rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs ezzel gond. Max annyi, hogy a profibb palyakeszitok a SimBin-hez mentek (RaceRoom), es nem az rF2/AC projectbe (bar oda nem is kerestek senkit😄).
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Nulla tenaci invia est via"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ahogy játszanak a Ft-al bármi lehet még.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
régebben olyan 3K-ról volt szó.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Az AC vs. rF2 rendszer teljesen mas vilag. Ha az rF2 alap helyzetben hasznalhato sebesseggel megy, utana mar kevesbe eszi meg a gepet a plusz AI, napszak, idojaras es egyeb korites. Az AC erzekenyebba "bovitesre".
De amugy sem osszehasonlithato, met az rF2 mar teljes funkciokkal produkalja a dolgokat (napszak, idojaras, eso, dinamikus aszfalt, felho arnyekok, tores), mig az AC egyelore eleg fapados.
Az AC-ben talan csak a latvanyelemkent szolgalo ELORE lemodellezett GROOVE ami dinamikus, a hozzarendelt tapadast talan kesobb programozza le.
A lenyeg, az rF2 legalabb 2x gyorsabb, es ugy hogy egyelore sokkal tobbet tud szimes szempontbol.
Az AC valoban szebb, amit foleg a tukrozodesnek es a latvany shadereknek koszonhet (ami zabalja is a gepet rendesen).
Hogy ebbol mennyi a DX11, nem tudom, nekem nincs olyanom😛 De a kepeket elnezve, nem latok kulonbseget, tippem szerint az extrabb, reszletesebb, korrektebb elelmosasokban es hasonlokban lehet kulonbseg (de azt meg egyaltalan nem hasznalok😛).
Az AC-tol sokkal tobbet vartam (hc-szimes teruleten), foleg hogy parhuzamosan keszult az CARS/rF2/iR programokkal. De egyelore egy eleg jo fizikas, FFB-s latvanyos driving game - ami nem rossz, mert igazabol ilyenre vagytam az ipari/barkacs szimek melett.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
és megjelent a Silverstone v1.14
".. Performance should be improved by an average of 15-30% over v1.01 depending on detail settings.
- Smoothness should be improved by an average of 25-35% over v1.01 depending on detail settings; up to 45% in most previously heavy stutter areas.
- Texture size reduction by 35% should also free up some VRAM by a fair amount, regardless of detail settings..."
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ezt tartsátok szem elõtt!
Köszönöm!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amúgy mire számítottál? Azt gondoltad, hogy idejössz, nagyképü, leereszkedõ hangnemmel lealázol, aztán majd térdre rogyva sírvafakadok? Mit akartál elérni mi? Közöd nem volt egyik topikban se a témához, se itt, se a CARS topikba, hanem rögtön engem kezdtél kostólgatni. Lehet, hogy a környezetedben te vagy az ász, de itt, te is csak egy user vagy. Nem ismerlek, nincs respekted. Ha megharapsz, visszaharapok. Ha nem piszkálsz, én se piszkállak. Ennyi.
Szerintem pont az a lényege egy szimulátornak, hogy mennyire tudják a valóságot megteremteni virtuálisan. 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC