19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Na azthittem vmi KánterSztrájk topikba tévedtem be, zsír lett csak így tovább
-
-
Fasza, már csak a futamokra kell, hogy eljöjjetek :D -
Na, ez odabasz -
Megegyszer itt is koszi SzabiInak, ugy nez ki mukodik a banner resz.
Egy kicsit kapkodos volt, de most mar tudom modositani egyedul is. Egyelore 1 szervert figyel, de kozben keszul a ket szerveres resz is.
Ha a sav fekete es jobboldalt 0/XX akkor termeszetesen nincs senki a szerveren. Ha narancs akkor tuti van rajta valaki. Es van meg az error de meg nem tudtam mindent tesztelni:P
-
Osszedobtam egy teszt verziot, egyelore 1 szerverrel, a tietekkel, mert az megy, es meg vannak is rajta;) Remelem mukodik, mert hazigazda jogot nem tudnak adni (technikai problem:P), nem tudok kiserletezni es tesztelni. Frame-be toltam az egeszet, vagyis ha az ingyen szerveremrol fut, akkor utana majd tudom cserelgetni.
Aztan egyeztetunk, hogy mit, hogyan kellene finomitani. -
kösz, királyság -
shiet #8974 A DRM-et elméletben át lehet hozni rF2-re? -
Forza 4-ből sem nehez, aki meg nem ért hozzá (én) annak minden nehéz. Azért írtam a Forzát, mert abban van egy csomó hétköznapi autó is. Azokat hiányolom nagyon a játékokból. -
Az SRW-ben van boven jo auto (utcai, sport, tura stb.), mind skennelt cucc, osszessegeben jok. Raadasul alap rF1, onnan gondolom egyszerubb lenne atpakolni az autokat.
SRW Cars -
Keress valakit akinek van kedve ideje és tehetsége Forza 4-ből konvertálni. :) Ha rajtam múlna minél hétköznapibb autókkal kezdeném a sort, aztán majd jöhetnek a divatos/kihagyhatatlan típusok. -
Lattam, a SimCo-nak is megy folyamatosan a szervere. Ha nem gond, akkor azt is kitennem a banner ala (szerver es mod nev, plusz dinamikusan, eppen mennyien vannak rajta). Persze linkkel a szerver neven, ami hozzatok vinne a weboldalra a tovabbi infokert es letoltesekert.
Plusz lennenek az allando linkek (pl. szerverek, futam- es bajnoksag szervezes stb). De olyan megoldals is lehet, mint amit az AC topic-ban csinaltam, hogy van egy dedikalt mini banner, ami a ti szerveretekrol fut, azt barmikor tudod cserelni, es ha linkatiranyitas van rajta, akkor a megadott linket is barmikor tudod valtoztatni. -
Eppen ezen vagyok, hogy ilyen infokat ki lehessen tenni. A banner es a program mar kesz van, de mivel nem mukodik az SG-n a hazigazda-jog kiosztasa, nem tudjak belallitani igy en nem tudom kozvetlenul csinalni. De este ha hazaerek, attolom Szabinak a cuccokat a topic-hoz (HTML, CSS, JS), ugy az egesz fejlec "sajat" szerverrol fog menni, utana majd barmikor tudom modositani. Nem akartam elkapkodni, hogy ne naponta kelljen Szabit piszklani hogy cserelgessen. -
Ki tudna rakni, csak megvetoztuk a hg kerelmet es nem kapta meg :) -
ma este. Alexease. nem lehet kirakni felülre hogy állandó fun futamok, és akkor nem spammelem szét a forumot. mondjuk ez lehet a link -
shiet #8966 Elindítottam az SG (Hungary) Fun Server-t, akinek van ideje plz próbálja ki csak annyira, hogy egyáltalán fel tud-e rá lépni. :D Köszi.
A tartalom egyelőre Corvette GT2 + Nissan GT4 @ Palm Beach. -
PacsutaTibi #8965 Igen több van, de azokhoz szép modellt találni nagyon nehéz. A Raceből át lehetne konvertálgatni, de az lehet már csúnya lenne valakinek.
(Amúgy ehhez a e90hez Race-es belső szebb lenne mint a Grid-es?)
