19779
  • Alexease
  • PacsutaTibi
    Egyre többet nézegetve ezeket a Race07es képeket, nem olyan rossz modellek.

Lehet érdemes lenne felvenni a kapcsolatot AndreasFSCvel, aki az alap modot csinálta.
    Super Touring Seasons
    Super Touring 98 (BTCC98)
    Valamint Mr. T & Markano nevü felhasználóval is akik nagyon sok évadot elkészítettek, konvertáltak ( gtr2ből). Pl a 99-es BTCC-t is.
    BTCC 95,96,97,99
  • zolee145
    Király. :) Ha kell bele motor tudok csinálni. :D

Más: nem tudom fog-e valamit mondani a Nissanos faszi, de lehet ez a 99-es BTCC szezon rám marad. Leszedtem egy max könyvet, itt van szabadon a nyaram, majd meglátjuk lesz-e kedvem. Viszont mivel már úgyis 16 éve volt mindegy, hogy mikorra készül el, ha egyáltalán elkészül. Azért majd még utána nézek, hátha valaki már elkezdte.
  • tonio2006
    Dev Modban már megy. Motecet kell megcsinálni + valahogy belevarázsolni a versenyzőt. :D

• Szabi #10788
    eddig nem rossz :)
  • tonio2006
    Megnéztem hogy kell autót átkonvertálni. Eddig sikerült eljutni.

Utoljára szerkesztette: tonio2006, 2015.07.06. 18:37:22
  • tonio2006
    https://www.facebook.com/pm3dm?fref=ts

Meg még itt is megtalálod.
  • zolee145
    Köszi, írtam is neki.
  • Alexease
    https://picasaweb.google.com/nosalis
  • Alexease
    Ha nem vagy AC vagy forum tag akkor tuti van valami regisztracio vagy Steam kapcsolat. Megnezem talalok-e valami elerest az autohoz...
  • zolee145
    Úgy látom regisztrálni kellene. Ha azt találtam meg amit kell.
  • Alexease
    Szerintem maguktol nem sok vagy inkabb semmi:/ Ha mar csak a felhasznalokat nezzuk (online szerverek), "akiknek dolgoznak", az AC dupla annyi szerveren 20-szor annyi embert "foglalkoztat".
    Az AC hivatalos forumon, a Primera topic-jaban tuti ott vannak:)
  • zolee145
    Van arra esély, hogy az AC-s Primera bekerüljön az rF2-be? Vagy ha a készítő nem tervezi a konvertálást akkor hol lehetne tőle engedélyt kérni? Van valami elérhetősége?
  • Alexease
    Lola-T70-Spyder_v062.rfcmp

• Alexease
    Norisring_v110.rfcmp

• Alexease
    Macau WIP

• zolee145
    Könnyű? 30-35 % körül használom. Egyáltalán nem könnyű. Meg aztán az ffb-nek nem az a lényege, hogy erős legyen, hanem az, hogy köze legyen a futómű mozgásokhoz.
  • tonio2006
    Nem rángat! :-D Könnyü a kormány. Akkor meg kell szokni. :-D
  • Szabi #10773
    ágaskodó ló :-/
  • Alexease
    Ez biztos fajhatott:/

• bardocz
    Biztosan rángat, ki köll kapcsolni!
  • simcompany
    nem lehet annyira elrontani :) de komolyan, 10x jobb ebben az ffb, minek visszabutítani? mi nem jó?
  • tonio2006
    Hogy lehet azt megoldani, hogy hasonló legyen a FFB mint az rF1ben? Vagy azt teljesen el kell felejteni?
  • zolee145
    Nem tudom. De elküldtem neki annak idején azt a modellt, csak mostanában nem volt időm ezzel foglalkozni, vagy 2 hónapja a játékot sem indítottam el.
  • atiwrc
    Rf1-be is a legrészletesebb model van?
  • tonio2006
    Biztam a csodában. :D Ez se rossz.
  • Debilon
    build 982 (07.01.)

