rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Animáció ügyben.
A C4G_Driver legyen kijelölve, ezenkívül csak a Bip01-el kezdõdõ objektumok legyenek jelen, viszont!!
Minden olyan Bip-et "HIDE"-olj, aminek a neve NUB végzõdéssel van, illetve a Bip01 Footsteps-et is ha van ilyened. Ezután mehet a "Do Anim" gomb, a beállítások jók amiket a picasara felraktál, bár nekem még az Instance menü alján levõ Animation fül alatt ugyanúgy ki van jelölve az animáció. Ezek az én beállításaim, amivel a Maseratiban mûködik az animáció:

Ötlet?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
http://isiforums.net/f/showthread.php/2267-Video-tutorial-Animating-drivers-hands/page3
The Power of Dreams
Nektek van rádióhang(köridõ bemondás) a játékban?
Balra kanyarodás -> balra forgatod a kormányt
Viccet félretéve nemtom milyen beállítást szeretnél. Beállítod a gombokat, amiket szeretnél, ffb-t pedig olyan erõsre ami neked kényelmes. Profilerben érdemes az ffb erejét 105%-ra rakni, hogy kiküszöböld az ffb lyukat. A játékban amivel lehet még játszani az a controller.ini-ben a Steering torque filter és az Off-road multiplier, hogy ha lemész a pályáról, akkor ne rázza szét. De errõl volt szó pár hsz-el ezelõtt.
Segitsen valaki .........help?????????
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ezen várhatóan mennyire fog jól futni a jelenlegi build? Van valakinek hasonló konfigja? (Egyébként nem netes játékhoz kellene nekem, hanem offline gurulgatni)
A "jövõre" nem zavar.Idõm van.Csak "pit" hangom nincs. 😊
Jelenleg autó mod nincs, csak a gyári ISI cuccok, pálya is alig alig ...Nézz be jövõre ! 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Problémám: nálam a játék közben nincs rádióhang,vagyis a mérnök,aki bemondja a köridõt,stb.Az audio beállításoknál beállítottam.
Kérdés,hogy ez csak nálam van e így vagy csak majd a végleges verzióban lesz meg?
+
Kifejezetten örülnék egy link gyûjteménynek,ahol elérhetõek a mod-ok,pályák stb.
Elõre is köszi.
Nekem az a problámám, hogy beállok a boxba kereket cserélni verseny közben és amikor megáll az autó a helyén, akkor elszáll a program. 😞
Tapasztalt már valaki ilyet?
(Én is szívtam vele...)
Ebben pl. a pCars sokkal jobb, pedig ott nem kifejezetten csúnyák a pályák/autók.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Azt hogy erted, hogy autosabb az LFS? Milyen szamitasi hibak vannak?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Érzetre jó vezetni (kivéve az FFB-s alapbeállítások szerencsétlenségét), de hiba a sok kerekekkel kapcsolatos számítás, nekem pl. az LFS sokkal "autósabb". Még annyit nem mentem, hogy a felszáradó íveket és a gumizódást is teszteljem, úgyhogy még biztosan jobb lesz a véleményem.
Az UI katasztrófa, mondjuk az ISI-nél mindig is az volt.
A hangok nálam idõnként recsegnek, nem tudom mit kéne állítani.
Replay. LOL! Bizonyos kamera szögekbõl - mint már valaki, szintén öreg szimes, megjegyzte - frankón Terep2 kinézet... 😊 Amúgy a grafika is "érdekes". Minden maxon és meg sem közelíti pl. a Race07 szinvonalát. Azt sem értem, ha már van esõ, akkor miért nincs ablaktörlés (lásd Race sorozat). De legalább be lehet kapcsolni az ablaktörlõt, aminek a mozgása viszont "érdekes", ha már nem hatásos... 😊
januar ota nem tudtak megcsinalni, a Controller.ini-ben erdemes a „Off-road multiplier”-t lejebb venni, hogy ne szakadjon szet a kormany😊
A DFGT-m nagyon csúnya hangokat ad ki.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Clionál sokkal jobban lehetett érezni, hogy mi a helyzet a kerekekkel.
Megvettem a programot, feltettem a hivatalos mod-okat, belépek, beenged, üdvözöl, de mindegyik gomb (Single, Online, Developer) szürke. Most mit csináljak?
Egy valami aggaszt (bár most kijött az F2 is), hogy nem nagyon halad a dolog, olyan mint egy egy emberes hobby project, csak az ISI nevében...
Midegy megveszem, aztán majd kiderül... 😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/