19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem, a MOD-ot nem tudja letolteni a progi. Ilyenkor az altalad keszitett .rfmod file-t toltene le, hogy feltegye hozzam is, hogy tuti es azonos tartalmakkal fusson a progi. Ezt az .rfmod file-t nem tudja letolteni. Valszeg valami tuzfal, port, virusirto, biztonsagi vagy egyeb beallitas a szerveren.
Sose inditottam szervert, pontosabbn igen, de nem volt rajta senki, nem is probalkoztak, igy biztosat en sem tudok:D -
shiet #8900 A mod fel van installálva, anélkül nem is tudnék hostolni.
A Packages könyvtárban ott van az rfmod.
Ha a MAS2-re gondolsz (ezzel kell rfmod csomagokat kreálni), azzal nemtom mire gondolsz. :D
Ha arra gondolsz, hogy a Sao Paulo pályát nem tudod letölteni az azért van, mert az ISI-féle getmod URL nem működik. -
muhaha
-
Ez a totalis idiotizmus;) Mintha szandekosan akarnak szivatni az atlagembereket;) Az hogy egy komolyabb szerverhez, futamhoz, bajnoksaghoz kockas rendszert talalnak ki, az OK. De meg kellet volna hagyni a lehetoseget az atlag embernek is.
Ha valaki elgondolkodik, hogy megvenne az rF2-ot, tolna online, csinalna otthon "szervert", inditana futamokat, estenkent laza fun es hasonlok, az elso 1 ora szopas utan, nem csak a programot fogja letorolni, hanem a szetzuzott monitort is cserelnie kell:D -
Valóban szívás lehet, mert kb nem is értem mit mondasz :))) -
Megneztem, es itt kezdododik az rF2 masik hatalmas baklovese:)
Latszik a szerver, csatlakozni is lehetNE, latja a MOD-ot, pontosabban tud rola, de letolteni nem tudja:/
- Fel kell neked is installani (MOD Manager)
- A Packages konyvtarba kell tenni
- A mosnal beallitani valami szerver linket, ahonnan elerheto (?!)
Ez a resze agyrem:/ Ertem en, hogy a tuti kompatibilitasra es kizarolag a bajnoksagokra es valodi szerverekre gyurtak, de ezzel a megoldassal kizartak az osszes atlagembert:(
Elvileg most mar mukodik a light szerverinditas is, amivel konnyen lehet fRMod-ot csinalni, inditani.
A Launcher-ben Advanced menupont; baloldalt alul „Start Dedicated Server Prototype” checkbox. Legyartja, felinstallja, regisztralja, inditja a szervert a korabbi beallitasokkal. Aztan kesobb ezt a mod-ot lehet hasznalni normalis inditasra is.
Ami masziv bug, hogy a vMOD torlesekor (MOD Maneger-bol), torni a palyat is ami benne van:/ WTF?!
Az ilyenek miatt is hulyere szivatja magat az ISI... -
szerintem mindkét esetben akartak ezt is azt is.
Csak most nem jött be az eladás, és nem jött be a beleszarás sem, hogy jó ez nekik, semmit nem feljelesztünk a grafikán ...
simbin azzal lett nyerő, hogy hajlandók voltak munkát fektetni a kinézetbe és egyébb csicsába is . -
shiet #8894 Most nézd meg plz.
Ha most sem megy, akkor fogalmam sincs mi a baja.
Köszi. -
De azt viszont ők akarták ha jól emlékszem...az rF1 megjelenésekor arról volt szó hogy csak motort akartak, és aztán összedobtak valamit amit kiadhatnak..ez lett az rF1.
Ezért nem került bele, nem nyitottak meg a játékban több lehetőséget.
De javíts ki, valami ilyen rémlik.
Most viszont az rF2-vel játékot akartak. -
amúgy én is azt mondom, hogy ezt már megette a fene, hagyniuk kellene és tovább lépni rF3 felé, eladható grafikával, vevőcsalogató tartalommal. -
Igen, az volt, a SimBin jol meg is szedte magat vele;D Sot, lenyegeben eljatszak megegyszer, csak most RaceRoom neven, es nem jatekcsomagonkent, hanem autonkent/palyankent;) Es ok meg mindig az rF1-et hasznaljak (fizikaban, alapban, bar azert mar durvan modosult, de lenyegeben ok valtoztattak erdemben [fizika/ffb] a legkevsebbet).
