19779
  • Alexease
    A kabelt en is letesztelnem, de ha tobb bemenete van a monitornak, akkor azokat is.
  • Alexease
    En sem lattam meg ilyet. En nem vagyok elfogult, de mindig csak nVidia-t vettem:DDD
  • maffioso
    Ilyenről még nem hallottam. Mondjuk én elfogult vagyok, és nem veszek nvidia-t.
  • Solt
    Winfos naprakész? Ha igen, akkor tegyél fel egy tuning programot, és vedd lejjebb a vram órajelet... ha ez megoldja, akkor valószínűleg az szarakodik. Ha ez nem segít, esetleg próbáld meg másik kábellel... én jártam úgy, hogy DP kábel fosta össze magát, kb ugyanez a jelenség volt...
  • Ingy2
    Bocsi ide is beirom mert nagyon szerettek :), de szopódjon telibe az Nvidia.

Sziasztok, olyan problémám van hogy hozzá sem nyúltam a géphez ( win is már 2 éves és semmi baja nem volt) egyszer csak bootolásnál a fekete hátteres windows kép után no signalt kapok. Miután bebuktam a Windows reinstallt is és feltelepítettem az Nvidia drivert ugyanez a hiba jött elő. 5 verziót próbáltam, semmi, még registry-be is beirtam a TDRDelay sort, neten is rákerestem de csak siránkozó emberekkel találkoztam. Driver nélkül müködik de valahogy nem az igazi Ja a VGA: Gigabyte GTX 770 OC 4Gb
    Csegiccség!
    Előre is köszi!
  • Alexease
  • simcompany
    jó ez az új pálya, szombaton csapatunk is.

• atiwrc
    Nézz valami értelmes pályát is, mert unom amik vannak ;)
  • zolee145
  • Ingy2
    Egyáltalán nem volt benne, ami érdekes hogy most 1 sorral lejjebb beraktam és müködik.
    A legjobb amikor egy szóköz miatt borul az egész, emléxem sok míves szavakkal tűzdelt estét okozott.
  • zolee145
    Az a baj, hogy ezer oka lehet. Nálam általában a futómű geometria okádja össze magát, pláne ha valami új agyszüleményemmel kezdek kísérletezni. :)
    De még rF1-ben csinált olyat a H1-es Hummer, hogy nagyon alacsony sebességnél nyöszörgött a gumi, és külső nézetből látszódott, hogy mintha forogni akarna, de egyhelyben. Nehéz ezt így értelmesen elmondani, de lényeg, hogy szar volt, és ott pl a tengely surlódása volt kevés.

De pl volt ilyen elrepülésem, amikor a stabrudat átállítottam, hogy átmérő alapján számoljon, de az értéket meg mondjuk 30000-en hagytam. A világon nincs annyi acél ami egy ilyen stabrúdhoz kellett volna. :D Vagy éppen valamelyik rúgóba becsúszott egy 0, vagy hasonló.

Flexibilis kasztni is össze tudja zavarni az rF agyát. Pl a Seathoz devmode-ban teljesen jó volt az új hátsó futómű, aztán Tommy kipróbálta single-ben, és "kitört" a kerék. újra kellett számoltatni az új futómű adatokkal.

Szóval mondom, ezer oka lehet.

Viszont ha csak a spininertia változott akkor az a kérdés, hogy hátra is lett írva érték, vagy csak az első kerékhez?
  • Ingy2
    Látszik, hogy régen nyúltam fizikához, de nemtom miért lehet régi a mas editor, nem tom megnyitni.

Zoli, oks akkor még létezik, csak azt nem értem ha beleírom akkor miért lesz bugos. Az érték relative reális.
  • zolee145
    Nálam pl az 512TR-nél ez az érték: SpinInertia=1.566
  • simcompany
    Ilyenkor szoktam azt csinálni, hogy szétkapom valamelyik, hasonló teljesítményű gyári autót és belelesek, hogy hol milyen értékek vannak
  • Ingy2
    Skacok, főleg aki ért a rf2-es fizikához.
    Rf2ben még nem malackodtam de egy srác megkért hogy engedjem meg neki átkonvertálni a régi ZondaRS modot, egy ideig jól haladt a dolog, de most elvagyunk akadva, valamiért nagyon blokkol az első kerék pedig nagyjából minden a helyén van és arra lettem figyelmes hogy a hdv-ben hiányzik a SpinInertia sor a [frontleft/right stb ] részen. Beleraktam és amikor elinditom dev modeban rálépek a gázra a kormány olyat teker hogy a saját könyökömmel vertem magam szájba és a kocsit katapultálja a világűrbe. Szal a kérdés ezt a SpinInertiat valami kiváltotta vagy mijjag*ci van
  • PacsutaTibi
    Jujj, van ilyen E30-as M3-as is? Eddig nem is láttam. Hétvégén a DRM-es e21-el leteszteljük.
  • Alexease
    Ezek mar eleg jok (legalabbis jonak tunnek), mar a masodik-harmadik verzioju/frissitesu cuccok. Az elozo verziokat teszteltem, mar hasznalhatok voltak.
  • Szabi #10090
    naja, a módautók száma már alakul, már csak a minőségük a kérdés :D
  • Alexease
    Tolok nehany modot, linkek a gyujtooldalon! :)

A legnagyobb elonyuk, hogy szinte mind UPDATE, vagyis nem uj cucc, vagyis a leglenyegesebb, hogy foglalkoznak veluk! Ez sokat szamit, jobb, mintha szazaval erkeznenek a felkesz es sose be nem fejezett cuccok!
  • Alexease
    Sauber-C9_v150.rfcmp

• Alexease
    Mercedes-Benz-SLS-GT3_v150.rfcmp

• Alexease
    McLaren-MP4-12C-GT3_v150.rfcmp

• Alexease
    Ferrari-California_v100.rfcmp

• Alexease
    Ferrari-512TR-Testarossa_v100.rfcmp

• Alexease
    Ferrari-330P4_v200.rfcmp

• Alexease
    DRM-Ford-Capri_v150.rfcmp

• Alexease
    DRM-BMW-320T_v150.rfcmp

• Alexease
    BMW-Z4-GT3_v150.rfcmp

• Alexease
    BMW-E30-M3_v200.rfcmp

• Alexease
    Audi-R8-LMS_v150.rfcmp

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.01.27. 11:25:55
  • Alexease
  • simcompany
    http://rfactor.net/web/2015/01/26/mountain-peak-speedway-v1-04-now-available/
  • Scarry
    Szórakozni jó vele, de komoly bajnokságot indítani vele nem jó. :-D Azért köszi a modot.
  • bardocz
    Estefele az az oldal felejtős, de korábban nekem működik egész jól.
  • Alexease
    Nem probaltam, de mivel ez "csak" egy mod, igy nem valoszinu;) De barmi megtortenhet;P
  • Scarry
    Köszi. Kipróbálom, aztán írok milyen.
  • lac coo
    Ez van olyan minoseg mint a Clio ?
  • b-type
    pöppet sok a fehér :)
  • Alexease
    WRC-2014.rfcmp
  • Alexease