rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam Jonas
AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz + 8 GB DDR3 1333?

zolee145
Ha van mellette processzor akkor egy 7870-nek azért illene jónak lenni. Meg gondolom nem árt egy kis ram sem, szóval legyen az egész gép a 7870 szintjén, és akkor szerintem nagy baj nem lehet még azon a felbontáson sem.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Adam Jonas
1920*1080-ra gondoltam, meg egy medium is elég lenne nekem, csak fusson végre, anélkül, hogy megfelelõ FPS mellett is akadjon, mint most. A játékba beépített FPS számláló látszatra most is jó értéket mutat (80-90 körül), ugyanakkor mégis olyanokat produkál, mintha 30 FPS alatt lenne...Silverstone jelenleg játszhatatlan a számomra.

zolee145
Most jön a kérdés, hogy mi a normális, és milyen felbontáson, milyen graf. beállítások mellett? Amúgy nekem 6870 van és normálisan fut.😊 Nem mondom, Silverstone sokautós rajtnál az elsõ kanyarban lehetne simább a futás, de amúgy játszható. 1280*1024 hdr on, a legtöbb beállítás max, vagy egyel elõtte. AA nincs ellenfél low.

Adam Jonas
Bocsi, egy kicsi off: éppen gépfejlesztés elõtt állok, s ha már múltkor megvettem az rF2-t, szeretném is kihasználni végre. Egy Radeon HD 7850/7870 elég lenne-e a játéknak ahhoz, hogy normálisan fusson?

zolee145
Az a baj, hogy ezek csak a pályán voltak ellenfelek. Utcán a Lotus Omega reggelire evett M3-at meg Evo2-t. 😊

Szabi
DTM és Porsche rf2-re is van 😄

de részemrõl egyikkel se mennék versenyt, csak ha legalább 20éves.. 😊

utcai e30 M3,190e Evo2, Carlton csatát akarok! <#finom>

"Nulla tenaci invia est via"

Én behódolok a többségnek, de azt mondom kemény élvezetes csatákra ne számítsatok evvel😉 Anno emlékeim szerint az rf1 hez volt jó kis dtm mod meg porsche.

lac coo
Regen mentem sokat a devmod kis formulajaval, az nagyon allat, volt ! Sokkal jobb mint a Barber....Nem letezik az valami normalis modban ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

+1 detto

Szabi
tegnap Simco-n körözgettem párat, Silverstone-ban szépen elfordult és kigyorsított mindenhol hármasban is kis gázpumpálással, kettesbe viszont pörögtem-forogtam minden kanyarban kigyorsításnál, még kis gázzal is 😄D

viszont remek látvány volt ahogy a negyed mezõny az elsõ kanyarban egyszerre, egy helyen pörgött pontosan ugyanúgy 😄DD

Na ezt tapasztaltam😄

lac coo
Lehet en is ott cseszem el, de olyan a hangja, hogy attol felek lefullad 😊

zolee145
Egy biztos, az a fajta vezetés nem mûködik, hogy féktávon padlófék, majd kanyar közepétõl padlógáz.

Megnéztem a videót. A tudásaim elég hiányosak a valódi mivoltával ennek az autónak. Köszönöm a felvilágosítást.(jó értelemben) Már csak azt nem értem hogy egy gyors alap setupolás után mégis miért az az érzésem hogy egy egyenes gyorsulási pályára tervezett izom autóval megyek? Majd próbálgatom nem temetem el hátha egyet tudok majd érteni veletek😉

Ingy2
Stevenson Racing

Pl itt van egy sikeres csapat aki Camaro-kal versenyzik.

