19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
-
Ha úgyis konvertál az akit írtál akkor nem mindegy ha azt konvertálja amit küldtem? -
AC-ben Huayra meg Zonda R van, a Cinque az az "utcai" R az RS meg GR vagy LM vagy mittomén milyen alap, szal vágod.
-
te meg mit szólsz bele, ha így pörög a téma behozzuk az AC topikot
-
hagyd Joke -
Joke1RS #10021 Nekem az jött le és gondolom másoknak is, hogy te ugatsz bele a topikba, teljesen feleslegesen. -
Van valami benne gyárilag, nem ?
szerk.: jah , nem , az Huayra vagy mi ... :DDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.19. 20:59:55 -
Jelen pillanatban ragaszkodik a Zonda RS-hez.
Meg nem is nagyon találok Zonda Cinquét AC hez :)
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.01.19. 20:34:49 -
Ha mar konvertalni akar, akkor miert nem AC-bol?:) -
Kecsa01 #10017 te mit ugatsz bele? szereztem egy jó napot neked mi? amúgy emericoval csak baromkodunk.
-
Joke1RS #10016 Te biztos a gerdai valami reinkarnációja vagy, csak sokkal gyengébb értelmi szinten.
Rajta legalább legalább lehetett röhögni.
-
Teljesen szétütsz, nagyon jó vagy! -
Kecsa01 #10014 azé bámbúlsz mért egy bálfász vágy. 
-
Ment a PÜ :) -
Biztos, hogy rF1-es verzió. rF2-ben még nem láttam. -
OFF,
Szorri, hogy ennyire ráérek de a Youtube hozzászólás fordító nagyon kemény.
Egyik örökzöld:
"Hé b*zi. Ön nincs munkád? Vagy csak tölteni a YouTube-on, amely a Google és az Android megragadja a másik, ahogy b*zi?"
Sztem az ilyen félrefordítások miatt fog kitörni a III világháború
-
Hosszú idő óta tegnap én is arra kényszerültem, hogy kipróbáljak valamit. Nem akartam a kormánynak szemrehányást tenni. 
Zolee, időközben sztem megtaláltam de ez elvileg rf1-es verzió.
Valaki nem tudná átmókolni?
-
Zsoltee_a_bator #10009 Billentyuzettel vezet a sofor a videoban? Nagyon furcsa. -
Nemááá, küddelégyszimegint 
Van egy srác aki konvertálni akarja a ZondaRS-t csakhogy sztem a modell és egyébb más dolog idejét múlt, bár van egy srác az ISI forumon aki elvileg tud rajta tupirozni rajta valamennyit. -
Szerintem küldtem neked egyet hogy nézd meg a fizikát. Nem is olyan régen, talán egy-másfél éve lehetett. :D -
Zolee, Zonda Cinque model van valahonnan? -
Tehát pdf. :) Jöhet. -
Bocsi, hogy csak most válaszolok, egész nap dolgoztam.
Nyomtatott könyv, ami PDF formátumban van meg.
-
Most, hogy ágyhoz vagyok kötve, feltárult előttem a világ.
-
Már régi :D -
Egy darabig bambultam mire rájöttem hol is van :D Fasza! -
Miafaszom hillclimb
Nem láttam belinkelve de valami hegyi map jött ki pár napja. Még nem próbáltam mert elkapott a fosiróka vírus
-
A szerver kiirot meg mindig nem irtam at kozvetlen IP-alapura, de tettem ra default pupup cuccot, ami mutatja, eppen ki van a szerveren. -
Pdf-ben van, vagy rendes könyv? -
Azért így utólag meghallgatva: mennyire feltűnő már hang alapján, hogy melyik a Red Bull. :D -
Nincs mit. A belsőégésű motoros könyv kell esetleg? -
Akkor a leírtak fényében az F1 sorozat mennyivel kevésbé szimulátor? :D -
Igaz, értem így már. Kemény egyébként. -
-
-
De az, viszont motorfék üzemben nem sok kipufogó gáz van, hacsak nem csinálsz mesterségesen.
-
Na várjunk. Az ALS ugyebár az a művelet, amivel az elektronika késlelteti a gyújtást és már a leömlőben levő üzemanyagot robbantja be, ezáltal felpörgetve a turbót?! A befújt diffúzor viszont nem a kipufogó gáz által keltett mesterséges leszorítóerő? -
Értem, hogy a játék így számol, de én a valós nyomásmérő órákra gondoltam. Ott ugyebár a 0,5 bar-t is jelzik, tehát 0-ról indul. -
Ez nagyon fasza, köszi! -
Azért a turbó-lyukhoz hozzá kell adni azt az időt is amíg legalább a légköri nyomást eléri, és majd utána jön a többi.
Aztán van még egy kérdés, az ALS. Rally autó, de mondjuk a WTCC autók is használják. F1-ben nincs, de pl amikor szívó motort használtak még volt, csak nem ALS-nek hívták, hanem befújt diffúzornak.
Persze ha abból indulunk ki, hogy más játékoknál az autó kereke is kocka akkor ahhoz képest az is nagyon komoly ami jelenleg benne van az rF2-ben, csak az emberből a sok lehetőség kivált valami telhetetlenség félét. :)