19779
  • GPx8
  • zolee145
    Szépen lassan készülget. Inkább lassan. :D

• zolee145
    Nem, de nekem amúgy is hiába magyarázta volna. Viszont a Szilveszter rallynak készül egy feljavított verziója, azt jó lenne majd átpakolni rF2-re is.
  • Szabi #7417

remélem cserébe kérted hogy magyarázza el, hogy hogyan lehet átpakolni a pályákat és most jönnek sorba a rally pályáid :D
  • zolee145
    Loch Drummond valami iszonyat jó a Civiccel. Első körben vigyázós, mert könnyű elhajítani, de aztán szépen stabil lesz a gép ahogy bemelegednek a gumik.
  • Szabi #7415
  • Alexease
    Ez kellene az rF2-be is. Remelem keszitgetik a hatterben;)
    148 fele auto (lehet hogy tobb, es nehanyat beneztem:P), mindegyikhez 1-30db festessel. Mindegyik tipushoz sok-sok altipus, modositas, rengeteg valodi, tortenelmi, kalsszikus festessel, pilotaval es csapattal.

Csak linkben, mert kicsit nagy lett:DDD

HistorX-v196-Cars.jpg
  • Dietrich
    2014 júniusig él az online hozzáférésem.
    addig azért kellene valahol körözgetni ;)
  • Szabi #7412
    Game Stock Car
  • Alexease
    Ismet van 1-2 erdekesseg, meg nem tudom mik ezek, majd tesztelem;)
    - GSC_2012_VEHICLES_v0.99.rfcmp
    - GTCRS_Renault_Megane_Cup_2014.rfmod
  • hondash3
    Én azt mondom raboljuk el ezt a Siim gyereket és tartsuk fogva és csikizzük addig amíg ki nem adja Nielsszel rF2-re a jóságokat.
    Siim Annuk rF2 blog
  • Jurgen Mortyr
    Jön is lefelé. Úgy izgulok!
  • Dietrich
    Most olvasom a dolgokat..
    2012 01 21-én vettem meg 10.5K-ért..szerencsés nap volt úgy látszik :p
    ez azért gusztustalan, hogy úgy jelzik szeptemberben, hogy már januárban kiadták a véglegest. Nem erőltettem a játékot egy bétával gondoltam majd ha kijön a végleges..hát bravó ISI ezzel a hozzá állással biztosan buktok egy embert aki fizet nektek valaha is az életben még1x!
    pedig úgy tudom, ha lejár az előfizetés akkor 3K és újabb 1 évig működik.
  • zolee145
    Egyre jobban tetszik ez a Civic. Loch Drummond győzelem, hatodik helyről. Leggyorsabb körrel. Persze az első 2-3 hotlap menő az első körben eldobda a gépet. :D
  • lac coo
    Dehogy kell....
  • GPx8
    Ha lejár az "előfizetésem", akkor az offline-hoz is meg kell vennem újra? Szóval, Internet kapcsolat nélkül nem is tudom majd használni?
  • Alexease
    Ez igy hulyen hangzik, de az utobbi evekben, az osszes szimes fejleszto (Kunos, ISI, SMS, SimBin) a kiutat kereste, kulonfele fejlesztesi, eladasi, arazasi, szolgaltatasi strategiakkal, es igazabol egyik sem jott be, mindenki kicsit befurdott a dologgal, cseppet vergodnek, magyarazkodnak, trukkoznek. (Az iR stabil pont, de az masvilag.)

Az ISI ezzel probalkozott (beta kiadas, eves online elofizetes), hogy a vegelszamolasnal meglegyen az megfelelo osszeg; de valszeg a beta allapot es az online elofizetes sok embert elriasztott, igy kevesebben ugrottak bele mint amennyire szamitottak, a fejlesztes is elhuzodott, meg rosszabb volt a visszajelzes.
    Es a vegen jott ez a gorcsoles a "atdatumozott" veglegesss megjelenessel...

Valszeg sokkal jobban jartak volna, ha mar az elejen fixen 50-55EUR-ert adjak... Megmagyarazva hogy ez szim, 4-5 evig tamogatott, modolhato meg mit tudom en mi.

Persze utolag minden egyszerubb:)
  • Alexease
    Ha nem akarsz online menni, se most se kesobb, barmilyen es barmennyi mod is jelenik meg hozza, akkor 44$ (32EUR). Ehhez jar minden tartalom, frissites es hasznalhatok a modok.

