19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Sokan azért álltak el a programtól, mert nem olyan ütemben jöttek a javítások/fejlesztések, mint ahogy várták/kellett volna.
Jó példa R3E: 1 éve kb. a kutya se nagyon használta, most meg egy competition-be marha sok embert megtalálsz. Elkezdtek fejleszteni, folyamatos helyzetjelentések jöttek a tartalmak mellett.
Még ha az ISI azt mondja, hogy nem tud havonta kitolni 2 pályát + 2 autót, akkor legalább azt kellene megtennie, amit múltkor Zoli is említett: legalább egy tutorialt adhatnának hozzá, hogy a modderek jó ütemben tudják tolni a cuccokat. És nem amiatt népszerűtlen a program, mert sz*r.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.02.06. 22:57:10 -
Amúgy bárhogy is csavarjuk, valami nagy baj csak van vele, ha egy kihalt város az egész ...
Akkora toronymagas élmény akkor csak nem lehet :) -
Számomra továbbra is a Clió van egyedül :))) -
TDU-ból akartam átkonvertáltatni a Citroen kacsát, de valami gebasz volt, és a brazil gyerek feladta, 19 LE, a 100-at el sem éri, és annál puhább felfüggesztése kevés autónak van. Ráadásul meg is csináltam azt a hosszanti lengőkaros rettenetet hozzá, előre is. :) Kár, hogy befulladt az a projekt. -
rfactor2 #10186 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nagyon érdekelne egy rohadt unalmas autó. :)
Bármi lehetne, a lényeg hogy egy hétköznapi tucatautó legyen. Nulla sport fokozat, 130 fölött elfogy, puha felfüggesztés, virsli gumik. :D
-
Egy MG és/vagy Ford licensz még simán mehetne szerintem, akkor a BTCC kategóriába már 3 típus is lenne, azzal meg simán elszórakozna a jónép sokáig. -
Azert volt "draga" (egyebek mellett:P), mivel a tovabbi tartalom ingyenes. Kezdesnel "keves" volt, de azert most van 25-30 auto es vagy 15 palya.
OK, nem divat utcai es egyeb cuccokkal van tele, de azert nem panaszkodhatnak. Markakbol/licenszekbol van: Marussia, Dallara, Renault (Megane, Clio), Skip Barber, Nissan (370Z, GTR), Chevy (Corvette, Camaro), Honda, Panoz; es a sorozatok sokmindent lefednek: F1, F3, FR3.5, Indy Car, GT1, GT2, GT3, GT4, Touring/WTCC/BTCC, Historic. Persze, csak 1-1 autoval, de multiclass igazabol sehol sem megy online, ha nagyon az kellene;) -
Minőség alatt most nem azt értem, hogy milyen jól néz ki az autó, hanem magát a vezetési élményt/fizika részletességét. Halandó ember számára megfizethető programok közül továbbra is toronymagasan az rF2 a legjobb fizika terén. -
A minoseg alap, ha mar gyari tartalom....... -
És itt a probléma, ami az előbb szóba került: neked a tartalom a fontos, hogy minél több legyen benne a gyári autó/pálya, nem pedig a minőséget nézed. -
Eleg dragan mertek az rf2 ot annakidejen, en tuti nem adnek megplusz penzt dlc kert...
Foleg mert az alap jatek is eleg szegenyes jo dragan.... -
rfactor2 #10179 Én állandóan azt érzem, hogy a srácok az ISInél többet foglalkoznak haditechnikai projekteken és szimulációkon, mint a consumer terméken. Ez csak egy kis mellékprojekt nekik, amiből próbálják kihozni a maxot.
