rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Az idézõjelet elfelejtettem. <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Software sync uses a timer to draw frames based on your refresh rate. In other words, you could compare it with a software VSync.
GPU sync is a UI element for the PLR's "Flush Previous Frame" setting. This setting is not recommended for SLI.
Video sync is actually the good old VSync option (notice that the usual VSync checkbox is now missing).
None means it will behave like the previous build, without VSync enabled.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alexease
Nordschleife (from SHIFT, THX!😛)

Nem volt idom vele foglalkozni, reggel a realroad-ot csinaltam meg, az idomero alatt a bejelentkezo kepeket (mintha annyira fontos lenne😄).

Eredetileg csak Ingy-nek keszult volna egy gyors konvert, hogy tudjon korozni😛 Igy ez NEM modding palya es NEM IS rendes konvert.

Autozni sem volt idom, igy nem mentem meg rajta(!), vagyis barmi tortenhet barhol (elakadas egy faban, bezuhanas egy lyukba, krater-szeru katyuk, es hasonlo budapest szintu kozuti tortenesek😄

Van nehany ismert problema, hiba es hianyossag, de attol meg mukodnie kell:
- a realroad objecttekhez tartoznak sajnos olyanok is, ami nem kellene, nem tudtam leszedni, nem shadereztem (meg) fel oket, igy szep sarga szinben pompaznak😄
- az osszes aszfalt rajz rossz volt, bugos es/vagy Shift gagyi, azokat leszedtem
- az ujtexturak amiket csinaltam a realroadhoz, nincsenek kidolgozva, csak mukodnek😛
- nem teszteltem az AI-t, de a palyan korbement
- nem csinaltam hozza normalisat, de csatoltam egy alap HDR profilt (nem kotelezo)
- idojaras scriptet sem csinaltam, az alapbeallitasok vannak, lehet szabadon allitgatni😛
- esoben aszfalt tukrozodes nincs (csak a felho es auto), a palyan talalhato objcteket egyenkent, csoportonkent (LOD) kellene felvinni. Nem volt idom es egy kis technikai akadaly is van😊
- stb.

Nordschleife_Shift-v010.rfcmp (65.2 M😎
<#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zolee145
Lesz ma valami móka futam?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

cselt
Én a video-t használom, nálam az vált be a legjobban. De próbáld ki õket!
Jacek
Értem, erre nagy esély van😊

Szerintem semmit nem értesz.

Jacek
Ja értem tehát ez a verzió nem mûködik 660TI csak a 760-nál adja valaki oda az áfát neked?😊) De ha találtál ilyet folyamatosan engem is protezsálj be meg még valakit aki a felét kifizeti😄

1955 Spa, hmm...érdekes. Lócitromtól csúszott az aszfalt!?😄 Meg azok a szalmabálák...😊)) Bátrak voltak az akkori versenyzõk. Nem úgy mint ma!😊 Egy kis lyuk a gumin kép<#idiota><#zavart1> és mindjárt rinyálnak a versenyzõk.

Ez mennyire jó és használható?
Ingy2
Vsz azért nem válaszolnak mert nem tudják, én sem használom, anno input lag miatt most meg simán nem kapcsolom be, szerintem próbáld ki mindegyiket.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

lac coo
Vótmá ????

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Reggeli kérdésemre nem adna valaki választ..nem tudom mi lenne a helyes beállitás.

köszi
zolee145
F1 2012-bõl ki kell operálni. Van onnan pár konvert pályám, nem tudom Ring van-e már valahol.

Adam Jonas
Majd R3E-bõl <#idiota>

Adam Jonas
Kötekedjél még, a végén semmit sem fogunk kapni 😄 <#vigyor>

Szép munka egyébként Alex<#eljen>

Jól néz ki!
Rendes Hungaroring alap nincs valahol? Ami most van az rF2-höz az gáz...

Norbi1990
<#eljen>
lac coo
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Szabi
szépek a fák, viszont mintha már túl tiszta lenne az aszfalt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
<#eljen><#eljen>szép munka!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zolee145
Akármerrõl nézzük ez azért nem ronda. Meg a Shiftben is van hdr, szóval eleve olyan textúrák vannak benne, hogy hdr-rel is jó legyen, így nem olyan természetellenesen világos mint a másik.
Béta teszterbõl meg asszem akad itt majd pár.😊

Alexease
Nord jelentes😉

Megcsinaltam a RealRoad-ot, elvileg mukodik. A tukrozodes meg fake, mert egyenkent kell osszeszedni az objecteket, manualisan, szoveges file-ba, hogy mi tukrozodjon az aszfalton, az most nem fer bele az idobe;D
Kicsit optimalizaltam (butitottam😛) az arnyekokon, hogy fusson az en gepemen is (<#idiota>), most a 60-at viszi. Bar meg egy centit nem mentem rajta, csak az AI-t kuldtem korbe😊

Meg kismillio hiba lehet rajta, vegig kellene setalni a palyan korbenezni. De mivel autoval szaguldva is 7-8 perc, nezelodve 1-2 ora;D
Meg amit eszreveszek azt megcsinalom, aztan kiteszem, es akinek van ideje tesztelheti😄

Kepek, sok lesz, elore elnezest😄
DevKit-ben keszultek a kepek, kozepes beallitasokkal, nincsenek bekapcsolva a felhok, az elelmosasok, az arnyekblur se semmi. Nem birja a gepem😊

(Raadasul valami bugos vagy lassu a gepemen, az F12-re [screenshot) kicsit befagy, es csinal 30-40 kepet sorozatban😄DDD laza 400 kepbol kellett kivalogatnom ezt a nehanyat😄)

A 760 ~55e Ft. nettó. Kell valakit keresni, aki el tudja intézni az ÁFA-t.