De az a SimBin volt, akkor is az ISI szivta meg:P A programjukon (rF1) ket nagy ceg is (SimBin/SMS) durvan kinotte es megszedte magat;) -
Akkor meg ennyi volt . Ez így sikeres , de főleg jövedelmező nem lesz, itt kell abbahagyniuk .
Természetesen nem vagyok BMW fun, nem azért írtam, csak példának, de enélkül nem megy, lehet játékot csinálni egy nagyon szűk rétegnek, de akkor nem lesznek vásárlók akik finanszírozzák az egészet . -
GeriDoc #8889 Az gondolom ISI-ék azt gondolták az rF1 után, hogy nagy királyok, és rámentek a full szimulátor kérdésre, azt hitték működni fog.Kunosék viszont arra jöttek rá a nKPro után, hogy a nagyon szimulátorból nem lehet megélni. Gyakorlatilag szerepet cseréltek.:) Írom úgy , hogy csak a demo van meg ( a legújabb- F-R 3.5 + C6R ), a fizika valóban jó a változó idő stb., de összességében azt kell mondjam ez egy f.s.Ezt nem fogják az emberek venni, főleg ennyiért.
szvsz.
-
Nem zarja ki, de ok az elejen mas kategoriara alapoztak. Ami mostanaban nem jon be az embereknek. Most meg nem ferne bele 5 autos BMW-s licenszeket vasarolgatni, es ingyen osztogatni az embereknek:D -
Azért szvsz a Race07 vonal már bőven DLC szag volt....
+12dollárért megvenném a lifetime-t és nem lennék hajlandó úgy érzeni magam mint aki nyert valamit, mert még akkor is 56dollárt fizettem (13-14ezret).
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.09. 12:31:54 -
Igen, az talán értelmes lépés lenne, sokan talán akkor megvennék, gondolván, hogy majd csak lesz belőle valami ... De most minek, egy éven belül tuti nem lesznek teltházas szerverek .... És talán valami pénz is állna így a házhoz . -
Vagy teljes koncepciovaltas, ahogy multkor irtam: rF3 (az ujaknak teljes ar, a lifetime-hoz minimal, a korlatozott/lejart online-hoz felar); egy tucat divatos tartalom; grafika es minoseg turbozas, ingyenes/szabad es egyszeru online lehetoseg; korlatozott es/vagy csak profi modolasi lehetoseg; divatos autokkal/palyakkal DLC tartralomszolgaltatas. -
De a jó hc fizika +autokezelés miért zárja ki a népszerű autó tartalmakat?
a kettő nem fér össze vagy mi ? :)
Jó fizika csak a tököm tudja milyen Panozzal van értelme, egy BMW M3 -al tuti szar lenne , :)
Nekem sem a pénzen múlik, ennyi még tellene rá, de nem fizetek .....
most meg már erősen mókuskerák van, elcsesztél, nincs ember, kevés az ember nem fizetnek, még kevesebb lesz ..... -
Valamit változtatni kell mert így egy fos, nem vagyok hajlandó megvenni:) nem nem a pénzem múlik.. -
Valszeg ha nagyon akarna, az ISI is teletolhatna az rF2-ot hasonlo autokkal. De az ISI-nel teljesen mas volt a koncepcio, masra alapoztak. Komoly mod alapot szerettek volna osszehozni, kizarolag verseny/palya autokkal, azokbol is csak 1-1 darabbal, hogy megalapozzak a technikai reszeit a tovabbi modoknak. Nem jott ossze;)
De most ar necces a helyzet. Naluk minden megjeleno tartalom ingyenes. „Reklamcelt” szolgal, hogy vasarlokat (elofizetoket) szerezzenek.
Nem ismerjuk a licenszszerzodeseket, valszeg van valami feltetele hogy bekeruljon valamilyen auto. Vagy elore kell fizetni vagy az eladasok/bevetelek aranyaban kell tejelni. Az rF2-nel mindketto neccces, mert ngyen mennek ki a tartalmak, az eladasok/elofizetesek meg kiszamithatatlanok.
