rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
A Civic-nek onnantól kezdve van értelme, hogy sikerül jól beállítani, és elkezded kisajtolni belõle az utolsó tizedeket. Ha szar a setup elég bután tud viselkedni.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ingy2
Civic-el annyira nem mentem, mert inkább GT-s vagyok, nálam a Camaro az adu ász, minden mozzanatát érzem és külön élmény a határon játszani vele. AC-ben 2 autó ami megközelíti a 458 trofeo és az 599xx evo. <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

b-type
..és az nagyon jó,...mármint a dinamikus cuccok, pl. aszfalt, szvsz zseniális.
Jó az AI is...nincs baj az rF2-vel sem, nekem még mindig nem jön át a csúszás, pl. a Honda ha megúszik az eleje, az kicsit elnagyolt.

Vzz eladtam a verdám ('73-s Mercury xr7) most 99'-s 626Mazda-m van, igaz lélegezve 156LE (ezt azért nem bírtam ki 20LE-t rátoltam a gyárira), jön a gyerek kellett egy polgári autó :D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
próbáld ki. Qva jó.
..és ezzel nem sarazom az rF2-t mert sztem az is nagyon jó, de az AC jobb.
Én mondjuk pont leszrom hogy mi mennyit számol, megvan a feeling vagy nincs.
Az RBR sem számolt aszfaltatomot, lehet lézerszkennelni, hónapokat tojni egy autó felfüggesztésén ami még anyagfáradást is számol.
Persze ez nem baj, csak a vége legyen jó. ..ha nem jó, akkor tök mindegy.
Az AC sztem jó, sõt sztem(!) a legjobb ami van.
Ennek ellenére most az rF2-t hajtom, mert az is jó...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Valami tényleg nem oké!
Most próbáltam Clioval Lime Rockon és ugyanolyan kevés az fps, mint Civic-el. Oké, hogy nemrég raktam újra a vinfost is, de annak nem lehet sok köze hozzá, hogy most minden moddal lassabb, mint volt.<#conf>

Ingy2
Nem vicc, csak még van hely a javulásra. Pl. nekem a gumi nem jön be de ez egyéni liba. De az fps témában nem tudok egyet érteni ugyanúgy maxon az AC 16 autóval 60fps rf2ben u ez 80-110 fps. Oké szebb az AC de az rF2-ben sok minden dinamikus.

lac coo
Ízlés dolga, de azért még véletlenül sem vicc az AC fizika, bár az tény lehetne jobb is, remélem lesz is, sok a bug félkész cucc ott is .... De az FFB ! Az mindent ver :D

Régen is volt jó fizika, 10+ éve is, én nem hiszem, hogy az annyit elvesz gépbõl :) Egy vagy több hanyagul bedrótozott shader annál inkább ( pl AC-ban és CARS ben a tükrözõdés, RF2-ben meg kb minden ami nem 15 éves :) .Hogy lehet az gyors is jó példa a Codemastersm, ott pedig a jó isten is tükrözõdik oda-vissza mégsem gond ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ulvar
Én igaz nem próbáltam, de több ismerõsöm is azt mondta, hogy az AC fizikája vicc az rF2-höz képest, lehet emiatt kevesebbet kell számolnia és könnyebb a grafikát optimalizálni (nem tudom csak tipp). CARS meg tényleg gyönyörû, csak annak sincs normális fizikája.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
rF2-höz képest az :D
lac coo
Hát azért AC se az a sebességbajnok :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Norbi1990
Inkább optimalizálják a játékot normálisan.
Asetto Corsát tudom csak felhozni példának (CARS is hasonlót produkál mint az rF2 de ott a grafikai élmény minimum ötször jobb mint rFactornál).
Ulvar
Nézegettem mást is, ugyanolyan FPS zabáló mind. Nekem is piszok alacsony grafilán alig van FPSem...

Amúgy, ez egy gyári pálya...nem tehetünk róla, hogy zabálja az FPS-t. Én úgy gondoltam, hogy a legjobb kombó gyári pályán gyári autó, és lehetõleg olyan autó legyen azon a pályán mely arra való.

