19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Miert, te megvetted? -
Ha jól értelmeztem, akkor az ISI álláspontja szerint, a játék csak azt követően lesz végleges miután már nem fejlesztenek rajta semmit, lévén az rf1-hez is 2013-ban adták ki az utolsó frissítést. Szóval még egy pár évig befoghatja minden kedves rF2 vásárló a száját, főleg akiknek lejárt az online licencük, még ha nem is történik semmi lényegi változás. Ha nem tetszik, hogy lejárt akkor szerintük LIFETIME licencet kell vásárolni majdnem dupla annyi pénzért! :) Csak tudnám mire alapozzák! Arra, hogy a játék jóformán a mai napig nem ért el olyan konstans állapotot amire az a maréknyi MOD-er csapat fejleszteni tudna. Ha nem hal ki magától a MOD-erkedés, majd az ISI tesz róla, de ezek után a magam részéről azt kívánom nekik újévi jókívánság gyanánt, hogy fulladjanak bele az egész rF2 projectjükbe! Na ezért nem adok én semmilyen félkész, fejlesztés alatt álló játékért egy fillért sem! Az ember jóhiszeműen próbálja támogatni a fejlesztést és gyakorlatilag konkrétan leszopatják! -
Igen ? Jobb választékra emlékeztem :))) -
Ja, es a Camaro GT3 mar benne van, hamarodan (talan holnap?!) jon a Civic, es kpen mutogattak egy Panoz Roadstert. -
Ez: rf2family18_16x9.jpg ?
A 2db Panoz, veluk szemben a chevelle-szeruseg es a Gokart kivetelevel mar mind benne van;) -
Azzal a sok autóval, amivel elcsábítottak, a sok szürke renderelt képen, azokkal mi van ??? -
..avagy az állatkert a kerítésen túl is folytatódik ! :) -
fcbdavid #7333 Szimulátorozás PC-n, autóversenyzés II. rész -
Engem spec nem erint a dolog, de ha lesz valami peticio-szeruseg, szolj nyugodtan, megyek x-szelni;)
Megertem az ISI-t, de ezt nem igy kellett volna megoldani. -
talán végre beindult egy kis lázadás -
Kéne vinyót venni. Voltunk vagy 20-an szerveren (C6R Silverstone), start előtt kitesz az asztalra, a jobb alsó sarokban meg a kis felirat, kevés a lemezterület. Nem voltam ideges, harmadik starthely... -
Elkészült a BlancpaiN Endurance Series 2012 mod v1.0 verziója.
BES_2012_VEHICLES.rfcmp (mega)
BES_2012_VEHICLES.rfcmp (ftp)
a korábbi autó verziókat törölni kell, a hang maradhat mert az nem változott, de ha még nincs meg a hang, akkor
hangok (mega)
hangok (ftp) -
Azért a nagy többséget nem igazán érdekli, hogy tényleg vezetni kelljen az autót. Pont elég, ha valami nagynevű emberke azt mondja, hogy soha ilyen realisztikus játékot még nem próbált. Ugyanis maga a tudat, hogy pont olyan kihívást jelent a játék mint a valóság fontosabb, mint az, hogy tényleg úgy is legyen. Sokan szeretik azt érezni, hogy egy igazi autót is pont ilyen tempóban tudnék terelgetni a pályán, de az már nagyon keveseknek hiányzik, hogy tegyenek érte valamit azon kívül, hogy nyomják a gázt. Meg aztán minek melegszik a gumi, és minek kopik? És miért csúszik az út esőben, vagy ha nincs rendesen felgumizva, vagy ha hideg az aszfalt? Kit érdekel? Jobb kört mentem mint Vettel, szóval bekaphatja a 4x-es vb. :D -
Azzal nincs semmi gond, en is mindig szerettem volna egy olyan programot, amit "csak" vezetni kell, de azt normalisan. -
Akkor én tuti nem vagyok Hc szimes, mert vezetni szeretek elsősorban, ha ez nem jó, nem élvezem, nem tetszik, felőlem azt is számolhatja, hogy a nézők mennyit lihegnek és változik a pályán a páratartalom :) -
Pedig a HC dolgot elsosorban nem arra kell erteni, hogy mennyire tetszi/elvezetes a vezetese valaminek, hanem hogy a vezetesen felul, mennyi minden egyeb dolgot szamol, foleg dinamikusan, egymassal kapcsolatban: napszak, homersekletek, szel, idojaras, eso, realroad, kopasok, melegedesek, toresek. Es ezeket hogyan lehet atultetni, beallitani, hasznalni az offline/online versenyeken. -
A régi szivar viszont itt elég kemény .... szóval nem tennék különbséget a kettő között...hol ez jobb hol az .
