19779
  • Joex22

Egyébként a honlapon a nyitó slideshow-t nem tudom, hogy hogyan lehetne levadászni, eltakarja a menüpontokat. A fehérségben random matatás közben a semmiből nyílik a legördülő menü.
  • GeriDoc
    Na, Norbit lehet békén hagyni. Magyarországon soha nem volt olyan kvalitású pályaversenyző, mint most a két Norbi. Cserkuti Öcsi bácsi mint építő/versenyző volt elismert és inkább Európában.

A hazai gyorsaságis dologgal egyet értek, idén voltam kint egy futamon.... bohócok gyülekezete, csakúgy, mint a hazai rally. Örülhet, aki pl. 10 évvel ezelőtt járhatott versenyekre, mert ott még mezőny volt, jó kezű pilótákkal.
  • atiwrc
    Fogalmad sincs hogy ki ő ugye????

A maga idejében sokkal jobban elismert versenyző volt külföldön, mint most az agyonsztárolt Norbink......

Szerintem még a 90es évek elején is elég szép mezőny volt az a dtm szintet képviselő 3 E190-es mercedes 4 E36os bmw és 4-5 e30as bmw.....
    Csak a médiája nem volt túl jó akkoriban így sokan akkoriban ki se mentek a futamokra, meg akkor a rallynak volt nagyobb népszerűsége.
    Zengő Zoli a 2000res évek elején próbált ez ellen tenni és fel is lendült egy ideig a bajnokság, de amint kiszállt ebből el kezdett hanyatlani az egész :(
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.10.22. 06:47:21
  • simcompany
    Akit érdekel. Feladtam a felesleges küzdelmet az rF1-el, és már minden hétfőn rF2 bajnokság lesz. Az egyik héten marad a normál SIMCO bajnokság, a másik héten hétfőnként elindítottuk a SIMCO International-t. Semmi különös csak nyitunk a külföldiek felé, jöjjenek minél többen.

Weboldal, jelentkezés itt:
    simcompany.hu/international

• Scarry
    Cserkuti Öcsi Beszarock mindjárt!
  • Scarry
    Bocs a múltkoriért srácok! Elég sokat iszogattam és biztos írtam sok baromságot is. Nem emlékszem rá! Nem akartam megsérteni senkit! A lényeg, hogy soha ne komolyodjunk meg!

Pacsuta Tibi!

Volt még Balogh Mária is
  • PacsutaTibi
    "Magyarorszagon nem, itt nem annyira nepszeru (meg a modern sem igazain), de igazabol nincs is autoversenyzos, palyas, csapatos, gyartos multunk, kulturank, hagyomanyaink stb......"

Ezzel nem értek egyet

Hegyiversenyek a 10es évek elejétől
    Városligeti, Népligeti versenyek,
    Pécsi Hegyiverseny,
    Cserkuti Öcsi

Ferjáncz Attila
    Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.10.20. 17:16:29
  • Csabesz6
    Simán megvenném, ha bírná a gépem. Marad a single körözés :( :)
  • Alexease
    A HC szimesek igen, ok mindent megvesznek;) De beloluk van a legkevesebb, nem oket kell megnyerni egyik programnak sem. Meg az AC-t is, ami azert az arert, foleg mindig akciosan, azert a brutal tartalomert es minosegert, tuti megeri! De megis sokan hasznaljak/tak sokaig warezben. Volt aki 25EUR-ert vette (majd felaron), de amikor ~18-ra jott ki, lazadt, hogy megszivattak;D Plusz az elmult evekben eleg nagy a tulkinalat, vegyes minoseggel, szolgaltatasokkal es tartalommal, mindet felkeszen adtak ki (magukhoz mertek erosen problemasan), mostanra forrja ki magat az utobbi evek szimes kinalata. Es mind hosszutavra keszul, mostantol meg legalabb +5 ev.