Nem szar a Megane csak fura vezetni, mert valagmotoros, nekem tetszik. 😛

Kajak nem baszogatásból mondom foglalkozz a beállítással és jobban fog menni.
Probáld elöször megemelni a kocsit az sokat segít abban hogy lassabban reagáljon mindenre.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Szabi
ez egy amerikai autó, nem az a célja hogy kanyarban a legjobb legyen... majd egyenesben... nem érdemes vele kanyarokban 2-es fokozatig se visszaváltani... meg tud ez indulni 3asban is... 😄

Azért kíváncsi lennék hogy lehet ilyen autóval kifékezni és kigyorsítani.
Bocs hogy akadékoskodom, csak páran leszaroztátok a megane-t ami azért vezethetõ és van gt érzés itt csak próbálja az ember összeszedni minden kanyar elött és után. Ehhez már lehet túl öreg vagyok😄

Szabi
a Reiter Lamborghini Gallardo GT3 leváltására csinálta a Reiter Engineering.... elég durva versenyzésre alkalmatlannak nevezni.. 😄

Ingy2
Nemtom egy pályára épített GT3 as autó hogy lehet alkalmatlan pályaversenyzésre 😊. Ha jól emléxem ALMS-ben folyamatosan nyerte a versenyeket 458-at, Porschét Corvetteket alázva. Tessék bátran setupolni!

Alexease
Ez epitett versenyauto palyara, GT3-as, elvileg tobbhelyen hasznaljak is. Nem tudom miyen eredmennyel, lehet nagreszt csak promo, de osszessegeben nem rossz😛

Real onboard, Paul Ricard, mostanaban ugyis mentem rajta nehanyszor ( #6248 )😊

zolee145
Dehogy alkalmatlan.

Kipróbáltam a camaro-t. Egy valamit nem értek, mit keres izom autó egy kanyarokkal tûzdelt versenypályán? Oké fun meg minden, de ha bohóckodni szerettem volna akkor nfs veszek. Szerintem pályaversenyzésre alkalmatlan, állandó kipörgés és ütközés nem ad jó verseny feeling-et...

Alexease
Jo ez a Longford. A palyanyomvonal-rajz alapjan egyszunek tunik, de megsem az. Az elso nehany korben tobbszor atrendeztem a terepet es szornyethaltam a palyaszelen😄
A hosszu egyenes vegen, meg jo hogy nyitvahagytak a kaput, lehet menekulni a mezore😄DD
zolee145
Camaro setup - Silverstone

Ez nem egy agyontesztelt set, asszem szombaton szedtem le a modot és utána bohóckodtam vele kicsit. Simco szerveren ha jól emlékszem 2.04.xxx volt a legjobbam versenyen, kvalin meg 2.05.xxx. Amolyan kiindulási alapnak jó lehet.

Alexease
Egyelore Formula2-ot inditottam tesztnek, majd meg a Clio-val is kiserletezem.

vMOD-OLDBOYZ-Formula2-v10.zip

Szerver neve: !#-- OLDBOYZ --#!
Password: hun
Alexease
Probaltam szerverrol Clio-t inditani, de nem jott ossze. Sajatgeprol ment rendesen, de a szerveren valami akar vagy nem tetszik neki.

De amugy is van valami bug az ISI-nel, mert ha elinditok egy mukodo MOD-ot, ami NINCS fent a gepemen, kb. 1 percig azt irja ki, hogy installalva van, es lazan beenged, betolt, hasznal stb😄
Aztan 1 perc utan mar keri a modot, amit nem talal, es le sem tolti😊

Mondjuk a szerveren meg a regebbi Launcher van (volt nehany hete valami frissites, legalabbis nalam mar ujabb van), lehet az is bekavar.
b-type
mekkora jó kis versenyt mentünk Longford 1967-n..😊
Jók ezek szivar kocsik...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Azt sose ertettem , hogy az alap setup miert mindig annyibol alla, hogy mindent kozepes ertekre raknak ?! Magafajta balfaszokra senki nem gondol ? 😊 De majd piszkalom, jo lenne masra is hasznalni mint a Clio 😊)))

zolee145
Próbáltam. Nagyon sokat kell állítgatni, hogy értelmes köröket mehess vele. Nem F1RFT... Hozzá teszem, hogy a kuplung beállítás mindegyik autónál rossz. Nagyon lassan engedi rá. A motor felpörög és egy ideig semmi. Ezeken jó lenne állítgatni, fõleg mivel itt versenyautók vannak, verseny kuplung, ezek pont nem kedvelik a hosszas csúsztatást. Amennyire hallottam.
Vagy tuninghoz kell egy opció kuplung pedálhoz.