A dinamikus vackok annyira nem érdekelnek, vessetek meg :) -
Nem értem én azt HC szimezést ...:)
Nekem pl AC Lotus, vagy kis Fiat sokkal HC-bb mint ebben a Clio, Megane ....
-
Adnak szervert, de az igazabol tulzas, mert nem sajat, hanem kulso ceges fizetos, minimal penzert;) Az nem indokolja.
Valszeg amiatt talaltak ki es vezettek be, mivel a program 3-5 eves eletciklusa alatt foltamatosan fejlesztenenek, tartalmakat is adnanak (ingyen, mert toluk, a modolas miatt penzert nem megy), es ezt nem szerettek volna nulla bevetellel figyelni.
Hasonloan az rF1-hez, amit a mai napig sokan hasznalnak (8 eve!), sokan igyen, amibol az ISI-nek egy fillere sem volt.
Amugy az evi 12$ boven megerne: ha nem lenne ennyire kompromisszumos a program (grafika, DX9, funkciok, folyamatos fejlesztes, rf2-specifikus tartalmak); nem lenne AC/CARS; es az emberek nagyresze a "driving-game" orientalodas helyett, inkabb a HC-szimezes fele mozdult volna el. -
Úgy tűnik a 240-es build a v 1.0.0.0. Én júniusban töltöttem le de biztos, hogy régebbi. -
En nem nagyon szoktam lazadni, megertem a programot es a ceget is, de ez a szeptemberben erzesre 1.0 lett, es most kiderul, hogy igazabol mar januartol 1.0, azert cseppet eros.
Lehet hogy kommunikaltak az ISI forumon (nem hiszem, mert akkor a portalokon lett volna hir), de ezt akkor sem igy kellett volna:/ -
Igazából azért kéne lázadni, hogy miért kell az online használatért külön fizetni ! :DD Adnak szervert vagy valami ...? -
Ez igaz, de erre írtam, hogy ebből lázadás lesz, és majd gondolom előbb-utóbb engednek a lázadásnak és változnak az időpontok.
-
Még azzal sincs baj, inkább azzal, hogy elfelejtettek szólni, hogy megjelent az 1.0... -
nem azzal van a baj, hogy fizetni kell, hanem hogy azt ígérték, hogy az egy év az 1.0 megjelenése után kezdődik.. -
Ezek szerint csak én használom elég gyakran online? Mióta mennek az ISI szerverek egészen sokat játszottam, és nekem nagyon tetszik. Nagyon jókat lehet vele csatázni, és a hotlapos gumigyilkos emberkék már egy egészen rövid távú versenyen is elvéreznek, szóval jó ez így.
Szerintem ebből majd lesz egy kis lázadás, aztán átírják a dátumokat, de ha abból indulunk ki, hogy van olyan játék a piacon ahol minden szarért külön kell fizetni (talán az új autó festésekért nem), meg van ahol már a fejlesztési költséget is a játékosok adják össze akkor várható volt, hogy előbb-utóbb ők is kérnek majd egy kis pénzt valamiért. -
Zsoltee_a_bator #7314 En is azonnal megvettem, es nagy hiba volt. Nem csak keptelenek korszeru softwaret osszehozni (nem csak grafra gondolok), de megfejeltek ezzel a gusztustalan uzletpolitikaval. Mire kesz lenne a jatek multira / eleg tartalommal, mar le is jar a subscription. Refundolnek, ha lehetne. Nem is a penz hianyzik, csak rossz helyre ment :( -
Vannak pályák amik rohadt szépek ( már rF-hez képest...) és gyorsak is.
De igazából nekem csak a tartalom ami siralmas ... Most jön Indiana vagy mi , a tökömet se érdekli :))))) fizika meg a többi jó, persze, csak lenne valami jó vas is alá ... Cliot most már unom kicsit :) -
részemről akár csődbe is mehetnek, tőlem több pénzt úgyse látnak már..
eddig védtem ezt a bugos szart, hogy hátha egyszer jobb lesz majd, de ez így nevetséges.. vagy inkább siralmas?.. -
Gerdai #7311
A fasznak vetted meg..
