19779
  • atiwrc
    A Primera tetszik, de a bmw-vel valami nem stimmel, nem elég széles talán, nemtudom, de mindenesetre az eddigi képek alapján nem jött be, a felnije se.

Ez viszont nagyon szép szerintem, a készítője 2010 óta nem reagált az üzenetemre, hogy belehetne e varázsolni valamibe :) (Amióta megláttam ezt a modelt, ennél lentebb nem akarom adni :D )

És a régebbi verziót is rendesen megcsinálta:

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.06.30. 17:36:58
  • simcompany
    itt találsz képeket a készülő modról
  • PacsutaTibi
    A 1999es BTCChez maximum a Primera van meg az AC-ban. A készítő most más projekt mellett a BMW-n dolgozik, a "szupertúraautók" közül. De az csak 97ben ment utoljára, privát színekben. Elkészült egy Vauxhall Cavalier (opel vectra) is, de az 93as specifikáció... Arra kellene szárny, meg lökháritó, és az is 97ben ment utoljára privát kezekben. (96tól már az újabb Vectra-k versenyeztek)

Bár AndreasFSC majdnem minden (szárnyas=95utáni) szupertúraautó modellt elkészített a Race07hez, de ezek minősége egy kicsit kifogásolható.
    Igaz bennem nagyon az van még, amikor a mások által készített rF1 konverziót próbáltam... Az nagyon randa volt, több év összevegyitve az eredetileg még F1Cre készült BTCC 93-95 mod kocsijaival. Meg pl 94be berakva a 95ös bmw, csak levették a szárnyat.... brrr....
    Mondjuk lehet a Race07es kocsik szebbek, képek alapján azok.

Új NGTC-s BTCC-hez sincs igazán kocsi. Grid Autosportban van a Civic, de az ugye ebbe is van, meg az ngtc-s Focus. A múltkor találtam valami menedzseres játékot, abba elvileg van 98%bban hasonló BMW és Mercedes modell.
    http://www.igcd.net/game.php?id=1000011192&width=1366
    (Meg BTCC kivül a golf kupa, és mercedes amg (brazil?) kupa autói)
    Régebben valaki modellezett egy Audi A4et, meg valaki elkezdett egy Mercit, de szerintem nem lett belőlük semmi...
    A gyári Hondának meg már eleve újabb mint a játékba van.

Emerico TCR-t miből farigcsálsz?

-Kupás Leon, ahhoz ugye ott van Tommy modja.
    -Civic TCR , ehhez nincs modell, bár pótlásnak lehetne az ngtc Civic.
    -Audi TT cup, ez ha jól tudom már nem mehet a bajnoksában, de Tommy most épp készíti.
    -Opel Astra, a sima VLN kupás Astrát már elkészítette valaki, Epol Ostra néven asszem. Arra csak egy kis vékonyka plussz szélesítés kellene rárakni. Meg a logót az orrába..
    -Focus TCR, nem futott sokat ez a kocsi még, sajnos, első ránézésra nagyon hasonlít az ngtc-s kocsira, de közelebrőll megnézve egészen másak a szélesítések küszöbök. Pedig a volt hogy együtt is teszteltek Brands Hatch-ben, a motort mindkét csapatnak a Montune fejelszti.
    http://www.touringcartimes.com/2015/03/13/first-image-of-new-tcr-ford-focus-of-onyx-race-engineering/
    http://www.touringcartimes.com/2015/05/18/onyx-race-engineering-tests-tcr-ford-focus-at-brands/
    http://www.touringcartimes.com/2015/05/18/motorbase-completes-test-with-new-ecoboost-engine/
    http://www.touringcartimes.com/2015/05/18/motorbase-performance-happy-with-peformance-in-brands-hatch-test/

Ha minden igaz nemsokára jön a Subaru is, ehhez biztos lesz majd utcai modell valamelyik játékban.

