rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy2
ISI bátortalanságát nem értem, helyükben faggatnám a versenyligákat WEC, USCC, CTSCC, V8Supercars stb., csak meglehetne oldani hogy egy komplettebb játékká tegyék az rF2-őt. Az hogy 1 osztályban 1-2 fajta autó van az baromi inger szegénységre vall.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Alexease
A GT6 a konzolos Grand Turismo:) A GCR meg a GSC, amit total elirtam:DDD
simcompany
ok, elvesztettem a fonalat. mi az a GT6 és mi az a GCR?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Alexease
Nincs tokeletes program, az teny:) Sajnos nem is lesz.
Persze modoltak mast is, de nepszerusegben, hasznalatban es tartalomban az ISI engine volt a top. Vagyis kicsit rosszul irtam, az az rF1 inakabb ISI engine, mert valoban keszult azert boven a tobbi SimBin cucchoz is anyag. Meg mostansag a GCR-hez eleg sok igenyes palya konvert.
Ingy2
Meg valakinek tele lett a töke hogy lenyúlják a munkáit és még megaszondják neki :)
Márcsak arra van idő hogy néhány karikát menjen az ember arra ott van a rF2, AC meg GT6. rF2-vel a baj, hogy félkésznek hat valami mindig nem stimmel vagy a pálya vagy a kocsi grafika vagy a fizikát rontják el, emiatt van rossz szájíze az embernek. AC nem lenne rossz de rF2 többet tud fizika terén, a versenyautók is wartburgként viselkednek nem stimmelnek a futóművek és az utcai gumi bődületesen rossz mintha habcsók lenne. GT6-nál irtó jó a felhozatal mind autó mind pálya szinten, grafikailag nem rossz de sajnos nem FHD, a slick gumik picit érzéketlenek a hangok orosz porszívón keresztül lettek felvéve, viszont az utcai autóknál az utcai gumi és a felfüggesztés viselkedése jelen pillanatban a legjobb. Ja és a legjobb Nord pálya megvalósítással rendelkezik.

Az sem igaz hogy csak rF1 volt moddolható mellette volt LFS(bár nem mod barát game de rengeteg tweak volt hozzá) aztán a GTR szériákra is készült rengeteg mod, meg Netkar, Racer stb.

b-type
..van egy mondatod:
"..kifutott egy generacio, ma mar mas vilag van. Akkoriban termeszetes volt, hogy ha akarunk valamit, teszunk is erte.."
pont erre gondoltam mikor múltkor a HunRing pályájáról beszéltünk,...annyira sajnáltam, hogy nem született soha egy olyan minőségű HungaroRing mint mondjuk Goldenport...vannak hazai modderek akik nagyszerű dolgokat csinálnak autók terén, fizikában, vagy megvalósításban...pl. a rallyrF alá készült hazai pályaszakaszok, a navigátor hangja...ezek nagyszerűek, és még sincs egy Goldenport szintű HungaroRing :(

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Plusz, az osszes ismert profi modder mar cegeknel tevekenykedik;) Raadasul a mai modernebb engine-k es igenyek, minimum x2 munkabefektetest igenyelnek. Nem beszelve arrol, hogy mig az rF1-hez boven megfeleltek az F1C-bol vagy GP4-bol konvertalt es grafikailag felujitott dolgok, az rF2-nel ez mar nagyon nem mukodik (vagy sokkal durvabban kell belenyulni). Es korabban voltak parhuzamosan futo, hasonlo engine-nel keszitett programok (GTR2, GTL, RACE-sorozat), igenyes gyari tartalmakkal, donornak kivalo forras:)

Es akkoriban meg nem volt iR, CARS, AC sem. Mindenki az rF1-re koncentralt (modding, hasznalat).

Es ahogy irtak, kifutott egy generacio, ma mar mas vilag van. Akkoriban termeszetes volt, hogy ha akarunk valamit, teszunk is erte. Ma mar a fiatalabbak (tobb szabadido, energia), a valasztek es kinalat miatt inkabb csak varnak, valogatnak.

Profik most is lehetnenek, de elnezve az egyeb programok (AC, CARS) minoseget es latvanyat, a rengeteg jobbnal jobb licenszelt tartalmat, a minosegileg elkeszitett es foleg szkennelt tartalmakat, otthonulo modderkent mar nehez labdabarugni:/ Igy erosen csokken a motivacio.

