rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Megmondom õszintén, online nem sok idõm van már, ezért is hanyagolom pl az iR-t, de offline még elbohóckodnék, csak az meg AI nélkül elég unalmas.
Ez a 44 dollár a full progi egy évre?
http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/
Az itt található összes autó és pálya jár hozzá? Vagy fizetni kell értük, és csak a Corvette C6.R, Marussia MR01, Renault Clio van benne?
Van pár faszi akivel egészen jókat lehet csatázni. Még a hiba is belefér, ez van. Nade amikor látod, hogy a buzi paraszt az elõzõ 10 kanyarban is nekedjött, keresztbe állított és most is arra készül azzal mit csinálsz? Ha meg utánamégy és kiteszed hõzöng a cseten...
"For some reason, every time I pick Matt Neal's car the AI driver Jake Plate tries to run me off the track"
Az rF2 "megjelenesekor" (BETA; 2012. januar), eredetileg ugy volt, hogy 6 honapig fejlesztik, addig erik el a "vegeges" allapotot, igy aki akkor megveszi (alapbol 1 eves online elofizetessel), annak csak a megjelenestol (a tervezett junius-julius) szamitjak az 1 evet.
Egyreszt durvan csusztak (meg 2013 elejen is nagy volt a csend), masreszt igazabol nem volt tisztava, mint jelent a "vegleges" (tartalom+funkciok+szolgaltatas).
Tavaly (2013; <#idiota>#idiota>) szeptemberben volt valami vegleges-szeru erzes, mivel kicsit belehuztak, a weboldal is valtozott, de tovabbi info nem jott.
Aztan decemberben tobben kiszurtak, hogy az elofizetesuk hamarosan lejar, ami ezev januartol esedekes, vagyis az ISI ugy dontott, hogy a progi tavaly januarban lett vegleges😊
Nem kovettem az esemenyeket, nem olvastam a hivatalos forumot, igy elofordulhat, hogy volt evkozben valami info. Bar a lazadasokbol itelve, nem hiszem😊
De igazabol lenyegtelen (leszamitva az eves elofizetest, aki azzal kalkulalt), mert ez modding-engine-program, folyamatos fejlesztessel, igy sosem lesz belolel igazi "vegleges" 😊
Használható az RF2 AI-ja?
Alex!
Írtad az AC fórumban, hogy "Az rF2-rol meg most derult ki, hogy mar 1 eve "megjelent" es "vegleges"😊))"
Ez alatt mit értesz pontosan? 😊
csak be kel legyen kapcsolva, hogy lásd az egyedi festéseket
"Nulla tenaci invia est via"
Msn-en keresd meg ati!
sõt, ha elõre gondolkodtunk volna, voltak kint kamerás quadrokopteresek is, szépen rögzíthették volna körbe a pályát.. 😊
Arra gondoltam, hogy kicsit frissíteném a Szilveszter Rally pályát az idei évre (vonalvezetés), meg persze normális textúrák, és a gagyi épületek helyére kellenének normálisak, aztán át lehetne konvertálni a végeredményt rF2-re.
Láttam még néhány dolgot ami nem úgy van mint ahogy eredetileg megcsináltam, máshol is van bukkanó, meg kátyúk, stb. Ezeket könnyû javítani, plusz rendesen meg kell csinálni a tanpályát is, mert ott is mentek.
Atlag utcaihoz lehet hasonlitani, csak ennel 3-4x tobb a loero es a nyomatek, es az utcan ritkan fordul az ember max fordulaton padlogazzal😉
Raadasul az igaziban szervo nelkul halalos a dolog, igy valamit a progiba "beletettek", amit allitani nem lehet, igy kormamny tipustol fuggoen elegge valtozhat az erzes.
Igazabol csak jobbfajta kormannyal es korrekt driver/program kormany elfordulas/szoggel lehet(ne) megallapitani mennyire jo (foleg, ha ki lehetne probalni igazabol rendes palyan is😛).