Skacok..A a video setupban az sync beállitására mi a megefelõ??gpu..sooftver..stb

köszi
Jacek
Csontos?😊) Néztem amit raktál ennyiért most a 660TI ami kurva jó pedig nem szeretem a zöldet(kártyában)😄
De látszik hogy kitolják a maradékot 55k 660TI nagyon jó azért a 760 kicsit feljebb van árban😊

Ingy2
Most az egyszer megbocsájtok <#idiota>

Adam Jonas
Közben kipróbáltam azt Alex, amit mondtál grafikai beállítás terén (reflections off), meg valahol eszembe jutott, hogy olvastam azt is, hogy a játék ablakban való futtatása is segíthet. Nos, úgy néz ki, megoldódni látszik a dolog, Silverstone + Camaro GT3, medium graf, 60-80 FPS között, szóval köszi Alex a segítséget! 😊

Valaki panaszkodott a Camaro-ra, hogy vezethetetlen. Nos, én csak default settel estem neki Silverstone-nak, de elég jó móka, és szerintem egyáltalán nem vészes a kocsi. Sok kanyarból kifele 1-es fokozatból gyorsítok ki, és simán ki lehet, vagy csak én vagyok ügyes, bár ezt kétlem. 😊

Alexease
Koszi.
Alexease
Megneztem a Shift2-es verziot is.
Lenyegeben a palya teljesen ugyanaz, csak bovitettek a kornyezetet (meg tobb latvany, leghajo es egyebek), es van benne ejszakai palya is.
De ez mar az SMS uj rendszerevel keszult, ami kicsit pilotavizsgas;D 5500 file, 10 file tipus, tucatnyi konyvtar, rengeteg XML leiro file.
Fingomsemsincsen errol, ezt nem eroltetnem, ha nem gond?😊
Alexease
Lenyegeben igen. Pontosabban az ISI, az egyszeruseg miatt (legalabb profik voltak!), gyartottak egy 7 csatornas realroad shadert.
Ez az egy material tartalmazza az epitoelemeket (diff, mult, normal, shine, groove, marble, mirror).
Vagyis shadert kell cserelni a palyan, aztan kesz. Meg persze van egy kis plusz is, ami vagy 1 perc vagy tobb ora😄DDDD

Ennel a Nordnal 1 perc lesz, ha jol lattam;P
Ingy2
Nem zavar az fps, most vettem karaj kártyát 😄

Adam Jonas
Jééé, ez rF2 alatt ilyen pöpecül néz ki? <#pardon1>

lac coo
De amúgy ez a realroad tulajdonképpen mi? Valami plusz réteg(ek) ?

Alexease
Most meg veletlenul sem varjatok!😊
Holnap ratolom a realroad-ot, utana eleresztem😄
lac coo
<#worship><#worship><#worship>

Szabi
<#worship>

ezeket talán fel tudod használni 😊
No Graffiti mod, No Crowds No Static objects, így már nem annyira bazári a pálya.. 😄

Alexease
Koszi megnezem ezt is😊
Lehet tovabb tart feltolteni, mint atkonvertalnom😊 <#idiota>
Alexease
Lenyegeben kesz van😊 <#zavart1>
A jo hir, hogy mivel gyari palya, elvileg (HOLNAP!😛) 1 ora alatt ossze tudom rakni a RealRoad-ot is!

De igy nyeresen lesznek gondok, mert nagy palya, valszeg lassu lesz😉

Amugy ez a Shift verzio, a palyamenti csicsakkal, ugy nez ki mint egy hightech ciganytelep (mar elnezest a hasonlatert!).

Ingy2
Shift2uNord

pw: pitlibe

Ez eredeti shift2u verzió.

Ingy2
Jelen pillanatban szeretnék rf2 kocsikkal vezetni egy normálisabb nordon 😊

Szvsz. az rF2 egyetlen elõnye a dinamikus pálya. Azt ezt nélkülözõ konverteknek mi az értelme?

Ingy2
elvileg megtaláltam a filejait, tolom felfelé

Ingy2
Most néztemhát elég para, nekem gépen fent van a shift2u, ha tod mit kell kiszedni belõle akkor kiszedem és bepakkolom.

Alexease
Megneztem, ez Shift 1-es verzio. Ez is jo lesz?😊

ui.: Sot, ezt BTB-vel barkacsoltak ossze😊
Alexease
<#zavart1><#idiota>

Koszi! Akkor ez most milyen verzio? Ez jo fajta rF1, amit rF2-be kellene pakolni? Nem Shift2?
Ingy2
SittesNord

pw: nordotakarok

Most jut eszembe miafaxnak pw-zem le ha publikálom a jelszót <#idiota>

Ez rf1 verzió.

@Szabi: Köszi jól esik 😊

Szabi
ma még nem volt, köszi <#idiota>

Grat Ingy! Nagyon hangulatos lett! 😊

Alexease
Jo, ranezek😊 De nincs Shift2-om😛 Van valakinek a gepen (ott felejtette<#zavart1><#idiota>), fel tudna tolteni Nord-ot (MEGA, Cubby, Dropbox)? Koszi!😛

max holnap felinstalallom a ferrarit, az megvan Steam-en, az elvileg ugyanaz mint a Shift2 (max javitottak rajta ez azt)😊
Ingy2
Vigyázzá mert résen vagyok 😛

Alex légyszi légyszi a Shift2U Nordot rakbe rf2 alá, de rakhatod fölé is<#idiota> csak tudjak játszani