rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Az engem nem is érdekel soha, milyen az igazi 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Jo lett, olyan mint a tobbi kesz/beta auto, teljesen jol hasznalhato. Igenyesen ossze van rakva, ket megane sorozat, sok fetes meg ami kell.
Mivel mar eleg jo az rF2 alap (fizika, kezeles, FF😎, ha becsulettek osszeraknak valamit, az mar alapbol jo lesz. Az hogy utana mennyi koze van az igazihoz, az mar maskerdes😄 De ez mindig igy volt, mindenben.
Alexease
Most nalam sem jon be, valami naomalia van a meghivassal:/ De azert koszi.
lac coo
Hát ez a te linked csak tölt-tölt-tölt.... 😊

lac coo
Nem használom mostanában az Rf2-õt, de regelek, persze !

Amúgy az új Megane milyen lett ?

Alexease
Feltoltam ez (ilyen neven: APEX-Mercedes-SLS-GT3_v086.rfcmp) es meg a multkor megjelent WSGT2-RMT-2009-Renault-Megane-Trophy-V6_v100.rfcmp modot is a tobbi koze (rfactor2files) hogy gyorsabban lehessen leszedni.

Multkor kaptam 3 visszajelzest/regisztraciot (thx!) ami plusz 1-1 GB tarhelyet jelent ehhez az rF2 gyujto cucchoz, de eleg gyorsan fogy a hely😉
Ha valaki akar meg regisztralni, akkor megkoszonom.

CUBBY free regisztracio (5GB tarhelyet adnak ingyen), ezzel a linkkel 1GB promo a fenti rF2Files Cubby tarhelyhez
Szabi
megjelent az SLS GT3 mód 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Értem és köszi! Ezt a kicsomagolást Dev módban lehet megejteni? Ha igen, akkor kérnék még egy kis infót, hogy lehet ebbe belépni?

Alexease
Azok a '79-es palyak gyors konvertek, egyszeruen nem allitottak be rajta semmi rF2-specifikus dolgot. Ki kell csomagolni, atirni a pit-korlatot, aztan mehet vissza😉
Ingyyyy !
Ez meg hogy jön ide???<#idiota>
Inkább a témához szólj hozzá érdemben!! De tényleg, megkérdezhetnéd az ISI-nél valakitõl.<#help>

Alexease
Igy legalabb ossze tudod hasonlitani, milyen egy gyari es egy moding auto😊<#idiota>
Szabi
szinte hihetetlen.. úgy hiányzott egy újabb Megan.... 😄DD

lac coo
Az nem létezik !!!! Ez tuti nem az ! 😄DD

Alexease
Ingy2
Azért mert ligaversenyen 10bõl 11szer az elsõ körben kibasznak az nem a játék hibája, simán vonzod a bajt <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

A jelenlegi pályáknál megértem, engem is idegesít online versenyen (rF1) mikor a "babyfactorosok" a gyakorláson 200-al fellöknek a boxutcában.
Az én bajom a korabeli pályákkal van, ahol az okos készítõk 65km/h limitet adtak meg, pl. Jarama79, vagy 75Kyalami. Na ez már felettébb bosszantó!

256 ssd, van rajta 160gb szabad. Tudom hogy az ssd-t nem szabad tele pakolni, mert akkor béhány. Ez valami program hiba.
Elnézést a kitörésemért, de nagyon bosszantó mikor az embernek van egy héten 2-3 óra szabad ideje és ilyenekkel kell foglalkozni. Teljes mértékben megtudom érteni az embereket, miért is fordulnak el a pc-tõl a konzol felé....

zolee145
Szerencsére ha jól tudom ez már nem olyan egyszerû, mint az rF1-ben, és ez így van jól. Figyelj oda. 😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Sziasztok, most írok elõször ide.
Meg tudná valaki mondani, hogy lehetne a pit limitet kikapcsolni, vagy megváltoztatni az egyes pályákon? A GP'79-el szórakozom és akkoriban még nem volt sebességkorlátozás, így a kocsiban sincs limiter, sokszor átlépem, aztán mehetek a büntire.<#falbav>

zolee145
Nekem ilyet akkor csinált amikor kevés volt a hely a C-n. Kitett asztalra ahol a kis felugró fogadott a jobb alsó sarokban. Csináltam helyet, és azóta nem, szóval nem biztos, hogy program hiba. Online versenyen volt amit írtam.

A jó kurv@ édes felmenõjét a játék készítõinek... Rendszeresen session váltáskor kifagy ez a fos persze ha qual rõl megyünk race-re. Ennyi build és még mindig.... A fejszét állítanám a fejébe. Olyan kevés idõm van simezni és akkor is csak a szopás. Basszák meg. Az a szerencséjük hogy elfelejtettem a fos website-jukra a passomat.

