19779
  • lac coo
    Nem egy idő után, hanem 50-200 000 Ft után lehet kihozni évente 10 dolcsiból! :)
    De jó eséllyel még akkor sem, mert valami tuti kelleni fog :)
  • gviski
    azért az iR-t is ki lehet hozni egy idő után 10dolcsi/évből és sokkal többet kapsz cserében
  • lac coo
    Tekintve hogy az egesz multi ugy nagyjabol halott, lassan senki nem kolt ra, ergo szerintem az nehany szaz ember meg a fizetesuket sem termeli ki.
    Valamit ki kellene talalniuk.
  • b-type
    háát felőlem maradhat így is, nekem aztán mindegy. biztos jobb ha tört verzióval nyomják....
    aki akarta megvette, én is, de ha multizni lehet a tört verzióval, akkor áruld el légyszíves kire számítasz az online évenkénti megvásárlásánál?
    ...lifetime?
  • unrealnoise
    Persze. :D Nem minden ám a játékosbázis. Az iRacingnek is lehetne sokkal több előfizetője, felhasználója, még is szarnak bele valamilyen szinten, nekik jó az a HC réteg, aki kellő pénzt tejel.

így is elég olcsó az rF2. 10 dodó egy évre vicc egy ilyen programnál multira.

Az árazással amúgy sem tudnának sokat nyerni, mert igen, ez is egy HC cucc, még kamukarrier sincs a programban alapból (lásd AC), aki meg annyira szimezni akar, az nem sajnál rá 20 Euro-t. meg 10-et évente...

Szerintem borzasztó primitív elgondolás az egész. Még azt a minimális éves fix bevételt is elvennéd az ISI-től, nehogy aztán még visszaforgassák esetleg a lét, és összehozzanak valami komolyabb rendszerrel operáló "rf3"-at. :D (értem én, hogy nem nagy lóvé az így sem, de pont ezért szinte lényegtelen is. Pusztán népszerűségre hivatkozva nem lehet sem sorozatot, sem játékot, sem semmit megmenteni.

Még jó hogy nem ők fizetnek, hogy használjuk a programot... :D
  • unrealnoise
    Volt. Ha az eredeti rF2-es megjelenéskor (béta) nem alszanak be, és egy raceroom szerű rendszerbe tolják fel a tartalmakat, és azt peccselgetik, nagyon nem itt tartanának...
  • Scarry
    AC-ban előbb lesz szélvédő effekt az biztos.
  • Scarry
    Lehet, hogy most már beleszarnak az egészbe tényleg. Kicsit furcsa, hogy megcsinálták a ráncfelvarrást Steam előtt. Egy kibaszott szélvédő effektet sem akarnak csinálni. Simbin profin megcsinálta ezer éve.
  • Scarry
    Megírtam ezt Camajnak. Kíváncsian várom a választ.
  • gviski
    igaz, igaz jó lesz az ladiknak is :D
  • Alexease
    Csonak ;)
  • simcompany
    volt hajó?
  • gviski
    Szerintem az rF2-nek ez a hajó már elment...
  • Alexease
    Otletnek jo, de otletbol hegyek vannak, mitol lenne talan jobb (program + nepszeruseg, es foleg "mukodtetes"), de ez mind user, az ISI "meg sem hallja";)
    Rendberaktak a tartalmakat es kitoltak Steam-re, es most csend van... Remelem ertekelik a helyzetet, a visszajelzeseket es az igenyeket, es nem "megsertodtek ismet", mint a megjelenesnel, es nem lesz megint 1 eves "szunet"?!:)
  • b-type
    tényleg, mi lenne ha ingyen adnák? ...ez a progi egyébként értéket képvisel, tehát nem azért mondom, csak szvsz nagy hülyeség a lifetime.
    szvsz:
    -lifetime minden rF2 (és ingyen DLC azoknak akik viszont eddig megvették)
    -kimerítő leírás, minden szirre amit csak számol a moddereknek...bszki csak tudják mit csináltak.
    - 75%-s árazás december első péntekjétől karácsonyig.
    ...az engine viszont marad drága.
    ...
    mert szvsz itt nem arról van szó hogy haszon, hanem vissza kell szerezni a játékos tömeget.
    hozzáteszem, megérdemelné!
  • Alexease
    Sajnos nem a warez az elsodleges gond, hogy itt tart es a nepszerusege sincs az egekben.
  • Alexease
    Az ISI a "legrosszabbat" valasztotta: elofizetes rendes program es tartalom vedelem nelkul. Ide egy iR- vagy R3E-szeru platform es vedelem kellett volna. Ha (lenne:P) az "elofizetoi prortalon" mast nem is, csak hireket, letolteseket, lobby informaciokat, statisztikakat es hasonlokat adnanak (esetleg "csatlakoztathato" sajat dedi szerverrel, es ahhoz kapcsolodo szolgaltatasokkkal: statisztika, info, lista stb.), mar emeszthetobb lenne az elofizetes indoklasa. Plusz lenne vedelem is. Persze minden feltorheto, meg nehany szaz emberhez minek (bar a Steam-es resz mar 6000 felett van), de ha komolyabbnak tunik, es az elofizetest is jobban "megmagyarazzak", talan nepszerubb lehetne.

