19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Leszedtem Transzfogarasi hágót, na az fasza, Howlanddal, végig keresztbe :) Vagyi kb 8km-oig, aztán összetörtem :DD
Hol lehet beállítani, hogy pl difinél olyan legyen, mint iR-ben? Vagy az csak néhány kocsinál van? Demoban a Corvettet ugyan úgy kellett belőni, tárcsák száma, előfesztíés nyoamtékban, meg hogy hány fokos, nem hány százalékos. Illetve vga driverben melyik exe-hez rendeljem a vsyncet, hogy működjön? Launcher ugye nem csinál semmit, de marha zavaró, hogy 10fps fölött szaggat, ahelyett, hogy menne 60fps-sel, és lenne stabil... -
Konvertalni kellene AC-bol:) Remelem csinalja valamelyik csapat:D Vagy megveszik Kunosektol vagy a RaceRoom-bol:P
Sajnos ez a hatranya, amikor nincs rendes beveteluk, es a tartalmat ingyen adjak. Azert egy Nord utazgatas Amcsibol, a szken, a licensz es az 1-2 eves munka a palyaval nem olcso, csak ugy kitenni a letoltesek koze vad lenne;P
De a letoltesek kozott van Nord (Nordschleife-24h_v201.rfcmp). OK, nem szken, de 10 eve foltozgatjak, mindenfele program megjelenesekbol atszabva (talan ebben az utolsoban meg az AC-bol is vannak pontositasok). hasznalni lehet, amennyire kell latvanyos. Van fent rola 102(!) autos verseny, azert az jo:DDD
Ez az v1.50 verzio, 1 evvel regebbi mint a mostani v2.01:
-
Nincs lézerszken Nord, ami nem mindegy. Én az ac-t csak azért indítottam el az utóbbi hónapokban kb. -
unrealnoise #11512 Szerintem, ha van kormányod mindenképp. Kurva Fun az oval is, én szeretem. Az AI meg még mindig jó szerintem.
Az AC meg offline rémálom... Bármi jobb nála. így én arra több pénzt nem is szánok.
És igen, sokak szerinte bűn ronda az rF2, pedig sokat tud, vannak grafikai elemek, effektek, megoldások, amit máshol bizony még nem láttam, csak itt. Szóval ez van. Nekem szinte mindenben jobban tetszik mint az AC. Jóval jobb az AI, változatosak, jók az autók, van időjárás, napszakváltozás, ovál versenyek is vannak, szóval nálam nem is kérés... -
Köszi. Csak mert gondolkodom rajta, hogy kell-e ez nekem. Max offline nyomnám, mert haverok közül úgyse veszi meg senki. Cars meg Assetto van de azokkal se toltuk vagy egy hónapja. Szóval nem tudom megérné-e. -
Amit Alex írt abban is ki lehet kapcsolni, úgy néz ki megoldódott, olyat kell átírni amit te írtál.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.10.16. 14:05:25 -
Joex22 #11509 2015. 10. 18. 23:59 EDT (Ha jól számolom, ez mi időnk szerint: 2015. 10. 19. 06:00 CET)
"Both Promo Codes will expire 23:59 EDT on 10/18/2015."
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2015.10.16. 13:51:05 -
Skacok meddig él ez a 40%-os cumó? -
Vessetek meg ,nekem is AC a favorit, valahogy tobbmindent tudnak csinalni az autok mint itt.
Neha eloveszem a Cliot offline, aztan annyi......
Es nem, nem azert favorit az AC mert szebb ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.16. 12:22:57 -
Ja bocsi nem azert irtam. Ezt igy nem tudod szerkeszteni csak ha kibontod a mas filet. Azert irtam, hogy ezt a moddernek kell beallitani. Sokan azt hiszik, hogy jo a razkodas pedig nagyon idegesito. -
en menten eleinte mikor kijott eleg sokat, nem volt semmi gond, ayota meg gondolom csak jobb lett.
Az rF1-hez nezve jo volt, bar vegig megvolt a valami nem stimmel erzes, aztan mikor jott a Panoz....na az kesz volt, akkor bukott nalam nagyon nagyot lefele. ..es persze jott az AC -
En nem is tudom, hogy mentem e mar ezzel online :)))
Egyszer akartam mostanaban, volt negy szerver mi denfele agyon pimpelt cuccal....
Nagyon lelkesek vagytok, de szvsz semmi nem fog tortenni a steammal.....Ha eddig nem hasznaltak ezutan sem fogjak. -
Joex22 #11503 Akkor lehet, hogy velem van a baj.
-
Szerintem ez sehogy se szebb mint az iR :) Azt mondja meg valaki hogyan lehet 60-ra limitálni az fps-t.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.10.16. 11:48:47 -
Ronda is mint a bun :) -
shiet #11500 Pedig elég sz@r videóminőséggel vettem fel...
-
inkább fizetek arra, hogy jön új tartalom, minthogy arra fizessek, hogy online is játszhassak.. :D
AC összességében több pénzt kiszed majd a zsebemből, de gondolkodás nélkül fizetek, míg rf2-vel nem tudom, hogy akarok-e majd valaha is online menni vele, jelenleg megvan 2 éve, és talán összesen ha 10órát játszhattam vele -
Joex22 #11498 Én nem értem, hogy mi ez a felhajtás a grafika körül. iRacing csúnya (csúnyább, nem?), és mégis nagyon sikeres. Még mindig sokan használnak rFactor pro-t (jogos, hogy ez nem kereskedelmi célokra van, és ahol használják, ott tényleg nem a megjelenés számít). Lehet, hogy csak én vagyok ezen a véleményen, de szerintem az rFactor2 grafikája bőségesen elég. Mondjuk biztos, hogy az is közrejátszik, hogy maxon (kivéve egy-két spec effektet) több FPS-em van rFactor2-ben, mint Assetto Corsa-ban MINDENT (ultra) low-ra levéve. (AMD cpu,ATI gpu)
Egy ilyen videó alapján számomra egyértelműen látszik, hogy (számomra) ez a legjobb jelenleg elérhető autós szimulátor. :) -
Nagyon kár, hogy így elcsezsték ezt a részét, mert a fizika, ffb az nagyon toppos. Howland H4-et próbálgatom most, ahogy megy keresztbe. Mindjárt leszedem a Marussiát is. -
Ha ezeken a kepeken rajta lenne az AC-s Yebis2 postprocess (melysegelesseg, bloom, HDR, goray es hasonlok), akkor a reszletessege miatt igencsak a topon lenne;) -
rfactor-2-steam-info-and-more-monaco-1966-update-previews/
-
De ha marad a jelenlegi rendszer, az elofizetes vagy a lifetime sem feltetlenul veszteseg. Mas alap programhoz (pl. AC, ~50$), ha jol csnaljak, evente legalabb 2 DLC-t (~15$/darab) probalnak/kell kiadniuk (Forzahoz 10-et:D). Mivel az rF2 alap 44$, es ahhoz jon evente 12$, es minden tartalom ingyenes, igy talan kompenzalodik. Persze az AC DLC nem kotelezo, anelkul is mukodik, mig az rF2 elofizetes "kotelezo":) Meg persze a tartalom mennyisegben es milyensegben is vannak elteresek, de ez mar program adottsag.
De lenyegtelen mit hogyan szamolgatunk: ha valaki valoban kihasznal egy programot, akkor megeri, ha nem hasznalja, legyen az barmelyik progi, akarmilyen osszegert es feltetelekkel, akkor ugy sem eri meg;D -
Van/lehet benne meg 5 ev, a kerdes inkabb az, hogy fog eltelni (fejlesztesek, tartalmak, tamogatas). A DX11-et valoban nem eroltetik, de ami latvanyban hianyzik belole, azt – ha nagyon akarnak – DX9-cel is meg tudnak oldani (esetleg kicsit lassabb lenne texhnikailag, mint ha DX11-gyel lenne, de ahogy telik az ido, a gepek is izmosodnak, majd azok kompenzalnak:DDDDD). -
Nincs sajat neves PLR file mar regen. "Itt" keresd: ..\rFactor2 DATA\UserData\player\player.JSON -
Igen, az mas, vagyis vaoban szivas lenne, ha valaki most lifetime-ot vesz, ami az eredeti arhoz kepest +3-4 ev online elofizetest tartalmaz, es 2 ev mulva jon az rF3. De gondolom, ha az ISI most keszitgeti a Steam-et lifetime-mal, nem tervezik 5 even belul lecserelni a progit. Ha meg lenne valami, valszeg atforgatnak ido aranyosan az elofizeteseket valami kedvezmenybe. De tuti nem lesz.
