19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Csak azért nem mindegy, hogy a véleményed kinyilvánítását milyen stílusban teszed, és inkább ez itt a gond. -
Kecsa01 #10148 Alex nem értelek, hogy miért törlöd a hozzászólásaimat? Én csak a véleményemet fejtettem ki. Sok embernek is lehetne itt törölni, de kurvára nem érdekel. Méghogy családias itt a hangulat...
-
-7fok, eső.
-
-
-
Persze. :) -
Akkor a jövő hétre készen lesz a 2017-es, 1200 LE-s F1 turbó motor? :D -
Kezd tisztulni a kép. Már csak a volumeFraction sorok nem tiszták. Sikerült olyan szinten belemászni a turbó motorokba, hogy lassan tudnék is csinálni egyet. :D -
nem tudom mert egész nap ezzel baszakodtam :D
-
Volt hó végül? :D -
info > -
Van új Skip Barber ! :)
Changelog V1.54:
Revised tyres
Moved to ultra chassis (with flex)
Updated to ModelWheelsIncludeAllTireMass=1 fix
Bump-stop fix
Tweaked under tray locations
Minor AI correlation tweaks
Updated shaders
Updated textures
Updated liveries
Helmet no longer goes through cockpit
New car icons
Added rim blur
New tire textures
New tire damage textures
Moved to new steering system
Added descriptions and new variables
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.30. 17:32:24 -
Nem tudom beállítani, a valós időjárást veszi a plugin. Elvileg holnap 90% hogy havazik, majd holnap megmondom mi esett :D -
Milyen jól jön ez majd, ha egyszer rF2-n lehet rendezni Szilveszter Rally-t. :)
És ha -6 fokban állítod be az esőt akkor hó esik, és ráfagy az útra? Mert az még fasza lenne. (ne álmodjak) -
jAH, NEKEM IS HÓNAPOK ÓTA OTT VAN AZ ABLAK, HOGY FRISSITENI AKAR .:) -
Azt hogy csináltad, hogy auto-update volt beállítva neki? :D Mert nekem sose frissít magától, mindig kidobja, hogy van frissítés, és töltsem le... -
Na. Mivel valós időjárás plugin megy a SIMCO szerveren, egy fasza kis téli időszakos pályára érkezünk. Konkrétan -6 fok volt tegnap a pályán teszten. A fizika érzékeli ezt, a motor jobban húz, de a fékek, víz, olaj, nagyon hideg. Nem mondom hogy tökéletes, de tényleg érzékeli a levegő hőmérséklet változást. Gondolom nem számítottak arra, hogy lesz olyan hülye aki -6 fokos pályán akar majd menni :D -
Az első írásomban közöltem, hogy nem nyúltam hozzá, nem frissítettem lóf@szt sem vsz a Game Experience magát updatelte és köv indításnál már bebuktam.
Lehet dühösebb vagyok a kelleténél, mert kb 3-4 évente rakok új winfost mert nem rakom tele minden szarral és ez nem nagyon volt betervezve. Drivert is kb évente 1-2 alkalommal szoktam, ha megkívánja. A bajom az, hogy Nvidia letesztelhetné(rendesen) a cuccait kiadás elött mert ez eléggé szembetűnő bug ami nagyon sok embert feldühít. Nyugi volt Ati kártyám azt is szídtam mint a bokrot.
-
Így van, drivert csak oprendszer telepítésnél rakok fel :D -
En ezert nem frissitek semmit csak ha nagyon gaz mar vele, ami mukodik minek piszkalni ? :) -
Egyébként pedig Te vagy a hibás, mert nem gondolom nem gugliztál rá előtte, hogy a frissített driver megfelelően működik-e. 
-
Próbálj meg egy korábbi Game Experience-t, nekem múltkor a ShadowPlay szállt el egy ilyen frissítés során.
Most nem azért, hogy kirobbantsak egy ATI vs nVidia háborút, de a 'buher cég'-ről annyit, hogy jómultkorában a csodálatos Radeon kártyámhoz 13 (!) drivert kellett kipróbálnom, mire rendesen futott az akkori rF2 build-el.