Az ott kifejlesztett kódot kicsit átírják, megvagdossák és bedobozolják nekünk, rF2ként csomagolva. -
Az basztatás, ha azt mondom, hogy olyan jó egy szim, hogy 10 év alatt még nem tudták leváltani? :D
A GP Legends elég régóta nem a legjobb F1 szim. :) -
atiwrc #10177 Mindig az RBR-t "basztatod", mi manapság még mindig a legjobb f1-es szimulátor, nem a GP Lengeds? :P
( Jó hát nem éppen 2015öt dolgozza fel...) -
Apex-FIA-GT3-2012_v090 (Porsche, Ferrari, Camaro, Merci, Corvette, BMW) -
Az rF2-t vennék sokan pl. itthon is, csak belekerültünk egy ördögi körbe. Itthoni helyzetet látva, azért nem veszik az emberek az rF2-t, mert bár videók alapján tetszik nekik, de nem akarják megvenni, amíg nincs bajnokság. Csak hogyan szervezzen az ember bajnokságot, amíg nincs minden tesztfutamok során letesztelve?! :D
Kíváncsian várom, hogy a stock car-t is mikor méltóztatnak kiadni (mert az meg már vagy legalább 1 éve készül). -
Most nem arra gondoltam, hogy mint AC-nál, toljanak ki 10 milliárd autót/pályát. Hanem inkább arra, hogy 1-2 divatosabb sorozatban lévő 2-3 autót licenszeljenek, meg hozzá pályát, és próbálják meg eladni pár dolcsiért. Ott van az URD; minőségi a modell, fizika kellemes, viszonylag népszerű is. -
Szerintem meg működne, csak a tisztelt ISI-nek meg kéne magát erőltetnie, és dolgozni végre egy kicsit. (Meg Mr. Wheatley-nek is inkább ilyen szintű felméréseket kéne végeznie munkaidőben, nem pedig videót összevágni + feltölteni YT-ra, ahogy éppen sétáltatja a husky kutyáját. :D) -
Egyszerű a helyzet szerintem: lézeres pályákra kellene ráállniuk, autókat könnyebb csinálni.
Plusz murva meg hó, és rali. Azért az kicsit vicces, hogy az RBR helyett még mindig nincs semmi. :)
Az rF3-ban nem hiszek. Mármint nem mostanában. Ha belegondolunk, hogy mi meló van jelenleg az rF2-ben kétlem, hogy ezt csak úgy kidobnák. -
Ez az rF1-nel meg ertheto volt, eladasra/licenszelesre szant tech-engine volt, ami be is jott (SimBin es a tobbiek a mai napig), a felhasznalok "csak" megkaptak hasznalni es piszkalni.
De az rF2-nel, ha jol latom, remeny sincs ra, hogy valaki licenszelje (max a Reiza, es korabban meg az Ignite-ben biztam, de ok szarnak ra). Nem tudom mennyi kihelyezett szimulatoruk van (promo, SimCenter es hasonlok), van-e belole bevetel, de hogy a programbol nem elnek meg, az tuti;)
Kicsit olyan, mint ha a "nesze neked tech-engine" es a "jatek" kozti allapotban ragadtak volna. Megspekelve Wheatley elofizeteses gyokersegevel. -
Sajnos ez itt nem nagyon mukodne:/
Legalabbis igy es egyelore. Kicsi a felhasznalotabor es eleve nyilt, modolhato a progi, keves vasarlas lenne, inkabb masolgatnak. A rendszerbe nem fognak belenyulni. Valszeg az AC-t sem vedik le, de ott jelenleg eleg nagy a felhasznalokor, raadasul steam-es, es meg elovasarlas is lesz, ott tuti megeri. Foleg, ha az eladasok utan perkalnak a licenszekert(?!).
En nem latok jo megoldast. Hiaba toljak a tartalmakat, sot ha dupla ennyit tolnanak, az akkor is ingyenes, nem hinnem hogy sok uj vagy frissitett elofizetot hoz. Akinek meg van az alap letolti, megnezni: "ronda, csuszik, nem driftel, nem BMW/Ferka/AWD/urhajo/stb.", aztan megy AC-zni ;)
En meg mindig az rF3-at eroltetnem, a jelenlegi felhasznalokorre alapozva;) Persze normalis DX11-gyel es hianyzo effektekkel (pl. normalisab eso, szelvedo, ablaktorlo stb.); levedett tartalmakkal; Steam-mel; aztan nepszeru/divatos/normalis DLC-kkel (sorozatokkal, lasd. S3S). Es persze, megmaradhatna a modolas is. Ha kedvezmenyt adnanak az rF2 tulajoknak, es kicsit szebb lenne, valszeg visszacsordogalnanak az emberek, foleg akik komolyabb bajnoksagokat akarnanak tolni.
Bar a bajnoksagos resz kerdeses, ahogy elneztem, sokan foleg a "hotlap-szeru" bajnoksagokat szeretik: kimillimeterezve, agyongyakorolva betanulni a palyat, aztan hajra. Igy az rF2 erossege, a napszak es az idojaras dinamika, nem lenne olyan nepszeru... -
Valami regebbi konvert, talan 1-2 auto modellel, csak a festesek ujak:) Nem probaltam, csak feltoltam;) -
Ez smafu ahhoz képest hogy az AC-hez milyen modok vannak. RWD Huracán( a többi Lambót nem is mondom), 10 ből 9 autónak rémes a fizikája. Ez még nem is zavarna de az a sok parittya aki szövegel hogy mennyi autó van az AC-hez meg sokkal jobb a fizikája stb., elmehet a...(lelkiismereti okok miatt cenzúrázva).
