19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nekem nem megy a tiéd sem, ugyanúgy sárga marad, aztán ennyi .... -
Ahogy korabban irtam, ezt eredetileg szervezett, sajat szerveres bajnoksagokhoz terveztek, rengetek a beallitas, amit lehetetlen normalisan GUI-ba es menukbe rendezni, igy tuti piszkalni kell valamit. De az elozetesek alapjan, egyszerusodik majd a helyzet, dolgoznak egy teljesen uj feluleten is, valszeg ez is valtozni fog.
A MOD kesziteshez van egy egyszerubb megoldas is, ami nem ad neki nevet, de az "mindegy". Csinalok arrol is videot, ha az lenne a gondja, talan kiderul. -
Elinditottam ttesztnek az elozot (! ALEXEASE), nezzetek meg. Addig utananezek, mi lehet a baja... -
Megneztem, meg mindig nem megy, vartam 1 percet, hatha atvalt, de nem. De igazabol, szinte azonnal valtani kellene...
A videoban is latszik, azert is lepkedtem a konyvtarban, nalam rFactor2 CORE es rFactor2 DATA konyvtarak vannak. -
Joke1RS #9297 Én a sajátomra be tudok lépni, de a tiédre nem.
ISI
-
az SG szerver ugyanez .... -
Én látom a szerveremet, rákattintok de marad sárga színű és nem lesz aktív a join gomb !
A többinél sárga majd átvált kékre és utána fel tudok menni .... -
Joke1RS #9294 Ami furcsa, hogy amikor kiválasztom ezt a szervert, kell majdnem fél perc, mire aktív lesz a Join gomb, -
Én is kipróbáltam, nálam azt írja, hogy nincs meg a mod, pedig telepítettem ... -
Joke1RS #9292 Mindent ugyanúgy csináltam, ahogy a videón látható, mégsem lehetett fellépni. Ti hova telepítitek a játékot?
Most csináltam még egyet, próbáljátok meg lécci!
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2014.11.30. 14:14:28 -
ez az
szerintük ez BTCC -
Pacecar nem árt. A gyári módoknál nem kell hang és talent. -
Itt most otletszeruen kattintgattam, kozben talaltam ki, mi legyen:) Raadasul a PaceCar-ban sem vagyok biztos, hogy fontos vagy nem?! -
ennél jobb az enyém sem lenne :D -
Igazabol egyszeru, de mivel az rF2-ben rengeteg a lehetoseg es az alitas (modok, napszakok, idojarasok, dinamizmus), ezeket valahogy allitani is kell, ami mar bonyolit:) De alapbol valoban csak nehany kattintas. Annyi elonye van, hogy ha egyszer mar elkeszitettel egy modot (auto/palya), akkor azt kesobb barmikor hasznalhatod, es az elso inditas utan, a beallitasokat is megjegyzi, ha kesobb nem akarsz folyamatosan valtoztatni, akkor azzal sem lesz gond.
Tolok fel videot, de ez nagyon alap, es nem is 100%-os, mert inditottam mar szervert, de mivel senki nem volt, nem tudom hogy nem jottek vagfy csak nem mukodott:DDDDD
Emerico leirasat erdemes megvarni, mert az tuti lesz!
rf2-mod-server-01.avi -
Joke1RS #9286 Én tegnap a modmanagerrel készítettem mod fáljt - beletettem az autót és a pályát, egyéb komponens szerintem nem kellett hozzá - aztán ezzel a moddal indítottam a szervert, mégsem tudott Alex fellépni.
Van jelentősége, hogy hol van a packages mappa? Mert nálam másik meghajtón van, mint a játék, és egyik sincs a rendszer-partición.
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2014.11.30. 11:39:43 -
Most nem tudom, mutasd meg valami sajattal, most mindegy... -
Es azt is elaruljatok majd, hogy mik ezek a kattintasok? :))) -
rakd fel a realroad-ot valahova -
Tegnap lemaradt a video, mert kozben volt egyeb:P
Amugy nem veszes, 2 megoldas is van. De MOD-ot mindenkeppen csinalni kell, mivel ez az alapja a beazonositasnak.
Az egyik modszernel "automata" a dolog (MOD+inditas), 4 kattintas az egesz (palya es autovalasztas, es start gomb:P). De ennel a valtozatnal "automata" lesz a MOD neve, de az a gyors szerverhez teljesen mindegy:)
A masik megoldalas talan 6 kattintas, mert ott meg lehet adni a MOD nevet is.
