19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Az ISI szép lassan tele rakja utcai autóval? Remek, akkor nem is kell konvertálni, csak várunk türelmesen. :) -
shiet #9140 Nemtom AC-nál hogy megy, de gondolom a Shelby Cobra meg a C7R ami készül nem egy rF1 konvertálás lesz... Ez a Corvette meg az NSX viszont egy szimpla konvert, gondolom a külsejét javították fel, de mindkettőnél írják, hogy még a gumimodell/fizika sincs feljavítva.
szerk: írod: "Az ISI egyelore abban latja a fejlodest, nepszerusitest es a felhasznalok visszacsalogatasat, amit az elejen elbaltaztak: keves es nepszerutlen tartalom."
Ezzel az a baj, hogy ilyen innen-onnan a játékba berakosgatott random autókkal ezt nem fogják elérni, vmi komplett széria kéne, vagy vmi tényleg új cucc, mint pl. a DW12 volt.
Az NSX meg ez a Corvette ráadásul utcai autók, szóval pont olyan autók, hogy az ember megy velük 5 kört single player, aztán kb. elfelejti őket. Még ha lenne a régi Monacón kívül utcai "pálya" a játékban.
Amúgy félre ne értsétek, nem azért fikázom az ISI-t, mert utálom őket vagy ilyesmi, hanem azért, mert balfaszok. :D Jó lenne, ha tényleg jó lenne ez a játék, mert jó vezetni.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.21. 21:06:51 -
Az ISI egyelore abban latja a fejlodest, nepszerusitest es a felhasznalok visszacsalogatasat, amit az elejen elbaltaztak: keves es nepszerutlen tartalom. -
Most ez a divat, kulsos modderek munkait belepakolgatni;) A lenyeg, hogy hivatalos kiegesziteskent jelenik meg. Az AC-nal ugyanezt csinaljak, csak ott a kulsos ceg egy reszet hivataosan penzert adjak, a masik felet meg a modder ceg adja penzert;) Az rF2-be legalabb minden ingyenes;P
O csinalta, az NSX-et is, de AC ala is dolgozik. http://www.siimannuk.com/
-
shiet #9137 Ez nem véletlenül annak a nagyon jó rF1 Corvette modnak a konvertje (mint kb. az NSX)? Mert ha az, akkor arra nem lennék büszke az ISI helyében.
szerk: ahogy látom az ISI fórumon: DE. Erre aztán büszkék lehetnek, hogy átkonvertáltak két autót rF1-ből, ráadásul még a gumifizika sem lett feljavítva. Ennyi erővel átkonvertálhatnának egy rakat autót, és akkor hűdejó az rF2 content. :D
Egyébként ez is tipikusan olyan autó (vagyis utcai, mint az NSX), amivel a kutya nem fog versenyezni. Jó meg szép, de kb. csak arra jó, hogy az ISI autók sorának hosszát növelje.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.21. 20:55:07 -
-
Nagyon belehuztak.
-
Már ki is rakták őket -
Panozban is ilyen, szerintem ugyanaz a bácsi ül be ebbe is. -
ilyen szőrös kéz lesz? -

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.21. 08:33:48 -
shiet #9130 Mivel szombattól nem tudom tovább szolgáltatni a szervert (egy darabig biztosan nem), és mert nem volt más javaslat, ezért a szerverre belőttem az Nordschleife @ URD Corvette (ingyenes) kombinációt. 15 perc qualify, 3 körös verseny (lol). :D
Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.20. 18:46:40 -
ez egy kb 20-ad akkora költségű autó mint a WSR, egy nem túl erős, de azért nem is gyenge motorral. nem érdemes összehasonlítgatni. -
Pont ez a lényeg ennél az autónál. A sofőrön múlik a nagy része, nem az autó beállításán. Alap settel is lehetett egész jól menni. -
Nem tudom, nekem FR3.5 után ez mintha nem is formula autó lenne. Egész kanyar alatt baromi alulkormányzott, gázadásra túlságosan kipörög a kerék (persze difit nem lehet állítani - jó tudom, gyárilag sem lehet), és akármit állítottam, nem lett jobb annyival. -
Szintén nem értünk egyet. Nagyon jó az autó, és élvezetes vezetni. Macerás beállítani, de azért nem ördöngös. -
shiet #9125 Küldtem privit. -
Nem értek egyet, szerintem marha virgonc egy autó és rengeteg lehetőség van benne. -
Kipróbáltam azért kíváncsiságból, hogy mit hagytam ki ma...szerencsére nem sok mindent. Erről az F2-es kocsiról röviden és tömören a véleményem: f-el kezdődik, s-re végződik, közte meg egy o betű van. Mintha valami elcseszett gokartot vezetnék. -
Köszi. :) Fasza volt, bár kicsit buktam ezzel a végsebességből, de féktávon és kigyorsításon sokkal jobb lett tőle az autó. -
Jo helyen erdeklodott:))) -
Én vagyok az. Ez volt a setupom.
http://osztott.com/dJzH/f2.svm -
@simcompany: Nem tudom ki a Bende Imre néven futó user, de küldött nekem egy setupot, amit elvesztettem, mert nem tudtam, hogy a recieved az törlődik futam után. Esetleg le tudnád írni, ha birtokában vagy annak, vagy hasonlónak? Nem volt rossz futam, de még erősödnöm kell tempóban. 17. körben fossá kopott gumin, sérült hátsó futóművel mentem egyéni rekordot, gondolom akkor egy fasza autóval van abban még. :D -
Akkor majd egyszer. :D
Azért a lentebb írt dolog még aktuális, ha valaki tud konvertálni keressen meg. :) -
PacsutaTibi #9117 Hát mostanság nemhiszem hogy lesz időm, talán dec vége vagy január vége.
