rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mintha valamivel értelmesebben nézne ki az esõ mint amikor utoljára próbáltam 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Elvileg olyan valtozasok is belekerultek, mint a rugalmas, csavarodo, deformalodo kasztni, amit szamol, hatassal van a felfuggesztesre es egyebekre. Ez valszeg nem olyan egyszeru feladat, 1-1 auto beallitasa sem olyan egyszeru.
Erzesre, mukodesre, hasznalatra, sebessegre sokat javult/valtozott az utobbi fel evben.
Lehet hogy nem DX11, nem nextgen-vadasz, de osszessegeben meg mindig a legosszetettebb engine.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Most ezzel bohóckodtam. 1.42 eleje, de azért még ebben van, ha a szektoridõket nézem. Persze egy online kvalin biztos nem sokat ér, de az igazán gyorsak úgyis kiesnek. 😄
Visszanéztem a replay-t és rendesen padló a nagyobb féktávok elõtt. Nem áll keresztbe, meg nem is nagyon füstöl, csak ha kicsit elszámolom, és már kezdek ráfordulni az ívre. Na akkor az ívbelsõ blokkol.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Plusz a gumikra is erzekenyebb a progi, ami pozitiv, de az is odafigyelos. A hideg gumi egyertelmu, de a szo szerint kockasra egetett gumi is teljesen mashogy viselkedik.
De tuti erdemes az egyeb beallitasoknak (aero, felfuggesztes stb.) is utananezni.
Majd összerakok valami setet holnap, hátha sikerül féktávon stabilra csinálni.
Probálj lágyabb stabilizátort meg gátlókat adni neki.
"A videón látottak alapján azt is lehetne gondolni, hogy nincs is kerék blokkolás, csak a nem tapadó kerék áll-áll meg a fék hatására, és talán a visszaváltások és motorfék hatására, lép fel ez a bebicskázó jelenség. Ezzel csak az a bajom, hogy 65%-os féknyomás, valamint 0%-os BRAKE Sensitivity mellett, viszonylag kényelmesen el tudok autózni, és ennek függvényében mégiscsak kell, hogy köze legyen a két dolognak egymáshoz"
Ezt reagálnám a gyors visszaváltásokra 😊
De ezt leszámítva is érdekes. Szerintem itt setup gondok is lesznek.
Silverstone-ban mentem mostanában, amjd elnézek Malaysiába is, meg ha lesz kedvem csinálok videót, holnap.
Mondjuk én nem kisegítem, mert azt úgy sem engedi, én csak a saját, mocskos, kicsinyes érdekeimet nézem ! 😄D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nézem a 3dsimed kb 12 ruppó, sztem nem vész összedobni.
A kormányom egy Logitech Driving Force Pro, amivel egyébként teljesen meg vagyok elégedve, ár/értéket tekintve különösen. Egy egyszerû gumilabda MOD van csak alkalmazva mintegy a felkeményedést szimulálandó.
A pedál tekintettében rendelkezésre álló összes fékút kb. 4,2cm, amit gyakorlatilag egyik féktávon sem alkalmazok, próbálok a pedál felkeményedéséhez (ellenállásához) viszonyítani, ami kb. 2,9cm-3,0cm-nél van, ami durván a pedál fékútjának a 2/3-adánál következik be, ami egyébként egybevág a videón látottakkal is, mégis az az eredménye amit szintén látunk a videón. Nem lehet azt mondani, hogy egy padlófék/padló gázas játékos lennék, mert ez a a durván 3 cm-es pedál fékút amit alkalmazok, egy játékot tekintve, minden valódi visszajelzést nélkülözve azért szerintem nem olyan sok. Ha ennél kevesebb lenne akkor már mindegy lenne ha egy billentyût nyomkodnék, mind emellett más játékoknál nem érzem ezt a jelenséget. A videón látottak alapján azt is lehetne gondolni, hogy nincs is kerék blokkolás, csak a nem tapadó kerék áll-áll meg a fék hatására, és talán a visszaváltások és motorfék hatására, lép fel ez a bebicskázó jelenség. Ezzel csak az a bajom, hogy 65%-os féknyomás, valamint 0%-os BRAKE Sensitivity mellett, viszonylag kényelmesen el tudok autózni, és ennek függvényében mégiscsak kell, hogy köze legyen a két dolognak egymáshoz, csak hogy ezt én sem tartom annyira természetesnek, vagy megszokottnak.
Raadasul van egy csomo laser-es palya (Brno, Indiana, Sonoma, Watkins, Zandvort, AutoClub, Assen, CotA, Laguna, Donington stb. - mindegy honnan😛), amiket eleg gyorsan at lehetne pakolni.