19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Papír, toll, minden futam után felírod ki hol végzett, egy másik papíron meg összesíted. :)
Inkább adjanak ki rendes dokumentációt a modoláshoz. :D -
Én még annak tudnék kurvára örülni, ha lehetne custom single player bajnokságot összekreálni. Kb fél óra alatt bele tudnák programozni szinte biztos vagyok benne, nem értem mi a faszért nincs. -
Majd beszélhetnél az ISI-vel, hogy szép dolog, hogy ennyi mindent tud a program, de jó lenne ha azt a sok mindent már mi is tudnánk.
Pl a motor fájl tele van remek táblázattal, adatok hegyre halomra, de kérdés, hogy mire gondolt a költő? Nem biztos ám, hogy Adrian Newey mostanában modolni kezd, szóval jó lenne valami leírás, hogy a magamfajta átlag ember is tudja mi micsoda.
Gondoltam összedobok egy excel-t ami megcsinálná a motort, és szívesen utána is olvasok, hogy mi hogyan megy a valóságban (mint ahogy azt tettem már párszor), de így nagyon nehéz, hogy azt nem tudom náluk mi mit jelent.
Egy topikot találtam az ISI fórumon, de ott is csak találgatnak, meg kísérleteznek.
De akár ilyen halál egyszerű programot is össze lehet dobni, de ahhoz tudni kellene náluk melyik szám mi, és persze miből hogyan számol. Nyilván megvannak az összefüggések, mert valahogy a program is kezeli az adatokat. -
Joke1RS #9863 Próbáld meg ezzel:Osella
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2015.01.07. 17:50:56 -
Miért nem jött be? Szerintem még hagyd 2-3 napig a SEAT-ot. -
Na ez a Seat dolog nem jött be :D Mit rakjak fun-ként a másik szerverre? -
francba, úgy potyog a tartalom, hogy nincs időm kipróbálgatni -
SCES-LMP1-HPD-ARX_v210.rfcmp
SCES-LMP1-Porsche-919_v130.rfcmp
Acura, esos teszt, a video mar a vegen, a szarado palyan.
-
Zsír, talán így sikerül picit felhasználóbaráttá tenni az rF2-őt. -
Szuper, köszi. -
faq -
Nem, elvileg csak az animaciot allitja a kormanyodhoz. -
A licensz nevet nem tudom, at lehet-e irni, de a jatekban a nevedet elvileg/talan igen. Belul a profilnal vagy esetleg kuvul a JSON-ban. -
A Paypall jomultkor szigoriott eleg sokat, en is szivtam vele. Most mar szigoruan rendes nevhez, cimhez, es talan mar telefonhoz is van kotve az egesz. Igen, a dollart cseppet felkuszott:/ A bonusz osszegek vagy a Paypall cucca vagy valami ado. -
nagy891229 #9852 Köszi a segítségeket:) Még olyan kérdésem lenne, hogy mikor a nevemet kellett megadnom azt nem fordítva adtam meg. Pedig ahogy utána néztem az online bajnokságban fordítottan kell szerepelnie. Ezt hogy tudom utólag megváltoztatni? -
Jólvan... kitöltöm, elindul minden, tranzakció megtagadva. Mi a fasz? Utaltam 3K-t, gondoltam az elég a 12 dollárra. Ja, csak 12.99, meg már a dollár is 268 HUF. Kicsit lemaradtam, valahol 230 környékén... -
De azt nem magatol allitja az adott autohoz ? A kormanyelfordulast.... -
Na valami nem kerek. rF2 indít. Vásárlás, 1 éves izé megújít, PayPal express. Kiad egy oldalt. Ott van a nevem, mail címem, ország. Cím is kell neki? Mert hiába mennék tovább szarik rá.
Amúgy mókás, honlapon 12 dollár, itt már 12.99. Azért jó, 200 ft, de ilyenekre figyeljenek már... -
Tök jó! Köszi -
Minden autohoz be kell allitani a megfelelo kormanyelfordulast. Ez alap. Vagy a controlls menuben baloldalt abeallitasoknal, vagy kozvetlenul a kormanyrol, fizikalisan a kozepso ket piros gomb + valamelyik 4 fekete felul (180, 450, 900, 720, fentrol balrol jobbra).
Plusz autonkent az FFB erosseget, ami sokszor 1.0 felett van. Erdemes haznalni pedal app-ot vagy hasonlot, ami mutatja az FFB erejet.
Es itt a sajatom: http://sg.hu/forum/uzenet/1248619563/9599 -
Egy huszarvagassal megoldottam, de ez igy erosen a barkacskategoriat surolja:DDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az rF2 szerver infokat ketfelekeppen lehet kiolvasni.
Egyreszt az rF2 Server API-t, lenyegeben a lobby-t, ami az osszes mukodo szerverrol ad vissza informaciokat (ip, port, session, mod, players stb). Ez lenyegeben egy listazas, API keresesi algoritmussal (nev, jatekosok, letszam, sorrend, darabszam stb).
