rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na pont ezt akartam írni, hogy végignézve a kocsikat, elég jó a felhozatal, de a pályákból igen kevés van.
Így hogy megjött a Civic már tényleg jobb, de kevés a túraautó.

A korábban elkezdett magyar modokkal mi van? Suzuki kupa, 4gen Civic?

Nem ástam bele nagyon magam az Rf2be, (mert inkább RBRre koncentráltam az elmúlt évben, most meg a Piboso Dev cuccait nézegetem) de eléggé megbonyolították a mod készítést. Valahol azt olvastam talán, hogy az rfmbe bele kell írni minden pályát? Tehát ha kijön egy új pálya akkor ki kell adni a modnak egy új verzióját hogy lehessen menni azon a pályán?

Alexease
Szerintem teljesen jok az gyari/ISI modok/autok. (Mar multkor irtam, de most raerek:P).
Formulabol mindenfele van. Van GT1, GT2, GT3 es GT4. Es turaautobol is harom. OK, nincs komplett F1 vagy GT3 sorozat, nincsenek pilotak, festesek, foleg nem az idei full komplette:D
De online-hoz nem teljesen mindegy? Foleg amikor az F1 bajnoksagokat, magukhoz idomitott egyen fizikaval futjak:D

Palyakbol kicsit szegenyes, ha csak a "szokasos" palyakbol kellene valasztani, de azert ott van: Silverstone, Estoril, LimeRock, Mores, Malaysia.
De a mod palyak kozul Imola, Monza, MidOhio, Sebring, LeMans, Putnam, Poznam, Croft eleg jo.
Ingy2
Bammeg jogos kiment a fejembõl, intézkedem.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

zolee145
De abban nem is voltak ilyen gyári cuccok. Talán a BMW F1. Itt azért van jópár cucc amivel szívesen mennék.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bardocz
Én szerintem rF1-ben sem láttam nagyon olyan ligát, ami gyári moddal ment volna, kivéve a pályát.
zolee145
Nekem van pár dolog ami hiányzik a játékból (Ingy, te tudod az egyiket, de gondolom semmi elõrelépés, szóval majd WTCC-n összeverekszünk ha jössz :D ), de szinte csak a gyári cuccok vannak fent, mégis jól elvagyok velük.
Mondom, lenne pár ötletem, de elég jó a gyári felhozatal is, szóval egy bajnokság simán meglenne.

bardocz
Akkor nem lehet úgy hirdetni, hogy saját moddal fut a bajnokság, amit jóska pista tesztelt, a falusi talicskavontató tavalyi bajnoka.
zolee145
Azon agyalok, hogy miért nem jók a gyári autók, modok? Szóval mondjuk kéthetes váltásban egy Civic egy Camaro futam valamelyik gyári pályán. Aztán ha megvan egy ilyen bajnokság akkor majd lehet agyalni a modokon. Szerintem.

Alexease
Autot nem csinaltam, nem is tervezek;)
A palyakbol ami fent van, abbol harmat konvertaltam tesztnek, kiserletnek, gyorsba: Assen, Paul Ricard es Nordschleife.

A fent levo autok hasznalhatok.
A DTM-et amugy penzert adjak (:P), a WSGT2 meg elvileg jo.
Alexease
Amit feltoltottem, az mind hasznalhatonak minositettett:) De azon belul is vegyes minosegben vannak palyak.
Gyari, ISI-jellegu, igenyesebb, haszalhatobb palyak:
Aintree_v090.rfcmp
Croft-Circuit_v100.rfcmp
EuroRing-2007_v110.rfcmp
Imola-2006_v101.rfcmp
Longford-1967_v092.rfcmp
Monza_v110.rfcmp
Poznan-Circuit_v100.rfcmp
Putnam-Park_v100.rfcmp
Symmons-Plains-Raceway_v095.rfcmp
Virtua_LM-LeMans-1991-1996_v090.rfcmp
Virtua_LM-MidOhio_v191.rfcmp
Virtua_LM-Nazareth_v100.rfcmp
Virtua_LM-Sebring_v190.rfcmp

