rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ez szerkesztett videó ? Nálam továbbra is kicsit döglött, nem elég kontrasztos a hdr, most az Nvidiával sem ....Nálad meg teljesen szép , a képeken is .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Meg sehonnan, vannak vele kissebb gondok (pl. nem mukodik a tukor az autoban, csak az autok latszodnak;P). Meg kicsit meg reszelgetni kell...
Gyors teszt video: szaraz, vizes, AI.

Danecay
És ilyenkor mennyi az idõ nálad? 😊 Továbbá honnan tölthetõ le a pálya?

Ingy2
Goldenpoooooorrrrtttt, királysááááág <#vigyor2><#fogmosas><#merges2><#zavart1><#idiota><#zavart2><#vigyor>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

lac coo
<#eljen>

Alexease
Nekemis tetszik, most itt teszteltem😊<#zavart1>

Ingy2
Kipróbáltam a Panoz-t, k!kúrt jó xD Szépen lehet senderíteni a gumi kiszámítható úgy viselkedik ahogy kell.

zolee145
Az elektromosnál egy dolog problémás, a lefulladás. Nem lehet alapjáratnak nullát megadni. A legkevesebb amit elfogad, és még nem is akar állandóan lefulladni az a 10 rpm volt. Ezzel így használható, és talán még hihetõ is. 😊

Itt a nyomaték görbe:
SLS AMG Electric Drive

// Maximum Torque: 1000 NM @ 0-5000 RPM
// Maximum Power: 750 horsepower @ 5500-7500 RPM
RPMTORQUE=( 0, -5.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 500, -10.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 1000, -15.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 1500, -20.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 2000, -25.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 2500, -30.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 3000, -35.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 3500, -40.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 4000, -45.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 4500, -50.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 5000, -55.0, 1000.0)
RPMTORQUE=( 5500, -60.0, 971.9)
RPMTORQUE=( 6000, -65.0, 890.1)
RPMTORQUE=( 6500, -70.0, 821.8)
RPMTORQUE=( 7000, -75.0, 762.9)
RPMTORQUE=( 7500, -80.0, 712.1)
RPMTORQUE=( 8000, -85.0, 663.2)
RPMTORQUE=( 8500, -90.0, 621.8)
RPMTORQUE=( 9000, -95.0, 581.7)
RPMTORQUE=( 9500, -100.0, 547.1)
RPMTORQUE=(10000, -105.0, 517.6)
RPMTORQUE=(10500, -110.0, 488.1)
RPMTORQUE=(11000, -115.0, 462.1)
RPMTORQUE=(11500, -120.0, 439.8)
RPMTORQUE=(12000, -125.0, 417.1)
RPMTORQUE=(12500, -130.0, 398.0)
RPMTORQUE=(13000, -135.0, 384.1)
RPMTORQUE=(13500, -140.0, 368.5)
RPMTORQUE=(14000, -145.0, 352.9)

Amúgy nem kellene ám sok dolgot beleírni, mert azért az elektromos motor egyszerû mint a fakocka. Bizonyos paramétereket kellene beállíthatóvá tenni, mikor kapcsol be, mikor ki, melyik tengelyen, és milyen ütemben töltõdik vissza (ez csak a "motorfék" miatt érdekes). A valóságban felmerülõ problémákat és azok megoldásait nem igazán kellene szimulálni. Itt nem kell egy bonyolult vezérlést írni, vagy hasonlók. Nem biztos ám, hogy ez olyan nagy meló, mondjuk egy jól mûködõ gumifizikához képest.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
A tisztan elektromos motor "egyszeru" nyomatek es hang tunninggal gondolom megoldhato. De attol ezek mar nagyon messze vannak. Ami valoban hybrid (energia visszanyeres es tarolas, 2 motor) mar neccesebb, tuti nincs megoldva. A valtozo tengelymeghajtas meg extrabb. Az uj F1 mar urtechnika (dupla visszenyero rendszer, turbo, korlatozott hasznalat)😄D

Majd a Codies (F1 2014) gyorsan megoldja😛
Alexease
Frissitem a palya-archive reszt nehany hasznalhato cuccal. Nem mondom hogy ultra minoseguek, de atlag felhasznalasra boven jok. A GSC palyak meglepoen jok. (Meg toltodnek egy ideig, most kezdtem el, 2GB a cucc...)

