19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Venni veszik csak online játékos a kevés. -
A kutya nem veszi meg még így sem .... -
Na tessék csak mondani kellett, hogy drága az rF2, erre most 20%-kal olcsóbb a hétvégén. -
Mivel a hozzászólásod több betűt tartalmaz amit most az agyam fel tud dolgozni, nem tudok vitába szállni 
F12014-es Szocsi? -
Jo konvertnek tunik:D
-
Nagyon biztak a korabbi HC szimesekben, a moddingban, es hogy eleg lesz a tuti fuzika, gumi es ahhoz kapcsolodo ujdonsagok.
De mivel eveket csusztak vele, aztan meg egy evet pihentettek, teljesen kicsuszott aloluk a dolog.
Persze ha olyan grafikaja lenne mint a CARS-nak vagy az AC-nak (bar abban csak a render van jol kidolgozva, amugy technikailag nem nagy szam), akkor sem lenne a top favorite. Akkor is megmarad a koncepcio "hatranya" (ez kizarolag szim - kezeles, talalas, jatekmodok, hasznalat, korites stb.) es a tartalom (az emberek buknak a divatos utcai vagy a super/hyper autokra, amit "digitalisan lehet tolni, drifteltetni).
De mar mindegy, ez igy mar "bukta", penzugyileg tuti. A betervezett, hosszutavu, foltyamtaos bevetelhez (fizetos online) elfogytak az emberek:/
DLC-re egyelore alkalmatlan (szabadon masolhato cuccok), es erosen kerdeses a mukodese is.
Raadasul az egyszeri es a folyamatos (reszesedes a bevetelekbol, ha volt egyaltalan ilyen) licenszeles is bedolt.
Az SRW nem fog atallni az rF2-re, nem ugy nez ki, a celkozonsegnek sincs szuksege ra:/ A S3S es SMS mar sajattal nyomul, ok mar nem terveznek semmit az ISI-tol. A GSC az egyetlen akikkel meg lehet valami kavaras, de az csak szepsegtapasz, max a tartalmakkal tudnak valamit kavarni. Megelhetesnek hasznalhatatlan.
Bele kellene huzniuk, ratolni egy DX11-et, plusz mehet ra az AC-s kulsos PostProcess cucc (vagy hasonlo sajat), kicsit/nagyon bealldozni a modolast es a kompatibilitast (lenne, de macerasabb, copy-paste felejtos), es kiadni az rF3-at;) Az rF2 licenszhez negyed/fel aron. Ugyanigy szimeseknek, nem kell bele jatek korites, de tolni bele a tartalmakat, arra rafekudni, legyen minden amire vagynak az emberek, es normalis DLC rendszert hozzadrotozni, a kesobbi bevetelek miatt. -
Gaberking #8855 köszi szépen! -
-
Egyébként ISI sajnos olyan mint a magyar foci, elcselez a hálóig és a gólvonalról hagyja ki a ziccert, mivel sztem a legjobb fizikai megvalósítással rendelkezik de nem ártott volna grafikailag is fejleszteni párhuzamban a fizikával. -
A versenyautós része sajnos tényleg nem sikerült jól (Gt6) de viszont az utcai autó és az utcai gumi fizika jelenleg szerintem a legjobb, rf2 NSX-nél sajnos habcsók a gumifizika(vezettem már jobban viselkedó légpárnást
) mintha folyamatosan a tapadásvesztési szög felett lenne az autó és még nem is megy vele határon az ember. Ezzel szemben GT6-ban nagyon szépen lehet vele játszani a határon, súlymozgással lehet korrigálni az alúl vagy túlkormányzottságot.
Ahogy Geccoo (tm
) is irta AC-ben ha eltúrja az orrát vége van, kajak ha a gumit rendbe raknák AC-ben nem lenne semmi baja.
-
Az AC radíroz, csak hangja nincs hozzá, de pl. ha most mész majd Mugello-ban (most voltam), akkor a pálya utolsó szakaszát nyitja jobbos nyújtott visszafordító, ami kifele dől kicsit a féken(correntaio), ott radíroz érezni az FFB-n.