Ha rF3, akkor azt en mar 1 eve megleptem vona a helyukben, amikor mar tuti volt, nem jott be a dolog.
Biztosabb, kiszamithatobb es rendszeresebb bevetelnek tunik egy alap program + DLC eladasok, mint valamit "dragabban" es elofizetessel adni (hogy hasznalni lehessen), mikozben a konkurencia (2–4) folyamatosan fejleszt, latvanyban, technikaban, tartalomban, rendzeres eladasokban kicsit elhuz mellettuk.
Mar akkor at kellett volna tolni rF3-kent Steam-re, a lifetime-osoknak kuponokat adni, aztan gyartatni kulsosokkel a DLC-ket (mint az AC). Ha licenszert es a kulsosoknek az eladasokbol fizetne, nem vesztenek "semmit". De eleve, ha mar valaki megvett egy alap programot, nagy az eselye, hogy a DLC-ket is megveszi. Legalabbis nagyobb, mint hogy evente kiadjon +12$-t a kezzelfoghato "semmire" (online elofizetes). -
Najó az van, de saját neves plr fáj nincsen. És a vsync sem működik, ugrál 100 fölött az fps és szaggat. -
haflac #11489 Ez szerintem rf2 esetében nem igaz.Én úgy gondolom,hogy ebben a játékban már nincs további 5 év,max 2-3.Teljesen felesleges a lifetime.Hogy miért? Elég ránézni a konkurenciára.Gőzerővel fejlesztenek.Na jó a RaceRoom nem,de azoknak meg ha lenne eszük megvennék az rf2 motorját,és a mennybe emelkedne.Ir jövőre dx11-re vált,ez 100 év múlva sem lesz az.Itt kicsit elbaszták és ezt ők is tudják.Az Asetto nagyot harapott a képzeletbeli a "szimes almából".A jó fizika meg ffb 2015-ben nem elég szerintem. -
Sehol se találom, de nálam még userdata mappa sincsen :D -
Jo , de lifetime az mas . -
Ennyi erovel semmit sem erdemes megvenni, mert nehany ev mulva ugy is jon az ujabb verzio:D -
shiet #11485 október 14., 17:36
Cláudio Silva when update the weather, rain ...
október 14., 17:07
RFactor2 pretty soon
9 · október 14., 17:36 -
haflac #11484 Nem.De a 40%-os akcióban 21 eurot megér az 1 éves. -
Timbu #11483 Érdemes ezt most megvenni lifetime-mal? Nem jön majd két év múlva az rF3? -
-
haflac #11481 "Thank you for your rFactor 2 purchase!"
Ezt az üzit kaptam valami Image Space-es brigádtól. :) -
Rá fogok nézni, nem próbáltam még más nézetből. Lehet egyről beszélünk. -
Képernyő rázkódása a belső nézetben érted mintha vibráció lenne? Mondjuk ha tv kamerából vezetsz ez nincs? mert ha arra a rázkódásra gondolsz azt a cockpitinfo.ini-ben a CockpitVibrationMag=0.005 sor szabályozza. Nem tudom, hogy máshol lehet-e állítani, de itt biztosan.
Engem nagyon idegesít, ezt mindig minimálisra állítom ha modolok. -
Van egy rázklódás ami alapból 0%-on van, szóval biztos nem az csunálja:) Ha lesz időm átnyálazom rendesen mi hol van benne. -
Azt (is) lehet allitani, kikapcsolni, szabalyozni (mennyit, hogyan, mikor). Az options reszben tuti lehet, de vvannak a config file-ban is dolgok, ami a menube "nem fert" (miert?!:P) bele: ..\rFactor2 DATA\UserData\player\player.JSON (pl. a pilota nezet dontese elore-hatra meg kismillio mas egyeb). -
Joex22 #11476 Természetesen állítható :)
Ezt én is észrevettem, első indításnál az rFactor 2 nem hajlandó kezelni normálisan a kormányt. 2. indításra minden megjavul.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2015.10.15. 21:55:25