rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
lejött a Lime Rock park 1.43 verza akkor felnézek, az hiányzik neki

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
És mi ez , vagy mit kell csinálni ezzel a vmoddal ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
OLDBOYZ Szerver😊

Hus sutogetes kozben vettem a batorsagot, es atirogattam az IP cimeket. Felig-meddig osszejott.
Ugy nez ki a szerver most jo (valszeg ugyanazon a cimen tobb dedit is uzemeltetnek, azert akad valami), de a webszerver reszevel meg nem tudtam mit kezdeni. Lehet hogy nincs valami port nyitva naluk, es nem enged feltolteni a szerverukrol?! Meg probalkozom cimekkel...
Ezert a vMOD-ot elobb le kell toteni:/

OLDBOYZ-Skippy-v20.zip (vMOD, 700k😎

Szerver neve: !#--OLDBOYZ--#!
Password: hun

Auto: Skippy
Palya: Lime Rock
Szerver beallitasok: egyelore ahog ysikerult vagy amit engedett😄

MatchMaker lista (nem is tudtam, hogy mar van ilyen)
lac coo
Tervezzük, talán, ha lesz igény, nem látjuk értelmét.... Most ez mi ???? 😄

zolee145
Ez nem F1, hogy minden kis ugratástól szétessen. 😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ingy2
Durva az hogy a Lambo egy ilyen spiccelés után egybe maradt <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Alexease
A batrabbak talan meg elozni is tudnak igy😊
zolee145
Azért ezek a tótok tudnak pályát építeni. Van egy tepsi, na legyen érdekesebb... Aluljáró a pályára történõ behajtáshoz? Frászt, úgy tepsi marad. Csináljunk egy boltívet, pár talicska földet rá, majd egy kis aszfalt és kész az izgalmas domborzat. Tiszta Brands Hatch... gondolták. Aztán lett egy tepsi ugratóval, ami 350 ló fölött életveszélyes. <#taps>

Alexease
Erdemes veigignezni...

rFactor2 COMMUNITY Q&A
Alexease
Alexease
A szerver nem jott ossze, legalabbis teljes sotetseg borult ram😄
Sajnos nem Remote Desktop-os szerver, hanem elore scriptelt beallitasokat csinaltak, csak azokkal lehet allitani a dolgokat. Es valszeg valami bugo-os, vagy csak expert, mert sehogy sem akar jo lenni.

Pl: „A” modot mutatja, en „B” modot allitok, „B” vagy „C” modot mutat a MatchMaker-ben, de mindenkeppen „D” modot szeretne inditani😄DDDD
zolee145
Úgy 2 hónapja azt mondtam volna, hogy valószínûleg én vagyok... de azóta leadtam majdnem 20 kilót. <#hehe>

Ki az a dagadt az autó mögött?😄
Szabi
naaa ? 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
tölthetõ, bár nálam 403as hibát ír ki letöltés helyett.. 😄

b-type
😊 <#eljen> köszi mindkettõtöknek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
rF2 Szerver helyzetjelentes😊

Meg kuzdok vele, de remelhetoleg mukodni fog. A fo gond abbol adodott, hogy nagy hosting ceg, sokmindent hosztolnak, igy az rF2 az egyik a sok kuzul, igy „termeszetes” hogy nem teljesen friss es van benne egy nagyobb adag kaosz. Raadasul script alapu az inditas, ami elegge kotott, olyan amit ok talaltak ki, nem nagyon lehet megkerulni.

Nehany orat izzadtam vele, aztan beragtam, es legyalultam az egeszet;D
Egyelore probalok frissiteni 1-2 alap tartalmat, rendberakni a dolgokat, de eleg lassan megy, csak 50–100kB-tal tudok feltolteni, igy laza 500MB-ot kell fel gyurnom, ami igazabol csak 2 tartalom (Skippy+LimeRock)😄

De mivel ugy is van egy kis hazimunkam, legalabb ahhoz is hozzaferek😄
Alexease
Meg nem probaltam ki, de arrol a lelohelyrol lehuzott vagy 10GB rF2-anyagot (modok, autok, palyak), meg is untam, lelottem az egeszet. Megtartottam ~30db cuccot, majd megnezegetem oket.

Monzat mar talaltam eleg jot, mukodik rendesen, 1.1-es verzio.
A BES-bol a Porsche is eleg jo.
Szabi
<#zavart1>

Szabi
elméletileg délután tölthetõ lesz 😄

Dietrich
<#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
<#mf1>Mert még nincs kész, azért!!!! 😄DDDDD

Alexease
Ezt a szerencsetlen rF2 szerver listazast ki irta?! Ezt vakon csinalta vagy bevolt nyomva? Rohadtul felidegesitett. Nem tud sorbarendezni, a filterezes disznek van, vagy csak szar... ez egy foss😄DD K*rv* idegesito😊
Alexease
Itt vagyok, mivel egesznap geppel dolgozom, plusz este itton is megy nonstop😄

Amugy benne vagyok, tetszik a dolog, valamit amugy is kezdeni kellene a progival.
Szervert meg en sem inditottam, vagyis megfejtos a dolog...

Ez, jó beállítok mindent. Skip barber stb. Server listában ott van, Skip barber - lime rock. Belépek Formula 2 - palm beach 😊)))

Ez egyszer sikerült azóta nem tusok belépni mert mod not installed. 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szerver: Oldboyz
Pass: hun

TEsztelem, nem értek hozzá szóval ma tuti nem lesz tökéletes.

