rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha mondjuk online egy kört sem megyek, akkor is ennyi gondolom?

zolee145
Egy évre online. Ha késõbb nem fizetsz be nemtommennyit akkor online nem tudsz menni csak offline. Ami van a letöltésekben az mind benne van az árban, a késõbbi autók/pályák is.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Akkor érdemes próbálkozni vele?
Megmondom õszintén, online nem sok idõm van már, ezért is hanyagolom pl az iR-t, de offline még elbohóckodnék, csak az meg AI nélkül elég unalmas.
Ez a 44 dollár a full progi egy évre?

http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/
Az itt található összes autó és pálya jár hozzá? Vagy fizetni kell értük, és csak a Corvette C6.R, Marussia MR01, Renault Clio van benne?

zolee145
Azért az ISI szerveren van pár emberke akivel elbeszélgetnék. Nem verekedés, tényleg beszélgetnék. PL mi jár a fejében az olyan idiótának aki minden egyes kanyarban nekem jön, majd úgy elõz meg, hogy egy lassú jobbosban lelök az ívrõl. Szóval tényleg mi jár a fejében? Ez nem vérre megy, nem osztanak pénzt a futam végén, mégcsak egy nyavajás eredménylista sincs. Sportszerûen megelõzni nem jó? Vagy ha nem megy akkor jön a B-terv, kilököm, mert miért ne?
Van pár faszi akivel egészen jókat lehet csatázni. Még a hiba is belefér, ez van. Nade amikor látod, hogy a buzi paraszt az elõzõ 10 kanyarban is nekedjött, keresztbe állított és most is arra készül azzal mit csinálsz? Ha meg utánamégy és kiteszed hõzöng a cseten...

Adam Jonas
rF2 FB oldaláról:

"For some reason, every time I pick Matt Neal's car the AI driver Jake Plate tries to run me off the track"

Alexease
Az AI teljesen jo, meg a "felkesz" mod palyakon is. Teljesen jol vedekeznek, sokszor mar meszzirol vedik az ivet (de utana nem cikaznak), nem adjak fel az idealis ivet, bebujnak, lazan elfordul (velem egyutt) 2-3 AI, minimalisan lokdosodnek meg ami kell. Persze beallitas fuggo.

Az rF2 "megjelenesekor" (BETA; 2012. januar), eredetileg ugy volt, hogy 6 honapig fejlesztik, addig erik el a "vegeges" allapotot, igy aki akkor megveszi (alapbol 1 eves online elofizetessel), annak csak a megjelenestol (a tervezett junius-julius) szamitjak az 1 evet.

Egyreszt durvan csusztak (meg 2013 elejen is nagy volt a csend), masreszt igazabol nem volt tisztava, mint jelent a "vegleges" (tartalom+funkciok+szolgaltatas).

Tavaly (2013; <#idiota>) szeptemberben volt valami vegleges-szeru erzes, mivel kicsit belehuztak, a weboldal is valtozott, de tovabbi info nem jott.

Aztan decemberben tobben kiszurtak, hogy az elofizetesuk hamarosan lejar, ami ezev januartol esedekes, vagyis az ISI ugy dontott, hogy a progi tavaly januarban lett vegleges😊

Nem kovettem az esemenyeket, nem olvastam a hivatalos forumot, igy elofordulhat, hogy volt evkozben valami info. Bar a lazadasokbol itelve, nem hiszem😊

De igazabol lenyegtelen (leszamitva az eves elofizetest, aki azzal kalkulalt), mert ez modding-engine-program, folyamatos fejlesztessel, igy sosem lesz belolel igazi "vegleges" 😊
Csak azért kérdezem, mert nem folytam bele nagyon az Rf1-be sem anno, így nem tudom minek indult, és hol tart most ez a project...

Sziasztok!
Használható az RF2 AI-ja?
Alex!
Írtad az AC fórumban, hogy "Az rF2-rol meg most derult ki, hogy mar 1 eve "megjelent" es "vegleges"😊))"
Ez alatt mit értesz pontosan? 😊

zolee145
Na akkor viszont lehet megszakértem a festést... holnap 😄 Most irány a szerver, lejött az új LD pálya. 2,5 óra alatt... biztos kevesen töltötték.

