19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
shiet #9061 Jelszóra gondoltam. :) Igen, ott van a fórumban, de ugye ez már eleve vmiféle szűrő, mert aki nem néz oda a fórumra, az be sem lép. Aki meg csak a szerverlistát nézi a játékon belül (és itt nem olvasgat), az szintén nem lép fel.
A több pályás vmodokkal az a baj, hogy ha vki fel akar lépni a szerverre, és olyan pálya/pályák van(nak) a modban ami nincs feltelepítve neki, akkor erősen meggondolja, hogy letöltse-e azokat. Ezzel nem vagyok egyedül, az ISI-fórumon is rengetegen panaszkodnak erre, hogy egyes szerverekre ha fel akarsz lépni, le kell töltened mittomén 8 pályát. Hát persze... :D Aki csak fél óra funra vágyik, rohadtul nem fog letölteni 8 pályát, de még 3-at sem. Ha nincs neki feltelepítve, annak van vmi oka, és nem érdemes kényszeríteni őket. Ennyi. -
shiet #9060 Beindítottam a szervert.
A tegnapihoz hasonlóan somewhat realisztikus az időjárás.
Enyhén felhős ég, 17 fok, 10 kmh-s nyugati szél, 65% páratartalom. -
kódolt? nem értem. jelszavas? igen, forumban ott a jelszó.
a második mondatod nem értem. -
shiet #9058 Gondolom mert kódolt a szerver. Azokra az emberek rá sem néznek.
Amúgy nem fogok olyan vmodot készíteni, amiben egynél több pálya van, mert az kevesebb potenciális versenyzőt is jelent. -
bárki jöhet. naná! csak hiába rakosgatom ide is ki. csak SIMCO-sok jönnek -
Meg veletek is egyeztetni kellene a fun versenyeket:)
Ha jol latom, nalatok szerdankent van szervezett fun. Ugy enne ertelme, ha azokon a napokon, nem lenne SG Fun, es inakbb oda terelodne a nep. Mert a vegcel nem csak az lenne, hogy valami rendszeres napi online alakuljon ki, hanem a szervezettebb futamok es bajnoksagok is megteljenek.
A kerdes az, hogy ezek a SIMCO szerdai fun futamok mennyire nyiltak, mehet-e barki "csak ugy"? -
Sokkal egyszerűbb lenne egy olyan champ file-t csinálni, amiben minden gyári tartalom benne van. És akkor úgy variálsz ahogy akarsz. Illetve erősen gumizott pályákat berakni, akkor a gumi melegedés sokkal értelmesebb.
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2014.11.16. 12:39:26 -
Igen, sajnos a csuszas minta kozelebb all a sodrodas hanghoz, es hiaba van felhuzva a frekvencia, attol csak szelsuvitos sisterges lesz belole:)
Talan lehet cserelni a gangokat, utana nezek... -
Egy fokkal jobb, de még mindig a mintával van baj szerintem.. Vagy csak annyira keveri, hogy a végén ilyen gagyi lesz :) -
Lehet hogy a palya garazs group-jai vannak megkavarva (vagy hasonlo). De nem hinnem hogy a festesek annyira szamitananak;) Tegnap, ha jol lattam, sokan azzal mentek, amit alapbol a gep dobott:P -
Nem nagyon;)) Be van csomagolva es meg le is van vedve. De meg ha lehetne is masokat csinalni, a csomagokhoz (MAS) egyedu kodok vannak, talan visszadobalna hibaval.
Alapbol nem lenne rossz, mert 3 fele hangot szamol (ut, sodrodas es csuszas), es azokat modulalja sebessegtol es hasznalattol fuggoen (frekvencia, hangero). Az elonye az lenne, hogy nem visit a gumi ha kell ha nem. Vagyis van/lenne normalis atmenet a gordules, a sodrodas es a valodi radirozas kozott, es ez mind sebessegtol fuggoen.
De a csuszas hanggal van kissebb (nagyobb:P) gond, mert nagyon hasonlo a sodrodashoz.
Lehet alitgatni (frekvenciat es a valtozasat piszklani), de mivel a hang minta nem az igazi, igy sose lesz jo. Sajnos a csuszasra is kellene ket hang, es valahogy azokat kombinalni.
A pelda kedveert allitgattam kicsit, a csuszas hang korabban, hangosabban es elesebben szol, nagyon hangmagassag valtozasokkal:
-
shiet #9050 Annyit sikerült kiderítenem, hogy ha nem a Portugal pályát rakom bele a modba (hanem akármelyik másikat), akkor mind a 6 skin választható. Szóval csak pont a Portugallal nem jó a Megane.
ISI
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.16. 12:16:04 -
Egyelore kiserletezes es igenyfelmeres van, lenyegeben 1-2 napja indult ez a fun verseny lehetoseg:) Mivel senki nem szolt hozza, nem jottek otletek, igy ketten probaltuk kitalalni mi legyen.
Az egesznek a lenyege az lenne, hogy ha minnel tobb ember osszejon, jonnek a hozzaszolasok es otletek, akkor ahhoz igazodva lehetne beloni a dolgokat: milyen autok es playak (gyari vagy modok is), ezek valtasai es rendszere, qual es race hosszak, egyeb beallitasok.