Raadasul, ha mar rF2, sajnos megjelenesben es kezelesben sem a legdivatosabb engine:/
simcompany
Ahogy írtam, ez még gagyi ahogy van :) Nyilván ez így kiadhatatlan, meg lesz csinálva szépen. Nem vettem magamra, értem amit mondasz. De azok, akik modderkedtek az rF1 megjelenésekor, már családos, középkorú emberek, nem érnek rá. Sajnos, a véleményem az, hogy a mai fiatalok viszont nem igazán tanultak ahhoz hogy profi munkát csináljanak. Tisztelet a kivételnek.

maffioso
Ne vedd magadra, nem rád irányul, hanem általánosságban mondom. (A ti munkátokat nagyon is jó szívvel fogadom mindig)

A konvert pályák és modok pont azt a hatást keltik, hogy egy 10 éves játékkal játszunk, ami alá bebasztak egy valamire való fizikát. Csúnya minden. Nyilván, ahogy az RBR-t is előveszem még, úgy ezzel is inkább játszok inkább, mint valami eye-candy szarral. Ellenben mindenki imádná, ha a komolyabb (régi arcok) modderek vennék a fáradságot, és komoly cuccot dobnának ki. Ez kb a google fordítóval létrehozott sorozat feliratok szintjén van. (Még egyszer mondom, nem nektek szól, egy hazai kupa megcsinálása külön öröm, én itt főleg az rf1-ből átpakolt nagyobb volumenü dolgokra gondolok)

\"If in doubt, flat out!\"

zolee145
Köszönöm :)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ingy2
Boldog szülinapot Zolee90210<#idiota>

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Akkor ez igy jotekonyan takar;)
lac coo
<#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

simcompany
abból a kameranézetből borzalom lett volna. nulla a belsőtér jelenleg.

Alexease
<#eljen>
Hasonlo kameranezet szerencsesebb lett volna, de igy sem ossz.
simcompany
http://www.youtube.com/embed/cNSzBokTXxU

egy iszonyat béna Hungaroring. kb a fizika kész, persze még kell finomhangolni. a hangokat újra meg kell csinálni, az rF2 sokkal többet tud. az autó teljes belsejét is meg kell csinálni, mert ez így nagyon ingerszegény :)

Danecay
Akkor passz. Esetleg próbáld meg újraindítani a gépet.

Scarry
Nem sajnos.
Danecay
Úgy sem megy ha a Bin32 mappából indítod a ModMgr.exe-t?

Scarry
Tudna valaki segíteni? Ráklikkelek a Manage mods-ra és nem akarja megnyitni. Mi lehet a gond? Rakjam újra?
zolee145
Remélem rólam sem feledkeztél meg. :D

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Ha egyszer valaki elkezdni, akkor beindul a buli;)
lac coo
:)

Na ,most ez a menő ?! :)))

Alexease
<#idiota><#taps>
http://www.youtube.com/embed/s8afJboiwYA
Köszi szépen!
Pont az előbb vásároltam meg. <#wink>
Utoljára szerkesztette: Gaberking, 2014.10.14. 21:57:26
maffioso
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ráérsz, holnap melózok. Csütörtökre fent legyen.<#nyes><#worship>

Alexease
Meg tesztelgetek meg toltogetek, de lesz meg fent Pagani Huayra, F1 2014, Lola-Aston LMP, WRC 2014, F1 1990/1991/1992/1993/1994... :)
Alexease
Guapore_v091.rfcmp
RaceRfactor_Austria_2014_v10.rfcmp
simcompany
Eső lesz. Corvette. Holnap

Info »»»

Alexease
Az ujratelepites csak annyi, hogy a LITE verziot kell leszedni (amiben nincs tartalom), indit, es ratolja magat a mar fentlevore. 1-2 perc.
Köszi szépen! Az úgy teljesen vállalható! :)
lac coo
El, csak nem mukodik az update gomb, le kell tolteni az aktualis buildet es ujratelepiteni .

Köszönöm szépen!
Ha az egy éves előfizetést választanám, az egy év letelte után is elérhetőek a frissítések?
Szabi
<#szeret>

lac coo
<#eljen>

Alexease
http://www.youtube.com/embed/4vQfRrfcS08
Alexease
"Grazie mille! Molto bella macchina! Grande amore!" :)

======================
NEW IN VERSION 2.0
======================
- enhanced a little the brake sounds
- changed swingman view
- added front and rear ABR
- changed a little the default setup
- changed mass and recalculated inertias for both classes
- changed CG for both classes
- regenerated chassis/susp for both classes
- recalculated tire/rim radius for TBC vs TGM
- changed some coefficients in the TGM files for slick and wet tires
- changed a little the behavior of the FFB due to the overall changes
- new liveries (9 official Abarth colors + 1 for both 500 and 695)
- new driver names (lol) / teams, numbers...
- new shaders
- new ext mirrors (white for 500, grey for 695)
- no longer different colors for rim available into the upgrade UI (we have chosen to mount white rims for the 500 and grey rims for the 695, to better identified the classes)
- no longer different exhaust models available into the upgrade UI (we have chose to mount the single double side exhaust for the 500 and the double double side exhaust for the 695, to better identified the classes)

