19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Cheater!:) 
-
Én inkább azt mondanám, hogy varázsló :D -
Én 1.2 45le Corsával előztem Kamiont egyszer nem autópályán. Menő vagyok? :D -
Márpedig a drága nem akar, én meg így jártam. -
Lényegtelen mennyire taposod a pedált, úgyis annyira megy amennyire ő akar. :) -
Nekünk az 1 literes van. Annyit szimulátorban nem megyek padlógázzal, mint abban ülve :DDD -
1,4i. Előzni csak parkoló autót merek, vagy nagy lendülettel bárkit, aki elenged. :D -
Az 1 literes? Egyszer előztem vele, de a végére már féltem :DDD -
Hivatalosan 60 LE, de az szerintem nem igaz. :D -
10-12 LE-s Corsaval jarsz?! Reszvetem:D
-
Érzésre ez sokkal jobb, mint a céges Corsa, pedig az csak 10-12 LE (ennyire saccolom :D ), viszont ott van egy kb. 6-8 centis holtjáték is beállítva. -
Ezeknel mecarasabb a kormanyzas es FFB, mivel a hajtott kerekeket erzed, ami kicsit mas, es a kanyarokban a diffi miatt is erdekes lehet a kormanyzas.
Atlag utcaihoz lehet hasonlitani, csak ennel 3-4x tobb a loero es a nyomatek, es az utcan ritkan fordul az ember max fordulaton padlogazzal;)
Raadasul az igaziban szervo nelkul halalos a dolog, igy valamit a progiba "beletettek", amit allitani nem lehet, igy kormamny tipustol fuggoen elegge valtozhat az erzes.
Igazabol csak jobbfajta kormannyal es korrekt driver/program kormany elfordulas/szoggel lehet(ne) megallapitani mennyire jo (foleg, ha ki lehetne probalni igazabol rendes palyan is:P). -
Kezdem megszokni az ffb-t. Igazából itt 400Nm van az első keréken, szóval jogos, hogy tépkedi az ember kezéből. Meg aztán ahogy finomodnak a beállítások, jobban tapad az eleje egyre kevésbé érezni a gázadást. Szűk kanyarból kigyorsítva hajlamos azért abban a szögben tartani ahogy kijöttünk a kanyarból. Egyszer majdnem így törtem össze egy 33-as Alfát, szóval ez reálisnak mondható. :D
4 futam volt, kb 20 ellenfél. 4-5-ik starthely Moresen, aztán az első körben (kanyarban) kitettek, majd futam végére visszazárkóztam erre a helyre. A legutolsó futamon viszont 49.7xx-tel beugrottam a pole-ba, és azt meg is nyertem. Lehet kilincsen fordulni, és egész fasza csaták vannak, de ha a másik béna/köcsög akkor keresztbe tud rakni, és itt megint utalnék a Muller Tarquini esetre. Simán meg lehet csinálni, és az első megy keresztbe, aztán szalagkorlát. :D
Jó ez a kocsi, de talán mégtöbbet kell baszakodni a beállítással mint bármelyiknél. -
Középen kicsit túl könnyű, de ahogy befordítod egyre erősebb. Alapból túl nagy az utánfutás, ami a kanyarodásnak jót tesz, az érzésnek nem annyira. Mentem egyet ai ellen és egészen jó. Igaz állítgattam rendesen mindent. Egyszer az egyenesben olyan faszán keresztbe tettek, mint Muller Tarquini-t a Ringen. :D Jól viselkedik, úgy mozog ahogy kell neki (vagyis ahogy vártam :D nem tudom, hogy tényleg ilyen-e), szóval nekem tetszik, de valszeg élőben sem pisiled össze magadat tőle. Kíváncsi lennék egy NGTC 1-es Bömire.