Az FFB elkönnyülése nekem inkább újszerű, rázón annyira nem tetszik.
De az elsőkerekes autókkal igazából nincs gondom, szívesen elvezetgetem őket, annyira nem kell hogy elindítsam, de szívesen körözgetek vele.
Az NSX az viszont kicsit hasonló mint a McLaren F1 (az első), zseniális autó, egyszer valahonnan szerzek egyet, múltkor lett volna egy (bátyám GPS-k miatt Ázsiában volt) a vételárral nem volt baj, csak háát minden mással. :)
A játékban szót sem érdemel szvsz. -
Elsőre nekem se jött be nagyon az NSX, de miután beletoltam jópár kört azért rá lehet érezni. El kell fogadni, hogy ez egy utcai autó, meg kell tisztelni a féktávokat, csúszik jobbra balra, de szerintem ez a valóságban is ilyen. Érdekes autó, egy-egy futamot jó vele lenyomni, de bajnokit pl én se mennék vele, arra azért vannak jobb, kiszámíthatóbb kocsik is.
Szerintem az rf2 most nagyon jó irányba tart, jönnek a tartalmak is szépen lassan, csak sajnos az elpártolt felhasználókat nehéz visszacsábítani. -
Minden auto nem lehet jo, meg mondjuk en ra sem neztem az nsx re mert nem.erdekel, de a clio vilagbajnok, Ez tuti, mindenfele.trollkodas nelkul mondom . Es persze fontos, higy az ffb elkonnyul ha csuszik az eleje, pl ac ban semmit nem is jelez ebbol az ffb .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.07. 14:30:43 -
Tegucigalpa #8848 Nekem is ugyanez a véleményem, bár én nem az új buildet tartom okolhatónak az NSX-szel kapcsolatban.
Nem tudtam eddig megfogalmazni, hogy a GSC-ben mi zavart eddig.
Most amint átjött a Reizás tartalom Niels Heusinkveld kezei közül az rF2-be is, világossá vált, hogy az általa gyártott tartalom a hiba forrása. FFB anomáliák, szokatlan átterhelődések, totálisan fura fékezés alatti stabilitás. Egyszerűen érződik, hogy a tartalom másvalakitől jött, és hogy nem illik az eddigi autók filozófiájába.
És sajnos azt látom, hogy eddig a kiadások ütemét lehetett hibaként megnevezni az ISI-nél, most ezt a hibát kijavítva egy újabba lépnek bele. Azaz egy játékon belüli játékot hoznak létre, az eddigi magas minőség lejjebb adásával. -
ellenvélemény. :)
Az NSX-l teszteltem volna az új build-t, de elment a kedvem. az FWD sztem is jók, talán jobbak is lettek,..vagy csak az FFB elkönnyűlésének szokatlansága adja ezt az érzést nem tudom, a végére betettem a Nissan-t, mert az NSX mintha nem lett volna rendben (rémes gumihang, nulla rázó), de 1 kört sem kellett menjek.
Az NSX-t végig erőcsúsztatom Putnam-ban, csak a gumihangot kell kibírnom, aztán eltolja az elejét mint egy orrmotoros autó.
Nekem, és ez saját vélemény, nem kell.
Majd a következő build-nél megint előveszem.
-
Nem hiszem. Attól, hogy a GT tartalma sokkal vonzóbb, még nem tudom megszokni a fizikáját. Hiába jó ez a két játék, de nagyon vérszegény a tartalma. Elhiszem, hogy csomóan megelégednek vele, de én nem. -
Tolod melle a voros edest es akkor nem hypozol:))) -
És még én vagyok a konzolboy 
Ha karriert akarok akkor elmegyek állás interjúra, szép is vagyok okos is pláne szerény és mégsem vesznek fel sehova vezér igazgatónak
Jó dolog a szabad nap, Ambipuron toltam egy 50%-os versenyt az F1 92-vel, annyit gépészkedtem, hogy leesett a cukrom és majdnem bekómáltam, nagyon kemény a pálya
-
De a lenyeg, hogy az uj clio marha jo lett, vilagbajnok az a gumi.