Ez egy kicsit hosszabb folyamat mint a pálya építés. De majd a kis clioval megpróbálkozok. Még én se csináltam ilyet, főleg hogy a "virágbolti" kb 1 éves rf2 verziómban a dev mód nem is működik.
A ISI honlapján lévő dolgok azok inkább maxhoz készültek, persze abból is ki lehet bogarászni 1-2 infót, hogy mit hogyan kellene állítani 3dsimed3-ban. Talán abban egyszerűbb is a konvertálás. -
Kellene nekem egy szájbarágós leírás, mintha egy hülyegyereknek csinálnád. Valami olyasmi, mint amit a pályáknál csináltál, és akkor nekiállok átrakni a dolgokat rF2-re. Soha nem volt még lelki erőm nekiállni és kitalálni mit hogyan. Viszont ha egy leírást össze tudnál dobni akkor talán fel is fognám. :) -
jössz és kész. nincs tennivaló -
Hosszú idő után végre hazaérek időben és úgy tűnik hogy tudok jönni. Elég ha beírom fórumba hogy jövök? Vagy van még más teendőm is. Kocsi gondolom mind1. -
PacsutaTibi #9113 "Sőt, bármiből lehet amit megnyit a 3Dsimed"
Én tudok olyanból is amit nem nyit meg.
DX8-9ből biztosan, de talán az újjal DX11ből is menne. OpenGL-re is van progim.
Azzal a brazil sráccal mi van, akit emlegettél annó?
Toby nem áll át Rfactor2-re?
Igazából nagyon sok jó leírás van már hozzá, talán több és reszletesebb is mint a Rf1-hez volt 2006-7ben.
-
Nem az a kérdés, hogy lehet-e. Ez nem kérdés: lehet. Sőt, bármiből lehet amit megnyit a 3Dsimed. De mondom, jelenleg van már 4 db Forza4 autóm is. :)
Itt a kérdés az, hogy van-e olyan aki tud/akar konvertálni. Ha a kocsi benne van az rF2-ben onnantól már a hang meg a fizika egyszerű. Addig nem tudok eljutni, hogy benne legyen.
Ahogy Alex írta tényleg százával vannak autók, mindenféle, jobbnál jobb. Van már annyi elkészült fizikám, hogy kis túlzással szinte bármihez 1-2 nap alatt készen van. Azzal együtt is, hogy az rF1-es fizikát faragni kell rF2-be. Tulajdonképpen az rF1-es csalásokat/kamuzásokat kell kiszedni, mert itt nincs rá szükség. Amúgy nem sok van, lényegében az aero-t kell csak alakítani.
Az srw-ből meg lehetne lézeres pályákat nyúlni. :) Sőt, rali pálya is van már szarásig, onnan nem lenne nehéz begyűjteni az engedélyeket sem, és rali autó is van, Forza, vagy Dirt. Lenne alapanyag, csak át kellene hidalni azt az aprócska problémát, hogy nem jó a fájlformátum jelenleg.
Van olyan fasza Prius fizikám, vagy éppen Citroen kacsa, ami arra vár, hogy legyen autó hozzá. A 997 GT3 Cup-hoz is az autót várom. rF1-hez pl készült egy ki nem adott Audi S1 fizika... mindegy, nem sorolok fel mindent. :) -
Raceroombol nem lehet capcarázni? Gondoltam kipróbálom akciósba volt a gt3 pack és az európai pályák. Abszolút nem rossz. -
Modellek lennenek, szo szerint szazaval (az SRW is tele van jobbnal jobb cuccokkal, sot az talan konnyebben konvertalhato rF1), csak ember nincs, aki model szinten is tudna/akarna konvertalni. -
PacsutaTibi #9109 Most gondolkozom. A múltkor mondtam hogy nem lenne e jó a Race07-es modellnek a belseje a 320Tc-hez. Hát a Grid1-be is volt BMW, abba volt egy nagyon szépen kidolgozzott belső, elvileg a 3dsimed nyitja is azokat a modelleket. Igaz abba még olyan modell van aminek hátul más lámpája van, tehát régebbi. De a Norbi 2011-es belső videóit nézegetve arra hasonlít. Kép
A simracewaybe is van de ott teljesen máshol vannak a gombok, és nincs is az a központi képernyő a kormány mögött. Kép
-
Holnap. Gyertek! Nagyon jó kis mod, sokkal jobb a 880-as build óta.
INFO »»
-
Körkérdés: van-e itt olyan vagy ismer-e valaki olyat aki tud akar és ideje is lenne autókat konvertálni forza4-ből rF2-be? Esetleg aki más topikokban is jelen van feldobhatnà ott is a kérdést. Köszi. :) -
Hellboy76 #9106 A fotóra írtam a hsz-t és csak utána kerestem rá, és láttam, hogy azt is megcsinálják valóban. :) -
Olvasnád a híreket akkor tudnád hogy az is meg lesz csinálva
-
Hellboy76 #9104 Ez akkor lenne nagyon szép, ha az ott lévő gokart pályát is megcsinálnák hozzá.
Ha már ott járnak... -
Pipa! -
Máris tolom ki rF2 Hungary oldalra FB-n!