Ahogy mondjátok egy komplett sorozatot már nagyon nehéz elkészíteni, ilyen magas elvárások mellett. (Gondolok itt a modellek kidolgozottságára)
    Viszont játék sincs ahonnan konvertálni lehetne, hiszen alig van olyan játék ami feldolgoz egy sorozatot. 1-1 kocsi van a különféle sorozatokból és kész...

pl AC-hoz van egyáltalán valami komplett bajnokság?? Csak kocsik jönnek ki... talán GP2 volt, de az egyenkasztni, meg formula.
    Új DTM volt, de az talán fizetős?

DTM93 alakul, de még sok kocsi hiányzik. Eleve az Alfa 155 az Class1es 420LE, a Merci evo2 amivel év elején mentek a gyáriak, illetve a privátok az 380LE volt kb. Az E30assal meg csak 3-an mentek. Ez utóbbi kettő még "DTM-A csoportos" volt. Meg elvileg az nemgyári Omega és Mustang is. Vegyes egy év volt, mert csak az utolsó fordulóra jött meg a gyári Calibra, de indultak ott Class2es lépcsőshátú F Astrák is....
    No meg évközben jött az Class1es Mercedes 190 is (a széles Zengő merci), de elvileg ez nem volt teljesen Class1es csak kiszélesítették, más szárnyakat kapott, és a motor kicsit lentebb és hátrább helyezték. De ugyanaz a motor volt mint az Evo2ben.
  • Alexease
    Nem tudom mit csainalnak vagy terveznek a hatterben, de igy nem igazan porog a ceg, foleg nem penzugyileg;) Annak a nehany/akarmennyi elofizetonek/vasarlonak kiadni neha valami fiss verziot es uj tartalmakat, nem nagy uzlet.

Ami kicsit valtoztathat a dolgokon, es talan tortenhet valami fontosabb a hatterben, hogy a Reiza bejelentette a GSC folytatasat, az is elofizetos/beta-tesztelos/tamogatatos megoldas, es hireszteltek DX12-ot es egyb uj dolgokat (idojaras, anim stb).
    Ha sajat cuccuk lesz, akkor itt nem erdekes, de ha maradnak az ISI-nel, es talan az rF2-ot licenszelik, akkor talan van remeny, hogy rendbeszedik azzal parhuzamosan az rF2-ot is a jovo ev vegeig.
  • simcompany
    Hiánypótló tartalom :D Kicsit belassultak a srácok
  • Alexease
    ISI Indianapolis v1.3
  • simcompany
    Alapvetően mindenből csak pici van. Ez is gond, nehéz komoly sozatokat indítani. Az URD szépen megcsinálja a Le Mans sorozatot, GT autókat, de túraautó szinten nem vagyunk túl jól ellátva. Ezért is hekkelem most a ligának a TCR Series-t. De ezt komoly modnak nem nevezném :)
  • zolee145
    Egy jó 99-es BTCC szezont kellene valahogy összerakni. Persze a mostani sem rossz, és mindkettőhöz kellene modell, vagyis el is vetettem a kósza ötletet. :D
  • Alexease
    Az egyik link alatt, van meg 4 tovabbi, probald azokat is: http://rfactor.net/web/2015/04/03/rfactor-2-demo/

Ha nagyon nem megy, ha felszabadul a gepem, akor leszedem es felteszem valahova...
  • Brinn
    Azt írja leszedi a 850MB-t, de csak 330 MB-t mutat. Próbáltam torrentről is ugyan ez a szitu, esetleg valami számítógép-gurunak van valami tippje mi lehet a gond?
  • Alexease
    Nalam jon mindket linkrol gond nelkul.
  • Brinn
    Hali,

ki szeretném próbálni a játékot, de egyik hivatalos linkről sem tudom leszedni a Demo verziót. Tudnátok adni egy működő linket?
  • simcompany
    lassan minden pálya megvan egy jó btcc szezonhoz :D
  • Alexease
    Ez az Oulton v1.1 eleg jo lett. Meg az URD PX cucc is, hiaba meg csak 0.1a. Bar ok "hivatalosnak" szamitanak, illik hogy jo legyen:)

