rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mintha a pilota szeme a pilotafulkehez alkalmazkodna, es nem a kulvilaghoz. Erre van valami megoldas? (a HDR kikapcsolasa nelkul).
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Want to be immortal?
The Power of Dreams
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ma gondoltam funolgatok picit rFactor 2-vel, de itt jött egy kis meglepi. Pár hónapja amikor megvettem ki is próbáltam mûködött is rendesen. Ma viszont olyan gondom volt, hogy miután feltelepítettem, meg felraktam pár modot, na mondom csapassunk. Szépen fogom és a simulation résznél bejelentkezek, erre a három fõ ablak marad szürke, csak az online résznél vált zöldre a connected. Alul szépen üdvözöl a felirat név szerint.
A kérdésem én rontottam el valamit és máshogy kellene csinálni?
Tequila - Gabor Bernhardt
Az is zsivány cucc volt !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Volt meg a RacePark is, hasonlo elemes mint a Maniax, csak azt mar online, weboldalrol lehett osszerakni, save, copy, game (http://www.youtube.com/watch?v=WA0WsQ6bLdY) 😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Steer Ratio Speed="0.00000" // Speed at which low speed steering lock override ends (for pit navigation, units are meters/sec, 0.0 to disable)
Erre gondoltam, de már sikerült találni mindenhez leírást.
Evente talan 3-4 normalis is lesz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
V8 Supercars 2012, Race 22., Armor All Gold Coast 600 (Surfers Paradise) - Full Race
Bár pálya van már használható hozzá , szóval valamennyire csak mûködik a dolog, csak modder nincs aki dolgozni is akar, itt meg a gyors konverteknek se értelme nincs se nem lehetséges ...
Bar az rF2-ben a GYARI dobozos autok (nem mintha lenne benne modolt auto;P) minosege, az 5-6 evvel ezelotti modokhoz hasonlatos😉 A GTL lazan lemossa oket😉 Immel-ammal beletakolt dolgok, alaveti hibakkal, hianyossagokkal😉
A F2 kormany kijelzoje is erdekes latvanyt nyujt, lehet hogy olyan az igazi is, csak vicces😉
A legnagyobb baja, hogy nem foglalkoznak vele, el van hanyagolva, vagy legalabbis nagyon ugy nez ki😊
Vicc hogy 1-3 havonta jelenik meg build (ami nagyresze patch), es alapveto hiabak maradnak benne (lasd a mostani aszfalt gyokerseget). Nem tesztelik?! Ez nem konfig/gep/rendszer elteres hiba, ez egyszeruen bug. Majd megcsinaljak, 1-2 honap mulva...
De ugyanigy majd 1 ev alatt keptelenek voltak osszehozni szelvedo efeketet, ablaktorlot stb.
A Clio mar 3-4 honapja megjelent, es az ablaktorlo meg mindig valami idiota helyen, ossze-vissza mozog😉
Persze nem ez a legfontosabb (bar az idojaras az egyik fo ujdonsag az rF2-ben😛), csak vicc😉
Tudom, hogy az SMS-nel +100 ember dolgozik, itt meg 5-10, de akkor is illene ennel jobban piszkalgatni😉
De leginkább tartalom ami nagyon kellene, most van egy autó ami igazán tetszik, meg egy pár pálya.... Ízlés dolga, tudom, de nulla letölthetõ cucc van, halott az egész . A borsos árat egyelõre úgy tûnik nagyon nem érte meg ....
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mert ha valami beta, es valoban akarnak valamit, akkor CARS szinten illene piszkalgatni, es ha nem is naponta, de hetente tolni a build-eket. De a CARS-t januar ota totalisan ujrairjak, es nem csak a meglevo dolgokat ujitjak fel, hanem teljesen ujak is kerulnek bele, mig az rF2 januarban mar „kesz” volt (osszehasonlitva azt az allapotot, es a mostani majd 1 eves valtozatot), azota „csak” patch-elgetik.
Tavaly ev vegen a 4 szim-fejlesztese/megjelenese (AC, rF2, CARS, GTR3) bejelentesekor az rF2 eleg jo helyen allt. Az AC varomanyos, de mindenki tudta hogy kicsi es „penztelen” ceg, a CARS/SMS az utobbi programjaival (SHIFT) leirta magat, a GTR3 ismet varos volt, de a keszultsegi/promozasi szinthez kepest gyanus.
Ahhoz kepest a CARS kellemes meglepetes (legalabis a fejlesztes menete, tartalma, stilusa miatt), a GTR3 elmult es meg mindig az arcade-stilusu pre-beta RR:RE-rel nyomulnak, az AC-rol meg semmit nem tudni, es az rF2 valoban barkacs maradt, meg mindig a 10 eves engine tovabb foltozgatasa.
De ettol meg persze jo, hasznalhato, tetszik, foleg hogy 1 eve hasznalom😉 Csak necces a vegfifejlett, mert ha igy haladnak, ilyen minosegben, nem lesz aki modoljon ra, mindenkinek el megy a kedve, igy nem lesz hozza ertelmes, hasznalhato, osszetett tartalom sem...
Volt olyan is, hogy toroljunk ezt-azt es/vagy telepitsuk ujra – de hat kapjak be (bar tudom, beta, ez errol szolna)😛
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Most már többet várnék a játéktól!
Valtoztattak a realroad-on, most mar el tudja menteni (es lehet manualisan is menteni), van Natural es Green Realroad is, valszeg valtoztattak a shadereken, es valami anomalisa van. Olvasgatni kellene a hivatalos forumot.
De mukodik az automata (programon belul) update😊 Mar ez is valami, majd egy ev alatt sikerult osszehozni😉