rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mukodokepesen, de DevKit-hez kibontva, szerkeszthetoen, aki akarja az cserelgethet texturat, csinalhat betolto kepeket hozza, piszkalhatja az AI-t, aztan mehet a sajat MAS es rFCMP😊
3DSimEd-del eleg cumi. Az utak nevet meg kicserelgetnem, de mindegyiknek a shader-t is cserelni/boviteni kell, raadasul bele kell tolni 4-5 uj csatornat (a RealRoad 7 csatornas materialbol all😛).
170Mb kornyeken volt, nem veszes, de kozben toltottem lefele, azert ment lassan😉
Amugy friss, ropogos gyors konvert palyaval😄DD 5–10 percet meger egy palya, de sajnos a Realroad-ot csinalni nincs kedvem:/
"Nulla tenaci invia est via"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Folyamatosan benaztak: izombol beeloz (50% agresszio), aztan falnak csapja magat; egymast kergetik elottem, mindketten mennek a susnyasba; valaki elottem tolat vissza a kavicsagybol; rovid fektavot veszek, hogy utolerjem, azt hiszi neki megyek, erre lerantja a palyaszelere (ez tetszett😛).
De a legjobb, hogy 1-2 autonak bugos a feklampaja (vagy valami hasonlo), mert ha elottem fekez, matt fekete lesz a teljes kep, es csak a 2 lampajat latom😄D Ilyenkor en mentem a susnyasba;D
Az a cockpit mar teljesen jo, ha lenne rajta shader es arnyek, nem lenne vele gond. Persze nem az iR/AC/CARS frissen modellezett autokkal kell osszehasonlitani, de elobb vagy utobb majd onnan is erkeznek autok;DDD
Tim végre csinált pár festést 😄

Shift2 és Forza4......... 😄D

Sajnos a cockpiteket baltaval faragtak, meg regi stilusuak, de autozni es versenyezni boven jo😊
remélhetõleg majd lesz még a GT2esnek is pár társa :p

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
- 3DSimEd: import, export GMTs es Textures
2. FILE-RENDEZGETES
- rFactor2 DATA\ModDev\Locations\PALYANEVE\
- ez ala: /Assets/Gmt es /Assets/Maps
- ezekbe bemasolni a cuccokat
- az rF1 es tarsaibol kozvetlenul lehet masoni az AIW, CAM, GDB, SCN, TDF file-okat
- az SCN/GDB file-okban atnezni a palya elnevezeseket es elereseket (esetleg osszenezni a ModDev-hez adott pelda Joesville cuccal
- a Joesville-bol ideiglenesen mehet at (rendesen atnevezve) az osszes nyito- es toltokep, es ikon (DDS, TGA, JPG)
3. MAS-KESZITES
- a \rFactor2 DATA\Support\Tools\MAS2.exe-vel megcsinalni a 3 MAS file-t (NEW/ADD Files/Save MAS)
- PALYANEVE_MAPS.MAS: az osszes textura
- PALYANEVE_GMT.MAS: az osszes GMT
- PALYANEVE.MAS: az osszes egyeb (AIW, CAM, GDB, SCN, TDF es az osszes kep
4. rFCMP-KESZITES
- a \rFactor2 DATA\Support\Tools\MAS2.exe indit
- CREATE THE PACKAGE FILE (kis sarga doboz ikon😛)
- CREATE SINGLE CMP PACKAGE
- felul NEW (feher papir ikon) es megadni a palya nevet: PALYANEVE
- alatta FILE, es kilelolni a Packages konyvtart: \rFactor2 DATA\Packages\
- Version: akarmi, Tyle: Location
- a MAS FILES resznel jobbra „sarga irattarto szekreny” ikon(😛), kikekersni a 3db MAS-t file-t
- alul PACKAGE buttttony😄
- KESZ😛
Aztan persze a szokasos MOD Manager, Install...
A lenyegi konvertalas (import/export) 1 perc. Tovabb tart megcsinalni a konyvtarakat, elnevezni az uj file-okat, es mivel az uj rendszerben nincs csak ugy bemasolgatos mukodes, megcsinalni az rFcmp-t.
Ha jo az alapanyag (palya, objectek, texturak, shaderek), akkor nincs gond, az uj render, bevilagitas, felhok, PostFX miatt teljesen jo.
A problema az aszfalt dinamikaval es esovel van, mivel ahhoz mar MAX-ezni kellene, mert modellezni kell a realroad-ot es az aszfalt tukrozodest is😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ezt nem tudtak jol megirni, valszeg ezert is fake az autotukrozodes, azert neznek ki ugy az autok ahogy kineznek😊 Bar engem nem zavar, mert cockpitbol ugy sem latom az enyemet, a tobbiek elottem meg ugy is kicsit, nem szamit.
Persze replay-ben vagy autonezegetesben ronda, de nem kell nezegetni;DDDD
Es nem volt max-ra allitva az agresszivitas, talan csak 50%.
Ja, es ez konvert palya, nem gyari (persze, attol meg lehet jo az AIW file, de regebben ez nem volt jellemzo).
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Az isr szerverén voltam és elég vicces volt, 15 perc alatt sütött a nap és esett majd tisztult megint beborult majd kitisztult. Ez kemény😉
Persze a legjobb egy online liga lenne, de használható az ai is.
...egyébként pont azt néztem hogy pár ablaküveg kivetítõként funkcionál...sztem ez is kajálja az erõforrást, beléptem Estoril-ba, kiléptem szabad kameramozgásba a pálya egyes pontjaira, és ott néztem hogy bizonyos ablakok kivetítõk...ilyen-olyan felbontásban..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt hiszem ez nem nekem való. Így is kevés idõm van simezni nem hogy még minden pályára setup-oljak.
Már nincs akkora problémám a grafikával, de szoktunk karikázni a race 07-el is és annak szebb a grafikája magasabb fps-el.
Mindegy ez van. Viszont már megszerettem volna kérdezni azt is, hogy nálatok is eltünik néha a megane segge? Átlátok az autón aztán meg megint jó a távolabbi autók lebontodnak néha néha meg jók. Ez a mod bugja vagy nálam van valami elcseszve?
Az itt talalhato palettak nagyresze csak tesztelesre van, vegignezni a beallitasokat, amelyek dinamikusan kepzodnek a programban (napszakok, idojaras, kulonfele aszfalt allapotok stb.)
Amit ki lehet menteni, az a PostFX.
Uj profilt kell csinalni, elmenteni, alitgatni stb.
A kesz profilt (*.HDP) minden palyahoz egyedileg kell bemasolni (pl.: c:\Games\rFactor2 DATA\UserData\player\Settings\PALYA_NEVE\).
Ha valaki nagyon korrekt akar lenni (ert hozza + jo sok ideje van😄), akkor palyankent mas-mas profil szukseges, mivel mas a kornyek (szelessegi-hosszusagi kor, tengerszint feletti magassag, legsuruseg stb.) ami befolyasolja a bevilagitast.
De iagzabol mar az is boven jo, ha van egy normalis😄DD
A mostani build-ekben nincs benne, kulon kell leszedni es rainstallalni: http://rfactor.net/web/rf2/devscorner/ (rFactor 2 SDK)