Mid Ohio egy konvertált VLM pálya, nyilván nem fog annyit zabálni, de ide mondom (anélkül hogy megnéznék egyetlen fájlt is) hogy közel nem lesz olyan a fizikája, mint egy gyári pályának. (Pedig VLM rF1re kikúrt jó pályákat csinált, mint ahogy Mid Ohiot is). Amúgy arra a pályára akkor már GT-t tennék. De még variálgatunk, jó lenne elõbb embereket szépen lassan toborozni. Ez a hét nagyon sûrû mindenkinek, nekem is sajnos, nem nagyon van idõm foglalkozni most, de jövõhétre tuti lesz kiírva FUN.

Amúgy a FUN futam arra is jó, hogy ezeket megnézzük, melyik pályán mennyit bír a gépünk. De sajnos be kell látni, fejleszteni kell a gépet, ez van.

Knife
Azt hittem rf2 lett ennyire szar, hogy high-ról mediumra kellett visszavennem, hogy 60 fpst elérjek, pár verzióval korábban meg 80 at simán vitte...

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Hát remélem nem ezzel a comboval lesz az elsõ funrace. A Civic nagyon fps zabáló, ráadásul az FFB-e is idegesítõ. A pálya szintén fps zabáló optimalizálatlan szar. Akárhova állítom a grafikát az én nem túl erõs gépemen 16 kocsival alig megy 30-35fps fölé.
Ha már mindenképpen Civic-kel akartok menni, javasolnám inkább Mid-Ohio-t.
Ott ugyanennyi kocsival 5-15fps-el többet mértem.

Alexease
Az rF2-on sokat optmalizaltak amiota megjelent, de allitolag ennel lejebb mar nem nagyon fog menni. Elvileg a dinamikus kornyezet "generalasa" vesz el sok idot. Mivel a palyan XX ndm-kent valtozik a gumizodas, tapadas, "nedvesseg", szaradas es homerseklet (felhoarnyektol is fugg), ezt gondolom minden inditas elott "ki kell szamolni", adatkupacba es -folyamba tarolni, plusz at kell forgatni a megjelenitesre is.

Az AC egyelore nem tud semmit, csak betolti es kesz;)
Lesz ott is dinamuikus aszfalt (elvileg egyszer, kinezere mar mukodik), de nagysagrenddel egyszerubb megoldassal: 1-3 fele groove, teljes szektor-kanyar meretuek, a kienzet es majd a tapadas allitas a teljes palyara ervenyes. Igy ott betoltesnel, csak 3db szamot kell "megjegyezni", es az alapjan beallitani a global tapadas es atlatszosag aranyat:)

Az AC-ben a felho szamitas is hasonloan egyszeru: statikus "cloud-generated" kep, suruseg es atlatszosag parameterekkel (mar most is allithato). Felhoarnyek (foleg nem homerseklet adatokkal) az nincs;P
Nem néz ki rosszúl!
Azt nem értem, hogy miért töltöget az rF, rF2 "órákig", amikor a sokkal szebb játékok (pCars, AC stb.) hipp-hopp betöltenek.
Baromi idegesítõ.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ulvar
Fogalmam sincs, hogy ez mi :/.

Knife
Nagyon jó, újratelepítettem, a hangok nem lettek jobbak, viszont beállt a kormány fix 200 fokra és hiába változtatom.
Ha kiveszem driverban, hogy a játék módosíthassa a beállítást, akkor megy 420-on, de ahhoz még nem néztem hozzá, hogy szinkronban van-e a képi megjelenítéssel.
A wheel range mögött egyébként zárójelben ott van hogy 200. Eddig ilyenem nem volt.
Visszatettem a régi beállításaimat (controller, plr), de az sem hatja meg.
Komolyan dühös vagyok az rfre. Mi ez, hogy minden telepítés más???

Ulvar
Amúgy is a csütörtök reálisabb volt. Holnapra nehéz lett volna normálisan összeboronálni az embereket. SZÓVAL MÉG NEM FIX, de valószínû a most csütörtök mint FUN.

gviski
Kedden a VSR is sok embert elvisz, fõleg amikor Seatos hét van.

Virtual SimRacing

Ulvar
nem túl szervezni akarom, csak azt, hogy emberek legyenek rajta, ahhoz meg így kell gondolkodni :).