Szabi
miért ne látnák ? 😊

csak be kel legyen kapcsolva, hogy lásd az egyedi festéseket

"Nulla tenaci invia est via"

zolee145
Ha megcsinálom a festést azt úgysem látja a többi ember a szerveren nem?

Szabi
szerintem nagyon élvezetes lett a Civic, csak furcsállom, hogy még nincs Zengõs festés.. 😄

ide gyere anonim is irhatsz tibi23.chatango.com

zolee145
Az ebuddy valami xms-t akar velem leszedetni. Van még egyáltalán msn?

BooMiller
Akinek volt Trabantja na az tudja mi az az elõzés😄DD

Ezt Zoleenak címeztem.

Nekünk is 60 lovas 1.4es opelünk van, de az ráadásul nem is Corsa hanem egy F Astra. 😄 😄

Msn-en keresd meg ati!

Szabi
ha van aki megtudja csinálni a pályát, van aki letudja modellezni az épületeket (fõleg négyzetekre kell rárakni a textúrákat), akkor a pályabejárást meglehet szervezni szerintem könnyedén (és szanaszét lehet fotózni mindent), de akár egy tavaszi országos bajnokság futamon is körbe lehet járni a pályát 😄

sõt, ha elõre gondolkodtunk volna, voltak kint kamerás quadrokopteresek is, szépen rögzíthették volna körbe a pályát.. 😊

zolee145
Csak egy kérdés: lenne valakinek kedve Hungaroringes ojjektumokat' modellezni?
Arra gondoltam, hogy kicsit frissíteném a Szilveszter Rally pályát az idei évre (vonalvezetés), meg persze normális textúrák, és a gagyi épületek helyére kellenének normálisak, aztán át lehetne konvertálni a végeredményt rF2-re.

Láttam még néhány dolgot ami nem úgy van mint ahogy eredetileg megcsináltam, máshol is van bukkanó, meg kátyúk, stb. Ezeket könnyû javítani, plusz rendesen meg kell csinálni a tanpályát is, mert ott is mentek.

zolee145
Legenda vagy! 😊

Alexease
Cheater!😊 <#idiota><#zavart1>
bardocz
Én inkább azt mondanám, hogy varázsló 😄
Norbi1990
Én 1.2 45le Corsával elõztem Kamiont egyszer nem autópályán. Menõ vagyok? 😄
bardocz
Márpedig a drága nem akar, én meg így jártam.
zolee145
Lényegtelen mennyire taposod a pedált, úgyis annyira megy amennyire õ akar. 😊

bardocz
Nekünk az 1 literes van. Annyit szimulátorban nem megyek padlógázzal, mint abban ülve 😄DD
zolee145
1,4i. Elõzni csak parkoló autót merek, vagy nagy lendülettel bárkit, aki elenged. 😄

bardocz
Az 1 literes? Egyszer elõztem vele, de a végére már féltem 😄DD
zolee145
Hivatalosan 60 LE, de az szerintem nem igaz. 😄

Alexease
10-12 LE-s Corsaval jarsz?! Reszvetem😄<#idiota>
zolee145
Érzésre ez sokkal jobb, mint a céges Corsa, pedig az csak 10-12 LE (ennyire saccolom 😄 ), viszont ott van egy kb. 6-8 centis holtjáték is beállítva.

Alexease
Ezeknel mecarasabb a kormanyzas es FFB, mivel a hajtott kerekeket erzed, ami kicsit mas, es a kanyarokban a diffi miatt is erdekes lehet a kormanyzas.
Atlag utcaihoz lehet hasonlitani, csak ennel 3-4x tobb a loero es a nyomatek, es az utcan ritkan fordul az ember max fordulaton padlogazzal😉
Raadasul az igaziban szervo nelkul halalos a dolog, igy valamit a progiba "beletettek", amit allitani nem lehet, igy kormamny tipustol fuggoen elegge valtozhat az erzes.
Igazabol csak jobbfajta kormannyal es korrekt driver/program kormany elfordulas/szoggel lehet(ne) megallapitani mennyire jo (foleg, ha ki lehetne probalni igazabol rendes palyan is😛).
zolee145
Kezdem megszokni az ffb-t. Igazából itt 400Nm van az elsõ keréken, szóval jogos, hogy tépkedi az ember kezébõl. Meg aztán ahogy finomodnak a beállítások, jobban tapad az eleje egyre kevésbé érezni a gázadást. Szûk kanyarból kigyorsítva hajlamos azért abban a szögben tartani ahogy kijöttünk a kanyarból. Egyszer majdnem így törtem össze egy 33-as Alfát, szóval ez reálisnak mondható. 😄