-
így van, és ez szeptember 30.án már megtörtént.. ahhoz képest sikerült szépen csendben tartani..
vettem egy játékot egy éves netes használattal, erre kaptam egy bugos bétát tesztelésre és közbe eltelt az egy év amit persze csak utólag jeleznek hogy már elkezdődött
-
Zsoltee_a_bator #7309 Ezt most tenyleg kesznek nyilvanitottak felkeszen 1 evre visszamenolegesen?? -
Silver valoban zabalja a gepet (valszeg bugos), de lekapcsolva a palya tukrozodeseket (ugy sem latni) mar hasznalhato.
De a lenyeg, hogy mukodo AI, napszak, idojaras es realroad van benne, ami aranyaban nem zabalja le a gepet, hasznalhato marad. Meg a regi gepemen is, amin pl. a CARS (tudom nincs kesz es nem nekem keszul:P), full low-ban egyedul is hasznalhatatlan.
Ezt tudom hasznalni, jatszhato, es nincs low-ban, egyedul a "felesleges" tukrozodeseket irtottam ki.
Az AC OK, de egyelore se AI, se idojaras, se realroad, se kopas, se tores. 1 autoval, ennyire kopaszon, azert illik elporognie. Bar ott is leirtottam a tukrozodest (mert amugy gameover) es mediumban van:P
Az hogy az rF2 mennyire szep, latvanyos, modern az szubjektiv. De legalabb annyira "ipari" a kinezete, mint a "jatekstilusa" amit kepvisel. Igy a ketto osszepasszol:)
Vizualis-orgazmusra ott lesz a CARS (atomeromure), showroom-racingre meg az AC;)
-
A gépigény nekem sem tetszik ..... egy autó silveren a célegyenesben magas beállításokon nálam 20 fps ! AC ugyanott szintén magas beállításon ( ég és föld a kettő!!!) 70 Fps !
Én megvettem, nem is volt kéréds, egyelőre nem igen használom, fel sincs telepítve , de majd csak jön hozzá nekem tetsző cucc .... Autózni nagyon jó vele, ha van mivel ... -
Tipikus paraszt hozzaallas - ha mar ezt a szofordulatot hasznaltad:) -
Gerdai #7305 Én sem vettem meg, mert nem látom értelmét. Nagyon lassan csinálják. Megöregszik a paraszt mire normálisan megcsinálnak benne minden hibát. Ott a crackkelt verzió addig. -
Darabra van, igen, csak ahogy írtad, olyan fura az egész .És nem a divat érdekel, hogy "bömös" legyen , egyszerűen jobban kedvelem kisebb dobozos cuccokat.AC ok, hogy biztos divatos, de igazán izgalmas is mindegyik .
A honda biztos tetszeni fog , bár az is divat cucc :DDD
-
Gerdai #7303 Semmi baj nincs az online részével. Nekem a kinézete nem tetszik és a gépzabáló motorjával. Majd talán 2018-ra azt is megcsinálják jobbra.
-
Akkor most végül is utólag szóltak hogy 1 éve megjelent??? Elég érdekes üzletmenet.... biztos megveszem ezek után.. -
Mostanaban jobban erdekelt a dolog, foleg amiota beindultak az ISI szerverek, de idom/kedvem meg nem volt. De tuti megyek majd.
Amugy tartalomban sem olyan rossz az rF2, 11 palya (meg keszul hozza, pl. Indiana) es 16 auto (es meg jon, pl. Civic es a Panoz, remelem tobb).
Legalabbis a szamok alapjan.
A fajtak, markak, tipusok miatt tunik "hasznalhatatlannak", mert messze nem a divatos, nepszeru, varvavart tartalmak (mint pl. az AC felhozatala).
Pedig nem rosszak, ezek valoban natur verseny cuccok.
Engem spec az ujabb openwheel cuccok nem nagyon erdekelnek, de egymasutan hasznalva oket, igazabol eleg/nagyon jok: Skippy, F35, F2, FISI, Marussia.
A tobbi meg marhajo: a regi formulak tutik, a 2 Howston brutal, a 2-2 Chevy/Renault/Nissan meg telejsen jol lefedi a dobozos kategoriakat. OK, a street/GT1/proto resz meg hianyos:P