Szerintem tedd újra!
Én elõször csak updateltem, de nem éreztem a javított gumifizikát, aztán mikor felpakoltam a modokat eltûnt a motorhang.
Ezután újraraktam (nem tart olyan sokáig), most minden fasza, csak ütközés hang nincs.
<#violent> <#nemtudom>

Knife
OK, csak vigyázz, mert ha már a funokat is túlszervezed addigra lesz futam mikorra rf2 váltja az rf-et :D

Más:
Régóta nem indítottam rf2-t, és most updatelnem is kellett.
Nem tudom másnál is így van-e, de alig vannak gumihangok. Motor az bõg, de a gumi satunál is csak halkan nyöszörög 200%-os hangerõnél is. Ráadásul egyenesben is ugyanúgy nyöszörög.
Borzalmas így vezetni. Tegyem újra? (sokáig tart...)

Ulvar
Ez nem érdemi információ, ez a te döntésed :D

Szabi
egy biztos, nekem nincs online elõfizetésem és nem is tervezem hogy legyen :D

"Nulla tenaci invia est via"

Ulvar
Túl korai lenne, nem tudnék ennyi idõ alatt megfelelõ mennyiségû embert összeszedni. Jobb lenne késõbb, és lehetõleg úgy, hogy eltudjanak szakadni az emberek a saját bajnokságuktól (aznap lehetõleg ne legyen futama a többségnek). Igyekszem minél hamarabb, de az évek tapasztalatai miatt türelmesnek kell lenni. Nyilván nem fogok tudni mindenkinek megfelelni, egy biztos, hogy most hét közben lesz az elsõ.

Ma Simco, Holnapután PSRL endurance ami nagyon sok embert elvisz.

Vagy a Kedd vagy a Csütörtök lesz. De ezt ma délután letisztázom (vagy mind kettõ).

Knife
Már épp írni akartam, hogy tök jó volt a tegnapi futam :D

Azért igazán írhatnál ki funt, mert kell a motiváció, hogy oda egyen a fene.
Pl ma este?

Ulvar
Na emberek végre jó hírrel szolgálhatok:

Tegnap este sikerült végre megcsinálni a szervert

Gyári Lime Rock Park és a Gyári Honda Civic kell, egyelõre ennyi.

Elérhetõségek: Lobbyban: Maszim.hu rFactor 2, a jelszó: rf2

mod és pálya egyben

Ha nem akarná telepíteni, akkor szedjétek le a hivatalos oldalról a Honda Civicet, meg akinek nincs meg a pálya, akkor Lime Rockot is. Vagy "find mod" a játékon belül...de szerintem úgyis tudjátok :).

Lesz hamarosan egy Hotlap a szerverhez, lehet nézegetni az idõket. FUN futamot egyelõre még nem írunk ki, de késõbb lesz mindenképpen. Meg természetesen más modokat is majd próbálgatunk FUN céljából. Ha minden jól alakul (fõleg ha lesz ember), hamarosan bajnokságot is tudunk szervezni.

Szabi
elméletileg lesz C7.R is a játékban <#eljen>

Épp most akartak megkérdezni, hogy lesz-e valami a mai napon, de ez akkor jó hír!<#smile>

Ulvar
Nya...Úgy tûnik ma lesz szerver! Részleteket sajnos késõbb tudok mondani, eléggé elfoglaltak vagyunk.

Ingy2
De remélem elõtte még kijön a várva várt CTDP OSRM koprodukció: Megane Trophy V6 Ultimate Edition <#idiota>

Szabi
<#eljen>

de lassan inkább jöhetne az NSX, F40, F50 stb.. :D

Ulvar
Meglesz :)

Knife
Na ott aztán kereshetsz aranyom :D
G|-| -on esetleg megtalálsz.
Majd írj egy privátot ha van valami, hátha lemaradok a hírrõl ;)

Ulvar
NA TAKARODJ! TE MÉG ÉÉÉÉLSZ???? EMBEEEEEEEEEEEEEER!! ^^ Há bekönnyezik a szemem :D. De rég láttalak...édes istenem ... Facebookon kerestelek nem találtalak soha :).