• haflac
    Köszi!Gyorsan le is húztam mindent mielőtt megint átmegy McLaren Hondába a szerver.:)
  • Alexease
    A MEGA-ra nem toltottem semmit, majd maskor, de a jelenlegi meg mindig mukodik. Bonusznak feltettem a friss EGT-t: URD-EGT-2015-June_v197.rar :)
  • Alexease
    Az irodabol megprobalom ma feltolteni a MEGA-ra a rendberakott 50Gb cuccott, de nem igerek semmit:)
  • haflac
    Na akkor letöltés on.Most az autókat,majd később a pályákat.Remélem nem hal be a szerver közben.:)
  • Alexease
    Most eppen megy az Osztott, igy a modok is (rFactor2 Files), feltoltam a Copa-t (de az a MEGA-n "biztonsagban" van), es az Oulton Park v1.1-et. Meg volt nehany dolog korabban, de azokat mar elfelejtettem:D

De kozben a "hatterben" rendetraktam, kicsit pucoltam, atneveztem es hasonlok. Kb. ~50GByte anyag jott ossze. Valszeg bealldozom a MEGA-mat, ugy sem hasznalom, arra eppen felfer;) De valszeg lehet pucolni meg belole rendesen, mert van benne jonehany "nem kell, nem jo stb.".
  • simcompany
    Copa Petrobras 1.00
    Utoljára szerkesztette: simcompany, 2015.06.25. 18:49:10
  • szaboz80
    Nincs gond és nem is lesz... Utálom, ha valaki úgy hirdeti a portékáját, hogy "FREE" aztán kiderül:

- androidra FREE
    - de a progi, ami a komunikációt biztosítja a teló és a PC között..., jah, az nem free :(

Tegye a szerző a hátsó... UNINSTALL :)
  • simcompany
    Zoli, ez nem akar összejönni :D Mi a gond vele?
  • szaboz80
    Használja valaki a POTHUD (by Pota Limited) nevű ingyenes telemetriaprogit Android alatt? Ha igen, mik a tapasztalatok? LINK
  • Szabi #10728
    megjelent az URD PX mód első verziója, 10 euró és 12 autó lesz majd a csomagban :D

(PX package will include a total of 12 cars that will be divided into 2 series wich are PX1 & PX2. Cars that will be available are Aura, Darche, Shiro, Moyoda, ...)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.22. 07:33:34
  • danikosz
    Vagy inkább valami hiányosabb ALMS
  • Adam Jonas
    Indulhat majd a CEC (Chevrolet Endurance Championship)
  • cselt
    Lassan az autógyárak önként odaadják a modelleket, nem is kell modellezéssel fáradozni: link
  • Szabi #10724
    úgy tűnik még sok-sok Corvette várható.. remélem azért lesznek majd régi klasszikusok is :)
  • Ingy2
    http://tech-live.hu/tech/visszatert-logitech-uj-g29-es-g920-versenykormanyok-playstation-xbox-one-es-pc-felhasznaloknak/
  • simcompany
    sok pálya
  • simcompany
    Alex. Ha az osztott meghal (és szerintem meg) akkor javaslom ezt https://mega.co.nz
  • Debilon
    ha esetleg valaki érdekel standardról lifetime-ra váltás, most 50 AUD a legolcsóbb megoldás

rF2 licence típus váltás
    és itt a Purchase Questions rész legelső pontjában van leírva
  • simcompany
  • simcompany

info >>
  • simcompany
    az osztott néha megy, de döglődik nekem is
  • lac coo
    :)))))
  • Alexease
    Ugy nez ki ezt is torlte a szolgaltato:/

ui: Vagy inkabb megszunt az Osztott.com es/vagy eppen nem mukodik;) Valszeg megszunt, eddig sem ertettem, miert erte meg nekik mukodni (se regisztracio, e reklam, ses semmi);) Lehet hogy adathalaszat volt;P Most van egy csomo rF2 modjuk:DDD
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.04. 18:46:49
  • haflac
    A banner alatti rFactor2 Files oldal tartalma csak nekem nem érhető el vagy másoknak is?Osztrák ip címem van.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.06.04. 18:00:11
  • Alexease
  • Alexease
    1:25– :)

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.04. 00:52:28