19779
  • Alexease
    Ez most igy hirtelen keszult, izgalmasabb volt, mint a mikulas meghivo;D

Akarok csinalni egy auto-palya kombo sablont (pl. ilyet:P), amiben egyszeruen cserelgetni tudom a kepet es szoveget.
    Plusz egy altalanosat, amin nincs semmi pontos info, csak hogy letezik iluen szerver es hol hogyan elerheto.

Plusz idot kelelne szakitanom, hogy vegiglatogassam a magyar weboldalakat es portalokat, es ahol van rF2 topic, oda rendszeresen betolni oket.
    Meg Toyaval (HSW) is lehetne beszelni vagy irni neki, mert nala is van online szekcio.
  • shiet
    Jó az ha a képre rárakod a Megane-t meg az Estorilt? Lehet holnap vagy 2 nap múlva már más autóval más pályán leszünk. Márha ezt az rF2 facebook oldalra szántad.

amúgy f@szául néz ki.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.17. 19:53:49
  • Alexease
  • Alexease
    Most ertem haza, meg munkat is hoztam, ha vegzek, elvileg online-oznek... Majd kiderul.
  • Alexease
    Ez jo tetszik! Tudom, hogy sokan fujnak az ilyen palyakra (ismeretlen Amcsi), de legtobbszor ezek elvezetesebbek, tobb nyomvonallal es lehetoseggel. Es licenszelt. Bar lehet, egy "ismeretlen" palyat nem nehez:DDDD
  • Szabi #9096
  • shiet
    Hétfő van, nem hiszem, hogy nagy forgalom lesz, szal sztem mára maradjon Estoril.
  • Adam Jonas
    Ha küld valaki nekem promo képet a fun futamokhoz, akkor kiteszem FB-ra.
  • Alexease
    Koszi!

Az auto tuti maradhat, a megszokas es a jobb versenyek miatt, jo ha 3-4 napig is marad 1-1 auto.
    A palya is OK. De ha nincs mas otlet, igen-nem, akkor esetleg ki lehet probalni az Interlagos-on is, a valtozatossag kedveert;)
  • shiet
    Előre is bocs, de URL-t még nemtok beszúrni.

A bal felső sarokban az rF2 Pedal & FFB Overlay Plugin van: http://isiforums.net/f/showthread.php/7546-rF2-Pedal-Overlay-Plugin

A dumát az rF2 Spotter plugin nyomja: http://isiforums.net/f/showthread.php/22203-rF2-Spotter-Plugin

A virtuál visszapillantó alatt az az időkijelzés a Delta Best plugin (ezt amúgy versenyen nem szoktam használni, csak elfelejtettem kikapcsolni, gyakorláshoz jó): http://isiforums.net/f/showthread.php/19517-Delta-Best-plugin-for-rFactor-2

A bal alsó+LCD+relatív idő+szélárnyék kijelzést a Trackmap plugin csinálja: http://isiforums.net/f/showthread.php/21913-TrackMapPlugin-V0-95-32bit-64bit

Mára maradjon a Portugal+Megane?
  • lac coo
    Nem, kösz, majd megnézem !
  • hqx
    Ezt nézted?
  • Alexease
    WOW!:) Ezt igy realtime nyomtad kozben?!? Koszi!:)

Amugy jo volt, ahhoz kepest, hogy szinte nullat mentem elotte az autoval es a palyan, az idomeron mentem max 1-2 kort.
    Keszultem is a kovetkezo menetre, allitottam az auton, mar lattam mi hol van a palyan, mikor mivel lehetne probalkozni:)
    De nem jott ossze. Azert is piszkalta a csorom, hogy a kovetkezo ketton megzuzodtam, az egyiken serult autoval mentem, a masodikon meg mar az elejen ki kellett lepjek.

Jol meg vagy szorva plugin-ekkel, irhatnal egy listat melyik mi, a friss install ota nalam ures, nem volt kedvem kiserletezni.
  • lac coo
    Uhhh...így videón elég vintage-nak néz ki ! :DD
  • shiet
    Amúgy itt a video Alex

• shiet
    Bocs, de nem fogok passwordozni, én nem passworddel képzelem el ezt a szervert. Most bejött a szerverre két pöcs ahogy írjátok, de erre a két pöcsre jutott 6-7 normális ismeretlen az utóbbi napokban. Én nem egy 8 fős "klubszervert" akarok működtetni, mert ha passwordözünk, akkor kb. ennyi marad a létszám. Klubszervereket/versenyeket találunk a racedepartment.com-on meg a race2play.com-on.
  • Ingy2
    4 kanyar alatt 5x jöttek belém. Lennox meg Slater vagy ki a faxom.
  • Joke1RS
    Lennox-luis engem is kiütött. Visszanéztem a replayt, féktávon belül előtte voltam, erre direkt rám húzta a kormányt. No comment!
  • Alexease
    En is beszivtam;) Elbaltaztam az idomerot, hatra ragadtam, elottem csepeltek egymast, eselyem nem volt, megint szetzuzodtam:)
    Ezt irtam delutan, hogy a csak ugy ismeretlenul beesik 1-2 kulfoldi, semmit nem kockaztatnak, ok leszarjak, kilep aztan megy mashova.

