rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Plusz van Off-road multiplier=XX a Controller.ini-ben. Ez is a is razasokat csokkenti, de ez csak a palyan kivul! Csokkentve, az esetleges palyaelhagyaskor, segithet, ne kapjunk agyverzest, hogy az elrontott kor melle meg a kormanyunk is le akar szakadni az asztalrol😄
De az ini-ben meg erdemes ranezni a Steering torque sensitivity=XX beallitasra is. Alapbol 1.0, linearis erok vannak. Akinek nagyon rangat kozepen, az visszaveheti (pl. 0.75) vagy ha valaki nem erzi eleg hatarozottnak kozepen, az feljebb tolhatja (1.75😄).
CARS-t kibontottam, de mar annyira masvilag, hogy hasznalhatatlan. Ahhoz mar nagyon programozni kellene.
Megvan a Ferrari cucc is, igaz, mar uninstalltam, az talan meg SHIFT2-szeru rendszer. Ranezek, mi johet ki belole😉
Sajnos nullarol palyat epiteni total nincs idom. Foleg az „ismeretlen” es felkesz rF2-hoz.
A konvertek meg OK, de ott is nagyon sok ami rF2 rendszerhez szinte hasznalhatatlan. Mas engine-bol kicsit halalos (teljesen mas minden, csak a csupasz modell hasznalhato). A BTB es egyeb korabbi gyors konvert palyak ismet szinte hasznalhatatlanok.
Pontosabban, mindent at lehet tenni rF2-be (neha eleg gyorsan), de az igazi ujdonsag, a realroad mar maceras.
A RR-hoz kulonallo, minnel hosszabb, egybefuggo, sajat materiallal rendelkezo ut resz kell. regen sose modelleztek igy, a legjobb esetben is egyben huztak ki az utat, a kerekvetot, a palyaszelet, keritest es a kulso reszeket. Ez meg szetbonthato, de sokszor a materialokban is hatalmas kaosz van.
Az SRW palyak meg ugy ahogy jok, azokon gondolkodom...
Most paul Ricard-ot piszkaom neha, szeretem azt a palyat.
Szerencsere nullarol modellezett verziio van belole, igy eleg korrekt. Persze ezzel is vannak gondok: ugyanugy egyben volt sokminden (de legalabb csoportonkent elnevezve), es hosszabban 2 meteres material szakaszokbol alla palya😄
Mar szetbontottam, talan jo lesz, de ilyenkor elvesz az osszes instance resz, es meg egy ilyen regi, mondjuk lowpoly palya is mint ez, laza 1174db objectbol all😄
Persze csak shaderek, instance, texturak, realroad, modellezes kiazart, nem tudom MAX-be behuzni.
Amugy egyes, leulhetsz<#ticking>#ticking>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Igyekszem vizsgálni hogy mennyire beszélek a levegõbe, de úgy érzem hogy ha a steam-n elköltök havi 4-5-6 ezret 'mert tényleg megéri, vagy gyûjteményes darab, ..bár nem játszok vele', akkor csak kiesne valami egy jó pályára, modellre..stb is....és egy pályát nem lehet 'kijátszani, kipörgetni..stb.' mert minden autóval más és más.
...valamit csak lehetne csinálni, hogy autó és pálya is legyen, és meg is érje....mert persze hogy fontos.
úgy szét van mindenki, pedig sok tudás van
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Nulla tenaci invia est via"
A realroad nem erdekel nagyon, ilyen hosszu palyan a gumizodasnak nem sok ertelme van, a historic autokat meg nem annyira erinti a gumi hianya az uton 😊
De az SRW-t nem ertem miert nem foglakoznak vele?!
Scan-esek az autok es palyak is, van benne boven cucc. OK, frissiteni kell oket, mert rF1, de alapvetoen a modellekkel nincs gond.