Ha online-ozni akarsz, akkor evente plusz 12$ (~9EUR). Elvileg/talan 4 evig tamogatjak (fejlesztik, tartalmakat keszitenek) a progit, igy aki folyamatosan kihasznalja, annak 92$ (68EUR) a "vege". Ha meg tovabb, akkor meg tobb.

Azert irtam ennyire bonyolultan (:P), valamelyik nap mar fejtegettem a dolgot, mert a Lifetime elofizetes (korlatlan online) az 85$ (61EUR).
    Vagyis 4 ev es a felett mar megeri:D

De az igazi lenyege inkabb az lehet, hogy ezt a programot valoszinuleg 61EUR-ra araztak be, de legalabbis atlagban 50EUR fole.

Ami sok, de ha a tobbi programot nezzuk (AC 45EUR, a vegleges, ha megjelenik; Codies F1 50EUR, amit evente kiadnak) akkor megsem:)
  • LESCO
    Értem, kösz!
  • zolee145
    Gyanítom, hogy ez az egész végülis nem az online/offline dologról szól. Ezt nem is így szoktam értelmezni. Igazából kapsz egy alap programot, plusz benne gyári tartalmakat ahogyan Alex is írta, ezek amolyan demo jellegűek. Minták különböző jellegű autókra, példák ha úgy tetszik.
    Elvileg minden későbbi dolgot ingyen adnak, viszont maga a fejlesztés folyamatos, amit nem szeretnének ingyen csinálni. Ugyanakkor ha nem fizetsz a későbbiekben akkor sem bukod az addigi tartalmakat, csak éppen a játék lényegét veszik el, vagyis az online-t, hiszen ez erre van. Offline ugyanúgy használhatod, csak annak nincs értelme. Vagy legalábbis nem sok. Ehhez képest meglepően jó AI van benne, szerintem érthetetlenül/értelmetlenül jó. Azért mondom ezt, mert bármennyire is jó, azért nem ember, és mégiscsak úgy van értelme.
    Persze akkor, ha épp nem a lentebb említett marhákkal hoz össze a sors. :)
  • LESCO
    És ha mondjuk online egy kört sem megyek, akkor is ennyi gondolom?
  • zolee145
    Egy évre online. Ha később nem fizetsz be nemtommennyit akkor online nem tudsz menni csak offline. Ami van a letöltésekben az mind benne van az árban, a későbbi autók/pályák is.
  • LESCO
    Akkor érdemes próbálkozni vele?
    Megmondom őszintén, online nem sok időm van már, ezért is hanyagolom pl az iR-t, de offline még elbohóckodnék, csak az meg AI nélkül elég unalmas.
    Ez a 44 dollár a full progi egy évre?

http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/
    Az itt található összes autó és pálya jár hozzá? Vagy fizetni kell értük, és csak a Corvette C6.R, Marussia MR01, Renault Clio van benne?
  • zolee145
    Azért az ISI szerveren van pár emberke akivel elbeszélgetnék. Nem verekedés, tényleg beszélgetnék. PL mi jár a fejében az olyan idiótának aki minden egyes kanyarban nekem jön, majd úgy előz meg, hogy egy lassú jobbosban lelök az ívről. Szóval tényleg mi jár a fejében? Ez nem vérre megy, nem osztanak pénzt a futam végén, mégcsak egy nyavajás eredménylista sincs. Sportszerűen megelőzni nem jó? Vagy ha nem megy akkor jön a B-terv, kilököm, mert miért ne?
    Van pár faszi akivel egészen jókat lehet csatázni. Még a hiba is belefér, ez van. Nade amikor látod, hogy a buzi paraszt az előző 10 kanyarban is nekedjött, keresztbe állított és most is arra készül azzal mit csinálsz? Ha meg utánamégy és kiteszed hőzöng a cseten...
  • Adam Jonas
    rF2 FB oldaláról:

"For some reason, every time I pick Matt Neal's car the AI driver Jake Plate tries to run me off the track"

• Alexease
    Az AI teljesen jo, meg a "felkesz" mod palyakon is. Teljesen jol vedekeznek, sokszor mar meszzirol vedik az ivet (de utana nem cikaznak), nem adjak fel az idealis ivet, bebujnak, lazan elfordul (velem egyutt) 2-3 AI, minimalisan lokdosodnek meg ami kell. Persze beallitas fuggo.