Amugy a szerver meg nem megy, raadasul teljesen magan/otthoni cucc, igy ha van ra igeny, maradhat a Corvette. -
Joke1RS #9048 Szerintem nem kellene naponta autót és pályát váltani, én még ma szívesen mentem volna a Corvette-l, még csak most kezdtem ráérezni. -
hqx #9047 Ja, ez engem is kikészít!:)
-
Valami jobb gumihangot nem lehet bevarázsolni a gyári autókhoz mint ez a sustorgás ? :) -
Már verseny közepén 2 piros csík maradt az első gumikból és 250-300 fokosak voltak. Végén sztem már felnin mentem :D -
shiet #9044 Egyébként erről beszélek most
Csak két skin/team van ott for whatever reason. Ha vki tudja a megoldást, szóljon.
Thx.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.16. 00:39:27 -
rendben van, picit állítgatni kell, de jó -
shiet #9042 Van mindkettő (elvileg
).
Most az a kérdés, hogy miért csak kétféle skinből lehet választani (a hostoló programban).
Simco: F2 FFB-je milyen most? Én nemrég próbáltam, és egy rakás kaki volt. Semmi ereje nem volt.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.16. 00:04:38 -
Jaja elég állat lett nagyon, pedig nem szeretem nagyon az ow autókat. -
Parc fermét is megnézhetnéd, hogy legközelebb ne legyen, ill ha lehet valami alap gumizás jó lenne a pályára. -
Igazából most a 880-as build-el minden gyári autó jó lett. Nálunk már F2 van, ami eredetileg egy borzalom volt, most istencsászár -
shiet #9038 OK, Megane @ Portugal GP lesz.
Megcsináltam a modot, és vmiért csak két skint lehet választani a 6 helyett. ISI...
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.15. 23:50:52 -
Ma mar voltunk paran, de igenyek es keresek nnem voltak.
Talan palyabol Interlagos vagy Portugal jo lenne. Autobol most mar eleg egy, ne legyen kavar, ki lehetne probalni a Megane Trophy-t.
De ha jonnek otletek, vag is valamit legalabb keten kernek, akor legyen az:) -
shiet #9036 Mi legyen holnap a menü? -
Szoknom kellett, mert az utobbi idoben csak AC volt, az meg kicsit mas.
Eloszor a rajtot is elbenzatam, mert az AC-be nem lehet sebessegbe tenni, amig nincs start, itt meg toltam neki reflexbol megegyet elindulasnal:D
Plusz az idealis iv is egeszen mas vilag. Az AC-ban is valtozik a tapadas, de csak teljes egeszeben szamolja a palyat, mindegy melyik iven megyek, fekezek, gyorsitok, tamadok vagy vedekezem. Csak a mas ivre kell keszulni Itt azert figyelni kell, mikor melyik iven probalkozik az ember, mert be lehet cumizni;)
Az utolso ket kor, amikor ledaraltad a gumikat:)
-
Eleg jol osszejottunk. Ahhoz kepest, hogy csak 1-2 versenyt terveztem (hutomosas volt:), elvoltam egy darabig:D (Ki is olvadt a jo kis sult disznyo zsirom:DDD)
Nekem mindket auto tetszik, jol erezni a kulonbsegeket az autok kozottt. Az elejen 2-3 kulfoldivel "telitodott" a mezony, a vegen mar magyar reszrol is eleg jo letszam volt.
Most mar " be lehet vezetni" az egyautos felallast, hogy le negyen kavarodas vagy szethuzas. -
Zsír volt a game thx, Nissan rész nekem jobban bejön de a Corvettel is kezdek kibékülni,elnézést az első Vettes versenyemen elégtek az első gumik és sajnos nem voltam ura a kocsinak, köszi a settet Emerico. -
Most mar kilepett, elvileg... Megyunk vissza Corvette-tel. -
Valami névtelen nevű emberke van fent a szerveren és folyamatosan kilép, amitől nekem kifagy a játék :S -
BES-2012-Porsche-997R_v154.rfcmp
Mercedes-Benz-SLS_v101.rfcmp
SimDream-BMW-Z4-2010_B660.rfcmp
Subaru-WRX-STI-S206_v101.rfcmp -
-
Mondjuk most du. is lehet valami. -
Elvileg ha nincs esti program akkor én is jövök, pláne hogy én könyörögtem ki Silverstonet :D -
Amugy agyf*szt kapok az ilyen modoktol(es moderektol), hogy keptelenek normalisan elnevezni a file-okat (ezek en nevezem el), a modon belul sincs rendesen kitoltve, es eleve nincs semmilyen megkulonbozteto jelzese (keszito nev, fantazia nev vagy barmi beazonositani lehetoseg).
Palyaknal mar legalabb mukodik, ugy ahogy (FSR, RaceRfactor, MBTeam, Virtua_LM), es ezek sokszor normalisan a koritest is megcsinaljak hozza. -
Audi-R8-GT3_v101.rfcmp
BMW-E30-M3_v101.rfcmp
McLaren-MP4-12C-GT3_v101.rfcmp
Nissan-Nismo-GTR-GT3_v101.rfcmp
Pagani-Zonda-R_v101.rfcmp -
Nincs betervezve:) Ha este (19–21) osszejon valami, akkor lesz. En spec meg nem tudom mi lesz este, ha itthon leszek, elvileg jovok. -
hánykor funoltok ma? -
Jogos, akkor nem szoltam!:)
Mindig elfelejtem, hogy az rF2-ben csak igy mukodik. Akkor maskor is, autotol fuggoen igy lodd be oket.