Build Notes:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    FEATURES:
    – This build represents the first major step in migrating our game rules out of the base game and into plugins. This system is intended to allow easy adjustment of rules for your races without waiting for ISI to add or develop them. We’re still working on this, so feedback is very welcome. NEW PLUGIN SYSTEM RELEASED.
    – Max vehicles for the All Cars & Tracks default mod was increased to 45.
    – Added a configurable control for “Skip Formation” (but if none is configured, the Space key will be used).
    – Added AI self-preservation reaction to preventing tipping.
    – Increased effect AIW parameter AISpec has on AI acceleration and max speed.
    – Added cockpit readouts “BESTLAP” and “LASTLAP” for modders to use.
    – Clean up of AI multiline pack driving. More tolerance of nearby cars when slowingly moving towards grid or pit spots.
    – Assume any future Thrustmaster wheel will need its FFB direction reversed and do so automatically. If for some reason that is not desired, open up the Controller.JSON file and set “Steering Effects Strength” to 9999 instead of 10000.
    – FOV now stored per (exact) vehicle.
    – Added steering wheel ranges to plugin telemetry.
    – Now recognizing GDB track type of “Oval” in addition to the original types “Superspeedway”, “Superspeedway Oval”, “Speedway”, “Speedway Oval”, “Short Track” and “Short Track Oval”. Despite all these choices, the app code doesn’t actually differentiate them, other than to identify these track types as not being a “Road Course”. The main differences in behaviors between ovals and road courses are 1) whether the spotter works (oval only), 2) whether formation/caution lines are called “inside/outside” (ovals) or “left/right” (road courses), 3) auto-shifting and AI shifting behavior, and 4) some scoring things that will soon be obsolete because they will be controlled by plugins rather than the app code
    – Added a plugin interface to view some pit menu data. Currently, you can only change the pitstop choices by using this in conjunction with CheckHWControl().
    – Expanded the virtual vehicle creation to optionally include vehicle description and vehicle number.
    – Adjustment parameters for multiview are now available in config.ini. You must manually edit the values in this file until the in-game tool is available. You can revert to the original multiview method by setting UseSubViewParams to 0. Setting UseSubViewParams to 1 assumes a symmetric setup and will use the ViewParams for all viewports. Exit the sim, edit config.ini and restart for settings to take effect.
    – Forcing vehicle body collision model to be below a certain limit now (automatically LOD’ing if necessary). This is done for performance reasons.

FIXES:
    – Fix for the “WCCLOUD.GMT” multiplayer loading error.
    – Fixed mod sig missing when server publishes to matchmaker.
    – Fixed some controller detection and rearrangement issues.
    – Addressed issue where a matrix in AI physics drifted away from being orthogonal.
    – Some improvements/fixes to replay and resume-from-replay for non-race sessions.
    – Hopeful fix for skin transfer icon mistakingly showing successful completion of a skin that didn’t.
    – Gold playerfile now stores Mod name instead of RFM file name for “Game Description”, since we can’t guarantee that each mod will have a unique rfm name. (potentially resulting in multiplayer issues when a client loads the wrong rfm file and joins).
    – Fixed AI tendency to sometimes decelerate needlessly while transitioning from main path to pit path.
    – Fixed issue when a client loses their connection during a race and rejoins, and then subsequently the race is restarted, the client didn’t know their correct grid location.

MODDING / PUBLIC DEV:
    – Fix for driver editor so you can go back to main menu from track specific parameters menu.
    – Added camera editor ablity to change trackside carema names. Created AI limiter slider gizmo.
    – Look for digital flags up to the number of corner workers so that track builders don’t need to name digital flags consecutively.
    – Fixed potential bug with custom rFm file when creating mod with wizard.

MULTIPLAYER
    – In multiplayer cars will now reload if using the car switcher only to change upgrades.
    – Fixed remembering of column sort state for matchmaker list.
    – Fix for number of pitstops being reported as zero in multiplayer.
    – Added admin command “/forwardseconds X” in order to fast forward time by X seconds, where X is from 0-65535.
    – Added admin commands “/pitbydriver” and “/pitbyteam”.

GRAPHICS:
    – Fixed rear view tonemapping
    – Adjust post-gamma
    – Fix for dirty sideviews in multiview
    – Fixed extra slashes at end of Shader dir in viewer
    – More HDR process optimizations
    – Improved spotlight priority sorting
    – Added multiview adjustments. Values in Config.ini, as well as parameter to disable new functionality (to retain use of older FOV options).
    – Fixed for FXAA not working since last release.
    – Additional SLI optimizations when using reflections.