Szabi
"The www.classicracesimulators.com stand at the Autosport Show made use of the rFactor 2 historic content."

õõõõõ... oké.. tehát akkor hamarosan jön a Historic GT & Touring Cars mód rF2-re, vagy az ISI se ismeri fel a saját játékát ? 😄D

hondash3
<#eljen>

The Power of Dreams

Szabi
<#eljen>

zolee145
Michelisz - BTCC

Van egy-két logó amit nem sikerült kinyomozni, hogy mi lehet, de nagyjából okés. 😊

A jobbkormány miatt az üveg matricái péont az ellenkezõ oldalon vannak a WTCC-s autóhoz képest.

lac coo
Csak tippelek: ez nem a photomod modell!? 😄DD

Alexease
Ha nem a photomode objecteket teszik at, es nem lesznek szuper tukrozodesek, akkor nagyon extrara nem kell szamitani, de legalabb lesznek uj modellek😉
Szabi
beindultak a Forza4 konvertek is 😄

Alexease
Normalis autokkal es palyakkal (meg ha modok, akkor is), rendes hasznalatban (verseny, cockpit) szerintem nincs vele semmi komoly gond.
Persze visszajatszasbol kicsit gagyinak tunik, photomode-nak sem jo, de ezek masodlagos-sokadlagos dolgok.

De a legnagyobb elonye, hogy mukodik es rendes jatekra hasznalhato. Nalam, regi gep, kozepesre butitva (versenyben, latvanyban nem sokat szamit), 10 AI-val barhol, barmikor, barmilyen korulmenyek (idojaras, napszak, dinamika) kozott normalisan hasznalhato.
Ez az egyetlen program, amivel JATSZANI is lehet.

A HistorX es P&G teljesen jo, de hat ezer eves.
A DTM hasznalhato, szodaval elmegy;P
iR, SRW, AC, RaceRoom nincs AI.
CARS nagyon szep photomode-ban (mar akinek), de nalam FULL LOW-ban, sokszor meg egyedul is hasznalhatatlan😉

De irhatnam az online lehetosegeket is.
DTM, RareRoom, AC, SRW nincs.
Az iR erosen reteg jatek (plusz draga, korlatozott).
A CARS meg nem megy😊

Vagyis lehet az rF2-ot utalni, de egyelore az egyetlen nextgen (NEM kinezetre😛) program, a lehetosegeket nezve, ami mukodik. Kompromisszumos, de legalabb mukodik, mig a tobbi fake, regi, nem megy, draga stb.

A BES modddal marha jokat versenyzek, es annnyira jo benne az AI rendszer, hogy meg a v0.1-es CTRL-C/CTRL-V rF1-to-RF2 stilusu palyamon is tokeletesen versenyeznek.
Szabi
néha tud meglepõen szép is lenni a játék, bár ehhez mód pálya és mód autó kell :p

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zolee145
Szépen lassan készülget. Inkább lassan. 😄

zolee145
Nem, de nekem amúgy is hiába magyarázta volna. Viszont a Szilveszter rallynak készül egy feljavított verziója, azt jó lenne majd átpakolni rF2-re is.

Szabi

remélem cserébe kérted hogy magyarázza el, hogy hogyan lehet átpakolni a pályákat és most jönnek sorba a rally pályáid 😄

zolee145
Loch Drummond valami iszonyat jó a Civiccel. Elsõ körben vigyázós, mert könnyû elhajítani, de aztán szépen stabil lesz a gép ahogy bemelegednek a gumik.

Szabi
<#eljen>

Alexease
Ez kellene az rF2-be is. Remelem keszitgetik a hatterben😉
148 fele auto (lehet hogy tobb, es nehanyat beneztem😛), mindegyikhez 1-30db festessel. Mindegyik tipushoz sok-sok altipus, modositas, rengeteg valodi, tortenelmi, kalsszikus festessel, pilotaval es csapattal.

Csak linkben, mert kicsit nagy lett😄DD

HistorX-v196-Cars.jpg
Dietrich
2014 júniusig él az online hozzáférésem.
addig azért kellene valahol körözgetni 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
Game Stock Car <#worship>

Alexease
Ismet van 1-2 erdekesseg, meg nem tudom mik ezek, majd tesztelem😉
- GSC_2012_VEHICLES_v0.99.rfcmp
- GTCRS_Renault_Megane_Cup_2014.rfmod
hondash3
Én azt mondom raboljuk el ezt a Siim gyereket és tartsuk fogva és csikizzük addig amíg ki nem adja Nielsszel rF2-re a jóságokat.
Siim Annuk rF2 blog

The Power of Dreams

Jön is lefelé. Úgy izgulok!

