorial-Animating-drivers-hands/page3

The Power of Dreams

Az eredeti kérdésem:
Nektek van rádióhang(köridõ bemondás) a játékban?
Fehercsoki
Nem arra gondoltam.

Adam Jonas
Ha arra a verzióra gondoltál, ami a legelsõ build-bõl készült, akkor azt köszi, de nem fogom meglesni, mert az még az otthoni gépemen is akadt, nem is kicsit, pedig az egy "kicsit" erõsebb. 😊

cselt
Jobbra kanyarodás -> jobbra forgatod a kormányt
Balra kanyarodás -> balra forgatod a kormányt

Viccet félretéve nemtom milyen beállítást szeretnél. Beállítod a gombokat, amiket szeretnél, ffb-t pedig olyan erõsre ami neked kényelmes. Profilerben érdemes az ffb erejét 105%-ra rakni, hogy kiküszöböld az ffb lyukat. A játékban amivel lehet még játszani az a controller.ini-ben a Steering torque filter és az Off-road multiplier, hogy ha lemész a pályáról, akkor ne rázza szét. De errõl volt szó pár hsz-el ezelõtt.
...Tudna valaki segitteni formula force fx logitech kormány helyes beállitásában.??

Segitsen valaki .........help?????????
Fehercsoki
Van warez, szedd le nézd meg, ha jól fut akkor meg még mindig megveheted.

csak ha kipróbálod tudod meg, de szerintem menni fog

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Adam Jonas
Hali! Kellene nekem egy kis help, így vásárlás elõtt. 😊 Szóvel, van egy notim, ami a következõ konfig: http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/hp/pavilion-g6-1016sh-ln229ea-p47580256/termek-leiras.html#properties

Ezen várhatóan mennyire fog jól futni a jelenlegi build? Van valakinek hasonló konfigja? (Egyébként nem netes játékhoz kellene nekem, hanem offline gurulgatni)

a legtöbb szervernél általában ott van, hogy "install mod" ha jól tudom, csak le kell szedned és már mehetsz is fel

Amit találtam leszedtem,de még így is hiányoznak dolgok.Régi rFactoros utánérzés,hogy a szerverek kb. 70-80%-a nem kompatibilis verzió az enyémmel.
A "jövõre" nem zavar.Idõm van.Csak "pit" hangom nincs. 😊
érdemes az isi fórumot nézegetni, ott van külön topic az official letöltéseknek, és a mod-oknak pályáknak is van külön szekciója

lac coo
Olyan link gyûjteménynek sokan örülnének ! 😊
Jelenleg autó mod nincs, csak a gyári ISI cuccok, pálya is alig alig ...Nézz be jövõre ! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hello!
Problémám: nálam a játék közben nincs rádióhang,vagyis a mérnök,aki bemondja a köridõt,stb.Az audio beállításoknál beállítottam.
Kérdés,hogy ez csak nálam van e így vagy csak majd a végleges verzióban lesz meg?
+
Kifejezetten örülnék egy link gyûjteménynek,ahol elérhetõek a mod-ok,pályák stb.
Elõre is köszi.
Na tegnap megvettem...Tudna valaki segitteni formula force fx logitech kormány helyes beállitásában.??
<#eljen>
Sziasztok!
Nekem az a problámám, hogy beállok a boxba kereket cserélni verseny közben és amikor megáll az autó a helyén, akkor elszáll a program. 😞
Tapasztalt már valaki ilyet?

Launcherben a "Purchase" fülnél ->Reactivate gomb.
(Én is szívtam vele...)

cselt
Launcherrel indítod? Mit ír ki?
illetve semmit nem tudok csinálni teleraktam modokal ,de nem indul
Sziaztok...ma megvettem ..miért csak online használatott kinál fel a játék....??
cselt
De közel sem ennyire dinamikus 😊
Az is Beta... 😊))

Ami még "fáj", az, hogy nagyon sokáig töltõdik a játék egy-egy pályánál.
Ebben pl. a pCars sokkal jobb, pedig ott nem kifejezetten csúnyák a pályák/autók.

Nightt
Mondjuk ez teljesen mas, mint az lfs, nekem az olyannak tunik, mintha gumicukorbol lenne a gumi, ugy nyulik kanyarban az auto, mint a rago... nekem az nem tunik realisnak.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

de hiba = de hiába

Nightt
Az altalad leirt hibak miatt Beta...
Azt hogy erted, hogy autosabb az LFS? Milyen szamitasi hibak vannak?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Vegyes érzéseim vannak.
Érzetre jó vezetni (kivéve az FFB-s alapbeállítások szerencsétlenségét), de hiba a sok kerekekkel kapcsolatos számítás, nekem pl. az LFS sokkal "autósabb". Még annyit nem mentem, hogy a felszáradó íveket és a gumizódást is teszteljem, úgyhogy még biztosan jobb lesz a véleményem.
Az UI katasztrófa, mondjuk az ISI-nél mindig is az volt.
A hangok nálam idõnként recsegnek, nem tudom mit kéne állítani.
Replay. LOL! Bizonyos kamera szögekbõl - mint már valaki, szintén öreg szimes, megjegyzte - frankón Terep2 kinézet... 😊 Amúgy a grafika is "érdekes". Minden maxon és meg sem közelíti pl. a Race07 szinvonalát. Azt sem értem, ha már van esõ, akkor miért nincs ablaktörlés (lásd Race sorozat). De legalább be lehet kapcsolni az ablaktörlõt, aminek a mozgása viszont "érdekes", ha már nem hatásos... 😊

Köszönöm a válaszokat!

cselt
A Steering torque filter-rel lehet még játszani szintén a controller.ini-ben, csak vigyázni kell vele, mert ahogy növeled úgy nõ az input lag is.
Alexease
Nem, csak az erosseget😉
januar ota nem tudtak megcsinalni, a Controller.ini-ben erdemes a „Off-road multiplier”-t lejebb venni, hogy ne szakadjon szet a kormany😊
FFB-t lehet valahol finomhangolni?
A DFGT-m nagyon csúnya hangokat ad ki.

mcmoha
Ha anyagilag tamogatod az oldalt akkor nincs limit.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

cselt
Kipróbáltam ezt az F2-t, de nekem annyira nem jött be. Az FFB olyan semmilyen, alig érzem a kocsit, de persze ha rámegyek a rázóra, vagy lecsúszok a pályáról, akkor meg majd szétvágja a kormányt.
Clionál sokkal jobban lehetett érezni, hogy mi a helyzet a kerekekkel.
NoGrip-rõl lehet tölteni valahogy rendesen, nem csak 100mb-t naponta ?
Basszus, reaktiválni kellett... :/

Ott lépek be.

Alexease
A Launcher-ben is van valami belepes (e-mail/password).
Help!
Megvettem a programot, feltettem a hivatalos mod-okat, belépek, beenged, üdvözöl, de mindegyik gomb (Single, Online, Developer) szürke. Most mit csináljak?

cselt
Szerintem fog ez még javulni, idõ kell neki amíg szépen kinövi magát. A fizika nagyon jó, ami egy nagyon nagy pozitívum, a többi meg majd szépen alakul hozzá. Szerintem mindenképp érdemes megvenni az egyik legjobb szim lesz, még AC mellett is!

Értem a koncepciót.
Egy valami aggaszt (bár most kijött az F2 is), hogy nem nagyon halad a dolog, olyan mint egy egy emberes hobby project, csak az ISI nevében...
Midegy megveszem, aztán majd kiderül... 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

hondash3
Nem tudom. Pályákról annyit tudok mint Te. <#nevetes1>

The Power of Dreams