Az rF2 "megjelenesekor" (BETA; 2012. januar), eredetileg ugy volt, hogy 6 honapig fejlesztik, addig erik el a "vegeges" allapotot, igy aki akkor megveszi (alapbol 1 eves online elofizetessel), annak csak a megjelenestol (a tervezett junius-julius) szamitjak az 1 evet.

Egyreszt durvan csusztak (meg 2013 elejen is nagy volt a csend), masreszt igazabol nem volt tisztava, mint jelent a "vegleges" (tartalom+funkciok+szolgaltatas).

Tavaly (2013; ) szeptemberben volt valami vegleges-szeru erzes, mivel kicsit belehuztak, a weboldal is valtozott, de tovabbi info nem jott.

Aztan decemberben tobben kiszurtak, hogy az elofizetesuk hamarosan lejar, ami ezev januartol esedekes, vagyis az ISI ugy dontott, hogy a progi tavaly januarban lett vegleges:)

Nem kovettem az esemenyeket, nem olvastam a hivatalos forumot, igy elofordulhat, hogy volt evkozben valami info. Bar a lazadasokbol itelve, nem hiszem:)

De igazabol lenyegtelen (leszamitva az eves elofizetest, aki azzal kalkulalt), mert ez modding-engine-program, folyamatos fejlesztessel, igy sosem lesz belolel igazi "vegleges" :)
  • LESCO
    Csak azért kérdezem, mert nem folytam bele nagyon az Rf1-be sem anno, így nem tudom minek indult, és hol tart most ez a project...
  • LESCO
    Sziasztok!
    Használható az RF2 AI-ja?
    Alex!
    Írtad az AC fórumban, hogy "Az rF2-rol meg most derult ki, hogy mar 1 eve "megjelent" es "vegleges":)))"
    Ez alatt mit értesz pontosan? :)
  • zolee145
    Na akkor viszont lehet megszakértem a festést... holnap :D Most irány a szerver, lejött az új LD pálya. 2,5 óra alatt... biztos kevesen töltötték.
  • Szabi #7391
    miért ne látnák ? :)

csak be kel legyen kapcsolva, hogy lásd az egyedi festéseket
  • zolee145
    Ha megcsinálom a festést azt úgysem látja a többi ember a szerveren nem?
  • Szabi #7389
    szerintem nagyon élvezetes lett a Civic, csak furcsállom, hogy még nincs Zengős festés.. :D
  • PacsutaTibi
    ide gyere anonim is irhatsz tibi23.chatango.com
  • zolee145
    Az ebuddy valami xms-t akar velem leszedetni. Van még egyáltalán msn?
  • BooMiller
    Akinek volt Trabantja na az tudja mi az az előzés:DDD
  • PacsutaTibi
    Ezt Zoleenak címeztem.
  • PacsutaTibi
    Nekünk is 60 lovas 1.4es opelünk van, de az ráadásul nem is Corsa hanem egy F Astra. :D :D

Msn-en keresd meg ati!

• Szabi #7383
    ha van aki megtudja csinálni a pályát, van aki letudja modellezni az épületeket (főleg négyzetekre kell rárakni a textúrákat), akkor a pályabejárást meglehet szervezni szerintem könnyedén (és szanaszét lehet fotózni mindent), de akár egy tavaszi országos bajnokság futamon is körbe lehet járni a pályát :D

sőt, ha előre gondolkodtunk volna, voltak kint kamerás quadrokopteresek is, szépen rögzíthették volna körbe a pályát.. :)
  • zolee145
    Csak egy kérdés: lenne valakinek kedve Hungaroringes ojjektumokat' modellezni?
    Arra gondoltam, hogy kicsit frissíteném a Szilveszter Rally pályát az idei évre (vonalvezetés), meg persze normális textúrák, és a gagyi épületek helyére kellenének normálisak, aztán át lehetne konvertálni a végeredményt rF2-re.

Láttam még néhány dolgot ami nem úgy van mint ahogy eredetileg megcsináltam, máshol is van bukkanó, meg kátyúk, stb. Ezeket könnyű javítani, plusz rendesen meg kell csinálni a tanpályát is, mert ott is mentek.
  • zolee145
    Legenda vagy! :)