Bahrain-International-Circuit_v100.rfcmp
Bathurst-Shift_v100.rfcmp
GSC-Brasilia_v050B.rfcmp
GSC-Floripa_v052A.rfcmp
GSC-Interlagos_v060G.rfcmp
GSC-JerezdelaFrontera_v050F.rfcmp
GSC-Londrina_v052D.rfcmp
GSC-Vanport_v055K.rfcmp
Melbourne_v101.rfcmp
NevaRing_v040.rfcmp
Spa-Francorchamps_v100.rfcmp
zolee145
Írtam már fészen az ISI-nek, hogy terveznek-e rendes támogatást a hibrid motorokhoz, vagy a tisztán elektromos üzemhez, de természetesen semmi válasz nem jött. Lehet el sem olvasták. 😄

Csináltam már elektromos SLS-t, meg hibrid Priust is rF1-hez, de az elekromosnál van némi kompromisszum, a Prius-ban meg mégtöbb, bár a hangokkal (sls-nél hangtalansággal) be lehet csapni az embert. Azért egy F1 motor már kissé bonyolultabb. Ha akarnak valamit akkor viszont mindenképpen fel kell ezekre készíteni az rF2-t, mert ez a jövõ. Ennél már csak az E-tron Quattro a bonyolultabb, ahol az elsõ keréken kapcsol az elektromos hajtás, de csak 120 km/h fölött. 😄

Alexease
<#idiota>
Azt majd jovore😉 Az F1RFT normalisabban all hozza, ok nem totalisan vakon, jovobelato-modon keszitenek futurisztikus F1 modokat😛

Az 2014-gyel amugy is gondok lesznek, mert a jelenlegi "eroforras" elvileg megoldhatatlan (legalabbis normalisan).
lac coo
De már 2014 van, nem ?

Alexease
Ingy2
Mikrolaggnak tûnik, lehet szarul feltelepített driver vagy nem whql.

bardocz
Gondolom ugrál, és azért. Nem tudom itt hogy lehet, de állítsd be fix fps-re.
lac coo
Ennyire láma azért nem vagyok .... 😊

Nekem szaggat a megjelenítés, úgy, hogy közben 90-110 fps-t mutat.
Ez mitõl lehet? Mit kéne lejebb vennem? Nagyon zavaró.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ingy2
bazz miért lövöd le a poént<#idiota>
egyébként nálam filter 10, multiplier 3-4.0 között mozog
G25

Danecay
Nem tudom, mit értesz pontosan rugós alatt, de ha azt amit én, akkor a forgalomban lévõ, valamint a játékosok által használt pedálok túlnyomó része ilyet használ. Javíts ki, de még a G27- is az nem? Ha pedig így van, akkor az érzékenységet Te is le vetted a "kötelezõ" 0-ra?

Danecay
Köszi!

Megnézem mindenképp, csak most egy kicsit fáradt vagyok hozzá! De kíváncsi vagyok!

lac coo
En ertem, hogy felfuggesztest szimulal, szerintem Ac is, mert ott is teljesen mas lesz ha piszkalom a futomuvet, de az kicsit kenyelmetlen, hogy lotyog kozepen.Azt ruhellem 😊

Alexease
Terheles nelkul kozepen erosen auto es autobeallitas fuggo is (pl. caster, camber).
Az a durva razos effekt mar alithato, az a filter. 8-10 jo, az alatt necces, afolott sokat elvesz.

Az rF2 FFB is mar az "uj" iranyt koveti, vagyis nem szimplan FFB, hanem "kormanymu szimulacio*" (persze ez igy cseppet viccesen hangzik, de arra fele probalkozik). Autotol fuggoen nem feltetlenul fog kozepen mindig izombol ott tartani. (Az AC-hez ne hasonlitsd, mert az meg kicsit oldschool, megmaradt a sebesseg fuggo, allando kozeprehuzas stilus - persze kulturaltan, ami meg elvezetes.)

*A legjobb pelda lenne (ha ki tudnad probalni😛), az iR "egyszeru, fapados" felfuggeszteses tepsik (NASCAR, National, CTS, LateModel stb).
Alexease
lac coo
Sok cucc nincs fent, két autó ,egy pálya 😊))) A megane-al néztem ...

Régebben emlékszem, kitépte kezembõl ha fûre mentem, igaz azóta agyon javítgatták, de most a betonon nekem nagyon gyér .....Fõleg a középsõ lyuk-féle idegesít .

Alexease
Es igy ledaralja a fogaskerekeket es/vagy felboritja az asztalt😊
zolee145
Nem próbáltam még a Panoz-t, de most ahogy állítgattam a Marussiát az ffb is változik. Ez logikus is, hiszen függ a dolog a futómûtõl. Szóval nem biztos, hogy G27 beállítás kell neked, lehet, hogy az autó beállítás nem jó.
Már ha van mit állítani a Panozon. Meg ha a Panozról beszéltél. 😄 Utcai autónál soha nem lesz olyan határozott az ffb mint egy versenygépnél, az utcai gumi, meg a szervó miatt. Szerintem.

Ingy2
filter 0, multiplier 5.00 <#idiota>

lac coo
Nekem nagyon gyér az ffb így a rengeteg AC után. Én már álltgattam mindenfelé, de középen langyosbuzi, az egész erõtlen, picit lökdösõs ......