A nagy többségnek mindig az új kell, lehet nem is tudják milyen jó kis versenyek voltak még 2002-2005 tájékán a 156osok, E46os Bömösök, Toledok, meg a Lacetti között. Nem beszélve a kisebb privát projektekről Hondák, Peugeot, Fordok csatáztak hátul.
http://youtu.be/HfevPuTi07Y
http://youtu.be/QjwUW-08yWQ
Nekem ez a 2005ös Focus a nagy kedvenc, de sokáig még olyan modell sem volt a neten, és más játékokba, aminek ilyen sima orra lett volna. Mindenütt a Focus ST volt, aminek keskenyebb orra van.
Érdekes hogy ugyebár a Race játékok a 2006-7es évadot dolgozzák fel. És bár 1-2 festés készült, senki sem fogott hozzá hogy egy 2003-4-5ös pakkot megcsináljon. Pl Andy Priaulx UK festését, vagy a szürke narancs gyári toledókat nem találni. (Kék moviestaros talán van)
Nem nagyon találok konkrét specifikációt a hivatalos lapon se, de egyes cikkekből, meg emlékeimből az rémlik hogy a CTCC is az S2000-es rendszeren alapszik, csak nagyobb aerodinamikai elemek lehetnek a kocsin, és amióta van ott is 1.6T annak a szűkítője és turbónyomása nagyobb mint a TC2T-s kocsiké. Ha ezeket is hozzávesszük kb dupla annyi TC2T-s kocsi van, vagy még több is.
Eddig még futott ott néhány Lacetti,Cruze, meg Accord, a Ford, VW,Kia hármas mellett. De az idei évere ezek is kikoptak, átváltoztak. Honda már tavaly is egy Inspiraból épült. Idén viszont egy vadi új Civic Sedanból, amit a JAS épitett, szerintem nagyon szép lett. A Cruzok 5 ajtóssá változtak, Emellett, megjelent a Citroen C-Elysée, az új Kia K3S (korábban volt K2 és Forte is), a Focusból az elmúlt 3 évben 3 fajta volt (1 5ajtós, 2 sedan)
Szóval így összeszámolgatva (ha ezt hozzávehetjük), akkor azért nem olyan nagy a két lista között a különbség.
Érdekes, hogy egyes modkészitők mindenféle kitalált TCC-ket csinálnak, S2000nek kinéző autókat építenek pl subaruból, micuból, aminek kb semmi köze a e/wtcchez, vagy pl új f30as bmwből, merciből, civic SIből, de pl egy Rikli-féle Civic FD-t meg senki nem csinált még. Pedig ahhoz is van letölthető utcai modell, amit átalakíthatnának, csak egy picit kitartóbban kell keresni, én pl találtam. Ha az meglenne akkor egy majdnem teljes idei ETCC mezőnyt meglehetne csinálni (s1600ba nincs saxo vts kasztni még). -
Most olvastam egy pletykát, amely szerint lehet, hogy az FSR - amely immáron 13 éves múltra tekint vissza - lehet váltani fog rF2-ről AC-ra. Ez érdekes lehet így, ha már a bajnokságok elkezdik "lecserélni" az rF2-t. -
Lehet, én viszont most így WTCC kapcsán mondtam az S2000-et. Ez az 1.6T-s géposztályba nem sok márka/típus van az S2000-hez képest. -
Ez az, erről beszéltünk eddig. Ketten kétfélét. :D Ha harmincan írtak volna ide harmincfélét akarnának. :D -
Sztem inkább a Shift Streetet kéne erőltetni, kezdem utálni a versenyautókat.
-
Az AC-hez is van eleg sok jo minosegu auto;) Plusz, most oda modolgatnak eleg sokat es jokat. Es persze az R3E is tele van jo modellel:D -
Inkább a régi S2000-es gépeket lenne jó áttenni rF2-be. :) -
Kész? Sose lesz kész. Mindig jön valami új ötlet az olyan dolgokra amire nincs konkrét adat, vagy épp az rF-ben a megvalósítás nem egyértelmű. Pl az első felfüggesztés. Mostanában találtam ki rá egy új verziót ami viszonylag jól szimulálja, miközben az első verziót évekkel ezelőtt agyaltam ki. Szóval tőlem olyat nem fogsz olvasni, hogy készen van. :) Olyan lehetséges, hogy jelen állás szerint ennél jobbat nem tudok. :D -
shiet #8957 Engem nem zavar a borulás... :D asszondod a fizika ezen kívül kész?
