rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mivel mar eleg jo az rF2 alap (fizika, kezeles, FF😎, ha becsulettek osszeraknak valamit, az mar alapbol jo lesz. Az hogy utana mennyi koze van az igazihoz, az mar maskerdes😄 De ez mindig igy volt, mindenben.
Amúgy az új Megane milyen lett ?
Multkor kaptam 3 visszajelzest/regisztraciot (thx!) ami plusz 1-1 GB tarhelyet jelent ehhez az rF2 gyujto cucchoz, de eleg gyorsan fogy a hely😉
Ha valaki akar meg regisztralni, akkor megkoszonom.
CUBBY free regisztracio (5GB tarhelyet adnak ingyen), ezzel a linkkel 1GB promo a fenti rF2Files Cubby tarhelyhez
"Nulla tenaci invia est via"
Ez meg hogy jön ide???<#idiota>#idiota>
Inkább a témához szólj hozzá érdemben!! De tényleg, megkérdezhetnéd az ISI-nél valakitõl.<#help>#help>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Az én bajom a korabeli pályákkal van, ahol az okos készítõk 65km/h limitet adtak meg, pl. Jarama79, vagy 75Kyalami. Na ez már felettébb bosszantó!
Elnézést a kitörésemért, de nagyon bosszantó mikor az embernek van egy héten 2-3 óra szabad ideje és ilyenekkel kell foglalkozni. Teljes mértékben megtudom érteni az embereket, miért is fordulnak el a pc-tõl a konzol felé....
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Meg tudná valaki mondani, hogy lehetne a pit limitet kikapcsolni, vagy megváltoztatni az egyes pályákon? A GP'79-el szórakozom és akkoriban még nem volt sebességkorlátozás, így a kocsiban sincs limiter, sokszor átlépem, aztán mehetek a büntire.<#falbav>#falbav>
õõõõõ... oké.. tehát akkor hamarosan jön a Historic GT & Touring Cars mód rF2-re, vagy az ISI se ismeri fel a saját játékát ? 😄D
Van egy-két logó amit nem sikerült kinyomozni, hogy mi lehet, de nagyjából okés. 😊
A jobbkormány miatt az üveg matricái péont az ellenkezõ oldalon vannak a WTCC-s autóhoz képest.
Persze visszajatszasbol kicsit gagyinak tunik, photomode-nak sem jo, de ezek masodlagos-sokadlagos dolgok.
De a legnagyobb elonye, hogy mukodik es rendes jatekra hasznalhato. Nalam, regi gep, kozepesre butitva (versenyben, latvanyban nem sokat szamit), 10 AI-val barhol, barmikor, barmilyen korulmenyek (idojaras, napszak, dinamika) kozott normalisan hasznalhato.
Ez az egyetlen program, amivel JATSZANI is lehet.
A HistorX es P&G teljesen jo, de hat ezer eves.
A DTM hasznalhato, szodaval elmegy;P
iR, SRW, AC, RaceRoom nincs AI.
CARS nagyon szep photomode-ban (mar akinek), de nalam FULL LOW-ban, sokszor meg egyedul is hasznalhatatlan😉
De irhatnam az online lehetosegeket is.
DTM, RareRoom, AC, SRW nincs.
Az iR erosen reteg jatek (plusz draga, korlatozott).
A CARS meg nem megy😊
Vagyis lehet az rF2-ot utalni, de egyelore az egyetlen nextgen (NEM kinezetre😛) program, a lehetosegeket nezve, ami mukodik. Kompromisszumos, de legalabb mukodik, mig a tobbi fake, regi, nem megy, draga stb.
A BES modddal marha jokat versenyzek, es annnyira jo benne az AI rendszer, hogy meg a v0.1-es CTRL-C/CTRL-V rF1-to-RF2 stilusu palyamon is tokeletesen versenyeznek.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

remélem cserébe kérted hogy magyarázza el, hogy hogyan lehet átpakolni a pályákat és most jönnek sorba a rally pályáid 😄
148 fele auto (lehet hogy tobb, es nehanyat beneztem😛), mindegyikhez 1-30db festessel. Mindegyik tipushoz sok-sok altipus, modositas, rengeteg valodi, tortenelmi, kalsszikus festessel, pilotaval es csapattal.
Csak linkben, mert kicsit nagy lett😄DD
HistorX-v196-Cars.jpg
addig azért kellene valahol körözgetni 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- GSC_2012_VEHICLES_v0.99.rfcmp
- GTCRS_Renault_Megane_Cup_2014.rfmod
Siim Annuk rF2 blog
The Power of Dreams
2012 01 21-én vettem meg 10.5K-ért..szerencsés nap volt úgy látszik :p
ez azért gusztustalan, hogy úgy jelzik szeptemberben, hogy már januárban kiadták a véglegest. Nem erõltettem a játékot egy bétával gondoltam majd ha kijön a végleges..hát bravó ISI ezzel a hozzá állással biztosan buktok egy embert aki fizet nektek valaha is az életben még1x!
pedig úgy tudom, ha lejár az elõfizetés akkor 3K és újabb 1 évig mûködik.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ISI ezzel probalkozott (beta kiadas, eves online elofizetes), hogy a vegelszamolasnal meglegyen az megfelelo osszeg; de valszeg a beta allapot es az online elofizetes sok embert elriasztott, igy kevesebben ugrottak bele mint amennyire szamitottak, a fejlesztes is elhuzodott, meg rosszabb volt a visszajelzes.
Es a vegen jott ez a gorcsoles a "atdatumozott" veglegesss megjelenessel...
Valszeg sokkal jobban jartak volna, ha mar az elejen fixen 50-55EUR-ert adjak... Megmagyarazva hogy ez szim, 4-5 evig tamogatott, modolhato meg mit tudom en mi.
Persze utolag minden egyszerubb😊
Ha online-ozni akarsz, akkor evente plusz 12$ (~9EUR). Elvileg/talan 4 evig tamogatjak (fejlesztik, tartalmakat keszitenek) a progit, igy aki folyamatosan kihasznalja, annak 92$ (68EUR) a "vege". Ha meg tovabb, akkor meg tobb.
Azert irtam ennyire bonyolultan (😛), valamelyik nap mar fejtegettem a dolgot, mert a Lifetime elofizetes (korlatlan online) az 85$ (61EUR).
Vagyis 4 ev es a felett mar megeri😄
De az igazi lenyege inkabb az lehet, hogy ezt a programot valoszinuleg 61EUR-ra araztak be, de legalabbis atlagban 50EUR fole.
Ami sok, de ha a tobbi programot nezzuk (AC 45EUR, a vegleges, ha megjelenik; Codies F1 50EUR, amit evente kiadnak) akkor megsem😊
Elvileg minden késõbbi dolgot ingyen adnak, viszont maga a fejlesztés folyamatos, amit nem szeretnének ingyen csinálni. Ugyanakkor ha nem fizetsz a késõbbiekben akkor sem bukod az addigi tartalmakat, csak éppen a játék lényegét veszik el, vagyis az online-t, hiszen ez erre van. Offline ugyanúgy használhatod, csak annak nincs értelme. Vagy legalábbis nem sok. Ehhez képest meglepõen jó AI van benne, szerintem érthetetlenül/értelmetlenül jó. Azért mondom ezt, mert bármennyire is jó, azért nem ember, és mégiscsak úgy van értelme.
Persze akkor, ha épp nem a lentebb említett marhákkal hoz össze a sors. 😊