Amir odaat beszeltunk, ok higy elveszik elol a tapadas, de vissza is jon, nem tolja magat vegtelenul.Nekem nagyon bejon, hibatlan. -
Nekem jo, mert ha nem jon be fiamnak jo lesz , bar neha meg biztos eloveszem a gridet :)
Most az f1 2014. Bassza a csorom, csak ki kellene probalni rendesen :))) -
Minden szart megvesztek?:D Most komolyan Grid????????? inkább emuval tolok GT3/4-et ha karriert akarok:))) -
Jóvanmárkonzolboy:DDDDD -
A GRID:A-t en is csak amiatt vettem meg, mert mukodesre, kinezetre es tartalomra eleg jo, es bar tudtam, hogy hasznalatra (kormany/ffb) gazos lesz, de talan a karrier es a versenyek potolnak. Sajnos nem csak az autokezelesre hozta a negativumot:D -
Hat ja, a ~10 es a ~600 fos mukaero kozott azert eleg massziv kulonbsegek vannak;) Es annak a 600-nak a nagyresze olcso, kulsos, bedolgozos kinai, taiwani meg egyeb droid;) -
hqx #8837 A GRID Autosport-tal én is így jártam. -
Én is elvagyok keseredve, hogy ISI-nek nincs annyi pénze a jogdíjakra és munkaerőre mint a Poliphonynak 
Csak ezen múlik minden, sajnos ha nincs mani akkor trükkök százai kellenek, hogy egyáltalán labdába tudjon rúgni az ember. -
meg még ami kikívánkozik, a sok autó az jó, de nem szimulálja a valóságot, az ember örül ha tud versenyezni valami technikával, és ahhoz azért bőven van autó. A valóságban sem lehet autót váltani csak úgy, mert nem tetszik.
Milyen nagy öröm volt már egy saját festés is. :)
Aztán ha moddal játszol akkor még jobb, pláne ha kapcsolat van a modkészítővel.
egyszer leírtam erről a véleményem, azóta is így gondolom
de senkit nem akarok átrángatni egy másik fórumra, ezért idemásolom:
"Sztem ez nagyon nehéz ügy, ....ha baltával faragod, és fájl szinten próbálod egységesíteni, lesznek zavaró dolgok. Nem egyforma kasztnik, forgáspontok, tengelytáv...nyomtáv ha jól tudom szabályozva van.
Valójában az lenne a legjobb, ha mindenki elfogadná azt az autót amire a szezon előtti tesztek után lerakta a voksát, és jönnének fejlesztések a mod készítőitől.
csoportban az erő, pl. a Ladások megegyeznek a főbb fejlesztési területben és azt mondanák, hogy dolgozni kellene a futóműm, akkor a fejlesztő kiadna egy csomagot a futóműre, a Citroen azt mondja hogy kevés az erő, akkor kapna egy motor upgrade-t. Így tovább aero..stb. Minden lehet kivéve ami külső beszállító, pl. gumi...azt minden csoportnak együtt kell meg szavaznia.
..és hogy ne legyen nagy ugrándozás, sosem valami nagy dolgot kell elképzelni, 2-5 lóerő, további állítási lehetőségek a futóműben, sok mindent lehet egy szezonban kétszer mondjuk...vagy a fene tudja :)
De mindig lesz gyorsabb autó(!), sztem hosszabb távon fontosabb a mod fejlődése mint az egyéni eredmények.
Egy liga olyan mint egy versenysorozat, áll egyéni célokból is, de áll olyan célokból, hogy népszerűsítés, versenyzői létszám megtartása-bővítése...és a legfontosabb, a sorozat alapja, a technika (játék/mod) fejlesztése, frissen tartása, új technikák alkalmazása...stb.
Sztem hozzáállás kérdése az egész, és az egyén alárendelése...végső soron pedig ez egy virtuális dolog, ahol valóban az út a fontos nem a cél...a győzelem jó dolog, de az élvezetes verseny (a jó szórakozás) sokkal jobb."