Dietrich
Most olvasom a dolgokat..
2012 01 21-én vettem meg 10.5K-ért..szerencsés nap volt úgy látszik :p
ez azért gusztustalan, hogy úgy jelzik szeptemberben, hogy már januárban kiadták a véglegest. Nem erõltettem a játékot egy bétával gondoltam majd ha kijön a végleges..hát bravó ISI ezzel a hozzá állással biztosan buktok egy embert aki fizet nektek valaha is az életben még1x!
pedig úgy tudom, ha lejár az elõfizetés akkor 3K és újabb 1 évig mûködik.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Egyre jobban tetszik ez a Civic. Loch Drummond gyõzelem, hatodik helyrõl. Leggyorsabb körrel. Persze az elsõ 2-3 hotlap menõ az elsõ körben eldobda a gépet. 😄

lac coo
Dehogy kell....

Ha lejár az "elõfizetésem", akkor az offline-hoz is meg kell vennem újra? Szóval, Internet kapcsolat nélkül nem is tudom majd használni?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Ez igy hulyen hangzik, de az utobbi evekben, az osszes szimes fejleszto (Kunos, ISI, SMS, SimBin) a kiutat kereste, kulonfele fejlesztesi, eladasi, arazasi, szolgaltatasi strategiakkal, es igazabol egyik sem jott be, mindenki kicsit befurdott a dologgal, cseppet vergodnek, magyarazkodnak, trukkoznek. (Az iR stabil pont, de az masvilag.)

Az ISI ezzel probalkozott (beta kiadas, eves online elofizetes), hogy a vegelszamolasnal meglegyen az megfelelo osszeg; de valszeg a beta allapot es az online elofizetes sok embert elriasztott, igy kevesebben ugrottak bele mint amennyire szamitottak, a fejlesztes is elhuzodott, meg rosszabb volt a visszajelzes.
Es a vegen jott ez a gorcsoles a "atdatumozott" veglegesss megjelenessel...

Valszeg sokkal jobban jartak volna, ha mar az elejen fixen 50-55EUR-ert adjak... Megmagyarazva hogy ez szim, 4-5 evig tamogatott, modolhato meg mit tudom en mi.

Persze utolag minden egyszerubb😊
Alexease
Ha nem akarsz online menni, se most se kesobb, barmilyen es barmennyi mod is jelenik meg hozza, akkor 44$ (32EUR). Ehhez jar minden tartalom, frissites es hasznalhatok a modok.

Ha online-ozni akarsz, akkor evente plusz 12$ (~9EUR). Elvileg/talan 4 evig tamogatjak (fejlesztik, tartalmakat keszitenek) a progit, igy aki folyamatosan kihasznalja, annak 92$ (68EUR) a "vege". Ha meg tovabb, akkor meg tobb.

Azert irtam ennyire bonyolultan (😛), valamelyik nap mar fejtegettem a dolgot, mert a Lifetime elofizetes (korlatlan online) az 85$ (61EUR).
Vagyis 4 ev es a felett mar megeri😄

De az igazi lenyege inkabb az lehet, hogy ezt a programot valoszinuleg 61EUR-ra araztak be, de legalabbis atlagban 50EUR fole.

Ami sok, de ha a tobbi programot nezzuk (AC 45EUR, a vegleges, ha megjelenik; Codies F1 50EUR, amit evente kiadnak) akkor megsem😊
Értem, kösz!

zolee145
Gyanítom, hogy ez az egész végülis nem az online/offline dologról szól. Ezt nem is így szoktam értelmezni. Igazából kapsz egy alap programot, plusz benne gyári tartalmakat ahogyan Alex is írta, ezek amolyan demo jellegûek. Minták különbözõ jellegû autókra, példák ha úgy tetszik.
Elvileg minden késõbbi dolgot ingyen adnak, viszont maga a fejlesztés folyamatos, amit nem szeretnének ingyen csinálni. Ugyanakkor ha nem fizetsz a késõbbiekben akkor sem bukod az addigi tartalmakat, csak éppen a játék lényegét veszik el, vagyis az online-t, hiszen ez erre van. Offline ugyanúgy használhatod, csak annak nincs értelme. Vagy legalábbis nem sok. Ehhez képest meglepõen jó AI van benne, szerintem érthetetlenül/értelmetlenül jó. Azért mondom ezt, mert bármennyire is jó, azért nem ember, és mégiscsak úgy van értelme.
Persze akkor, ha épp nem a lentebb említett marhákkal hoz össze a sors. 😊