rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy2
25fps is valami para mert nálam 100-140 fps silver practiceban 30 autoval rajtnál esik le 50-60 ra. Grafikáért nem kell aggódni, ISI rendbe rakja azt is, elõször a fizikai engine lesz rendben, ha az megvan akkor implementálva lesz a DX 11 is.Szóltam nekik hogy sajnos fontos a grafika is mert mielõtt kipróbálják az emberek a játékot, képeket meg videókat néznek meg róla és ott dõl el igazán hogy kiveszi meg.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Jacek
Ahogy a fórumot néztem tök mindegy.. nvidián is ott sírnak meg nézem átlag fps 25 GTX680-on.. az azért lol
Fõleg hogy mostanában csak CARS-t néztem meg is ijedtem amikor most fölraktam a demot😄DDD hogy valami idõgépbe ültem😊 A demo az ház ki kell mondjam kurva ronda😄

Ingy2
Silverstone sajnos más, nagyon zabálja a gépet.

Jacek
Én csak demot tudtam nézni😊 mármint tényleg a demot nem virágboltit😊

Garázsba kilépve azon a beállításon mint ami lent van 65 fps egyedül pályan megyek 50-90 között, radeonal 7870 de egy szutykos Phenom II-vel.. de ez Lime rock ugye a demo miatt..

Ingy2
Kari para ISI forum

Hátha ez segít.

Ingy2
GTX 760-nál elvileg nem lesz gondod. De ISI forumon is olvastam egy srácról akinél GTX 770-nél is bajok vannak, fura hogy nekem asszem ugyanaz a kártyám van és müködik minden. Szal lehet nem baromság hogy valami visszafogja a gépedet.

cselt
Régebben volt valami táblázat is nem, ahova be lehetett írkálni a konfigot meg az eredményeket?
lac coo
Regebben sokan csinaltunk normalis merest, talan majd megismeteljuk egyszer.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fehercsoki
De így semmi értelme az összehasonlításnak😊 Rendes mérést is pont ugyanannyi idõ lett volna elkészíteni mint ezt...

Nightt
Ahelyett, hogy orulnel, hogy van egy osszehasonlitas, inkabb fikazod.
Vegezz rendes merest, varjuk az eredmenyeid.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Fehercsoki
De rendes mérést végezzetek már, ne csak 1-2 helyen nézzétek meg...

Szabi
ezt írtam én is, nem meglepõ hogy ati-n gyengébb még a játék, majd ha lesz "végleges" verzió, akkor talán javítják 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nightt
Szerintem pont az rF2 lesz az utolso, amire a driver irok odafigyelnek.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Garazsban allva volt ennyi fps. Celegyenesben haladva is mertuk es ugyanez volt az arany.

Fehercsoki
Amúgy mi ez az fps? Elég noob dolog ennyit írni, fontos lenne a min max és átlag fpst tudni.

Szabi
megjelenés elõtt és utána is minden játék jobban teljesít "zöld kártyákon", aztán idõvel jönnek a frissítések "piros kártyákhoz" amivel kb egy szintre hozzák, de van olyan játék aminél 3-4év alatt se sikerült piros kártyákon normális teljesítményt elérni.. 😄

Nightt
Ekkora kulonbseg siman lehet csak VGA miatt is!
Az teny, hogy a cpu is nagyon szamit, ezert csereltem le a Q9400-am i5 2500k-ra es ezzel kb meg is duplazodott az fps.

Fehercsoki
Ezt úgy lehetne legjobban tesztelni ha ugyanabban a gépben lenne a vga kicserélve. Ekkora különbség nem lehetséges csak a vga miatt.(fõleg hogy mint minden szimulátor ez is leginkább a CPUra támaszkodik)

Nightt
Nem vagyunk noob-ok, mas jatekoknal jol teljesit a vga.

Fehercsoki
Pl. rossz driver, valami feleslegesen terheli az egyik gépet míg a másikat nem, akár csak más fajta vírusírtó... Sok oka lehet.

Nightt
Megis milyen mas okbol lenne lassubb az egyik? Valaszolj mester<#falbav><#ticking>

Nightt
Biztos, hogy nem amiatt.

Nightt

hondash3
Ja hát annak elégnek kell lenni, nem hiszem, hogy a többlet RAM miatt fut jobban nálam.

The Power of Dreams

Nightt
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1080714_711660072193081_1595849049_n.jpg?oh=7b188336e02a42101bd067a422d66456&oe=521D4695&__gda__=1377711617_85f887530523620b2ca36e8afe102d33
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/1232420_711660075526414_617097403_n.jpg?oh=e6da108808c7b396d9c9ec56ddae1de1&oe=521D4971&__gda__=1377730704_ed068b98ff9d6f570c215cb7d44dd01e

Nightt
8 Gb 1300-as

hondash3
Silverstone, Camaro, 12:00, napsütés, egyetlen autó a pályán.

