rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy igen igenyes hozzaszolas volt, gratulalok! Sikerult bemutatnod magad megint<#eljen>#eljen>
Keresd csak a statikus rfactort, ami ugy nez ki mint a CARS, sok sikert.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Nahat......Bocsanat de kicsit uncsi a sok kockamajom.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Unnepelyesen kijelentem, hogy ertettuk es ha uj ember jon a forumra, akkor neki kulon elmondjuk, de legyszives hagyd mar ezt a temat, mert ezzel van telespammelve a topik.
Majd ha kijon a vegleges, visszaterunk ra, addig teljes mertekben folosleges.
Deal?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Csak mert, bár még van hova fejlõdnie, de azért rondának nem nevezném.
De ezt a demot nem erõltetném... ez csak rosszat tesz a játéknak..
A teljes játék szép...nekem legalábbis, aztán ki tudja ki mit tart annak.
Én nem is pöcsöltem, tudtam hogy elõbb vagy utóbb úgy is megveszem, akkor meg tök mindegy. Nem fut a legjobban persze, de ahogy írtam kihagyni nem tudom/fogom.
Egyedül az idegesít, de az nagyon, hogy ellenkormányzás után átcsapásnál egyszerûen túl sok az FFB, szeretem ha erõs, mindkét autóm szervótlan 😊, de átcsapásnál jobban elkönnyül a kormány, kivéve Golf-nál mert ott 'aláfordulhat' a hajtott kerék lejtõn.
Ellenkormányzok megmég, aztán sok oké, van ilyen, betapad-átcsap, én meg egyszerûen képtelen vagyok olyan gyorsan tekerni mint kellene.
...persze nagy átcsapásokat az életben sem egyszerû fogni, nem is kell.....de a kicsik is kemények, és aztán ebbõl lesz hogy kívülrõl nézve végiglóbálom az autót a kigyors utáni egyenesen, közbe meg csak mindenkit tarolok le hajszál híján 😊
A nagyobb kormány:kerékelfordulás arány is addig jó, amíg csak ellenkormányozni kell...de átcsapásnál 680°-nál olyat tekerek, ..benne a teljes hátammal, hogy sír a kormány.
...és nem veszem lejjebb, mert az sem tetszik <#zavart1>#zavart1>.
Ezzel együtt piszkosul élvezem, szal egy pillanatig nem bántam meg, jobb mint az elõd egyértelmûen, márpedig azt is megjelenéstõl használtam sok örömmel.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem hogy milyen lesz! Meg mit kapcsoljak be max grafon😊 Hanem hogy jelen állapotában gané😄
Nálam tök sokat fog..bár elég öregecske gépem van.
uaz beállításokkal futtatom mint a #6627
csak magasabb (négyszeres) anti aliasing, viszont a road és az environment reflection ki van kapcsolva, HDR-t használok.
így Alex Nordschleife-n 80-90 fps, Longford'67-n 90-100, Mores-n 80.
Igaz mindent húzni kellett Silverstone-ra, procit 3.6-ra, memo-k 940-n mennek, a konfig:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Holnap ki is próbálom, Nagyon jól helyezted el a képet, egyike azon pályáknak ahol feszt Juan ugrik be.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
BES Letoltesek
De folyamatosan lehet szinkronizalni is a cuccokat BTSync-kel, ezzel a Hash-taggal: BJZAKMWOW5ADCZNTIUDXJSVU2QBNUHRIT
Végén siker 6:57.6, tõlem jó(ha ne fostam volna ennyire a fûtõl, azonnal kivégez) de biztos lehet kb 5 másodperccel jobbat menni ha bátor valaki.
Köszi Alex mégegyszer 😊
Teny hogy nem lehet photomode screenshotokat csinalni vele, mint a CARS-szal, de menetkozben az sem ugy nez am ki😄 Tipikus konzol trukk.
Es azt is erdemes figyelembe venni, hogy csak a tartalom alapjan lehet velemenyt mondani (a modding cuccokat hagyjuk), amelyek az engine-nel parhuzamosan fejldodnek. A legelejen megjelent nehany palya, a mostani engine keszultsegi szintjen mar elavultnak szamit.