A palyak meg teljesen jok, persze ujra kell shaderezni azt is. Mondjuk abbol ninc sok benne, amit at lehetne tenni, ami jo lenne onnan az Brno, CotA, AutoClub, Indianapolis, Laguna, Sonoma, Glen, Assen, Zandvoort. Oval szempontbol eleg jo Bristol, Chicago, Martinsville, Daytona, Kentucky, Phoenix. Vagyis van nehany palya😄
Ujat nem nagyon fognak csinalni, amx konvertalnak rF1-bol, ezek legalabb frissek, hivatalosak, scan-esek.
Ha be lehetne tolni oket egyszerun rendesen MAX-be (modell, material, instance), megcsinalnek nehanyat. nem ertem eddig miert nem irt senki hozza egy normalis importot?😊)))
SRW-s Assen, ~10 perc alatt atrakva rF2-be (mar volt, de nem baj😛):
2.03.634. Nyilván lehet ennél sokkal jobbat is menni itt, gyakorlás és setup kérdése, ez a kettõ meg idõ kérdése. 😊
A pályán volt 9 AI, hogy legyen egy kis gumi az ideális íven, és du5 óra van kb.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
viszont legalább láthattam és hallhattam GT2-est, már annak is örültem.. 😄
Ezt mikor teszik bele?
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Még szerintem kisebb koplalással Gigabyte GTX760OC se rossz Windforceos hûtés nagyon klafa.
Te Dietrich, a kiegészítõk csoportjában nem esik bele a sör? <#idiota>#idiota>
Örökzöld amikor spannál festettünk, 11 kor keltünk sörrel indult a nap aztán kis bárbekjú sörrel oszt délutáni szépségcsicsi és nap végére elõvettük a teddyhengert természetesen miután letoltunk egy láda sört.<#idiota>#idiota>
56-ért még a GTX660 Ti barátságosnak tûnik <#eljen>#eljen> Nah meglátom, hogy mennyiért tudom elpasszolni a mostanit (HD 5830), aztán annak függvényében döntök. Mindenesetre köszi még1x a segítséget! 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
CHIEFTEC CTG-450-80P 450W
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- ASUS GTX 660 Ti 2GB GDDR5 DirectCU II (GTX660 TI-DC2-2GD5): 54.500,-
- ASUS GeForce GTX660 TI-DC2T-2GD5 2GB GDDR5 PCIExpress + ajándék Splinter Cell Blacklist: 55.990,-
- ASUS GTX 660 Ti 2GB GDDR5 DirectCU II OC (GTX660 TI-DC2O-2GD5): 57.500,-
- GIGABYTE GV-N760OC-2GD GTX760 2GB GDDR5 OC PCIE: 65.500,-
- MSI R7950-3GD5/OC BE HD7950 3GB GDDR5 OC BE PCIE: 67.500,-
- SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 OC Boost Dual-X 925Mhz (11196-19-20G): 69.990,-
- MSI R7950 TF 3GD5/OC BE HD7950 3GB GDDR5 PCIE: 71.500,-
- GIGABYTE HD 7950 3GB GDDR5 OC (GV-R795WF3-3GD): 71.500,-
- SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 OC (11197-03-40G): 89.990,-
- HIS HD 7970 3GB GDDR5 IceQ X2 (H797QM3G2M): 92.990,-
- EVGA 01G-P4-3655-KR GTX650Ti BOOST 1GB GDDR5 PCIE: 36.990,- aug 26-tól
- MSI N650TI-1GD5/OC BE GTX650Ti 1GB GDDR5 BOOST PCIE: 38.500,- aug 15-re (mai rendelés esetén)
- GIGABYTE GV-N65TBOC-1GD GTX650Ti Boost 1GB GDDR5 PCIE: 38.500,- aug 15-re (mai rendelés esetén)
- ASUS GTX650TIB-DC2OC-2GD5 GTX650Ti BOOST 2GB GDDR5 PCIE: 45.500,- aug 15-re (mai rendelés esetén)
- MSI N650Ti TF 2GD5/OC BE GTX650Ti BOOST 2GB GDDR5 PCIE: 46.500,-