-
Kicsit érthetetlen. Egyik oldalról adott egy termék, amit persze lehet szidni, nem a legjobb a grafika, stb, de fizikában és dinamikus környezetben jelenleg olyat tud amit semmi más nem. A másik oldalról viszont ott a faszság, hogy gyakorlatilag kézzel-lábbal megpróbálják ellehetetleníteni a saját programjukat.
Amit próbálok megcsinálni már vagy két hete az nekik mondjuk két délután, de ha legalább lenne korrekt leírás akkor teszem azt egy hét. De nem, szenvedj vele paraszt. Nem lehet minden turbós kocsinak a Civic az alapja, tudnod kellene, hogy mi mit csinál, de szarnak bele. Én meg szopjak a 800 oldalas könyvvel. :D
Amúgy jó a DLC, csak a sok mod miatt szerintem nem számítanak arra, hogy nagy bevételük lenne belőle. Nade erre mondom, hogy olyat kell adni amit egyszerű modder nem tud, pl lézeres pálya. Kocsit sokkal könnyebben összerakhat otthon is az ember, de egy lézeres pályát nem.
Utoljára szerkesztette: zolee145, 2015.02.06. 18:37:06 -
Őszintén szólva, a napokban nekem már az jutott az eszembe, dobni kéne Camaj-nak vagy Wheatley-nek (inkább előbbinek, mert ő még emberszámba is néz) egy e-mailt, hogy elgondolkodhatnának egy DLC-rendszeren, ahol pár dollárért megveszed az autót/pályát, azt hello. -
info -
Igazából most, hogy megvan az új Ford neki is állhatnál lemodellezni a V8 mezőnyt. :) Tessék, itt a méltó feladat. :D
Más: az ISI ha egy kicsit ráér majd bekaphatná... 2 nap táblázat töltögetés után rájöttem, hogy tulajdonképpen mit is akarnak azokkal a számokkal ott az engine.ini-ben.
Mármint egy részére, mert mindent azért még nem tudok.
Úgy azért kicsit nehéz, hogy megcsinálod a turbót, beülsz, nem tölt... jó, akkor mást jelentenek a számok. Megcsinálod, beülsz, nem tölt... jó akkor ez se az. Mégegy verzió, tölt mint a disznó, jó akkor most más nem stimmel. :D
Utoljára szerkesztette: zolee145, 2015.02.06. 15:40:46 -
Nem vagy ünneprontó, nem sok köze van a valós kocsikhoz a modnak, valamint bugos mint a picsa :D -
Nem akarok ünneprontó lenni, de...
...képek alapján jól láttam, hogy a Merci és a Nissan átfestett Holden? -
-
V8-Supercars-2014_v100.rfcmp
-
ASR-Formula-OWC-1991-McLaren-MP4_v100
-
ASR-Formula-OWC-1991-Ferrari-643_v150
-
PacsutaTibi #10157 Már van máfél éve.... :P
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Truck%20Racing%20%28rFactor2%29 -
elárverezik a caterham szimulátorát, meg lehet nézni a config-ot -
De jó, ezt most olvastam, pont erről beszéltünk nemrég:
"Egyes szem- és fültanúk emellett azonban még egy érdekes jelenségre is figyelmesek lettek a Honda V6-osainak hangzása kapcsán. A motor meglehetősen furcsa hangokat ad a lefelé váltásoknál. Erre magyarázattal Craig Scarborough, az Autosport technikai szakértője szolgált. „Amikor elveszed a lábad a gázpedálról, létezik egy motorvezérlés, mellyel minimalizálni lehet a turbólyukat, s amivel finomabban adja le a motor az erőt, amikor a versenyző újra rálép a gázra. Ez hasonlóan furcsán hangzik, mint amikor olyan motorvezérlést használtak a csapatok, amivel a kipufogógázokat a diffúzorba vezették. Ironikus módon a befújt diffúzorok technológiája főként a turbólyuk-technológián alapult” – magyarázta a brit szakember." -
Laceee #10154 2015-s F1 mod mikor lesz??? Vagy esetleg Kamionos mod??? 

-
Gerdaiba volt legalább egy kis finessz(nem fitnesz, azt nem szeressük).
-
magyarázd el egy pontnak, hogy mi az a kör -
Miért lenne barom? A Live weather plugin-nak pont az a lényege, hogy az adott pályán a valós földrajzi területnek megfelelő időjárást szimulálja. Ha -7 fok van, akkor a játékba nyilván nem 16 fok lesz, ha használod ezt a plugint.