Kívülről jól néz ki, szóval akkor már csak a cockpitet kell megcsinálni, meg skineket gondolom. Amúgy nem értek hozzá. -
Majd még az inerciát újra kell számolnom, szerintem az a baja. Mármint a borulás. -
shiet #8955 Kipróbáltam ezt a BMW-t ami be lett linkelve, egész poén vezetni. Egyszer sikerült majdnem balra billenve felborulni vele. :D
Én már nagyon régóta hiányolom rF2-ből a túraautókat (pont ilyesmiket), legalábbis én nem tudok semmi jóról (az ISI autókat ne vegyük ide :D ).
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.11. 18:57:37 -
A köridő ordibálós faszihoz semmi közöm.
-
info »»» -
Az a gond, hogy az AC is, meg az rF2-be is vannak jócskán olyan hibák, amik habár nem is teljesen alkalmatlanná, de elég nehézkessé teszi a dolgokat. Pl. egyik ilyen az rF2-nek ugye ez a csodálatos mod kezelése. AC-ban meg az, hogy pl. nincs zászlószabály, az autók fájljait szabadon szerkesztheted, ezáltal simán csalhatnak egyesek, stb. -
Ha szukitjuk a kort, vagyis szumulator es sajat szerver (futamok, bajnoksag) lehetoseg, es meg legyen uj is, akkor csak ket valasztas marad: az AC es az rF2;)
Az "ujak" kozul iR kihullik, mas vilag, a CARS meg messze van, a R3E mar megy online, de szervezett futamokra valszeg alkalmatlan (nincs dedi, tartalomfizetos es nulla APP lehetoseg).
Igy lenyegeben kettobol lehet valasztani, es mindkettonek vannak boven hianyossagai es problemai. -
Az a probléma (vagy az is egy probléma), hogy kb. mindegyik jelenlegi "aktív" szoftvernek vannak ordítóan nagy hiányosságai. Ezt valamelyik nap pont egyik ismerősömmel beszéltem, hogy konkrétan nincs olyan szoftver jelenleg a piacon (next-gen-re gondolok most ez alatt), amivel érdemes lenne pl. akár egy bajnokságot is indítani. -
Hehe..detto ! Sose hasznaltam de most valahogy a frissitessel rakerul brutal hangerovel, en is fraszt kaptam :)) -
shiet #8948 Nyilván, anélkül nem is menne a szerver.
Semmit nem csinál amikor rákattintok a szerverlistában, a szöveg sárga marad és a Join gomb meg szürke.
Kipróbálhatod.
Ez a "játék"/program ezer sebből vérzik (most nem csak erre a szerver dologra gondolok), rengeteg befejezetlen/nem működő/bénán működő feature van benne, ami totál égés ahhoz képest, hogy nem béta. Ez egy alpha játék egy rakás hibával amikre az utóbbi héten jöttem rá, amikor többet foglalkoztam vele.
Kisujjból tudnét írni egy minimum 20-as listát amit azonnal ki kéne javítani ha vmit akarnak kezdeni ezen a piacon. Nem beszélve arról amikor olyan dolgokkal találkozok, amik teljesen úgy tűnnek, mintha direkt el akarták volna b@szni és meg akarnák nehezíteni az ember dolgát. :D Komolyan, egy vicc néha az egész.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.11. 14:47:46 -
bszki :D
azt hittem lefordulok a székről, gondoltam megtesztelem ezt a Bmw-t, betöltöm mittomén Putnam Park mint múltkor....megyek-megyek, áthaladok a célvonalon, erre rám üvölt a fülesben egy hang BLABLA KÖRIDŐ
komolyan már úgy elszoktam ettől, majdnem kiestem az ülésből..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.11. 14:41:57 -
A MOD amivel inditottad mukodik, jo, hasznalhato stb.? -
shiet #8945 Csináltam egy szervert és nemtok rá csatlakozni én magam sem... :D pedig semmiben nem különbözik attól, amikor tudtam csatlakozni, a tűzfalban sem állítottam át semmit. Kezd a tököm telilenni ezzel. -
OK, koszi az infot:)
Akkor csinalok egy iframe kodot, azt atkuldom, es abba majd szabadon cserelgetem a dolgokat. -
egyébként nem lesz egyszerű menet megadni a hg jogot, mert jelenleg nem tudunk adni :DD
de addig is ha valamit akarsz piszkálgatni akkor írd meg pm-ben és beírom fölülre -
Ja a modellel tobb baj is van. A belso kifejezetten szar. :(