Valaki berakhatna egy jó beállítást G27-re ! 😊 Én jobbra emlékeztem ...

lac coo
dögölne már meg az a béka 😊))

Szabi
szép béka 😄

a kép meg itt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Norbi1990
sárga béka egy jégkockába 😄
lac coo
Akkor nekem medium slick van 😄DDDD

Ingy2
Pontosan Toyo r888 😊

Alexease
Total utcai gumi van rajta, vagy legalabbis roadster-re gyartott utcai fajta😊 Nagysebessegnel mar taknyos, elmaszik, de "kezelheto" marad. (Semi)Slick-kel tuti jobban befordulna, de ha egyszer megindul, akkor annak szinte vege😉
Jacek
Amivel a rendõr nem lõ agyon az árokparton egybõl ha utcán mész vele😊

Alexease
Alexease
Olyan mint egy slick, csak jo surun ossze van vagdalva😊
lac coo
Amugy pontosan milyen az a semi slick gumi ? 😊

Ingy2
gondolom utcai gumi, Sierránál is az utcai gumi használhatatlan volt alulkormányzott nyúlós szar, feltéve a semi slicket agalis lett tapadt mint atom<#idiota>

b-type
na még egy utcsó, mert futottam két jó versenyt is, szal nálam 5:04.5-nél állt meg Le Mans ezzel az autóval a második futamon, az utcsó körben 4másodperc alá ment volna, ha.. 😊)
Végül is rendben van, a gumik visszahûlnek, a fékek is, ezért ezen a bazi pályán elég macerás kanyarodni.
A kuplung zavart, elkuplungolok és elforog a motor, akkor nem ha öregurasan váltok, minden ki van kapcsolva, az autókuplung is, az elsõ keréken sztem kevés a tapadás gumizott íven tartva a hátsót sodorva mászna le az eleje a pályáról.
Nem rossz ez a Panoz, de nekem kicsit kevés a visszajelzés, csúszik-mászik, ezért kellemeseket lehet vele kanyarodni, de a határain olyan bizonytalan érzés az eleje.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Na a guminyomás kellett 😊
Az elsõ gumik el tudnak menni, valszeg nagyon visszahûlnek itt Le Mans-ban, a fékre is figyelni kell mert nagyon visszahülnek, egyébként elég tojástánc a kocsi, de azért élvezhetõ, motorhang nagyon kevés.
De azért jó versenyt lehet vele menni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
online vagyok a Panoz-zal Le Mans-ban, úgy próbálgatom.

b-type
Ez a pálya nagyon jó, tegnap mentem rajta az AI-val, ma is majd kipróbálom, hátha javult valamit.
max agresszión, és max AI-n katasztrófa, de legalább volt SC. 😊
egyszerûen felborulnak és kiesnek a pályáról aztán a verseny további részén ott pörgetik a kereket arccal a palánknak, lelombozó. Pedig a pálya nagy kedvencem.
Most a Panoz-t próbálgatom LE Mans-ban, de hát elég diagonal a gumi...lehet az én bajom mert alapon hagytam a guminyomást, és a közepe magassabb lett mint a belsõ oldal max terpesztésen. de még az sem melegedett fel üzemire.
alig megy, nem tudom felváltani az 5.-t Le Mans-ban 😄DD
ha túl gyorsan kuplungolok, akkor 'elpörög a kuplung', fék katasztrófa, és a 60-80-km-s kanyarok ellenkormányosak 😊)
Na mindegy, megyek vissza más kormányáttétellel.

Alexease
Neva Ring WIP

Alexease
Most OK, thx!
Valtozott a jogosultsag a YT-on is, mint mindenhol. Minden cegre raszalltak, igy ok is valtoztattak.
zolee145
Most is?

Azt hittem alapból azért töltök fel valamit, hogy megosszam. 😄 Fura, hogy az alap beállítás privát.

Alexease
"This video is private"😊
Sose tudjuk meg milyen volt az az ivbelso kerek😊<#idiota>
Alexease
Nekem eleg a 720p (filmeket is ugy nezem😛), elelmosasokat nem hasznalok (lenyegtelen, nem latom, nem feltuno, foleg zsugoritva a monitor nativ felbontasat😄), a tukrozodesek boven jok minimumon (azt sem latni az autobol, csak jelzes erteku), es sehol sem megy (AI+eso) 60fps ala.

Persze max-on ki lehet nyirni, de ez a program is, ugy mint a tobbi most keszulot (CARS/AC), a tervek szerint, majd 1-2 ev mulva kell jol futnia.
zolee145
Furamód Malaysiában nekem is 80%-on van a fékerõ. Gondolom a sok belefékezõs kanyar miatt, amikor még kanyarodás közben is fékezni kell. Régen csináltam ezt a setupot, de gondolom ez az oka. 😊
A dupla törés elõtt féktávon áll meg egyszer az ívbelsõ elsõ kerék, ott le is csúsztam az ívrõl.