19779
  • Adam Jonas
    Ez itt csak megvitatás jelleggel megy. A legnagyobb probléma az, ha leírod az ISI-nek, hogy mi nem tetszik és miért nem, akkor jön majd az idiótábbnál idiótább indoklás, hogy miért nem hajlandóak megcsinálni, amit elgondoltál, vagy éppen csak Tim Wheatley elküld a jó büdös picsába.

Jó példa erre a múltkori standard licenszről lifetime-ra váltál: megkérdeztem, miért nem elég csak a különbözetet kifizetni, miért kell még rátenni 1 éves előfizetési díjat pluszba. Indoklás: elég sok idő, míg átállítja egy embernél a licenszt (ő maga leírta, hogy kb. 30 másodpercbe telik), meg hogy nekik sokkal jobb lenne, ha mindenki a standard licenszt használná, nem pedig a lifetime-t. Szóval legyek hálás, hogy licenszváltás terén még hajlandó rámszánni +12 dollárért 30 mp-es a munkaidejéből.

Ilyen hozzáállás mellett nem kell csodálkozni, ha 10-ből 8 ember inkább másik szoftvert választ.
  • cselt
    Valóban lehet benne valami jó, mégpedig az, hogy megmaradsz itt a fórumon kárrogásnál és legalább a pályán nem kell találkoznunk :)))
  • lac coo
    Attól lesz jobb, hogy remélem még ennyien sem fogják kifizetni a semmiért a pénzt,ha tudatosul bennük, hogy kár kifizetni, és talán észbe kapnak és elfelejtik az egészet :DDD

tudom csúnya dolog, de ők keresik a bajt maguknak :DDD
  • BooMiller
    Ha helyre akarná hozni vagy ingen adja a gamet és online előfizetés vagy teljes árú játék és ingyen online...
  • cselt
    Szerintem inkább azt kéne nézni, hogy az ISI próbálja helyrehozni a dolgokat és nyomják a tartalmakat, ami egy jó irány.
  • BooMiller
    Én csak a tiedre reagáltam, bocsika nem olvastam vissza:))
  • cselt
    Én csak azt nem értem, hogy mitől lesz jobb, hogy itt 83szor leírjátok, hogy szar a rendszer?
  • BooMiller
    ui: és nem a cucc szar nem azt fikázom!
  • BooMiller
    Na de én nem értelek ha egyszer szerintem szar a rendszer akkor csak azért is használjam? Sokan döntenek úgy hogy simán jó nekik az AC pl. és nem veszik meg, és még fizetnek a saját szerverük használatáért:DDDD
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.11.22. 12:10:41
  • Scarry
    Mi van itt emberek? Ingyen adják az rF2-öt? Örülök is neki, hogy népszerű nagyon ez a fórum.
  • lac coo
  • simcompany
    Ez kezd ilyen lenni. Mi lenne ha inkább a szerdai funokra eljönnétek. Most jelenleg csak mi tervezzük a bajnokságot, januárban elindul. Ha azt tudjuk mutatni, hogy sokan vagyunk, akkor mások is kedvet kapnak.
  • lac coo
    Jah , a sok ember gondolod csak azert nem fizet hogy magat szivassa !? :))
  • cselt
    Szerintem meg siránkozás helyett, hogy ezért rossz azért rossz az előfizetési rendszer, használni kéne. Én inkább megvettem a játékot, mert különben magammal csesznék ki azzal, hogy lemaradok egy csomó jó versenyről és nem az ISI-vel.
    Ezen kéne elgondolkodni és minél több embernek használni a játékot, mert nagyon frankó. Ez az új Corvette is baromi jó lett szerintem. Érezni, hogy utcai autó, de azért lehet terelgetni szépen.
  • lac coo
    Az is nagy baj, hogy bekerult rf2 a mokuskerekbe...
    Nem fizetnek erte ezert alig van ember, alig van ember ezert meg minek fizessen.

A szuttyogasuk az elejen arra volt csak jo, hogy total erdektelensegbe fulladt az egesz.
    Nem titok ha valami uj cucc jon egy jatekhoz, megugrik kicsit az erdeklodes.
    Kunos ezt nagyon jol eszrevette, folyamatosan tolnak valami cuccot, penz is jon, az emberek is elokerulnek ilyenkor....
  • lac coo
    Najah, rf1 azert volt nepszeru mert minden warezba... :)
    Meg ugy igazabol akkoriban nem is volt mas uj fejlesztes, talan csak nkp ami ugye csak az elvetemulteknek volt jo :)
  • hqx
    Tire Deformation
  • zolee145
    Szerintem nagyon gatolja az atallast az elofizetes, de meg ennel is jobban a warez hianya.
  • hqx
    Én pl k*rvára nem azért játszottam az F1C és rF1-el, mert 'ligák' voltak. Pl az rF1-hez is, boldog-boldogtalan csinált ligának nevezett valamit, ami mindenre jó volt csak ligának nem. Szerintem az rFactor 2 esetében a megfeleló tartalom hiánya a probléma forrása.
  • Adam Jonas
    Én személy szerint egy adott autószimulátor felvirágoztatását abbanlátom, hogy a jelenleg működőképes bajnokságok mennyire hajlandóak átállni az adott szoftverre. Jó példa erre az F1CH-ról rF1-re való átállás: 2-3 liga kezdte el először az egészet (RFT-t meg VSR-t tudom, nem tudom viszont, hogy ezeken kívül próbált-e azonos időben átállni másik szoftverre), aztán amint látta mindenki, hogy működőképes a dolog, rá 1 évre jött az, hogy szépen gyűltek az rF-es bajnokságok. Ugyanez mondható el kb. a RACE 07 kapcsán is.