Persze, igy az ISI-nek nem lesz belole folyamatos bevetele, mint Kunoseknak (foleg a DLC es majd a 3 platform miatt), de tippem szerint, az ISI nem is ebbol fizeti a szamlakat:D Valszeg emiatt sem izgultak tul a fejlesztest:)
  • lac coo
    Hat en nem hiszem, aki szimes az siman megvette. Igazabol mindent megveszunk....
  • simcompany
    pont hogy nem, most kezd megint beindulni.
  • lac coo
    Akit erdekel a szim, mar megvette szerintem .
    Ezert ugatom, hogy el kellene mar ezt engedni :)
  • Alexease
    OK, nem tizezrevel fognak orjongeni erte, de akik a "hataron" voltak, azokat igy meggyozi. valamennyivel tobben lesznek, plusz emberek, plusz szerverek es bajnoksag, kicsivel tobb user promo.
  • Alexease
    Valamennyi azert tuti lesz/van:) Persze az, hogy meghosszabbitottak az akciot, nem csak azt jelentheti, hogy nepszeru hanem azt is, hogy nem ;) De aki komolyabban akar szimezni, foleg online bajnoksagban (vagy csak futamokon), annak 3 lehetosege van: AC, iR es az rF2 (az R3E nagyon fizetos es regi a koramany/FFB; a CARS tuti lehetne, de megsem az; a GSC "regi"; stb.).
    Ilyen aron (1 jatek ara) annak, aki csak a demot probalta es tetszett neki (de az elofizetes nem) vagy akinek ennyiert mar megeri magaenak tudni egy jo szimet, valszeg megveszi.
  • lac coo
    Mar csak vevo kellene ....:)
  • Alexease
    Ennyiert egy teljesen atlagos jatek ara (~45EUR), es mivel lifetime, igy az alap arra es az elofizetesre sem lehet panasz.
  • simcompany
    végre végre végre benőtt a fejül lágya
  • Joex22
    Meghosszabbították az akciót, péntekig lehet még 40%-os kedvezménnyel rFactor 2-t venni.
    ( link )
  • Adam Jonas
  • Ingy2
    Jóvanna az egyik elöl erős a másik hátul
  • lac coo
    Rossz is ilyen nővel beszélgetni, koncentrálsz, hogy ne nézz oda, ne nézz oda ...! :DD
  • Alexease
    Errol a videorol (#11527) indult Jessica "felidezese":) Amugy itt, eleg jol fel van oltozve, legalabbis felul. Gjon meg mindig ilyen volt, mintha kicsit szet lenne csuszva, bar az arca szine valoban kozelitett Jessy ruhajanak a szinehez:DDD
  • Adam Jonas
    Jessica, nem Jennifer...

A lényegen mondjuk nem változtat, az tény.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.18. 23:05:21
  • Ingy2
    Be szép lett volna, fotó után dokkoltam volna orcámat a keblei közé azonnal
    Gjonnal csinált anno interjút, látszik rajta hogy alig van zavarban.

35. perctől
  • Alexease
    Te fotoztad ?!:)
    Volt ISR epizod, ahol talan ennel is lazabban "oltozott" fel;)
  • Ingy2
    Ó mennyei manna, micsoda kanna
    Jennifer kannája
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.10.18. 21:39:29
  • Alexease
    Amikor elkezdtek reklamozni a progit es kiadtak, igazabol meg nagyon csak techdemo volt. Durvan megcsusztak 2005 utan. Egyszeruen nem volt kesz (igazabol sose lesz, de ez manapsag ilyen mufaj), nem volt alkalmas mindenre es a koncepcio sem olyan volt, hogy azonnal ki adjanak mindent.
    Offroad most is van benne, igaz hogy regi, quad-dal es eleg techdemo jellegu;)

A video elejen a Panoz (Esperante, GTS, GT2) nagyon kellene, az rF1-ben szerettem oket, meg ha furcsa autok, akkor is.
    A video vegen a fagyas vicces, MS prezentacio szintu:DDD

Es ha mar video, akkor az ISR is akkor volt a topon, amikor egyutt voltak harman, foleg Jessica-val;P
    Azota sok minden kicsit uzleti lett, ipari, profitorientalt, tul komoly es versenyszeru...
  • Alexease
    Pedig sokakat erdekelnek a regi cuccok, barmelyik programot megnezed, mindegyikben (AC, iR, R3E, CARS) vannak classic cccok (autok, palyak). Az rF2-nek talan a 15% a classic, belefer. Sot, en nagyon elfogadnam meg Rouen-t is!

De ez a valos dolgokra is igaz. Sok a klasszikus sorozatokat felelevenito sorozat, verseny vagy rendezveny (pl. Goodwood, mindig telthazas, de vannak hosszutavu vagy Trans-Am versenyek vagy csak trackday-ek).

Magyarorszagon nem, itt nem annyira nepszeru (meg a modern sem igazain), de igazabol nincs is autoversenyzos, palyas, csapatos, gyartos multunk, kulturank, hagyomanyaink stb. Nalunk a primko foci megy...
  • bottleopener
    Nagyon érdekes visszanézni, hogy 5 éve hogyan álltak fejlesztésben.
    Hogy milyen autókategóriák voltak demózva. és azóta miket tettek nyilvánossá.

Itt pl. van egy
    Seine-Maritime Hillclimb,
    Toyota Tundra offroad kocsi, amik nincsenek kint. Lehet hogy nem is lesznek.
    Az Offroad Kings kategória nagyon kíváncsivá tesz. :)

Az is vicces, hogy itt még létezik az azóta már javított "minden fa belóg a pálya közepére" hiba. :)

https://youtu.be/HBEmg7a3Y8Q?t=2867
    katt a videóra
  • unrealnoise
    Szerintem meg csinálják meg. Legyen egységesebb színvonalú a játék. Nem lehet, és nem is szabad szarba hagyni valamit, ha már így elhúzodott a fejlesztés, akkor pofozzák ki egy kicsit. Hogy nézne ki, ha minden pályán totál más minőségű textúrák lennének, satöbbi?!

Az meg, hogy te nem vagy kíváncsi ezekre a pályákra, részvétem. Nekem a túl modern szarokból is elegem van néha, a klasszzikus Spa-ban csapatni akkora élmény, mint semmi más, Nord-nál is jobban szeretek rajta menni. Pár textúrás javítástól pedig nem lesz világ vége, nem ez miatt fog leállni a tervezett új pályák elkészítése.
  • Scarry
    Nem ezeket a régi cuccokat kellene csinálniuk. A kutya nem kíváncsi a régi őskori pályákra. Biztos van olyan élőlény aki kívácsi rá, de ezt hiába csinálják szar, fos az egész. Semmi változást nem észlelni rajta. Mostani pályákat kellene csináni és a többi elbaszott hibákat ami benne van a szoftverben. Dzson Kamajnak egy kurva nagy öklöst adnék az biztos!
  • bardocz
    Volt valami játék ami miatt globálisan nem volt jó, ezért játékonként állítom be. Elég elcseszett egy könyvtárszerkezet van itt azért :D
  • bottleopener
    Hááát, kipróbáltam az új pályákat.
    -10-15%-kal kisebb FPS
    -szürkésebbek lettek bármilyen napszakban (monza emiatt üresebbnek is hat a régi verzióhoz képest)
    -néhány extra épület, jobb felbontású fák, néhol 3D-sek is sprite-ok helyett

Jó-jó, de ha nem tudom hogy fel lettek újítva, talán észre sem vettem volna a változtatást. Na nem nyafogok, jó hogy erre is fordítottak figyelmet. :)

Szerk.: Én már a Millst várom, itt lenne az ideje a release-nek.
  • simcompany
    kapcsold be a hdr-t
  • simcompany
    Akkor működik az online letöltés ha
    - ISI modról van szó, akkor biztos lejön
    - ha a szerver üzemeltetője jól állított be mindent

Egyes esetekben érdemes párszor megpróbálni, néha lusta :D
  • haflac
    Lehet kezdeni valamit ezzel a fakó színvilággal?
  • Alexease
    Mostanaban meglepnek. Azt hittem, Monaco utan majd Spa lesz, 1-2 honap mulva, de igy egyutt eleg pozitiv.
  • Alexease
    UPDATED 1966 HISTORIC TRACKS NOW AVAILABLE!

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.17. 00:00:33
  • Joex22
    Online módban a szerverről való mod letöltés szinte mindig elhasal. Ezzel lehet valamit kezdeni?
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2015.10.16. 21:06:41
  • Alexease
    A setup autonkent valtozhat, talan van ra allitas a configban, hogy milyen stilusban mutassa az ertekeket, de lehet hogy az is az auto fizikajaba van mentve.
    Amit jatek kozben futtat, az a launcher-nel egyel bejebb konyvtarban van, Core64 vagy hasonlo (nincs elottem, meg dolgozom:P).
    Nem lehet globalisan allitani, mint az nVidia-nal? Mindekeppen exe-hez kell rendelni?!
    En nem hasznalok a jatekban smmi beallitast (fps korlat vagy vSync), a driverben van globalisan belove egy Adaptive vSync (60fps felett levagja, az alatt marad a valos, nem felezi vagy kockazza).