4 futam volt, kb 20 ellenfél. 4-5-ik starthely Moresen, aztán az elsõ körben (kanyarban) kitettek, majd futam végére visszazárkóztam erre a helyre. A legutolsó futamon viszont 49.7xx-tel beugrottam a pole-ba, és azt meg is nyertem. Lehet kilincsen fordulni, és egész fasza csaták vannak, de ha a másik béna/köcsög akkor keresztbe tud rakni, és itt megint utalnék a Muller Tarquini esetre. Simán meg lehet csinálni, és az elsõ megy keresztbe, aztán szalagkorlát. 😄
Jó ez a kocsi, de talán mégtöbbet kell baszakodni a beállítással mint bármelyiknél.
De, hogy ismételten felhívjam a figyelmet, nem errõl szólta mondanivalóm, hanem az ISI gusztustalan húzásáról, amin nem változtat semmit az a tény, hogy egy játékot megvásárló ember mondja, mint ahogyan sokan is mondják vagy sem. Attól a tény tény marad. Gyakorlatilag ezzel Te is egyet értesz, akkor viszont nem értem mi a vita tárgya és mi ez az akadékoskodás!
Az rFactor2-nek nem kellett még egyszer meggyõznie arról hogy meg kell vennem..arról az rFactor1 meggyõzött.
..hasonló elfogultsággal vagyok más játéksorozatok iránt....néha jön egy pofon oké,...Terry Pratchett-nek sem minden könyve jó, de számomra gyûjteményes mégis.
..ha lejár a jogosultságom, akkor majd eldöntöm, hogy kell-e ez nekem, vagy ennyi volt.
De szikrányi problémám sincs, mert pénzt adtam ki érte.
Akkor lenne ha nem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Moddolásban pont hogy nem bíztam, jobban reméltem gyári tartalmakat, mert mod nem igen lesz ... nincs modder, új dolgok viszont vannak bõven, viszont a munka is hatványozottan több lett egy modnál ....
mindegy, én nem sírok, online nem érdekel, elsõ nap mondtam, hogy én erre nem adok , DLC-re inkább adnék, megvettem vagy lesz belõle valami vagy nem 😊)
Én nem tettem gondoltam majd megveszem ha megjelenik, és nem néztem warezt sem...
Nade azt mondja hogy kész miközben optimalizálatlan bughalom az egész? Lehet hogy õk eldönthetik mikor van kész én meg eldöntöm megveszem vagy nem....
Alapveto hiba dobozos-tipusu jateknak minositeni, ez nem az. Ez modder engine, gyari tartalmakkal (az rF1-hez is volt a vegen mar boven). Az user szamara kockazatos, mert a valodi tartalom a modderektol fugg. De aki ezt az elejen nem latta, az sajnos nagyon benezett valamit😉
Viszont indoklást mindig lehet gyártani arra, hogy miért a törtet használod.
De ha valaki a törtet használja akkor ne nyavajogjon, hogy lassan halad a fejlesztés.
Amúgy nem jól mondod, mert ha nulla összeget fizetsz az online-ra, akkor is megkapod a fejlesztést, tartalmat, moddolást ....
Speciel erre én sem adok egy kanyit sem, de ezt elsõ nap tudtam már, ha nagyon online van kedvem megyek másik játékkal, a semmiért azért én sem fizetek ....
Gyorsan ossze lehet hasonlitani.
Az evente kiadott Codies F1 aktualis resze, friss allapotban 50EUR volt!
Az rF2 Lifetime, legalabb 3-5 eves ciklussal, folyamatos fejlesztessel, belekerulo gyari tartalmakkal es licenszekkel, szabad modolasi lehetoseggel 61EUR.
Most melyik a dragabb vagy melyik a nagyobb lehuzas?!
Persze aki egyeiket sem veszi meg, valtozatos indoklasok alapjan, annak egyik sem vagy mindketto draga😊