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.07. 10:14:57 -
Eltekintve attol, hogy az ISI az elejen nagyon elbaltazta, ahogy irtad, jelenleg eleg/nagyon jol all tartalommal. A lehetosegekhez es a "jatekstilushoz" merten. Az ISI-nel az volt az elsodleges, hogy minnel tobb auto- es versenykategoriabol legyen benne valami, a hasznalat, es a "muszaki megoldasok" miatt, a tovabbi modalas erdekeben. Ez eleg jol osszejott, csak sajnos kellett neki nehany ev;)
Az rF2 elsosorban versenyszimulator, masodsorban MOD-platform. Nem is terveztek az atlag autos jatekok kedveloit behuzni. Sok szempontbol nem nekik valo.
Az AC hasonlo, bar naluk komolyan eloterbe kerult az atlag jatekosok igenye is. Arra ott a karrier, a render es a szelesebb, divatosabb, nepszerubb autopaletta. De lenyegeben, felhasznalas vagy foleg szimes szempontbol, az AC-ben sincs tobb auto. -
sztem sem tragédia, egyfelől a sima autós játékok nem érdekelnek, megvettem a Grid Autosport-t is, mert azt hittem hogy na majd a karrier (toca feeling-t kerestem), de hiába fut jól, és néz ki jól, sz@r (elnézést akinek tetszik).
Megveszek sok autós játékot is, főleg a karrier miatt, de mind egy egyszerű összecsapott hangulattalan vacak, és persze au autókezelés is egy vacak.
sok ilyen 'kiszürkített' autósjátékom van a steamlistában.
Az rF2-re már igazából elég sok pálya van, és elég sok autó is, 9formula+gokart, 8 RWD, és 2 FWD, ez 19 gyári autó+quad. 16 gyári pálya.
Az AC még jobban áll.
Jelenleg a moddereknek elég nehéz dolguk lehet, mert nagyobbak lettek az igények grafika terén.
Sztem inkább egy hullámvölgyet élünk meg...egy időben nagyon felszaladt a szimesek és ligák száma, aztán most viszonylag kevesen vagyunk, és mások lettünk, nagyon hiányzik a középmezőny, és a felfejlődő kezdők...mindig is úgy gondoltam hogy a középmezőny a legfontosabb.
kell hogy legyen eleje, hogy legyen mihez mérni a teljesítményt, de valójában elől lenni nem túl jó, a legjobb ha egy jó középmezőny van, ahol lehet küzdeni.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.07. 09:54:54 -
Ha neked szimulator kategoriaban jelenleg az rF2 es az AC – es talan ide sorolhatnank az R3E-t es az iR-t is (bar az mar erosen mas kategoria) –, „fosnyi tartalom”, akkor fogalomzavarban vagy a szimek es autosjatekok teren, es szamodra valoban a GT/Forza paros a nyero. -
De nem jelenti, hogy egy csepp fosnyi tartalommal kéne kiadni. Pofám leszakadna a készítők helyében. -
Itt felettem a hivatalos letoltesek alol . -
Gaberking #8829 Szia!
Honnan lehet letölteni? -
Kis rF1 nosztalgia ! ,) -
A "szimulator" es a "sima autos" jatek nem ugyanaz;) -
Én pont ellentétesen látom. rF2 egyre jobb és jobb. AC is jó, bár engem nem fog meg. Sőt! Nemrég nyomtam egy funrace online a Raceroom-al és elképedtem. Egészen jó! -
Nagyon el vagyok keseredve a szimulátorok vagy csak a sima autós játékok jelenjét és jövőjét illetően. Ez, ami mostanság megy, egy nettó tragédia. Shift egy rakás szar, de tartalmilag nagyon korrekt. Forza-GT szintén rendben van ebből a szempontból. AC-RF? VICC. Sírni tudnék. -
Meg 150 pálya 
Megnéztem a Nevaringet meg Szingapúrt, zsír lett mind2. -
Meg még vagy 50 autó ! :DD -
Már csak pici plusz FPS, és már azt mondom, kész