-
Kipróbáltam. Nem nagyon fogott meg, hogy őszinte legyek. A Force Feedbackje nálam valamiért nagyon hülyén viselkedik. -
-
Hülye aki most elmegy otthonról
-
Épp mikor már mindenki indulna el otthonról hátha valakit visszatart :D -
Kiadták a BTCC-s Civicet. -
Mint írtam nem használom! Pedig a bejelentéstől számítva terveztem a megvételt, sőt ez volt anno az egyik legbiztosabb vásárlás, mígnem kipróbáltam az első publikus verziót. Az alapján úgy gondoltam, hogy talán jobb lenne megvárni a vásárlással a végleges változatot, amit ide a topicba is beírtam már rég. Az óta két dolog sem változott, ami miatt nem vettem meg. A véleményem és a meglátásom ezzel kapcsolatban, a játékból pedig az óta sem lett végleges verzió ami alapján dönteni tudnék, hogy jó e ez nekem vagy sem. Egy fejlesztő elképzeléseire, terveire, ígéreteire pedig nem hagyatkozom. Így utólag főleg azt vallom, hogy jól tettem, hogy nem vettem meg, mert kb akkor is annyit játszanék vele mint most, kb. semmit, úgy hogy benne van a pénzem.
De, hogy ismételten felhívjam a figyelmet, nem erről szólta mondanivalóm, hanem az ISI gusztustalan húzásáról, amin nem változtat semmit az a tény, hogy egy játékot megvásárló ember mondja, mint ahogyan sokan is mondják vagy sem. Attól a tény tény marad. Gyakorlatilag ezzel Te is egyet értesz, akkor viszont nem értem mi a vita tárgya és mi ez az akadékoskodás! -
Kellenek az elfogult vásárlók :)
Az rFactor2-nek nem kellett még egyszer meggyőznie arról hogy meg kell vennem..arról az rFactor1 meggyőzött.
..hasonló elfogultsággal vagyok más játéksorozatok iránt....néha jön egy pofon oké,...Terry Pratchett-nek sem minden könyve jó, de számomra gyűjteményes mégis.
..ha lejár a jogosultságom, akkor majd eldöntöm, hogy kell-e ez nekem, vagy ennyi volt.
De szikrányi problémám sincs, mert pénzt adtam ki érte.
Akkor lenne ha nem. -
Alapvetően az a baj, hogy ez a játék elkésett vagy 4-5 évvel :DDD -
Na de a modderek is várnak/vártak hogy mikor lesz kész alapjaiban, elfelejtettek szólni nekik hogy 1 éve kész:DDDDD -
Látta nem látta, mire moddoljanak, ha soha nem lesz kész ...Nem lepődnék meg, ha alapszintü leírás sem létezne moddereknek :)))
Moddolásban pont hogy nem bíztam, jobban reméltem gyári tartalmakat, mert mod nem igen lesz ... nincs modder, új dolgok viszont vannak bőven, viszont a munka is hatványozottan több lett egy modnál ....
mindegy, én nem sírok, online nem érdekel, első nap mondtam, hogy én erre nem adok , DLC-re inkább adnék, megvettem vagy lesz belőle valami vagy nem :)) -
Szerintem meg igen pitiáner gondolkodásra vall amit csináltak, megvezettek x mennyiségű embert aki hajlandó volt előre fizetni..
Én nem tettem gondoltam majd megveszem ha megjelenik, és nem néztem warezt sem...
Nade azt mondja hogy kész miközben optimalizálatlan bughalom az egész? Lehet hogy ők eldönthetik mikor van kész én meg eldöntöm megveszem vagy nem.... -
Az rF2 nem tartalom-szolgaltato program, a belekerulo tartalmak elsosorban techdemo jelleget kepviselnek (mennyisegre es minosegre is).
Alapveto hiba dobozos-tipusu jateknak minositeni, ez nem az. Ez modder engine, gyari tartalmakkal (az rF1-hez is volt a vegen mar boven). Az user szamara kockazatos, mert a valodi tartalom a modderektol fugg. De aki ezt az elejen nem latta, az sajnos nagyon benezett valamit;) -
Egyszerűbb ez a kérdés mint gondolnánk: ha valamivel játszol napi, vagy heti szinten 3-5 éven keresztül akkor az jó vagy sem, lényegtelen, neked megfelelő. Ha neked megfelelő akkor pusztán döntés kérdése, hogy az az ár amit kérnek érte neked belefér-e vagy sem. Ha mindkettőre igen a válasz akkor vedd meg, ha valamelyikre nem akkor ne, és kész.
Viszont indoklást mindig lehet gyártani arra, hogy miért a törtet használod.
De ha valaki a törtet használja akkor ne nyavajogjon, hogy lassan halad a fejlesztés. -
Ha három évente bekerül 2 autó, az folyamatos fejlesztés ? :P
Amúgy nem jól mondod, mert ha nulla összeget fizetsz az online-ra, akkor is megkapod a fejlesztést, tartalmat, moddolást ....