Szerintem megerett a password:)
  • Ingy2
    Na ez volt az a pont ami miatt betelt a pohár anno, két kretén destruction derbyt játszik nem csak velem láttam ahogy Cseltet is kibaszták mögülem. Meg a seggemen vettek féktávot. Sz*podjon telibe az ilyen, legyen pw, mert elfelejtik hogy a fun az fun, nem vérre megy.
  • cselt
    Mi bajos ezzel a kombóval? Szerintem teljesen vállalható
  • Alexease
    Az en lelkembol pattant ki, mert mas nem mondott semmit:) LimeRock jo, de kicsit azert KV-daralo:)
  • Alexease
    En is eppen azt teszteltem, azert gondolkodtam el rajta, hogy megvennem (egyreszt a frissitesek miatt, masreszt mert megerdemlik:))
  • zolee145
    Egy kis módosítgatás a 320TC-n. Nagyon kellene neki egy rendes belső...

BMW 320TC v1.10
  • Ingy2
    Amúgy a ez a Portugál + Megáne kombó kinek a torz lelkületű szürkeállományából pattant ki?

Camaro+Lime Rock pl?
  • Ingy2
    Naja URD-vel durva versenyeket lehetne tolni. Nekem a Ferucskió jön be nagyon
  • Adam Jonas
    Ales múltkor azt írta ISI fórumon, hogy frissítik a cuccost, csak egy kicsit több időt fog igénybe venni a játékba bevezetett újdonságok miatt.
  • shiet
    Utoljára májusban frissítették amikor belekerült a Feruccio. De állítólag mostanában vmikor jön megint egy frissítés. Azt láttam is, hogy a fájljaid között ott van a mod, pedig ez fizetős...
  • Alexease
    Van valaki aki megvette az URD-tol az EGT modot? Mennyire frissitgetik, mikor piszklatak utoljara. Meg van a "probaverzio" (v1.8), tetszik, es ha foglaloznak vele, akkor megvennem.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.16. 18:25:10
  • simcompany
    az rfm-t nem tudod módosítani, mert ahhoz külön módot is kéne csinálni. hidd el, már végigjártam ezt. állítsd át
    Utoljára szerkesztette: simcompany, 2014.11.16. 15:25:32
  • shiet
    Abban találtam, de "use RFM default"-ra van beállítva alapból, szóval végülis a default.rfm-et használja.
  • simcompany
    player.json vagy ami a szerver neve
  • shiet
    Mármint multiplayer.json-ra gondolsz? Abban nincs semmi parc ferme-re utaló sor.
    A default.rfm-ben van egy ilyen

ParcFerme = 0 // Control over what changes can be made between qualifying and race; default=0, possible values are 0=no restrictions, 1=restrictions apply, 2=restrictions apply as long as it doesn't rain in qualifying or afterwards
  • simcompany
    nem ott kell átírni hanem a szerver json file-ban ha jól emlékszem
  • Alexease
    A BES eleg jol ossze van rakva, "sokaig" piszkalgatta, az hasznalhato. A tobbit meg mindig nem enztem, de sajnos azok ranezesre (file-nev, elnevezes, talalas) csak gyors konvertnek tunnek.
  • Alexease
    A jelszo KELL, foleg a SIMCO szerverre, az szervezett dolog, nem kivanatosak a beeso ismeretlen emberek.

Sot, ha lesz eleg rendszeres ember (+6–8) ezen az SG Fun szerveren, elobb-utobb ezt is le kell password-ozni. Semmi ertelme a beeso, ismeretlen, kiszamithatatlan kulfoldi csokaknak. Biztos van koztuk normalis, de sajnos a legtobb csak szervert vadaszik, bejon, zuz egy kicsit, aztan kilep.

A szerverlistabol "csak ugy" szabadon elerheto szerver nem sokat er. Lehet hogy lenne letszam, de a normalis versenynek nem tesz jot. Nem az a cel, hogy legyen egy nepszeru free szerver. Mayarokat es ismerosoket kellene osszekovacsolni az rF2-hoz es a rendszeres online versneyhez. Sokkal nagyobb elmeny 3-4 ismeros emberrel versenyezni, mint 20 ismeretlennel, akik ossze-vissza mennek. Egy normalis, osszeszokott, korrekt mezonyben, egy verseny alatt 1-2 elozes mar jonak szamit. Ehhez felesleges 20 emberrel eroltetni. Foleg ha kiteszik az embert az elso kanyarban, aztan nezheti a tobbieket ahogy versneyeznek:)
  • shiet
    Igazából nemtom, hogy mi a baja, a default.rfm-et kell átírni a vmod készítés előtt, ami megtörtént (a kék zászló szabály is át lett írva, hogy ne büntessen). Most újracsináltam, ha most sem jó, akkor Simco Emerico majd elmeséli, hogy mit rontok el. :D
  • Joke1RS
    Kipróbáltam pár autót, amit Alex töltött fel mostanában.
    Az utcai M3-at nem tudtam megzabolázni, nagyon könnyen kitör a fara és szinte lehetetlen megfogni.
    A Mekivel csak pár kört mentem, akárcsak a Zondával, de nem fogott meg. (ettől még lehet, hogy tök jó!)
    A BES Porsche egész jónak tűnt nekem és az Osella is tetszett, pláne ahogy dobálják az útegyenetlenségek a könnyű kasztnit.

Én ma este is jövök funolni, holnaptól viszont kérdéses a munka miatt.
  • cselt
    Sajna az a fránya parc fermé még mindig benne van :S
  • simcompany
    ez is igaz. még egy észrevétel. rövidebb mod nevet adjál, mert szétcsúszik a fenti fejléc :D