Az AC teljesen mas koncepcio. Ok a konzolos GT/Forza stilust probaljak honositani PC-n. Hasznalhato komplett programcsomag (kulonfele jatekmodok), nagyobb es divatosabb tartalommal, szeleskorben hasznalhato kezeles, aztan rendszeres DLC-bevetelek.
Az iR ismet mas. Bar ok is csak a versenykategoriara fokuszalnak, de nekik van egy komoly taboruk, komoly beveteluk, es a kiadott tartalmak kizarolag vasarlas utan hasznalhatok.
Az rF2-nek sikerult osszegyurnia a legrosszabb kombinaciot:D -
Én egyetlen megoldást tudok elképzelni, akinek már megvan a játék, az +12dollárért kapja meg a lifetime-t.
-
Jó, én tudom, fizikával nincs baj vele , szoktam is tolni , de a kérdés az, hogy van-e valami terv vagy hagyják magukat totál csődbe menni, feledésbe merülni vagy szándékoznak valamit lépni .... -
Ha jot akarsz, probald ki Interlagos-on a Marussia-t (gyari cucc, 2012-es licenszelt F1, a tobbi "csapat" a ISI Formula Masters-ben van). Tuti F1-erzes, valodi gumizodassal es idealis ivvel, kulonfele jol erezheto gumikkal es DRS-sel. Nem vagyok F1-szim fan, de ez elvezetes! Es nem azert, mert padlofek-padlogaz szaguldas es sinautozas, hanem mert gepeszkedosen szaguldos. 30 perces idomerokon elvezetes tesztelni a gumitipusokat vagy beallitani valami nagyon eltero dinamikus idojarast (tiszta – nagyon felhos; hideg – meleg; szaraz – szemerkelo esos) es azt vegigtolni.
Vagy csak a formulak kozti kulonbsegeket kiautozni (Formula Renault 3.5, Formula 2, Marussia F1). -
Én azt sem hiszem el, hogy Kunosék szinte kezdőként ( bár tuti jó kapcsolatai vannak ...) ne tudtak szerezni ennyi jó autót, egy ISi pedig nem.
Főleg, hogy gyanítom a sok autót csak kérni kell és megcsinálni, még pénzt sem kérnek értük, egyszerűen promóként odaadja a gyár, nem véletlen van tele minden BMW-kkel meg mondjuk a Cobrával . -
Nagyon jó kezdeményezés, köszönjük, tényleg fel kéne egy kicsit pörgetni a dolgokat rf2 körül.
Ha lesz időm fel is nézek majd a szerverre :) -
Ez egyelore totalis kaosz es vakrepules;) -
Gozom sincs mit csinalnak:)
Az utobbi idoben egyszerusitettek a szerverinditason, ami nagyon kellett a felhasznalobarat home mukodteteshez. De foleg az uj tartalmakkal probalnak nyomulni. Ami talan jo irany lehetne, ha nem lenne melette modolasi lehetoseg es/vagy a konkurencia nem tolna tucatszam a divatosabb tartalmakat. Sajnos a mai nagykozonsegnek a Panoz Roadster, az ateroszakolt Nissan NSX, vagy talan a kovetkezo StockCar megjelenes nem valami csalogato. -
Ha mondjuk azt mondja 20 euro a game offline, és évi 12 euro a online azt mondom hogy igen...
AAA kategóriában arúlja a játékot nulla tartalommal főleg amikor megjelent és plusz évi online.. ahol azért kemény kamuzások is történtek...
Most hogy a retekbe akar tartalomban versenyezni egy CARS-al és annyiért adni::DDDD -
De mire várnak, miben hisznek, mit remélnek mi fog történni, és mik a terveik a jövőre ??? -
Megneztem, es valoban nem lehet csatlakozni:/ Hianyolja a "MOD-ot". Ami gyokerseg (ezzel is szivatta magat az ISI:/). Nem tudom hogy inditottad, de sajnos az online-hoz gyartani kell egy virtualis modot az autoval es palyaval, es azzal kell/lehet inditani. Az utobbi idoben mar van lehetoseg anelkul is valamit kavarni, de meg nem teszteltem. -
Az iR-bol jott at az ember (Wheatley), jol kitalalta a tutit, be is futrodtek vele:/
Valszeg arra alapoztak, hogy az rF1-gyel rengeteg liga volt, kismillio emberrel, akiknek valszeg beleferne evi 12$ "elofietes". Nem lett volna ezzel nagy gond, ha mar az elso megjeleneskor normalis es hasznalhato minosegben tudnak megjelenni. De komoly problemak voltak, aztan meg le is alltak majd 1 evre...