Valszeg az ISI dolgozik mar az egyszeru megoldason, mert rajottek, hogy ez igy buktas:)
-
Clio, Goldenport ( tehat mod palya...), a magam altal mentett realroddal. -
írd le mit akarsz csinálni, és csinálok tutorialt, úgyis akartam már
-
Sajnos ezt a reszet (szerver inditas) erosen elszamolta az ISI:)
Ez a rendszer arra lett kitalalva, hogy majd sok-sok komoly bajnoksag fog indulni, sokfele moddal. Nem pickup online bulinak terveztek (AC). Ez szukseges volt a modolas miatt, hogy ne legyen gond a sokfele valtozattal (mindent egyedileg kodol, csomagol, update-el, letolt stb). De a modolas sem jott ossze:P
Persze ezzel alapbol kizartak azokat, akik 1-2 kattintassl inditottak volna valamit nehany perces zuzashoz, de a program stilusa, ara, elofizetese, tartalma, kinezete eleve kizarta a nagyatlag fogyasztokat:)
De igy, hogy nem jott be a dolog, kicsit kellemetlen, hogy nem lehet egyszeruen inditani semmit. -
Jah, akinek fogalma van róla mi is ez , de nekem lövésem sincs így hirtelen :))) -
5 kattintás max -
Gyári autót gyári pályát woodooozni kell , Ügyes :)
THx. majd megnézem . -
a pályák, autók komponensek, ezeket modba kell rakni, azzal tudsz szervert indítani. ebben a mod package rész
pdf >> -
A szerver indítás baszik menni, no mod sepcified miatt rinyál :))) -
Megvan .... -
a launcher menüjén kívül hogy lehet még megvenni az online jogot,
a tököm se fogja oda beírni a kártya adatokat ..... -
PacsutaTibi #9271 :D De még mindig nem kaptam választ hogy mi ez? Mod? Hol találtad a képet? -
OFF:
R3E-be milyen tartalmak vannak meg neked? Vannak jó páran itthon, akiknek megvan a WTCC csomag pl., beszéltük is a múltkor, hogy majd egyik este, amikor jó mindenkinek, meg kéne rohamozni az egyik szerót. -
-
De ezt nehogy beird a topikjaba.....!! :)))
Amugy jab, valami jot akartak, de jobb lett volna egy dogosebb arkad mint egy nyakatekert szimulator. -

-
Sikerült gyorsba most megnéznem(pCars),csak első benyomások, holnap meló de majd kivesézem. Elsőre néztem egy Nordot Zonda Cinque-vel, a fizika elsőre nagyon papír alig van valamilyen életszerű visszajelzés. Gumi az csapnivaló maradt a Shift2 szintjén. Grafika meg jó? Majdnem hisztériás rohamot kaptam tőle, egymásra okádott fák, zavaros textúrák, aránytalan a pálya és olyan csúnya a Nord még szépen kérem senki ne próbálja átkonvertálni. Ennél még rF2 is szebb, sokkal tisztább minden nem beszélve a Raceroom DX9-el odaveri a képminőséget. Najó még GT6 is kitörli vele a seggét, nem beszélve a tartalomról. Ilyen szedett vedett autó lista, ennyi pénz beleölve és valamelyik skizofrén f*sztorlaszra bízták hogy mik legyenek benne mert nem igazán van olyanra esély pl. 550 lovas utcai autók egymás ellen versenyezzenek pl. (458, 12C, Gallardo, GTR, LFA, SLS, KGST stb.) nem mert jó a hüjének a márka kupa. RF2 sem a kiegyensúlyozott tartalomról híres de ott van oka, hogy a moddereknek legyen jó alap a ligák teljessé tételéhez. Lehet a düh szól belőlem de ennyi időt és pénzt belefeccölve (mert ennyi pénzből egy kisebb afrikai államot ellehet látni élelemmel 10 évre) ez ahhoz képest nagyon karcsú performansz. Next genre (PS4, XBox) meg mit akarnak, kijön a GT7 és értelmét elveszti hogy létezzen mert nincs olyan eleme ami megközelítené akár a GT6 színvonalát is. -
Joke1RS #9265
-
Innom kéne, segítene az agyi funkciók felgyorsításában.
-
Mert mar nem megy:) Kitettem a banner ala, ott latszik ha mukodik (most: NINCS SZERVER). -
nem is látom