Mindegyik cégnél előfordulnak ilyenek - a gyári hibás kártyákkal meg nem tudsz mit kezdeni, sajnos benne van a pakliban, ha ilyet fognál ki (nekem 4850-et sikerült egyszer így kifognom, de nem ez a bajom az ATI-val amúgy). -
Nálunk a régi CRT ahogy bemelegedett elment a kép, gondoltam kontakt hiba, levettem a borítást, belenyúltam és úgy agyon b@szott hogy a nyálam is kifolyt
Azóta fejlődtem, ezután csak 3 szor rázott meg áram(ebből 2 10 másodpercen belül)
-
Nekünk egy régi tv-nket kellett hajszárítóval melegíteni, mielőtt be lehetett volna kapcsolni. -
Laceee #10123 Régebbi Driver? Laptopnál jártam úgy, hogy felraktam a legfrissebb nvidia drivert és újraindítás után fekete képernyő volt csak. -
On Point: Precision Drifting with the Remote Control Lexus RC F Playlist
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.01.29. 12:36:23 -
De akkor ismernék be és tennének ellene valamit, így is egy HDMI kábelembe került mert a szokásosnál picit erélyesebben húztam ki és bent maradt a csatija
Visszasírom a DVI kábelt, az legalább masszív volt. Aki kitalálta a HDMI kábelt, azzal etetném napi 24 órán keresztül, hogy...(a szöveget a sajtó szabadságért felelős hivatal sajnálattal cenzúrázta).
-
Solt #10120 Hmmm... mindenesetre örömmel hallom, hogy valaki az NV-t szidja a drivere miatt!! :D No persze rajtam kívül... a 780 okozott nekem is pár meglepetést az elmúlt másfél évben... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.29. 12:10:05 -
akkó tvdriver 
rákerestem én is és bszki tényleg tök sok ilyen jellegű probléma van :(...tényleg olyan mintha az egyik frissítés rendesen bezavart volna.. -
TV-t használok :)
De egyre valószínübb hogy a Game Experience cucc kavart be, amit természetesen a Nvidia tagad és a kari gyártót okolja.
Ekkora egy buher céget. -
létezik még monitor driver? Lehet visszakócolná ha igen.
-
Pedig az, egyéni telepítés csak a grafikus szoftvert és a hd audiot hagytam kipipálva és most müködik, avagy elindult de megnézem fut e rajta valami rendesen. Szopódjon meg az nvidia. -
Solt #10115 Nem hangzik túl jól... :) Egyébként, ha valami "egyszercsak" szar lesz, akkor az 99%, hogy hardver hiba. A leírtak alapján vagy a monitor tápja lesz a hunyó, vagy a VGA ram...
Tán még annyit megpróbálnék a helyedben, hogy más kimenetet is tesztelnék mind a VGA-n, mind a monitoron. Ha eddig HDMI kábellel volt összekötve, és a kábel csere nem segített, akkor próbáld meg DVI kábellel.
Szópodjon telibe az Nvidia, ebben egyetértünk, de szerintem ez nem szoftveres nyűg lesz! :) -
Köszi a válaszokat. de ne menjünk bele egy ati vs nvidia háborúba. :) Winfos kb 3. ujra install. volt 5 vga driver is és ha nincs fent a driver nem enged tuning progit felrakni. Driverrel meg el se indul. Se a gép sem a kártya nem volt húzva és próbáltam másik hdmi kábellel. A baj az, hogy lehet a táp hibája (de gondolom akkor sipolna az alaplap) vagy alaplap hiba hogy kontaktol de akkor gondolom driver nélkül se jönne be a kép. Szal érdekes egy szitu. :D -
Én nem tapasztalatra alapozom ezt, csupán nem szimpatikus. Bár biztos az is közrejátszott a nyári vga vásárban, hogy fogalmam sem volt az nvidia modellneveinek rangsoráról. -
Nekem ezer éve ezt csinálja a monitorom :)
Bekapcsolom és nincs kép, no signalt nem ír, mert be van dugva a kábel ugye, de nincs kép ...
várok vele tíz percet míg bemelegszik és kikapcs-bekapcs a monitor és jó :) Ami érdekes, hogy fekete , sötét háttérnél jobban csinálja...
Néha beugrik a gps weblapja mert automaán kéri hogy dugjam rá frissiteni, akkor egyből bejön, mert az tök fehér weblap :)
De néha ott is csak villog , majd eltűnik minden.
Szintén 770 .
Másik monitor sajna nincs, hogy le tudjam tesztelni a monitor szar, vagy valami a signállal van a kártyán ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.29. 06:38:37 -
Ha csak játékra használod, akkor nyilván olcsóbb megoldás az AMD. Nekem spec. nem(csak) játékra kell, ilyen szempontból meg nem megoldás nekem az AMD. -
Solt #10110 No, én meg pont most adom el az NV kártyám, mert meguntam a baszakodást vele... :))) -
Én meg elfogult vagyok, mert évekig volt AMD/ATI kártyám, és meguntam azt a baszakodást vele, ami folyt az utóbbi években.
Próbáld meg még azt esetleg - csak hogy valami hasznosat is írjak -, hogy másik kimenetre kötöd a monitort, hátha... -
Lamborghini-Aventador-LP700-4_v110.rfcmp