A masik megoldas, amikor kozvetlenul a szerverrol olvasom ki az infokat.
A jelenlegi kiiras az egyszeruseg elvet kovette (:D), beirom egy helyre hogy melyik szerver erdekel, pontosan a nevet, es mivel abbol csak 1 lehet, azt adja vissza.
De mivel ez kereses, igy a ! SIMCO-ra visszaadja mindkettot:) Es mivel a ! SIMCO2 a listajaban elorebb van (gondolom inditasi idotol fugg), igy mindig ugyanazt adja vissza:D
Most megcsereltem az egyiknel a keresesi sorrendet, igy mukodik, de majd atirom, hogy kozvetlenul a szerverrol olvasson.
-
Az rF2-ben a kocsikhoz állítod az ffb-t. De segíteni nem tudok, nekem dfgt-m van, majd valami okos segít. Próbáld az ffb-t és a smoothing-ot állítgatni
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2015.01.06. 19:38:10 -
Terveztem ide is, de meg nagyon felkesz es "kiszamithatatlan" a progi:) De ha atmasolom mas neven a PHP-t, atriom benne a cimet, akkor mar mukodne, azzal nincs gond;) A szerver (ingyenes Osztott) nem tarolja a feltoltes datumat, igy kiolvasni sem tudom. A program tarolja, de a mar csak az ujonnan felkerulteket. Persze megoldhato utolag is beleirni;P
Egyelore csak ossze lett ganyolva, hetvegen, fejfajos napon, unalomuzesnek (nincs admin, feltoltes, se semmi);) Meg megakarom irni hozza a rendezeseket (datum es egyebek), es ha mukodik, atpakolom ide is. Csak elotte meg a kepeket is meg kell csinalni az autokhoz. Persze az is megoldhato lenne, kepek nelkul, egy-egy ellenorzes, es ha nincs, beteszek mast, de nem akarom olyan durvan pingelni a szerveruket (nem hivatalos a dolog;P), meg kilonek az urbe, miutan toroltek mindent:DDD -
Majdnem jo, kicsit faragnom kell a kodon, sajnos az rF2 kicsit szegenyesen/mashogy adja vissza a dolgokat:D -
nagy891229 #9842 Sziasztok
Tegnap szereztem meg a játékot.
G27-re tudnátok egy jó kormánybeállítást ajánlani? Menet közben közép tartományban nincs ereje a kormánynak csak ha elkezdem tekerni. -
Meghívás meg nem kell. Szépen jelentkezel a bajnokságba azt ennyi -
Az nem baj, ha van csata, akkor már minden jó :) -
Ne is mond. Beleraktam vagy 200 kört, nagy-mellény, nagy-pofa, aztán a 30. helyért csatáztam -
Egy ilyen 30+-os szerverre majd hívjatok már meg egyszer, ott még én is találok embert magamnak .... :)) -
Alex, két szerver fut a SIMCO-n. Most a kettest mutatja, nem tudod kirakni a másikat (is) ? :) -
Alex!
Esetleg, ha van kedved és/vagy időd, csinálnál ide is az AC topikhoz hasonló szűrést a modokhoz? Nem kell semmi komoly, csak feltöltés dátuma azt kész (nekem) vagy bármi. Esetleg én és gondolom pár másik ember is szívesen segít kitöltögetni dolgokat, ha a pöcsölés tántorít el. -
:D -
Ez annyira mesteri visszaszúrás volt hogy összetörted a szívem. Te nyertél. Tényleg -
Kecsa01 #9833 Tényleg?
Akkor gyere csókold meg a seggem.
-
Longford-1967_v097.rfcmp
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.01.06. 10:49:43 -
Ja konklúzió első vad, nagy létszámú versenynél. Nem volt ledobálás, nem szakadt meg, nem volt exe hiba. -
na öreg. 37-en voltunk. puszi -
Solt #9829 V-Sync
Input lag -
Na akkor, ha megoldódott nem szúrom be a beállításról a képet. Nekem High-on szintén 40-50 közötti FPS-em van. Levettem low-ra a dolgokat, viszont felnyomtam max-ra az árnyékokat. Nem történt semmi. Kikapcsoltam a tükröt, hozott ~20 FPS-t. Levettem off-ra az árnyékot, felugrott az akkor már 60-70 FPS 90-130 közé. Meglepett. Játékmenet szempontjából egyébként semmi változást nem észlelek, nem folyamatosabb, nem jobban érezhetőbb, ugyanolyan. Maradok high-on szerintem. (online sem szaggatott) -
910-es build-el nézd meg újra. Az előző buildben volt grafikai, hdr, stb bug. Mondjuk ilyen RAM mennyiséggel nem fog csoda történni, de az egy adottság