Erdemes vegignezni Mores kepeit: rFactor2 FB Mores Screens
Nehogy mar ez ronda legyen?!😊 Es ez nem photomode, ezt tolja menetkozben is;D
OK, nincs rajta semmi latvany effekt (melysegelesseg, szuper HDR, motionblur) amivel mas cegek operalnak a promokepeknel es/vagy a screenshotozasnal.
Az ennel reszletesebb texturazas es shaderezes mar szinte teljesen felesleges, foleg egy autos programban, amiben a cockpitbol figyeljuk 200-zal a tajat;DDD

sok-sok éve volt már a játékokban vizesedõ szélvédõ, mûködõ ablaktörlõ, nem beázó autók, stb 😄
idõvel itt is kell majd legyen, ha nem lesz, akkor jogosan bántható majd
"Nulla tenaci invia est via"
Csak feketén fehéren : ronda .... ennyit mondtam 😊
szóval ezért a grafért 100 + ezres videókártya ...nemáááá!
Amúgy szerintem gyorsabb, profibb ez már nem igen lesz nagyságrendileg .
De nyilván továbbra se graf miatt szeretjük az rFactort ! 😉
ha "megjelenés" után is igy fog kinézni és ilyen gépigénye lesz, akkor lehet fikázni..
Dinamika mágia... Ok, hogy van, de kb esõ használhatatlan és akárhonnan nézem is, okádék szarul van megcsinálva, béta ide vagy oda 😊 Tükrözõdéstõl behal a gép, semmire való ,akár mintha nem is lenne 😊
Vezetni jó, gépigény szerintem magas, irgalmatlanul, a kinézethez képest .Néhány dolog olyan bugos félkész barkács , akármi, hogy bekapcsolni s érdemes...
Nordschleife_Shift-v030.zip (62.2 M😎
- NINCS fagyas kilepeskor😉
- kicsit piszkaltam a fakat es bokrokat (texturak), igy kicsit surrubbnek tunnek es az arnyekuk sem annyira zavaro. Amugy erdemes hasznalni a Shadow Blur-t, meg az en fosstalicska gepemen sem lassit igazan, es azert jobb a helyzet.
- Van benne ket HDR profil, Clear es Overcast
- Ket elmentett RealRoad is van hozza (Medium Rubber, Medium Wet). A vizest szaraz idojarasra erdemes betolteni, poen a szarado palyan autozni😊
- Visszapakoltam a billboard-okat, lehet reklamhelyeket „berekni” az SG fan-oknak😄DD
- Ket uj billboard (Btype,Ingy)<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>

Ingy el is mondta mi lesz.. erre jött a megmondó ember hogyha nem tetszik játszálmással pistike..😄
Az engine tudasanak a toredeke van most kihasznalva. Ennel sokkal gyorsabb es egy nagysagrenddel szebb is tudna lenni.
A folyamataban megjeleno palyakon is latszik (Silverstone, Mores), azert kezdenek belejonni.
Mar csak arnyekolasban brutalis tudna lenni (ilyen-olyan szort fenyek, arnyekok, elmosasok, toresek, tucatnyi optimalizacos lehetoseggel stb.), de meg fejlesztik, nem lehet rendesen kihasznalni.
Es sajnos az ido is nagy ur. Egy palyat fejleszteni nullarol sok ido (honapok!). Hogy kihasznalva a dolgokat szep is legyen, szor ketto. Es ha ez meg brutalisan optimalizalva is legyen, meg szor ketto;D
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mar szerintem irtam korabban, de a kinti forumokon sokszor vigyazni kell a velemenyekkel, hogy valami ilyen-olyan szar, lassu, fagy es hibas, meg atomeromuveken is.
Vannak barkacs es elegedettlen emberek, akiknek soha semmi nem eleg jo. Es a legtobbszor a o gepuk a legnagyobb hulladek, vagyonokat koltenek gepekre, de a rendszer szemetfomb es neha meg a start gombot sem talaljak a desktopon😉
Nem mondom, hogy tokleletes amit az ISI csinal, de messze nem olyan szar, mint ahogy sokan beallitjak.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.