rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
GPU sync is a UI element for the PLR's "Flush Previous Frame" setting. This setting is not recommended for SLI.
Video sync is actually the good old VSync option (notice that the usual VSync checkbox is now missing).
None means it will behave like the previous build, without VSync enabled.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem volt idom vele foglalkozni, reggel a realroad-ot csinaltam meg, az idomero alatt a bejelentkezo kepeket (mintha annyira fontos lenne😄).
Eredetileg csak Ingy-nek keszult volna egy gyors konvert, hogy tudjon korozni😛 Igy ez NEM modding palya es NEM IS rendes konvert.
Autozni sem volt idom, igy nem mentem meg rajta(!), vagyis barmi tortenhet barhol (elakadas egy faban, bezuhanas egy lyukba, krater-szeru katyuk, es hasonlo budapest szintu kozuti tortenesek😄
Van nehany ismert problema, hiba es hianyossag, de attol meg mukodnie kell:
- a realroad objecttekhez tartoznak sajnos olyanok is, ami nem kellene, nem tudtam leszedni, nem shadereztem (meg) fel oket, igy szep sarga szinben pompaznak😄
- az osszes aszfalt rajz rossz volt, bugos es/vagy Shift gagyi, azokat leszedtem
- az ujtexturak amiket csinaltam a realroadhoz, nincsenek kidolgozva, csak mukodnek😛
- nem teszteltem az AI-t, de a palyan korbement
- nem csinaltam hozza normalisat, de csatoltam egy alap HDR profilt (nem kotelezo)
- idojaras scriptet sem csinaltam, az alapbeallitasok vannak, lehet szabadon allitgatni😛
- esoben aszfalt tukrozodes nincs (csak a felho es auto), a palyan talalhato objcteket egyenkent, csoportonkent (LOD) kellene felvinni. Nem volt idom es egy kis technikai akadaly is van😊
- stb.
Nordschleife_Shift-v010.rfcmp (65.2 M😎
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ez mennyire jó és használható?
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
köszi
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Szép munka egyébként Alex<#eljen>#eljen>
Rendes Hungaroring alap nincs valahol? Ami most van az rF2-höz az gáz...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Béta teszterbõl meg asszem akad itt majd pár.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Megcsinaltam a RealRoad-ot, elvileg mukodik. A tukrozodes meg fake, mert egyenkent kell osszeszedni az objecteket, manualisan, szoveges file-ba, hogy mi tukrozodjon az aszfalton, az most nem fer bele az idobe;D
Kicsit optimalizaltam (butitottam😛) az arnyekokon, hogy fusson az en gepemen is (<#idiota>#idiota>), most a 60-at viszi. Bar meg egy centit nem mentem rajta, csak az AI-t kuldtem korbe😊
Meg kismillio hiba lehet rajta, vegig kellene setalni a palyan korbenezni. De mivel autoval szaguldva is 7-8 perc, nezelodve 1-2 ora;D
Meg amit eszreveszek azt megcsinalom, aztan kiteszem, es akinek van ideje tesztelheti😄
Kepek, sok lesz, elore elnezest😄
DevKit-ben keszultek a kepek, kozepes beallitasokkal, nincsenek bekapcsolva a felhok, az elelmosasok, az arnyekblur se semmi. Nem birja a gepem😊
(Raadasul valami bugos vagy lassu a gepemen, az F12-re [screenshot) kicsit befagy, es csinal 30-40 kepet sorozatban😄DDD laza 400 kepbol kellett kivalogatnom ezt a nehanyat😄)

köszi
De látszik hogy kitolják a maradékot 55k 660TI nagyon jó azért a 760 kicsit feljebb van árban😊
Valaki panaszkodott a Camaro-ra, hogy vezethetetlen. Nos, én csak default settel estem neki Silverstone-nak, de elég jó móka, és szerintem egyáltalán nem vészes a kocsi. Sok kanyarból kifele 1-es fokozatból gyorsítok ki, és simán ki lehet, vagy csak én vagyok ügyes, bár ezt kétlem. 😊
Lenyegeben a palya teljesen ugyanaz, csak bovitettek a kornyezetet (meg tobb latvany, leghajo es egyebek), es van benne ejszakai palya is.
De ez mar az SMS uj rendszerevel keszult, ami kicsit pilotavizsgas;D 5500 file, 10 file tipus, tucatnyi konyvtar, rengeteg XML leiro file.
Fingomsemsincsen errol, ezt nem eroltetnem, ha nem gond?😊
Ez az egy material tartalmazza az epitoelemeket (diff, mult, normal, shine, groove, marble, mirror).
Vagyis shadert kell cserelni a palyan, aztan kesz. Meg persze van egy kis plusz is, ami vagy 1 perc vagy tobb ora😄DDDD
Ennel a Nordnal 1 perc lesz, ha jol lattam;P
ezeket talán fel tudod használni 😊
No Graffiti mod, No Crowds No Static objects, így már nem annyira bazári a pálya.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
A jo hir, hogy mivel gyari palya, elvileg (HOLNAP!😛) 1 ora alatt ossze tudom rakni a RealRoad-ot is!
De igy nyeresen lesznek gondok, mert nagy palya, valszeg lassu lesz😉
Amugy ez a Shift verzio, a palyamenti csicsakkal, ugy nez ki mint egy hightech ciganytelep (mar elnezest a hasonlatert!).

Koszi! Akkor ez most milyen verzio? Ez jo fajta rF1, amit rF2-be kellene pakolni? Nem Shift2?
pw: nordotakarok
Most jut eszembe miafaxnak pw-zem le ha publikálom a jelszót <#idiota>#idiota>
Ez rf1 verzió.
@Szabi: Köszi jól esik 😊
Grat Ingy! Nagyon hangulatos lett! 😊
"Nulla tenaci invia est via"
max holnap felinstalallom a ferrarit, az megvan Steam-en, az elvileg ugyanaz mint a Shift2 (max javitottak rajta ez azt)😊