rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Amugy ismet fake. Kileptem aztan vissza. Kilepesnel visszairja az IP cimeket, es ismet nem lehet belepni, mert mindenkebben F2/PalmBeach-et akar tolteni😄DDD
Nem baj, legalabb tudom, hogy inditasonkent fel kell masolni az INI-t;DDD
De az atvitelt most meghegyezte, feltettem 2048-ra.
Csinalok vMOD-ot Clio-val es Portugal-lal, aztan kiderul...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem 25(?!) evvel ezelott volt olyan, a betarcsazos fax modem kartya (96kbps)😄DDD
Amúgy mindegy, piszkálgasd, mit bánom én mennyi ,csak jó legyen ! 😄
10 evvel ezlott volt itthon 512/128kbps-es net-em, azzal toltuk rendszeresen 10-en az NR2003-at, az ment rendesen. De a Papy net-kod mindigis jo volt. Akkoriban az ISI engien (F1C aztan rF1) azzal a net-tel talan 3-4 embert birt el.
Szerintem elsiklottal a „k” (kilo) es a „M” (mega) felett😄DD
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Masolok fel mas autokat is, csak marha lassu (50kB/s)😊 Vagyis lesz csere, mert valszeg van/lesz igany ra. Egyelore mar az is jo, hogy elindult a dolog😛
Az otthoni net-et tuti megvan 5000/500kbps (~5MByte le, ~0.5MByte fel)😊
(Most a bit es kettes szamrendszer miatti atvaltast hanyagoljuk, tudok rola😛)
Gondolomnagyon halalosra nem csinalhatjak az autot, mert 500–1000$-ert, a 2-3 napos hetvegen, az utcarol bejott ember, mar a 2-3. napon versenyezhet vele mezonyben;DDDD
Elvileg mindket autot bekapcsoltam (national, Regional), talan valamelyik slick-es.
Beleptem, elmondtam mondandom, kileptem, aki akar mehet (4 emberig😛).
"Nulla tenaci invia est via"
Ezzel azért elég sok dolgot lehet csinálni, csúszkálni, bohóckodni, letörölni a géprõl... de online futamot rendezni biztos nem.
az idõgyorsítás szerintem túl gyors, mindjárt besötétedik 😊
Tippem szerint a beallitott kapcsolati sebesseg lehet keves, valszeg azert dob ki ha mar 4 ember bent van.
Most 128kbps-en van (le es fel), ami eleg karcsunak tunik.
Sajnos egyelore meg nem tudtam feljebb allitani, mivel a konfig scriptelve van, abban nincs ilyen allitasi lehetoseg, es hiaba irom at a szoveges file-t, visszairja elmentes utan (sokminden massal egyetembe):/
Sajnos jogosultsagokat sem enged allitani a file-oknak, azzal sem tudom levedeni😄DD
Vagyis ha mas sem tud belepni 3-4 ember felett, akkor elofordulhat hogy ez lesz a gond.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy véletlenül megcsúszás véletlenül megfogva 😄D

THX !
Es ha nincs megbeszelt futam, ha belep nehany ember, olyan autoval amit megbeszelnek, ELVILEG szavazassal gyorsan korbe porgethetik a palyakat, eppen amire szukseguk van😊
Igy barmikor lehet gyors futamot menni (persze a beallitasok meg erosen kerdesesek a script rendszer miatt).
Az addon cuccoknak csnalok majd egy Cubby vagy MEGA letoltohelyet, hogy minden egyhelyen legyen, amit a szerver hasznal.
Ennek eppen az a lenyege, hogy kismeretu, gyorsan lejon(NE😛) a szerverrol.
Mindenbol a friss ISI cuccok vannak.
Amugy ha mukodne a mod letoltes es/kezeles a szerveren, ELVILEG a gyari ISI tartalmakat is automatan toltodnenek az ISI szevererol.
Elvileg/Talan lesz kesobb ra lehetoseg, hogy a mod keszitok is beirjak az rFCmp-be a letoltesi linket, igy barmilyen modding cucc is azonnal toltodhetne. Most is lehet linket beirni, de gondolom kellene hozza az ISI szerver PHP cucca es ellenorzo resze.