rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így hogy megjött a Civic már tényleg jobb, de kevés a túraautó.
A korábban elkezdett magyar modokkal mi van? Suzuki kupa, 4gen Civic?
Nem ástam bele nagyon magam az Rf2be, (mert inkább RBRre koncentráltam az elmúlt évben, most meg a Piboso Dev cuccait nézegetem) de eléggé megbonyolították a mod készítést. Valahol azt olvastam talán, hogy az rfmbe bele kell írni minden pályát? Tehát ha kijön egy új pálya akkor ki kell adni a modnak egy új verzióját hogy lehessen menni azon a pályán?
Formulabol mindenfele van. Van GT1, GT2, GT3 es GT4. Es turaautobol is harom. OK, nincs komplett F1 vagy GT3 sorozat, nincsenek pilotak, festesek, foleg nem az idei full komplette:D
De online-hoz nem teljesen mindegy? Foleg amikor az F1 bajnoksagokat, magukhoz idomitott egyen fizikaval futjak:D
Palyakbol kicsit szegenyes, ha csak a "szokasos" palyakbol kellene valasztani, de azert ott van: Silverstone, Estoril, LimeRock, Mores, Malaysia.
De a mod palyak kozul Imola, Monza, MidOhio, Sebring, LeMans, Putnam, Poznam, Croft eleg jo.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Mondom, lenne pár ötletem, de elég jó a gyári felhozatal is, szóval egy bajnokság simán meglenne.
A palyakbol ami fent van, abbol harmat konvertaltam tesztnek, kiserletnek, gyorsba: Assen, Paul Ricard es Nordschleife.
A fent levo autok hasznalhatok.
A DTM-et amugy penzert adjak (:P), a WSGT2 meg elvileg jo.
Gyari, ISI-jellegu, igenyesebb, haszalhatobb palyak:
Aintree_v090.rfcmp
Croft-Circuit_v100.rfcmp
EuroRing-2007_v110.rfcmp
Imola-2006_v101.rfcmp
Longford-1967_v092.rfcmp
Monza_v110.rfcmp
Poznan-Circuit_v100.rfcmp
Putnam-Park_v100.rfcmp
Symmons-Plains-Raceway_v095.rfcmp
Virtua_LM-LeMans-1991-1996_v090.rfcmp
Virtua_LM-MidOhio_v191.rfcmp
Virtua_LM-Nazareth_v100.rfcmp
Virtua_LM-Sebring_v190.rfcmp
Ezek kozul ami erosen megkozeliti az ISI monoseget csak 3db (Croft, Poznan, Putnam). Elvileg nullarol keszultek, profi csinalta. Toobet nem csinal, mar a SimBin-nel dolgozik:D
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Feltettem az új buildet, belépek, köszön is hogy "HELLO ELVTÁRS" tök szupi, de minden felület szürke...online lejárási dátum 2014 jún 15. akkor mi a problémája úgy mégis? Mit kell hogy csináljak?
Pláne a most hétvégi adelaide-i futam miatt kedvet kaptam V8-azni. <#idiota>#idiota>
<#eljen>#eljen>
most akkor vehetek új online liszeenszt ? <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
MÁS TÉMA:
HÉTVÉGÉN LESZ RF2 SZERVER! Most beszéltem le a MaSzim egyik tagjával. Ha mûködni fog minden, akkor utána variálhatunk a dolgokon. A lényeg hogy megpróbáljunk embereket toborozni egy két FUNra, és ha látjuk értelmét, akkor bajnokságot is indíthatnánk valamikor a késõbbiekben. Egyelõre ennyi.
Ez akkora hogy le a kalappal:
http://www.youtube.com/watch?v=mBFjHjm0O5M#t=130
Az arc 93'-s 685ezret gurult Citro' AX pucolt kasztnival de 52 darab gázolajos lóval ment 10 perc alatt Nord'-n.
<#worship>#worship> egy igazi hülye, se rövidnaci, bukótlan fej..hálózsák.
a poén hogy kb. 9 percnél elkormol ez mellett a Nissan 350z mellett:
http://www.youtube.com/watch?v=-kQ9aK7sJbk
nagy ember <#worship>#worship>
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
C6r_ZR1_2013_v098.rfcmp (a cars új modellezõje csinálta ezt is :D)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként alapból Camaro párti vagyok beszabehu ha abból lenne kis csetepaté <#idiota>#idiota>
Nem kell egy embernek én segítek amiben tudok a szervezést illetõen, csak ne lankadjon le a kedv mint az 50-es faszik nagy részénél action elõtt az ágyban, ha ránéznek az asszonyra.
Elõször is kell egy szerver meg egy TS.
Lambo stipistop <#idiota>#idiota>
@Cselt, arra gondoltam, hogy csinálhatnánk felhívást minden nagyobb magyar közösségnél. Legyen az bármely társaság. Szépen mindenhova kitenni. Annyit kéne csak elõre lecsekkolni, hogy dedikált szervert tudunk e csinálni úgy, vagy hasonlóképpen mint rFnél. Ha igen, akkor már csak random szerûen a felsorolt gyári autók egyikét kiválasztjuk, hozzá illõ pályát keresünk és mehet a fun. Ha mûködik, akkor pedig lehetne bajnokságot is szervezni (ezt többféleképpen is elképzeltem már, de az hosszú).
Ha tudna valaki egy jó felhívásos képet csinálni FUN célra az jó lenne, mert minél hamarabb elkezdjük verbuválni rá az embereket annál jobb.
Egyébként az FSR is rF2-vel fog menni, a Formula ISI autóval.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

<#idiota>#idiota>