Persze ha tuti lett volna a megjelenes, akkor is bukjak az emberek felet-haromnegyedet (elofizetes + konkurencia nyomulasa). De legalabb lett volna valami alap, lenne valami mozgolodas, mukodne nehany hasznalhato szerver es liga. A mukodo dologhoz egyszerubb viszacslogatni az embereket. De ez sajnos lenyegeben nulllara redukalodott:/
Azok akik elgondolkodnanak a vasarlason vagy az online hosszabbitasan, es foleg online-ra terveznek, eloszor vegignezik a lehetosegeket, mi, hogyan es mennyi mukodik. Es mivel nem latnak semmit, kivarnak vagy lemondanak rola.
Ehhez valami radikalis megoldas kellene, hogy visszatornasszak magukat. Otlet lenne, multkor irtam egyet, de az azert necces es munkas;) -
shiet #8870 Az a probléma, hogy ilyen szinten ahogy leírtad már nem tudok vele foglalkozni, ezért is nyitottam az eredeti topikot az ISI fórumon, mert elvileg ott olvassa el a legtöbb rF2-es játékos.
Az egészet idegességből kezdtem el :D, mert a hét elején vmelyik este próbáltam online játszani, és sehogysem jött össze, 8-ból 5 szerverre nem is tudtam csatlakozni különböző okokból, a maradék szervereken meg alig voltak vagy 5 perces versenyeket futottak, ami egy vicc.
Most még azt sem tudom, hogy azért nem jönnek az emberek, mert nem tudnak csatlakozni (ha vmelyikőtök megnézné az jó lenne), vagy azért mert szimplán nem érdekli őket.
Amúgy ha ez nem jön össze elképzelhető, hogy elkezdek vmi pub fun+ligaszerűséget, hogy heti 2-3 este 1-2 timeslotban (pl. itteni idő szerint 8-kor és 9-kor) 2-3-féle modokkal versenyezhessünk. Csak ez meg már olyan, amiből van kismillió.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.09. 11:41:43 -
Persze a kezdeményezés jó, de senki nem fog fizetni ISI-nek, hogy méltóztassanak már megengedni, hogy játszhassunk valami saját szerveren .... -
En spec orulok a kezdemenyezesnek, legalabb tortenik valami az rF2-vel, nagyon raferne valahogy felfuttatni, foleg az online reszet. Ez a napi folyamatos fun online lehetoseg pozitiv, az AC-ben is eleg jol osszehozza az embereket.
De sajnos az rF2 eleg komoly hatranybol indul (eppen a napokban beszeltuk ki, plusz korabban meg sokszor:P). A jatek talalasa, minosege, koritese, tartalma es elofizetese durvan legyilkolta a nepszeruseget:/
En probalgatnam nepszerusiteni, mert a program (mint szim) nagyon jo, a gyari tartalmak is tutik, de sajnos az online-os fizetos resz miatt erosen korlatozottak a lehetosegek.
Az hogy ez befusson, vagy legalabb legyen atlag 10 ember aki osszejon estenkent, kicsit hosszabb ido. Napi szinten csinalj bannert/kepet a szervberrol, az aktualis verseny legetosegrol, link az oldalra es leirashoz, tedd be ide, es meg nehany helyre (GTR-Master, MASZIM, rfractor2.hu, facebook stb). Nem lesz egyszeru, de mashogy nem megy:/ -
Jah...
És a bosszantó az, hogy ennyi év után nem jönnek rá, hogy ez így nem működik ?
Akinek idén még van előfizuja, annak jövőre már tuti nem lesz, ahhoz hogy nézze a 6 db üres szervert nem kell :) -
Én sem értem ...
Néha jó lenne kicsit onlineozni ezzel is, mert elég jó, de ezért elvből nem fizetek, ne szokjanak már hozzá ...