The Power of Dreams

hondash3
Night neked mennyi RAM-od van?

The Power of Dreams

lac coo
Pontosan milyen beallitasokkal neztetek, palya, ai idojaras stb...Megnezem en is. Amugy tobb kell, nem ket gep....Az edeskeves, nem zafhato ki, hogy egyebb okok miatt lassu az egyik.Ha azonos a ket gep meg a ket kartya, en nem ert hohza, de ekkora kulonbseg nincs szerintem....

Nightt
Nem eleg 2 szinte tokeletesen egyforma konfig a teszteleshez? Megis mire lenne szukseg egy mervado teszthez szerinted?

Adam Jonas
Sajnos hûen tükrözi a dolgokat, a napokban beleolvasgattam a hivatalos rF2 fórumba, és hát akiknek FPS problémái vannak, fõleg a Radeonosok. 😞

lac coo
Hat erre nagyon keves a ket konfig, ket user ket gep, hogy ezt igy megalapitsd. Bar en is aztmondom, hogy jobb ehhez az nv, sebesseg gondom nincs, amennyit tudnia kell a kartyanak azt tudja is, csak halvanyak az arnyekok, doglott a hdr.....Bar most frissitettem mindent egesz jo lett.

Nightt
Kozerdeku informacio.

Mugennel vegeztunk egy kis tesztet. Ketton configja teljesitmenyben kb ugyanazt tudja, a kulonbseg, hogy nekem ATI, neki nVidia kartyaja van. Termeszetesen ugyanolyan max-hoz kozeli beallitasokkal.

Mugen config:
cpu: i5 2500
vga: GTX 560 Ti
fps: 74

Sajat config:
cpu: i5 2500k
vga: HD 6950
fps: 40

A konkluzio az, hogy az rf2 sokkal jobban fut a zold kartyakon, mivel mas jatekban a ket kartya teljesitmenye kozel azonos.
Mar megrendeltem a GTX 760-at, remelem azzal nem lesz gond<#ticking>

lac coo
Minden nyelven ! 😊

b-type
német nyelven? 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nekem van par elado vackom, tele kellene szorni a keriteseket paprfecni hirdetesekkel ! 😊)

b-type
Alex, ha már táblákat szrekesztesz... feltennél egy ilyet Aremberg hídjára?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
<#eljen>

lac coo
Zsír, majd kipróbálom .

Ingy2
<#idiota>

Alexease
Es mar megis csinaltam, egyszeru volt, mar nem fagy kilepesnel!😊
Alexease
Kozben ugy nez ki, megfejtettem a fagyas titkat;D
Mivel szet kellett darabolnom a palyat a realroad miatt, igy a 3DSE automatan elnevezgette, es tul hosszu file-neveket adott. Eddig fel sem tunt. nehanyat megfaragtam, azonnal jo lett;D Van ~50db file, majd megcsinalom valamikor.

Es ha mar hozzanyulok ismet es build-elnem kell (😄), akor lecserelek 1-2 NFS SpeedHunter tablat, csak Ingy-nek, ilyenre:<#idiota>

Alexease
Igen, betolti a vizes aszfaltot😉 Akkor jo, ha utana nem allitasz tulsagosan meleg idot, hogy ne szaradjon fel magatol, hanem csak lassan, fokozatosan, ahogy te korozol a palyan.

Multkor tettem is be videot😉 Re:

Nem értem mi a bajotok a Skip Barberrel, én azt élvezem a legjobban. Fõleg az ilyen kisebb "klub" pályákon mint pl az új Mores, vagy Croft.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Ha lementem esõ közepén , vagy mikor már kezd felszáradni az ív, akkor ha rátöltöm a száraz pályára "onnan folytatja" ?

Alexease
Szivesen, en is elvezem😊 Most mentem esoben Clio-val, izgi volt, es valoban erezni a gumiknak minden valtozasat. Eloszor erezhetoen a bordazat fogyott el a gumirol (fel kor😛), az egy hirtelenebb valtozas volt, aztan folyamatosan egyre rosszabb lett, foleg amikor egy-egy fektavon elfekezgettem. Es egyre durvabban lehett erzni az elso- es a hatsotengly kozti kulonbseget.

Le is mentettem a realroad-ot, betoltottem szaraz palyara, es mentem egy kort a folyamatosan szarado palyan is😄
lac coo
😊 Akkor azért nem akart mûködni 😊 THX !

Alexease
Megneztem, le van vedve a MAS😊 Vagyis teljsesen nullarol kellene csinalni hangokat😄
b-type
szintén nagy hála 😊
jó menni ezen a pályán.

lac coo
Megcsinálnám, régebben nekiláttam, de a mas kicsomagoló valamiért az istennek se mûködött ....azóta nem néztem még .