rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
www.smart-bus.hu
Sziasztok, olyan problémám van hogy hozzá sem nyúltam a géphez ( win is már 2 éves és semmi baja nem volt) egyszer csak bootolásnál a fekete hátteres windows kép után no signalt kapok. Miután bebuktam a Windows reinstallt is és feltelepítettem az Nvidia drivert ugyanez a hiba jött elő. 5 verziót próbáltam, semmi, még registry-be is beirtam a TDRDelay sort, neten is rákerestem de csak siránkozó emberekkel találkoztam. Driver nélkül müködik de valahogy nem az igazi Ja a VGA: Gigabyte GTX 770 OC 4Gb
Csegiccség!
Előre is köszi!
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
A legjobb amikor egy szóköz miatt borul az egész, emléxem sok míves szavakkal tűzdelt estét okozott. <#idiota>#idiota>
De még rF1-ben csinált olyat a H1-es Hummer, hogy nagyon alacsony sebességnél nyöszörgött a gumi, és külső nézetből látszódott, hogy mintha forogni akarna, de egyhelyben. Nehéz ezt így értelmesen elmondani, de lényeg, hogy szar volt, és ott pl a tengely surlódása volt kevés.
De pl volt ilyen elrepülésem, amikor a stabrudat átállítottam, hogy átmérő alapján számoljon, de az értéket meg mondjuk 30000-en hagytam. A világon nincs annyi acél ami egy ilyen stabrúdhoz kellett volna. 😄 Vagy éppen valamelyik rúgóba becsúszott egy 0, vagy hasonló.
Flexibilis kasztni is össze tudja zavarni az rF agyát. Pl a Seathoz devmode-ban teljesen jó volt az új hátsó futómű, aztán Tommy kipróbálta single-ben, és "kitört" a kerék. újra kellett számoltatni az új futómű adatokkal.
Szóval mondom, ezer oka lehet.
Viszont ha csak a spininertia változott akkor az a kérdés, hogy hátra is lett írva érték, vagy csak az első kerékhez?
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Zoli, oks akkor még létezik, csak azt nem értem ha beleírom akkor miért lesz bugos. Az érték relative reális.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Rf2ben még nem malackodtam de egy srác megkért hogy engedjem meg neki átkonvertálni a régi ZondaRS modot, egy ideig jól haladt a dolog, de most elvagyunk akadva, valamiért nagyon blokkol az első kerék pedig nagyjából minden a helyén van és arra lettem figyelmes hogy a hdv-ben hiányzik a SpinInertia sor a
"Nulla tenaci invia est via"
A legnagyobb elonyuk, hogy szinte mind UPDATE, vagyis nem uj cucc, vagyis a leglenyegesebb, hogy foglalkoznak veluk! Ez sokat szamit, jobb, mintha szazaval erkeznenek a felkesz es sose be nem fejezett cuccok!
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem tudom leszedni, mert nalam a Mediafire elegge elhalalozott;D