Ezek kozul ami erosen megkozeliti az ISI monoseget csak 3db (Croft, Poznan, Putnam). Elvileg nullarol keszultek, profi csinalta. Toobet nem csinal, mar a SimBin-nel dolgozik:D
Ulvar
Alexease, amiket összegyûjtöttél autók és pályák, mind konvertált, viszonylag jó minõségû modok és pályák? Vagy van ami már saját kreáció. Õszintén, ezek közül csak azokra lennék kíváncsi, amik tökéletesen mûködnek, és viszonylag realisztikusak. Nem kellene semmilyen béta szarság belõle, már ha van. Széttudnád ezeket válogatni úgy, hogy melyek az igazán használhatóak?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
yes, megtörtént, csak addig nem mûködik, amíg nem rendszergazdaként indítod legalább is win 8.1-nél, de most már ezt is tudom és ti is, szóval erre ügyeljetek, BTW köszi Szabi! :)

Ulvar
nem az volt a gond, hanem hogy nem rendszergazdaként lett indítva, és nem úgy lett aktiválva...kibaszott win 8.1...

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Ulvar
Srácok segítsetek mert most kapok agyrákot.

Feltettem az új buildet, belépek, köszön is hogy "HELLO ELVTÁRS" tök szupi, de minden felület szürke...online lejárási dátum 2014 jún 15. akkor mi a problémája úgy mégis? Mit kell hogy csináljak?

Ingy2
Szólni kell Zoleenak hogy kupálja ki a fizikát oszt nincs baj. <#idiota>
Pláne a most hétvégi adelaide-i futam miatt kedvet kaptam V8-azni. <#idiota>

Szabi
viszont másmilyen meg nincs :D

<#eljen>
most akkor vehetek új online liszeenszt ? <#idiota>

Ulvar
jajj neee...csak az FVR ne...még a pálya talán, de modot nem...soha..akkora irreális fos volt rF1re az összes moduk hogy félelmetes, mindemellé nagy halom bug is volt. Be is vallották hogy hasraütés szerûen csinálták az egészet...azóta nem bízom bennük. A pályáik is szarok voltak, de azt zolee anno kitudta javítani valamennyire.

MÁS TÉMA:

HÉTVÉGÉN LESZ RF2 SZERVER! Most beszéltem le a MaSzim egyik tagjával. Ha mûködni fog minden, akkor utána variálhatunk a dolgokon. A lényeg hogy megpróbáljunk embereket toborozni egy két FUNra, és ha látjuk értelmét, akkor bajnokságot is indíthatnánk valamikor a késõbbiekben. Egyelõre ennyi.

Szabi

Ulvar
Legjobb Bahrain pálya volt emlékeim szerint régen, csak volt néhány bugja, remélem azok javítva lettek.

Alexease
Ulvar
Valamit tud a srác...nagyon :)

Ingy2
Pár hónapja láttam, besírtam a gyönyörtõl, vissza adja a fiatalkori élményeket amikor még a közutat használtam versenypályának <#idiota> Minthogy a kevés lóerõ gyakori mellékhatása a fék teljes mellõzése. <#idiota>

b-type
off:
Ez akkora hogy le a kalappal:
http://www.youtube.com/watch?v=mBFjHjm0O5M#t=130
Az arc 93'-s 685ezret gurult Citro' AX pucolt kasztnival de 52 darab gázolajos lóval ment 10 perc alatt Nord'-n.
<#worship> egy igazi hülye, se rövidnaci, bukótlan fej..hálózsák.
a poén hogy kb. 9 percnél elkormol ez mellett a Nissan 350z mellett:
http://www.youtube.com/watch?v=-kQ9aK7sJbk
nagy ember <#worship>
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
http://www.youtube.com/v/1JbpsB-rpCo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