A másik, ezen beszarok még mindig: a motor fájlban egy adatot kell állítani, de ezt nem teszi meg az ISI a gyári autóknál. Van az autó beindításának a hangja. Ennek van egy hossza. Ezt az értéket másodpercben beírnák az engine fájlba és akkor nem lenne az az idióta dolog, hogy hallod hogy beindult és jár a motor, de a fordulat még nullán áll.

Ingy2
Ja van Marussia de azt még nem próbáltam, eddig Clio, 370Z meg a GT autók érdekeltek, de az új Historic Prototype nagyon jó lesz(nemsoká jön)(már most kedvenc).

Ingy2
Nagyon horror ez a Nord, annyira low poly hogy a kedvem elmegy a vezetéstõl, Alex nincs kedved a Shift2U Nordját átrakni? Nem érdekelnem a séderek meg realroad csak vezetni szeretnék 😄

Laccoo: Ha nem setupolsz ne csodálkozz hogy nem jutsz elõre.

A forma autó vagy F2 vagy FR3.5 ott is be kell állítani, utóbbit pláne még a Tuning részlegben mert nem mindegy milyen hátsó futómû geometriával mész.
F2 szerintem nagyon jó lett Lime Rockon frankó vezetni de tényleg bele kell nyulni a setbe.

lac coo
<#eplus2>

Alexease
„Van valami forma autó, nnna az szerintem horror, mintha nem is én vezetném 😊”

Olyan sok van. Peldaul az osszes IGAZI Forma1-es auto😊 <#idiota>
lac coo
Setupot meg sem néztem soha, mindig elvete a kedvem ahogy egyszer csak megy keresztbe és a legkisebb jelét se adja, hogy bármire reagálna 😊

Van valami forma autó, nnna az szerintem horror, mintha nem is én vezetném 😊

Alexease
Eppen ezt akartam irni (csak az elozore valaszoltam eloszor😛), az AI nem „akad fent” az ilyen problemakon😄
Alexease
Igen, a setup-okat mindenhol erdemes kicsit atnezni, probalkozni vele, ha nem is a korido miatt, de a kezelhetosegen sokat javithat, igenytol fuggoen.
Szabi
benyomtam az automatapilótát õ bezzeg könnyedén lejött 😄DD

utána már lehet csapatni 😊

Ingy2
Pedig van elõjele, pl érdemes a gátlókat átvariálni mert(ha jól emléxem elõl 6/11, 6/11 hátúl 3/6, 3/6 b/r) alapon nagyon rossz, és picit megemelni a kasztni 1-1,5 cm-el onnantól kezdve nagyon jó a kocsi visszajelzése.

lac coo
Nekem a gt-k nem jonnek be....Olyan rf1-es stilus, semmi elojele, hogy keresztbe akar allni.....Es menthetetlenul, tekerem a kormanyt de semmi 😊Vagy csak hideg a gumi, de hamar felbosszantom magam rajta es kikapcsolom 😊 Csak Clioval megyek.....

Ingy2
az szopoklész <#idiota>

Longford nagyon jó lett...pláne a prototypeokkal <#idiota>

Szabi
nabasszus.. <#idiota>

("garázsból" nem tudok kijönni, mert felakadt a diffúzor a padkára és nem ér le a kerék 😄DD)

Alexease
Nekem a Brabham tetszik😊 <#zavart1><#vigyor5>
simcompany
úgy unblock a gt autókat elég jól megcsinálták, de a többi engem nem fogott meg. a clio még ami kb jó

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

cselt
Ez a Camaro viszont igen frankó 😊
simcompany
megan iszonyat szar 😊 szerintem

Tudom sok a kívánság, de egyszer a megane-t is told fel szeróra légyszííí

simcompany
na, akkor ez müxik, fasza

Szabi
rf-modot szépen letöltötte a játék is <#eljen>

simcompany
SIMCO szerver:
Neve: ! SIMCO
Jelszó: nincs

letöltés
simco_camaro.rfmod

amennyiben nincsenek meg a pályák és módok, elvileg magától le tudja tölteni. ha mégsem, akkor
letöltés oldal http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl

1. Chevrolet Camaro GT3
2. Lime Rock Park
3. Malaysia
4. Palm Beach International Raceway
5. Portugal International
6. Silverstone Circuit