4 futam volt, kb 20 ellenfél. 4-5-ik starthely Moresen, aztán az elsõ körben (kanyarban) kitettek, majd futam végére visszazárkóztam erre a helyre. A legutolsó futamon viszont 49.7xx-tel beugrottam a pole-ba, és azt meg is nyertem. Lehet kilincsen fordulni, és egész fasza csaták vannak, de ha a másik béna/köcsög akkor keresztbe tud rakni, és itt megint utalnék a Muller Tarquini esetre. Simán meg lehet csinálni, és az elsõ megy keresztbe, aztán szalagkorlát. 😄

Jó ez a kocsi, de talán mégtöbbet kell baszakodni a beállítással mint bármelyiknél.

zolee145
Középen kicsit túl könnyû, de ahogy befordítod egyre erõsebb. Alapból túl nagy az utánfutás, ami a kanyarodásnak jót tesz, az érzésnek nem annyira. Mentem egyet ai ellen és egészen jó. Igaz állítgattam rendesen mindent. Egyszer az egyenesben olyan faszán keresztbe tettek, mint Muller Tarquini-t a Ringen. 😄 Jól viselkedik, úgy mozog ahogy kell neki (vagyis ahogy vártam 😄 nem tudom, hogy tényleg ilyen-e), szóval nekem tetszik, de valszeg élõben sem pisiled össze magadat tõle. Kíváncsi lennék egy NGTC 1-es Bömire.

Norbi1990
Kipróbáltam. Nem nagyon fogott meg, hogy õszinte legyek. A Force Feedbackje nálam valamiért nagyon hülyén viselkedik.
zolee145
<#eljen>

Norbi1990
Hülye aki most elmegy otthonról <#idiota>
cselt
Épp mikor már mindenki indulna el otthonról hátha valakit visszatart 😄
Norbi1990
Danecay
Mint írtam nem használom! Pedig a bejelentéstõl számítva terveztem a megvételt, sõt ez volt anno az egyik legbiztosabb vásárlás, mígnem kipróbáltam az elsõ publikus verziót. Az alapján úgy gondoltam, hogy talán jobb lenne megvárni a vásárlással a végleges változatot, amit ide a topicba is beírtam már rég. Az óta két dolog sem változott, ami miatt nem vettem meg. A véleményem és a meglátásom ezzel kapcsolatban, a játékból pedig az óta sem lett végleges verzió ami alapján dönteni tudnék, hogy jó e ez nekem vagy sem. Egy fejlesztõ elképzeléseire, terveire, ígéreteire pedig nem hagyatkozom. Így utólag fõleg azt vallom, hogy jól tettem, hogy nem vettem meg, mert kb akkor is annyit játszanék vele mint most, kb. semmit, úgy hogy benne van a pénzem.

De, hogy ismételten felhívjam a figyelmet, nem errõl szólta mondanivalóm, hanem az ISI gusztustalan húzásáról, amin nem változtat semmit az a tény, hogy egy játékot megvásárló ember mondja, mint ahogyan sokan is mondják vagy sem. Attól a tény tény marad. Gyakorlatilag ezzel Te is egyet értesz, akkor viszont nem értem mi a vita tárgya és mi ez az akadékoskodás!

b-type
Kellenek az elfogult vásárlók 😊
Az rFactor2-nek nem kellett még egyszer meggyõznie arról hogy meg kell vennem..arról az rFactor1 meggyõzött.
..hasonló elfogultsággal vagyok más játéksorozatok iránt....néha jön egy pofon oké,...Terry Pratchett-nek sem minden könyve jó, de számomra gyûjteményes mégis.