Amúgy Tommy Angliában dolgozik és esti órákban ér haza, ráadásul ma rF1 bajnoki lesz, amin õ is indul. Péntek sem valószínû, a szombat lesz az a nap amikor lesz ideje Tommynak foglalkoznia ezzel (mindemellett rF1re csinál most F1 modot). Ha tudok részleteket azonnal megosztom, sajnos még én sem tudom hogyan telik a hétvégém, de megoldom hogy tudjatok a dolgokról. (IP cím jelszó + TS stb...)

Ulvar
Amúgy is az elején FUNok lesznek.

Knife
Mi lesz ezzel Ulvar bácsi? Semmi info pedig már csütörtök van, nyakunkon a hétvége!

Ulvar
No para, ezek szépen kategorizálva lesznek hogy mely típusú autókhoz jó. Egyelõre így lesz zsír csinálni bajnokságot. + saját skin

Ulvar
Lime Rock is. Ezek inkább TC pályák.

Ingy2
De helyette ott van Malaysia, vagy nem tudom mi a baj Mills Metroparkal, azért mert fleo pálya attól még jó<#idiota>

Ingy2
Moré az túl kicsi GT autóknak, ott nagy lesz a szitkozódás <#idiota>

Szabi
*van hozzá egyébként bõven valódi logós festés is, de ezt a mondatot úgy tûnik valamiért végül nem fejeztem be :D

Ulvar
<#eljen> Ilyenek jöhetnek ötletnek!

Szabi
2013-as EnduranceGT 500hp mód

Aston Martin Vantage
BMW Z4
Porshe 991
Dodge Viper
Corvette C6.R GTE
és hamarosan Corvette C7.R

van hozzá e

ajánlott pályák
ISI Limerock Park 2012 - 1.43
ISI Mores 2013 - 1.02
ISI Portugal 2009 1.43
ISI Silverstone 2012 1.01
ISI Palmbeach 2012 1.43
Feels3 Poznan Circuit 1.0
Feels3 Putnam Park 1.0
Feels3 Croft Circuit 1.0
VLM Sebring 1.90
VLM Mid-Ohio 1.91
VLM Le Mans 1991-96 0.90
Loch Drummond track Long

http://www.youtube.com/v/AerEl2LOV5k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/vq84IQbh7nA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

a festésekkel sincs gond, mert betöltésnél betölti a játékosok festséseit

Ulvar
Én azért kérdeztem a modokról és pályákról (fõleg pályákról), mert ha bajnokságot akarunk ahhoz úgy kell választani pályát, és nincs megfelelõ mennyiségû pálya a különbözõ kategóriákhoz, tegnap átnéztem. Ha egy normális mondjuk 8 futamos bajnokságot szeretnénk, ahhoz vannak jó gyári pályák, de kevés. Pl: Croft kurva jó lenne pluszba stb...

Van gyári GT1 GT2 GT3 GT4, ezekkel is tudok mit kezdeni, másik 8 pályán stb. Van kis kategóriás Formula meg nagy is...de a kis kategória egyelõre a favorit. És ezeknek megvannak a templatejei nem kellenek valós festések, mert mindenki festhet magának. Na most röviden ennyi, megyek mert szaladnom kell egész nap.

Alexease
Nehany honapja Csige inditott szervert (mindenki masnak free, szabadon lehettet volna hasznalni), de szo szerint senkit nem erdekelt:/

Akkoriban probaltam kezdeni vele valamit, de cseppet beerdoztem;P Valoban megbonyolitottak, legalabbis en mar nem talaltam olyan lehetoseget, hogy MOST inditok ezzel-ezt-igy-megugy, aztan start. Midnekeppen Virtualis (vagy tartalmakkal rendelkezo) MOD-ot kellett "gyartani", es az alapjan inditani.

Igy ha barmi valtozik (autok, palyak, verziok), lehet ujragyartani az egeszet. Azert ez nem annyira gaz, elvileg 1-2 perc, de valahogy megsem ment, foltamatosan szivtam vele (oreg vagyok en mar ehhez:DDD).
Az elony az lenne, hogy ezzel tuti nincs verzio kavaras, es a normal modoknal a letolteseket is felkinaljha azonnal.