Speciel erre én sem adok egy kanyit sem, de ezt első nap tudtam már, ha nagyon online van kedvem megyek másik játékkal, a semmiért azért én sem fizetek .... -
Es hogy mennyire draga vagy olcso az rF2? Az online elofizetes vagy a Lifetime lehuzas vagy beletartozik az arba?
Gyorsan ossze lehet hasonlitani.
Az evente kiadott Codies F1 aktualis resze, friss allapotban 50EUR volt!
Az rF2 Lifetime, legalabb 3-5 eves ciklussal, folyamatos fejlesztessel, belekerulo gyari tartalmakkal es licenszekkel, szabad modolasi lehetoseggel 61EUR.
Most melyik a dragabb vagy melyik a nagyobb lehuzas?!
Persze aki egyeiket sem veszi meg, valtozatos indoklasok alapjan, annak egyik sem vagy mindketto draga:) -
Akkor mar csak azt nem ertem, ha SEMMIT nem veszel meg es MINDENT lopottan hasznalsz, mire fel lazadsz?!
Szerinted melyik a neccesebb: 6-7 evig dolgozni valamin, es utana esetleg rossz uzeltpolitikat folytatni; vagy ingyen hasznalni ezt a termeket es kozben kritizalni?:) -
Egy válasz van, nem kell bonyolítani: az ember örül hogy ez is van ......
a legrosszabb amit tehetünk, hogy csak azért sem vesszük meg ! -
Nem, nem vettem meg mint ahogy írtam is, de közel sem erről van szó és nem ez volt a leírtak mondanivalója, de szerintem ez evidens. Azt, hogy napi szinten tolom e a tört verzióval? Nem! Pedig általában le szoktam tölteni az aktuális build-eket kíváncsiságból, de számomra a mechanikus tapadás hiánya és a nálam állandóan blokkoló fékek elég illúzió rombolóak, így lelkesedésem hamar alább szokott szállni, így egy pár kör próba után, max. a következő build kerül legközelebb elindításra, de mostanában még ez is elmaradt.
Akkor ajánlom olvass bele a lentebb linkelt hivatalos fórumba, ahol pont az általam leírtak miatt megy a "lázongás"
Ehhez még csak jóstehetségnek sem kell lenni! Mondj egy ilyen vagy hasonló koncepcióban készülő játékot, ami úgy, abban a formában, a beígért határidőre a kellő minőségben és tartalommal elkészült! Általában években mérhető a megjelenés csúszása és még akkor sem a teljes értékű játékot kapja az ember.
Nem akarok megbántani senkit, de véleményem szerint az, hogy mindent úgy kell elfogadni ahogy tálalják, és bólogatni, sőt helyeselni mindenre amivel a fejlesztő vagy kiadó eteti az embert nagyfokú elvakultságra és naivitásra vall. Az rF2 esetében is az első kiadást követően elfogadható volt minden hiba mert ALPHA verziós volt, amivel persze nem is lenne gond! Majd jött a BETA ahol szintén ez volt a helyzet, majd egyik percről a másikra, minden bejelentés nélkül, mondhatni sunyiban lekerült a BETA jelző a játékról, miközben égbekiáltó változások nem történtek csak ugyan olyan hibajavítások mint addig is, és mindenki csak vakarta a fejét, hogy most mi van. Közben, vagy még hamarabb elkezdtek ketyegni és lejárni az online licence idők, úgy hogy még normális közösségek és ligák sem alakultak a játék körül, így könnyen meglehet, hogy sokan a nélkül estek el a megvásárolt játék online jogától, hogy azt érdemben kipróbálhatták volna, mire az ISI odalöki, hogy vegyél LIFETIME licence-t (kis köcsög) ha akarsz valamit!
Persze szerintetek ezzel semmi baj nincs, mert már nem az ALPHA és BETA jelzőkkel van felvértezve a játék, hanem a FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ-vel. Hát így már mindjárt más, és mindjárt elfogadható a dolog, ráadásul még egy szimulátorról is van szó, akkor minden rendben!
Pont én vagyok az akinek nem lenne oka "lázadozni", lévén meg sem vettem, de lehet pont ezért tudom objektívebben látni a dolgokat az egyes esetlegesen elfogult vásárlókkal szemben, akik pénzt adtak érte, és próbálják legalább azt értékelni amit kaptak. Persze ettől eltekintve z ISI üzletpolitikája egy hányinger! -
Ez így szerintem is halott... nincs tartalom, nincs mod, roppant gépigényes,átlag pc-n emiatt ronda is mint a bűn, alig érdekel valakit .....