Ugyanakkor érdekes ez a mostani helyzet, mert az RFT-be ennyire kevesen még sosem voltak egy szezon során, mint ami júniusig tartott. Ha valamelyik bajnokságban, akkor ott mindig 18 fő körül voltak minimum egy futamon, nem pedig 8-an, mint júniusban...

Szóval én az egész rF2 eddigi sikertelenségének az okát részben erre tenném, hogy nincs itthon vele nagyon bajnokság szervezve. A másik pedig, hogy a program folyamatosan fejlesztés alatt áll, és az elején ugye az első 1,5 év elég döcögősre sikerült. Harmadrészt, talán már túlzottan is részletes az rF2 fizikája; ez alatt azt értem, hogy talán még az rF1-hez viszonyítva is jóval több idő kell, míg kiismersz egy kocsit és teljesen ki tudod hozni belőle a maximumot, és talán lehet, hogy sok embernek éppen ez veszi el a kedvét, hogy nincs türelme órákat készülni egy futamra.
  • simcompany
    Nekem bejön ez az utcai Corvette. Persze bajnokságra alkalmatlan szerintem, de kurva jól el lehet vele szórakozni
  • Ingy2
    Raceroom ezért tetszik, amelyik része tetszik megveszem, benne van az ADAC GT3 liga meg van Hillclimb és teljes az öröm, egyébként AC-re meg készül az USCC amiért téptem az ISI fülét, a végén mindenről lemaradnak.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.11.21. 23:16:36
  • Alexease
    Idiotizmus:) O;yan, mint amikor a ket fonoknek mindenki mondta, hogy hulyeseg az otlet, meg a takaritono is, aki nem ert hozza, de akkor is belevagtak. Minusz 40millaba fajt...:DD
  • lac coo
    Többen szeretik az utcai verdákat mint gondolod :)
    Ide tolhatnak bármit, a kutya nem fog fizetni a semmiért :)
  • shiet
    Ja, hát utcai Corvette-tel sem fog ez megváltozni.
    Mondjuk ha beraknának a játékba pl. +2-3 GT3-as autót vagy +2-3 BTCC vagy +2-3 GT4-es vagy 3-4 WTCC vagy 3-4 ETCC autót már más lenne a helyzet.
  • lac coo
    És igaza van !

Miért is kellene nekem ISI-hez pénzt tolni, azért hogy mondjuk te üzemeltetsz egy szervert és oda akarok járni ??? :D

Nem az összeggel van baj, sokan áldoznának rá ennyit, mondjuk DLC-kért...
    De ezt kibeszéltük már párszor, halott ügy ...
  • Alexease
    Nem funrace barat, az teny;) Pickup szervernek nem alkalmas. Ezert kellene "meghonositani", legalabb itt a topicba, a instant korozgetes es versenyzest, amihez az elso lepesek a dinamikus kiiras es Shiet teszt szervere volt. De sajnos ez hosszu folyamat lesz;)
    De az elofizetes miatt, ez nagyon el van baltazva, meg ha valaki benez, kedve is lenne, a bankkartyat mar nehezen fogja elovenni:D Inkabb visszamegy az AC-be, es tolja ingyert;D
  • lac coo
    Hát nem tudom, mikor még volt online-om, néha nézelődtem, jó pinggel találtam négy szervert, ebből 3 üres volt egyre meg tudtam belépni valami gyökérség, hókuszpókusz miatt ....
  • Alexease
    Nekem is a fekkel es a visszavaltasokkal volt bajom;) Persze full naturban mentem, valszeg ezekhez kellenenek a gyari "segitsegek", ami nincs, es ami nelkul valszeg halalos, es gondolom a beallitasait is arra terveztek. Szar erzes "segitseget" kapcsolni, meg ha valoban kellene is bele, ISI tehetne valamit az ugy erdekeben.
  • Alexease
    Versenyeznek vele, itt van +300 folyamatos szerver, csak persze uresen allnak:) Itt foleg, azok a kevesek, inkabb rendszeres bajnoki vagy egyeb futamokra hasznaljak. Fun race mozgolodas nem nagyon van, pedig nagyon jo lenne arra is. Persze, erre nem lehet beugrani 1-2 gyors versenyre, total ismeretlen autoval, allitgatas es egyebek nelkul;) Valszeg ezert sem volt nepszeru, mert "nehez" es "macera";)
  • Ingy2
    A Z06 nagyon jó de a ZR1 siralmasan fos, mintha nem lenne súlya az autónak és a fékerő teljesen el van cseszve.
  • lac coo
    globálisan nézve itt senki nem versenyez semmivel :(
  • shiet
    Én nem magamról beszélek, hanem a többségről, márha az online aktivitást (+ youtube videókat) vehetjük annak. A Panoz volt az első utcai autó, senki nem versenyzik vele. Az NSX volt a második, senki nem versenyzik vele, pedig nem is olyan régi.
    Ettől persze lehet, hogy otthon singleben nyomják vele az emberek.
    Nekem speciel a Panoz még tetszik is (az NSX-ért nem vagyok oda).