..ha lejár a jogosultságom, akkor majd eldöntöm, hogy kell-e ez nekem, vagy ennyi volt.
De szikrányi problémám sincs, mert pénzt adtam ki érte.
Akkor lenne ha nem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Alapvetõen az a baj, hogy ez a játék elkésett vagy 4-5 évvel 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BooMiller
Na de a modderek is várnak/vártak hogy mikor lesz kész alapjaiban, elfelejtettek szólni nekik hogy 1 éve kész😄DDDD

lac coo
Látta nem látta, mire moddoljanak, ha soha nem lesz kész ...Nem lepõdnék meg, ha alapszintü leírás sem létezne moddereknek 😊))

Moddolásban pont hogy nem bíztam, jobban reméltem gyári tartalmakat, mert mod nem igen lesz ... nincs modder, új dolgok viszont vannak bõven, viszont a munka is hatványozottan több lett egy modnál ....

mindegy, én nem sírok, online nem érdekel, elsõ nap mondtam, hogy én erre nem adok , DLC-re inkább adnék, megvettem vagy lesz belõle valami vagy nem 😊)

BooMiller
Szerintem meg igen pitiáner gondolkodásra vall amit csináltak, megvezettek x mennyiségû embert aki hajlandó volt elõre fizetni..
Én nem tettem gondoltam majd megveszem ha megjelenik, és nem néztem warezt sem...
Nade azt mondja hogy kész miközben optimalizálatlan bughalom az egész? Lehet hogy õk eldönthetik mikor van kész én meg eldöntöm megveszem vagy nem....

Alexease
Az rF2 nem tartalom-szolgaltato program, a belekerulo tartalmak elsosorban techdemo jelleget kepviselnek (mennyisegre es minosegre is).
Alapveto hiba dobozos-tipusu jateknak minositeni, ez nem az. Ez modder engine, gyari tartalmakkal (az rF1-hez is volt a vegen mar boven). Az user szamara kockazatos, mert a valodi tartalom a modderektol fugg. De aki ezt az elejen nem latta, az sajnos nagyon benezett valamit😉
zolee145
Egyszerûbb ez a kérdés mint gondolnánk: ha valamivel játszol napi, vagy heti szinten 3-5 éven keresztül akkor az jó vagy sem, lényegtelen, neked megfelelõ. Ha neked megfelelõ akkor pusztán döntés kérdése, hogy az az ár amit kérnek érte neked belefér-e vagy sem. Ha mindkettõre igen a válasz akkor vedd meg, ha valamelyikre nem akkor ne, és kész.
Viszont indoklást mindig lehet gyártani arra, hogy miért a törtet használod.

De ha valaki a törtet használja akkor ne nyavajogjon, hogy lassan halad a fejlesztés.

lac coo
Ha három évente bekerül 2 autó, az folyamatos fejlesztés ? 😛

Amúgy nem jól mondod, mert ha nulla összeget fizetsz az online-ra, akkor is megkapod a fejlesztést, tartalmat, moddolást ....

Speciel erre én sem adok egy kanyit sem, de ezt elsõ nap tudtam már, ha nagyon online van kedvem megyek másik játékkal, a semmiért azért én sem fizetek ....

Alexease
Es hogy mennyire draga vagy olcso az rF2? Az online elofizetes vagy a Lifetime lehuzas vagy beletartozik az arba?

Gyorsan ossze lehet hasonlitani.

Az evente kiadott Codies F1 aktualis resze, friss allapotban 50EUR volt!

Az rF2 Lifetime, legalabb 3-5 eves ciklussal, folyamatos fejlesztessel, belekerulo gyari tartalmakkal es licenszekkel, szabad modolasi lehetoseggel 61EUR.

Most melyik a dragabb vagy melyik a nagyobb lehuzas?!

Persze aki egyeiket sem veszi meg, valtozatos indoklasok alapjan, annak egyik sem vagy mindketto draga😊
Alexease
Akkor mar csak azt nem ertem, ha SEMMIT nem veszel meg es MINDENT lopottan hasznalsz, mire fel lazadsz?!
Szerinted melyik a neccesebb: 6-7 evig dolgozni valamin, es utana esetleg rossz uzeltpolitikat folytatni; vagy ingyen hasznalni ezt a termeket es kozben kritizalni?😊