Én szívesen beszálok a költségekbe😉

zolee145
<#eljen>

Szabi
<#eljen>

Sziasztok rendeltem egy rf2 szerót 1 hónapra. Igaz csak 10 slotos, de ha igény lesz rá max bõvítem.

Mivel rF1-el sosoem toltam, nem hogy szerót lõttem volna be arra gondoltam, hogy Alexease lehetne a 2. admin, mert õ majd mindennap itt van tehát elvileg van ideje és elvileg ért is hozzá. Szóval Alex: Légyszi keress meg facen ma fent vagyok estig és ott chatbe megtudnánk beszélni, persze csak ha érdekel a dolog.

Danecay
Az rF1-hez volt ilyen: Vehicle Viewer

Nem tudom, hogy rF2-vel mûködik e!

Alexease
1. En sose festegettem, igy azt nem tudom.
2. 3D Studio MAX-szel;P
V43 1105
1.) Van valami mód arra, hogy lehetõleg a játék telepítése nélkül valahol megtekinthessem az Marussia F1-es autó modelljét, úgy hogy mellette photoshopban festegetni tudjam?

2.) Alexease : Milyen programmal tudok megnyitni "max" kiterjesztésû fájlt? :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

rF2 bringa grand prix. <#zavart2><#nyes>
zolee145
Ennek a fizikáját egyszerû lenne lemodellezni, csak számokat kell írkálni. Elõször is beállítani optimális keréknyomásnak a légköri nyomást a tbc-ben, aztán ehhez beállítani a gumi merevségét, rugózását, stb, hogy jó legyen a pályán, majd hdv-ben beállítani a légköri nyomást, és megszüntetni az állítási lehetõséget.
Meg persze a törés fájlban valami lehetetlenül nagy értéket kell beállítani defektre.😊

lac coo
Jah, ezt ismerem, ez a defekt nélküli gumi, hadiipari cucc asszem ...
De ez a bicikli kerék kurvára tetszik ! 😄

Alexease
lac coo
Fogalmam sincs 😊 izé.hu-n láttam, bringakerék, beépített rugózással 😊 De ravasz dolog, tetszik !

Alexease
Valamelyik autogyarto is (vagy versenyceg?!) csinalt ilyet, most nem keresem meg😊
lac coo
Na ezt modoljátok le ! 😄DD

zolee145
<#worship>

Alexease
OK😊
Alexease
Ez valoban jol nez ki, de igazabol sok hasonlo palyat lehetne talalni, ami alapbol boven megfelelne. Persze mindegyiknel szukseges lenne jonehany uj textura, friss shaderek, tobb arnyek stb.
Es a realroad, de az minden palyan sokat szamit.

Igazabol nem bonyolult, csak maceras, foleg hogy nem lehet rendesen behivni a palyakat MAX-be, ahol csoportosan lehetne piszkalni oket. 3DSimEd-be eleg cumi...

Alapvetoen nehany lepes:

- atnevezni az ossszes ut objectet (ahol az auto megy, ahova a realroad kell), RaceSurface_XXXXX.gmt-re es bekapcsolni a DEFORM kapcsolot az instance-ben. Innetol – elvileg – mar mukodik rendesen a realroad, erzesre, az adatokat kulon csatornan tarolja, csak hulyen nez ki a programban a magenta ut;DDD Es persze nem latszik semmi dinamika😊

- lecserelni az osszes ut materialon a shadert az uj RealRoad shaderre. Ezekben a meglevo 2-3 texturat (texture, shine, bump) frissiteni, szepiteni, cserelni, a texture reszbe alpha csatornat tennni (az szabalyozza az aszfalt es a vizes resz csillogasat), es hozza tenni a szukseges ujakat (multiple, marble, groove).

- a cumi a vizes resz tukrozodesevel van. Ahhoz elvileg modellezni kell, az ut fole lapokat, es azokon megadni hogy mi tukrozodjon benne es hogyan. Ez igy ganyul hangzik, de ettol tudna gyors lenni a dolog, ha jol van optimalizalva. (Es valamilyen szinten jo, mert nalam az rF2-ben, lenyegtelen milyen idojaras van, lenyegeben nem csokken az fps).

Elvileg ennyi😉
Persze sok az elvileg, mert eddig meg nem csinaltam, pontosabban csak tesztnek egyszer, valamelyik palya 100 meteres szakaszan;DDD
zolee145
Mivel lövésem sincs a további lehetõségekrõl most szerintem az installálható verzió.😊
Köszi.

A "realroad" nagyon bonyolúlt? Ez a Le mans jól néz ki, nem lenne rossz, ha tudná az rF2-es cuccokat... Jól ki lehetne használni a változó idõjárást, hiszen 24 óra alatt sok minden szokott történni.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Alexease
Alexease
Koszi, kesz van😊 Ehhez megcsinaltam es elnevezgettem rendesen a betolto kepeket es ikonokat is (nem rendesen csinaltam meg, csak uszkve😛).

Hogy szeretned megkapni? Nyers kicsomagolt formatumban (tovabb tudod szerkeszteni, texturakat cserelni, rendes betolto kepeket es ikonokat csinalni stb.) vagy csinaljam meg a kompozitot (azonnal installhato) belole?
zolee145
Link
Elõre is köszi.

Alexease
Persze😉 Adj linket, ahonnan le tudom szedni, aztan meglatom mit tehetek😊
Nem mindegyik jon ossze, mert van palya amit lekodoltak es/vagy valami anomalia van benne, amitol nagyon belassul vag fagy.