C6r_ZR1_2013_v098.rfcmp (a cars új modellezõje csinálta ezt is :D)

b-type
Ez egész jó, belsõ nézet lehetne jobb, de autózni vele elég jó érzés.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Toby0501
Linket kértél, Linket kaptál. Zelda az a csajszi.<#idiota>

Ingy2
Csak nem Zelda? Nehogy a kocsmát oldalba vizeld,da!?<#idiota>

Egyébként alapból Camaro párti vagyok beszabehu ha abból lenne kis csetepaté <#idiota>

Szabi

Alexease
A modot mar toroltek:)
Ez az a verzio, amiben 2 auto van (Chevy, Peugeot)?
Ulvar
A lényeg hogy menjünk valamivel mert 2 éve csak állunk mint f**z a lakodalomban. Tegye mindenki félre azt ha most valamilyen problémája van a cuccal (ronda grafika, szar egy picit ez vagy az, most ez ne legyen fontos).

Nem kell egy embernek én segítek amiben tudok a szervezést illetõen, csak ne lankadjon le a kedv mint az 50-es faszik nagy részénél action elõtt az ágyban, ha ránéznek az asszonyra.

Elõször is kell egy szerver meg egy TS.

Ingy2
Tenkjú :)

Toby0501

Ingy2
link? <#idiota>

Szabi
van Game Stock Cars konvert is pályákkal együtt :D

Ingy2
Sztem a BES-t is kikéne próbálni, nem tûnik annyira bugosnak.
Lambo stipistop <#idiota>

Ez kész!!!<#taps>

De én is azon vagyok, hogy kezdjünk gyári moddal- modokkal!

Ezért kell 1-2 teszt futam. Biztos, hogy vannak hibátlanul mûködõ nem hivatalos modok, csak le kell csekkolni.

Ulvar
Rohadjatok meg :DD. Amúgy az a vicces hogy mind 3 jó xDDD

Norbi1990
<#idiota>
Ingy2
<#idiota>

Szabi
vagy figyelemfelkeltõbb verzió :D

Szabi
<#idiota>

Ulvar
Minden buherált nem hivatalos modnál alap dolog feltételezni azt, hogy bugos, és a számadatok rosszak. Lehet nem így van, de pont egy F1 modnál így lesz, akárki akármit mond, ugyanis nincsenek hivatalosan kiadott számadatok semmirõl F1-nél. Tehát csak feltételezés lehet, ami már kamu. Minek menjen egy versenyezni kívánó szimulátoros ilyen moddal, amikor kupás bajnokságok tömkelegeit lehetne nyomatni a hivatalos modokkal, amelyeknek a fizikája valószínûleg ténylegesen valós értékek alapján lett elkészítve?

@Cselt, arra gondoltam, hogy csinálhatnánk felhívást minden nagyobb magyar közösségnél. Legyen az bármely társaság. Szépen mindenhova kitenni. Annyit kéne csak elõre lecsekkolni, hogy dedikált szervert tudunk e csinálni úgy, vagy hasonlóképpen mint rFnél. Ha igen, akkor már csak random szerûen a felsorolt gyári autók egyikét kiválasztjuk, hozzá illõ pályát keresünk és mehet a fun. Ha mûködik, akkor pedig lehetne bajnokságot is szervezni (ezt többféleképpen is elképzeltem már, de az hosszú).

Ha tudna valaki egy jó felhívásos képet csinálni FUN célra az jó lenne, mert minél hamarabb elkezdjük verbuválni rá az embereket annál jobb.

Norbi1990
Mert alap móddal bajnokságot rendezni nem nagy kunszt, míg saját moddal már kihívás :D

Egyébként az FSR is rF2-vel fog menni, a Formula ISI autóval.
Ulvar
én inkább elõbb a gyári modokkal mennék, még azokkal se volt komoly bajnokság, akkor egy buherált moddal mi értelme lenne?

elvileg sompir akar indítani f1 bajnoksagot tegap olvastam facen

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szabi
jéé, most válaszoltak, újra elindul offline <#eljen>