Alexease: én is örülök az AMP-nek (attól függetlenül, hogy abszolút nem ismerem), mert az ISI pályák legalább normálisan meg vannak csinálva. De ha egy új előfizető-jelölt szemszögéből nézem, akkor teljesen lényegtelen pálya.
  • Alexease
    Radumaltal:)
  • cselt
    Amúgy meg ne pörögjetek ezen, gyertek inkább Simco szerverre körözni :)
  • Ingy2
    Azért mert te utcai autóval 5 kört mész attól még másoknak tetszhet, eddig kevés utcai cucc volt rf2hőz. Legalább értettek a szóból és elkezdtek a tartalommal is foglalkozni, már ez is pozitívum.
  • Alexease
    En sepc. orulok AMP-nek!:) Eppen azert, mert nem ismert palya, de megis jo, nem divatos, meg nem volt sehol. Ettol is rF2-es a cucc;) Ami nekem jo, de az eladasok (elofizetesek) miatt termeszetesen nem.

Eppen ezert bukta, hogy nincs beveteluk, es ingyen kell tolniuk a cuccokat. Valszeg megtudnak szerezni „barmelyik” palyat, csak nem tul gazdasagos kifizetni, megcsinalni, kiadni ingyen, aztan varni, hatha amiatt (is) lesz nehany elofizeto evi 12$-ert:) Mas ceg meg 12$-ert csak a palyat adja:)

Amugy palyat ugy sem tudnak csinalni, ami a nagytobbsegnek tetszik. Sajnos az utobbi evekben durvan el voltak kenyeztetve az emberek, foleg a jominosegu keresztbe konvertalasoknak koszonhetoen.
  • Alexease
    Mar sokszor irkaltuk, hogy nagyon elbaltaztak, pedig az egyik legjobb progi lenne a piacon. Legalabbis mint szim.
    Es innen nehez visszahozniuk, ingyen "kell" tolniuk a trartalmat, es elofizetes van, ami nem tul nepszeru. Az AC es az R3E konnyebben tud tervezgetni, mert eleve a folyamatos eladasokra alapoztak, es az emberek konnyebben adnak i penzt "kezzel foghato" dolgokra, mint egy teljesen feleslegesnek tuno es ertelmetlen elofizetesre. Meg az iR is gazos elofizetes szempontbol, pedig ok igen komoly hatteret adnak az elofizeteshez. De az ISI lenyegebben semmit. Egyszeruen erthetetlen, honnan jott ez a "fantasztikus" elvetelt otlet?!:)

Mintha megpalyaztak volna "Legelb*sz*tt*bb Rendszer" cimet;D

Raadasul az rF2 inkabb a komolyabb reteg programja, akikbol egyre kevesebb van. A "regiek" akik meg tolnak (mint en:P), azoknak meg idejuk nincs:)

Ezt mar az elejen kellett volna latniuk, egyertelmuen alakult a piac, hossztavon csak a DLC-kbol lehet megelni. Ha DLC-kben adtak volna ki a jelenlegi tartalmat (persze levedve, ahogy illik!), akkor az elmult evekben, valszeg 2x annyit koltottem volna ra, mint amennyibe a Lifetime kerult. De igy, a „draga” Lifetime befizetesem, evrol evre egyre „olcsobb” lesz. Ebben most hol az uzlet?!?! Se bevetel, se fejlodes, se semmi.
  • cselt
    Nekem igazából tökmindegy, hogy konvert, vagy nem konvert, ha jó vele menni akkor király :D
    Szerintem inkább örülni kéne neki, hogy jönnek a tartalmak a játékhoz.
  • shiet
    Amúgy ehhez kapcsolódóan most is ugye készül ez az Atlanta Motorsport Park vagy mi, amiről nemrég WIP képek jelentek meg. Qrvajó, én örülök neki, de ez megint egy olyan totál ismeretlen pálya, mint pl. a Mores, amin a kutya nem versenyzik a kiadást követő második hetet követően, miközben tényleg ismert, új, modern pályából van nekik összesen kettő, a Silverstone meg az Interlagos, utóbbi egyébként szintén egy konvert vagy micsoda. Meg kéne csinálniuk 1-2 ismert amcsi pályát (azt írták, hogy az európai pályák túl sokat kérnek a lemodellezésért), de egy jó Mosport vagy Road Atlanta/America, Laguna Seca tutira jóval több embert vonzana be a játékba, mint egy Atlanta Motorsport Park.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2014.11.21. 21:14:48