rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hus sutogetes kozben vettem a batorsagot, es atirogattam az IP cimeket. Felig-meddig osszejott.
Ugy nez ki a szerver most jo (valszeg ugyanazon a cimen tobb dedit is uzemeltetnek, azert akad valami), de a webszerver reszevel meg nem tudtam mit kezdeni. Lehet hogy nincs valami port nyitva naluk, es nem enged feltolteni a szerverukrol?! Meg probalkozom cimekkel...
Ezert a vMOD-ot elobb le kell toteni:/
OLDBOYZ-Skippy-v20.zip (vMOD, 700k😎
Szerver neve: !#--OLDBOYZ--#!
Password: hun
Auto: Skippy
Palya: Lime Rock
Szerver beallitasok: egyelore ahog ysikerult vagy amit engedett😄
MatchMaker lista (nem is tudtam, hogy mar van ilyen)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Sajnos nem Remote Desktop-os szerver, hanem elore scriptelt beallitasokat csinaltak, csak azokkal lehet allitani a dolgokat. Es valszeg valami bugo-os, vagy csak expert, mert sehogy sem akar jo lenni.
Pl: „A” modot mutatja, en „B” modot allitok, „B” vagy „C” modot mutat a MatchMaker-ben, de mindenkeppen „D” modot szeretne inditani😄DDDD
"Nulla tenaci invia est via"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Meg kuzdok vele, de remelhetoleg mukodni fog. A fo gond abbol adodott, hogy nagy hosting ceg, sokmindent hosztolnak, igy az rF2 az egyik a sok kuzul, igy „termeszetes” hogy nem teljesen friss es van benne egy nagyobb adag kaosz. Raadasul script alapu az inditas, ami elegge kotott, olyan amit ok talaltak ki, nem nagyon lehet megkerulni.
Nehany orat izzadtam vele, aztan beragtam, es legyalultam az egeszet;D
Egyelore probalok frissiteni 1-2 alap tartalmat, rendberakni a dolgokat, de eleg lassan megy, csak 50–100kB-tal tudok feltolteni, igy laza 500MB-ot kell fel gyurnom, ami igazabol csak 2 tartalom (Skippy+LimeRock)😄
De mivel ugy is van egy kis hazimunkam, legalabb ahhoz is hozzaferek😄
Monzat mar talaltam eleg jot, mukodik rendesen, 1.1-es verzio.
A BES-bol a Porsche is eleg jo.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amugy benne vagyok, tetszik a dolog, valamit amugy is kezdeni kellene a progival.
Szervert meg en sem inditottam, vagyis megfejtos a dolog...
Ez egyszer sikerült azóta nem tusok belépni mert mod not installed. 😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Pass: hun
TEsztelem, nem értek hozzá szóval ma tuti nem lesz tökéletes.
Mivel rF1-el sosoem toltam, nem hogy szerót lõttem volna be arra gondoltam, hogy Alexease lehetne a 2. admin, mert õ majd mindennap itt van tehát elvileg van ideje és elvileg ért is hozzá. Szóval Alex: Légyszi keress meg facen ma fent vagyok estig és ott chatbe megtudnánk beszélni, persze csak ha érdekel a dolog.
2.) Alexease : Milyen programmal tudok megnyitni "max" kiterjesztésû fájlt? :-)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Meg persze a törés fájlban valami lehetetlenül nagy értéket kell beállítani defektre.😊
De ez a bicikli kerék kurvára tetszik ! 😄

Es a realroad, de az minden palyan sokat szamit.
Igazabol nem bonyolult, csak maceras, foleg hogy nem lehet rendesen behivni a palyakat MAX-be, ahol csoportosan lehetne piszkalni oket. 3DSimEd-be eleg cumi...
Alapvetoen nehany lepes:
- atnevezni az ossszes ut objectet (ahol az auto megy, ahova a realroad kell), RaceSurface_XXXXX.gmt-re es bekapcsolni a DEFORM kapcsolot az instance-ben. Innetol – elvileg – mar mukodik rendesen a realroad, erzesre, az adatokat kulon csatornan tarolja, csak hulyen nez ki a programban a magenta ut;DDD Es persze nem latszik semmi dinamika😊
- lecserelni az osszes ut materialon a shadert az uj RealRoad shaderre. Ezekben a meglevo 2-3 texturat (texture, shine, bump) frissiteni, szepiteni, cserelni, a texture reszbe alpha csatornat tennni (az szabalyozza az aszfalt es a vizes resz csillogasat), es hozza tenni a szukseges ujakat (multiple, marble, groove).
- a cumi a vizes resz tukrozodesevel van. Ahhoz elvileg modellezni kell, az ut fole lapokat, es azokon megadni hogy mi tukrozodjon benne es hogyan. Ez igy ganyul hangzik, de ettol tudna gyors lenni a dolog, ha jol van optimalizalva. (Es valamilyen szinten jo, mert nalam az rF2-ben, lenyegtelen milyen idojaras van, lenyegeben nem csokken az fps).
Elvileg ennyi😉
Persze sok az elvileg, mert eddig meg nem csinaltam, pontosabban csak tesztnek egyszer, valamelyik palya 100 meteres szakaszan;DDD
Köszi.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Hogy szeretned megkapni? Nyers kicsomagolt formatumban (tovabb tudod szerkeszteni, texturakat cserelni, rendes betolto kepeket es ikonokat csinalni stb.) vagy csinaljam meg a kompozitot (azonnal installhato) belole?
Elõre is köszi.

<#zavart1>#zavart1>