LINK: https://www.mediafire.com/?f65x3hdfu1nmtx4

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.11. 15:03:18
Alexease
Olyan tuti nem lesz;) A sajat programrol nem mondanak le, az nekik sajat jatszoter;) Es mivel online kiadas, se kiado se "koltseg", lenyegeben mnden otthon dolgozik mint kulsos, igy megeri foglakozniuk vele. Nem tudom mennyit adnak el belole, de valszeg megeri.
En inkabb "csak" bartert tudok elkepzelni a ket ceg kozott. Az ISI-nek tartalomra lenne szuksege, a nepszerusites miatt, a Reiza-nak meg engine frissitesre, hogy fejdoldni tudjanak. Mert szep, hogy ezt kihozzak az rF1-bol, de ez hosszutavon nem mukodik.
Scarry
Igazad van, mert nem véletlenül susmorog össze az ISI és a Reiza. Ha ezek együtt dolgoznának, akkor verhetetlenek lennének.
Alexease
A GSC ahhoz kepest nagyon jo, hogy "alap" rF1, es minden ujdonsagot plugin-ekkel probaltak megoldani. Lenyegeben egy ReelFeel-es rF1, de igenyesen beallitgatva. Persze grafikaban is piszkaltak, de az masodlagos.

A hangok altalaban szarok:) Igazabol mindenhol. Persze lehetnek jok a mintak, effektezettek, sok csatornasok, de az igazi fizikabol jovo szamitas/hangzas hianyzik, ahogy irtad, a finomsagok (ma mar elvarhato lenne).

A kipufogot nem ertem, az mar a GTL-nel is telhesen jol megcsinaltak 10 eve;) Szerintem csak nem foglalkoznak vele. Ha a SimBin meg tudta csinalni, akkor a maiaknak sem lenne gond.
Szabi
remélem végre átáll a Reiza a rF2 kiegészítők gyártására <#worship>

nincs értelme sajáték játékkal szrakodni, csinálják szépen csak a tartalmakat rF2-re és nyilnak a pénztárcák :D

Alexease
Ja, es persze ez az NSX-forras igy arulkodo vagy gyanus lehet, mivel "ez is" Heusinkveld (vagy mi:P) "tesztautoja" volt:) Aki GSC fizika guru.
b-type
A GSC extreme-t kipróbáltam pont a Mini-vel Interlagos-ban (is).
Nem rossz.
Sztem rengeteg minden hiányzik még a szimekből, a vezérhajóm a setup rész, de nagyon jól esne egy részletesebb gumihang. mert a gumi nem csak suhogni/gördülni és csúszni/visítani tud. akár első és hátsó kerékre külön, mert az FWD-nek elég sajátos gumihangja van.
de ott van a kipufgáz is...nem is értem, kérdeztem a srácokat még a kamionos Reiza cuccnál, hogy hogy lehetne füstöt tenni, ha nagyon erőforrásigényes akkor nem kell valami füstfelhő, csak legyen érzékelhető :))
De szvsz a SETUP rész újragondolása az amiben a legnagyobb lehetőség van, ez a jelenlegi szvsz egy m@rhaság és mindig is az volt minden szimben.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ezekkel szamukra csak az a gond, hogy mar "ingyen" csinaljak;) Naluk a DLC nem jatszik (meg nem is mukodne). Az meglevo rF2 tulajoknak ez jo, de nekik uj vasarlok (es elofizetok) kellenenek. Es kozben a konkurencia elegge nyomul, az emberek nagyreszenek a latvany, a divatosabb tartalom es a hangulatos/elvezetes/eredmenyes kezeles fontosabb. Ez mar igy eleg nehez lesz, de ha hosszutavra terveznek, akkor mukodhet.

A tegnapi Interlagos azert is pozitiv, foleg a Reiza logokkal, mert talan van/lesz koztuk valami strategiai megallapodas, valami csere-bere;) A GSC-ben nagyon igenyes palyak vannak, lazan at lehetne pakolni hivatalosan 8-10 darabot az rF2-be. Autot nem nagyon, de talan az F3, a Vee es a Mini beleferne.

Foleg, hogy korabban a GSC is beharangozta, hogy komlyabb engine-szintu valtoztatasokat terveznek (koszolodo gumi, flatspot, deformalodo gumik stb.), ami talan mar az rF2-bol jon. Talan megkapjak a tartalmakert cserebe az engine-t es/vagy csak az engine bizonyos reszeit. Vagy valami akrmi:DDD

Alexease
"In both NSX and NSX-R configuration, we also included a whopping 28 different configuration options where users can select engines, gearing, suspension, tires and much more."

http://www.youtube.com/embed/hou7j9ihUG0
Szabi
tölthető az NSX <#finom>

Ingy2
Nemtom, ahogy öregszem úgy nő a kormányszög, eleinte 400 fok aztán 720, most meg már 900 foknál tudom rendesen megfogni az autót ha baj van. <#idiota>

maffioso
900 fokon simán szar az egész. Az a jó, amit az autók maguknak belőnek (szerintem). Kivéve a PetraGTC WTCC modnál. Hétfőn vagy vasárnap lesz időm játszani, akkor kipróbálom a szárnyakat, köszi.

Ingy2
URD Setek

Még kezdetlegesek, de használhatóak. Az orrtolás inkább aero, 2/20 as szárnyállással nagyon hátul van a leszorítóerő. Ja 900 fokos kormány szöghöz van állítva.