Azt is értem, hogy kell a bevétel, de ne a semmiért kelljen fizetnem, adjanak tartalmat azért örömest ..... -
Mai napig nem értem mi a szarért kell fizetni? Most vagy megveszem 50eurioért és játszom a saját szerveremen vagy adja ingyen és fizetek az online-ért... na de a kettő.. ne iRacing ez:) -
Kb nulla ember fizet a lehúzós online előfizetésért, szóval szerintem ne erölködj vele .
ez így totál halott ! -
shiet #8863 Szevasztok!
Úgy látom jó helyen járok, ez egy rFactor 2 topik. :)
A fórumon rookie-ként azért írok, mert kísérleti jelleggel elindítottam egy pub/pickup szervert. "Kit érdekel?" - gondoljátok.
Nos ez a szerver különbözik a pubok kb. 99%-ától, mert iRacing-szerű beállításokkal fut. Alapvetően arra akarok választ kapni, hogy szervezettebb formában feléleszthető-e az rF2 online pickup versenyzés, mert ami most van, az lényegében a kihalás szélén van.
Szóval a szerver beállításai:
neve: Fun race every full hour!
időzítés: a 30 perces időmérő (és gyakorlás egyben) minden órában xx:30-kor kezdődik, a 25 perces verseny pedig minden órában pontban xx:00-kor kezdődik.
A szerveren nem lehet _semmire_ sem szavazni, szóval nincs "skip session" és hasonlók. A verseny mindig xx:00-kor kezdődik. Egy script vezérli az egészet.
A szerveren futó tartalom (autó + pálya kombináció) minden negyedik nap cserélődik, és egy szavazáson dől el, hogy mi lesz a következő tartalom.
Jelenleg az ISI Camaro GT3 @ Sao Paulo van beállítva (ez lett megszavazva), a következő 3 napos "ciklus" hétfőn kezdődik, a szavazást pedig itt találjátok (ISI fórum): http://isiforums.net/f/showthread.php/22470-Fun-race-every-full-hour!-(2nd-poll)?p=319262
A szavazás nem úgy működik, hogy mindenki beírja mit akar, mert az nem vezetne sehova, hanem én adom meg a választási lehetőségeket.
A szerver úgy van beállítva, hogy az rF2 regisztrációkor megadott igazi néven lépsz fel rá. Ezzel az a célom, hogy vmilyen szinten szűrve legyenek a játékosok, de a szűrést maguk a játékosok végzik szimplán úgy, hogy ha látsz egy barmot, akkor megjegyzed a nevét és legközelebb tudni fogod, hogy mire számíthatsz tőle. Illetve fordítva, ha látsz vkit aki korrekt módon versenyzik, akkor legközelebb tudni fogod, hogy meg lehet benne bízni.
Lényegében ennyi. Btw ha nincs senki a szerveren xx:00-kor, akkor a verseny session-t kihagyja a szerver és egy új időmérő kezdődik, de ez nem számít (!!!) időmérőnek, mert a szerver minden óra xx:29-kor újraindítja a beállításokat, szóval ekkor indul el a valódi időmérő (remélem ezt érthetően fogalmaztam meg :D).
A szerver jelenleg minden nap magyar idő szerint ~10 órától ~0 óráig fut, és kb. nov. 25-ig tart a "kísérlet". Ha addig nem tapasztalok semmilyen változást, akkor hagyom a francba. :D
Igazából innentől kezdve a játékosokon múlik, hogy összejönnek-e versenyezni.
- a tartalmat a közösség választhatja ki
- struktúrált formában, megadott időközönként van verseny
- valódi néven folyik a versenyzés
Első probléma: az utóbbi napokban a forgalom egészen pontosan 0 volt. :) Többen is írták, hogy nem tudnak fellépni a szerverre, holott ugyanúgy van minden beállítva mint szerdán, amikor ~10-en versenyeztünk, szóval fel tudtak lépni. Ha ti is hasonlót tapasztaltok, akkor légyszi szóljatok, illetve ha tudjátok mi lehet a gond, akkor írjátok meg.
Második probléma: a topikot eredetileg az általános témák között nyitottam odaát, mert ott van élet, de a topikot áttették a szerver szekcióba, mert ez ugye egy szerver és ott meg nagyon kevesen nézik, ezért a második szavazás is eléggé lehalt az elsőhöz képest.
Köszi.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.09. 10:59:04 -
Abarth-500-695_v300.rfcmp
MotorSportRanch_v110.rfcmp