Felőlem bármit számolhat, ha végiglapozom az autókat, és utána kikapcsolom .... -
Sajnos az rF2, mint klasszikus jatekcsomag, eleve halalra volt itelve. Nem tudom mit es hogyan terveztek eredetileg, de ezt teljesen eselytelen lett volna annak ertekesiteni. Ez mindenkeppen egy folyamatosan keszulo es fejlodo modder- es szim-platfor engine.
Raadasul az rF1 a mai napig nepszeru, eleg eros warez hanyaddal, sokakat hidegen hagynak a valodi ujitasok (fizika, dinamizmus), es sokan kesz dobozos programot vartak/remeltek.
Pedig az rF2, a 8 eves rF1-hez kepest, a sajat kategoriajan es stilusan belul, egy eleg eros elorelepes.
A fizika, a felfuggesztes, a gumi es az FFB nagysagrenddel reszletesebb es jobb. A palyadinamika mukodik, hasznalhato. A latvany lehet hogy nem nextgen, de akinek egy ilyen tipusu programban nem felel meg, annak valszeg semmi se jo;)
Termeszetesen, csak a minosegben elkeszitett es beallitott autokat/palyakat kell figyelembe venni.
A latvany ertekelesenel a dinamizmust is figyelembe kell venni, nem lehet 2 egyforma screenshot-ot kesziteni meg masodpercenkent sem.
A fizetos online resz es a beta ilyen stilusu lezarasa, valszeg elhibazott lepes, de gondolom penzugyileg nem allnak jol.
Nyomul a konkurencia (AC, CARS, SimBin), mindenki sajat engine-nel, nem is terveznek az rF2-re, lassan 10 eve volt az utolso ertekesitett jatekuk (mig kozben a SimBin evente tolta ki a jatekokat, az Rf1 engine-re, valszeg darabjat nagyobb peldanyban mint az rF1-bol eladottak), es valszeg az rF2-bol is "minimal" fogyott.
A lenyeg, hogy nagyon szukseg van az rF2-re, mert nincs es nem is nagyon lesz hasonlo.
Az iR marad HC online; az AC inkabb a PC-sitett GT/Forza driving-game fele nyomul; a SimBin jatertermesitett programot epit 10 eves engine-re; az SMS meg folyamatosan almodozik. -
Ford GT GT1 v 0.99 by PetraGTC
BMW M3 GT2 v. 0.99 by PetraGTC
hangok hozzá
BMW B6 Alpina GT3 v. 0.99 by PetraGTC -
elég könnyen lehet hogy bele is fulladnak.
Akkor ez van. Nem mi csesztük el mert mi megvettük.
Nálam pl. Early Access: (az utolsó a Next Car Game).
elég sz@r mint pl.:
Realms of Arkania: Blade of Destiny
Might & Magic X - Legacy
oké, pl:
Next Car Game
Legends of Eisenwald
Expeditions: Conquistador
nagyon jó:
Assetto Corsa
Egyiket sem bántam meg, az rFactor2-t sem, inkább csak sajnálom. Amennyiben elég sokan megvették, akkor volna lehetőségük jó játékot csinálni, ha nem tették nem velem csesztek ki, mert jó érzésből fizettem ki. -
De lehet, hogy napi szinten hasznalja a lopottat, mert annyit azert meger:D -
Nem figyeltél: ezért nem vesz meg semmi ilyet, mert előre tudta. :) -
Na most volt egymás után vagy 4 Clio futam. Az elsőn remek rajt, majd egymás mellett 3 kanyar, csak a harmadikban rám borult a mellettem lévő. 164 mp javítás. :D
A másodikon 2 hely, aztán egy győzelem, majd megint egy második hely. Egészen jó setet sikerült összerakni Lime Rockra. -
Gerdai #7341 Ez nem igaz amiket itt össze vissza tátogsz.
Gonodolom azt a szar AC-t megvetted te is és az meg még jobban a béka picsájában van az rf2-től. A legjobb szimulátor az rf2. Az igaz, hogy gép kell hozzá, de akkor is a legjobb. Ez még 15 évig az is marad az rF1-el együtt!