UI / HUD / OPTIONS:
    – Made the UI consistent with in-game with regards to the names of the Steering Help levels.
    – Added indication when upgrades are required on track to the upgrade tree list on the tuning page.
    – Changed password failure page to be more informative
    – Added a “remove forced upgrade” button to the tuning page to easily undo user created “force upgrade” actions.
    – Shrink button text to fit inside bounds

Utoljára szerkesztette: Debilon, 2015.07.01. 19:43:36
  • PacsutaTibi
    Már majdnem rád irtam:), hogy hogyan szedte ki? De akkor nem.
  • zolee145
    Izé, hülye vagyok... ez van készen:

• zolee145
    Készen van, sőt a fizikával is készen vagyok. Egy baj van: csak a legrészletesebb modell van kiszedve a Forzából, azt konvertálta a brazil srác, és eléggé szaggat. :(
  • tonio2006
    Tereprally a mániám. Az rF1es szögelgettem egy darabig. De behalt a gépem így ugrott a dolog. rF2re is jó lenne egy hasonló.
  • PacsutaTibi
    Nincs rendes játék, de nekem mániám összegyüjteni a terepralis modelleket. Játékokból, sketchup warehousból, stb, talán egyszer jó lesz valahova.
    Mondjuk a legújabb rF1 RallyWorld modjának újabb kocsijai, azok közül is a szériaközelibb T2-eseknek elég jó a fizikája.
    Pl Egy Sólyi erdőn nagyon élveztes végigmenni velük.

Még egyelőre ezt senki nem rakja sehova, mert ez a Forza Horizon 2 egyik DLCjéből, asszem a Stormy Islandből van.
    Rákérdeztem, és azt mondták DLCkből még nem tudnak kivenni modelleket....
    Egyébként van benne egy Dakar-os Mini is, bér azt a RW csapata lemodellezte már, nem is annyira csúnyán.
  • Szabi #10759
    AC-hoz készül Raptor mód :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.01. 17:35:11
  • tonio2006
    Erre kiváncsi lennék a játékban. Jó fizikával. Talán egyszer valaki átkonvertálja. :D

Utoljára szerkesztette: tonio2006, 2015.07.01. 16:43:47
  • tonio2006
    Mondjuk konkrétan ilyen BMWnek örülnék. :D
  • PacsutaTibi
    Jó lesz, majd ha lesz lehetőség rá biztosan kipróbálom.
  • PacsutaTibi
    10 évvel ezelőtt örültél még az rF1nek is!!
    De mondjuk 5 éve már jöhetett volna.

Mondjuk ezeknek a Early Access, meg a folyamatos frissités átka, hogy a modokat állandóan frissiteni kell az új verzióhoz. (pl AC vagy ETS2)
    Ezáltal a moddereknek sincs annyi idejük az új modjukra, illetve lesznek olyan modok amit nem frissitenek és használhatatlan lesz...

rF1nél is voltak ugye a verziók, de nem nagyon volt gond, hogy a modok nem mennek az újban...

A Forza "gyorskonvertek" modellejeit általában be lehet szerezni máshonnan is nem csak ACból ;)

Most van pár kb 5 hét szünetünk (mondjuk úgy is kellesz bent valamit csinálni), felkéne raknom nekem is a Maxot, molyolgatni a kis kupás Clión....
  • lac coo
    Az a baj, hogy ti is meg ISI is az emberekben keresi a hibat, pedig nem ott van...
    Ez a jatek kb tiz evvel ezelott lett volna jo, most meg le is szarja a ceg magasrol ......
    Igy jartak, ennyi eszuk van.
  • Alexease
    Kar hogy leallt a modolas, pedig mostanaban mar eleg utos minosegu palyak (foleg AC laser) es autok vannak. legalabbis kineztre, ami persze meg keves az rF2-hoz, de legalabb alapanyag lenne boven. Az AC-hoz szazas nagysagrendu Forza "gyors konvert" is volt/van, ami mukodesre gazos, de alapanyagnak ismet tokeletes lenne.

Bar az rF2 akkor sem kerulne a nepszeruseg tetejere, elsosorban nem a tartalommal van bajuk az embereknek. Vagyis azzal is, de ha lenne, akkor sem cuppannanak ra. Hianyzik a "kettot kattintok es azonnal elvezem" AC-mukodes, es a CARS-csicsa/korites.
  • simcompany
    plusz ehhez a TCR-hez, ez nem igaazán mod. Ligamod. A Seat-on kívül az összes többi autó majdnem olyan mint ami a sorozatban megy. Egyenlőre nem fektetek abba energiát hogy jobban kidolgozzam. A fizikája, meg hangok faszák lesznek, az autók nem rondák, szóval fun.