Meg persze ha lenne tartalom vedelem is, ha nem is az IS, mert nekik ez nem koncepcio (bar valszeg eppen a vedelem hianya miatt:D), egy-egy kulsos ceg talan csinalna normalis, licenszelt, vasarolhato DLC tartalmakat is. Normalis kapcsolatokkal es ugynokseggel talan az eladasok utani reszesdes is mukodne, nemkellene elore csengetni, csak a befektetett munka lenne a kockazat.
  • Scarry
    Azért nem semmi, hogy milyen ügyes hackerek vannak. Már lehet online is játszani rF2-ön. Azért nem veszi a sok marha, mert tudnak vele már ingyen versenyezni online. Így aztán lehet várni a csodát és a fejlődést. Ezt üzenem nekik, hogy : ki!
  • bottleopener
    Ez nagyon így van.
    Viszont van egy nagy hátránya a kapzsi pályagyűjtésnek. Az, hogy az online által elállított mod/pálya kombóról az összesre átkapcsolni több mint 10 mp is lehet. Én ezt nem vagyok hajlandó végigvárni, ezért inkább nem töltöm őket. :D
  • Alexease
    Igen, ez is egy szempont;D

Bar nekem igazabol nincs gondom a gyari tartalommal, ha nem lennenek modok, akkor is ellennek vele. Persze jobb erzes vagy latvanyosabb, hangulatosabb ugyanabbol a kategoriabol 4-5 fele autot latni a palyan, de igazabol mindegik kategoriabol 1 is eleg, ha nagyon versenyezni akarna valaki.

Inkabb a programot kellene piszkalniuk, pl. nagyon kellene mar valami nagyon egyszeru szelvedo effekt...
  • zolee145
    Rendes leírásokkal szinte bárki tudna bármit csinálni. :)
  • Alexease
    Szerintem a palya "egyszerubb". Az inkabb "csak" nagyon idoigenyes. Persze, ma mar ezt sem csinalnak nullarol, inkabb konvert, de azokat ha egyszer mar atraktak rendesen, utana mar "egyszerubb" javitgatni es boviteni. Persze kihasznalva az rF2 lehetosegeit latvanyban, mukodesben, szolgaltatasban, az sem egyszeru, kell neki ido boven.

Az auto huzos, foleg rendesen rF2-re pakolva, kihasznalva a lehetoseget, aminek a tizede sincs dokumentalva. Ami sok van, az konvert, mert azt sem egyszeru, de azt meg megoldjak. De utana mar vege, nagyon sokat es bonyolultan kellene piszkalni. De meg a konvert sem egyszeru, foleg hogy ma mar nincsenek jo minosegu ISI engine cuccok.

Mostanaban nezegettem auto shadereket, amit altalaban hasznalnak, az a szokasos 5 darab;) De van meg vagy 30db uj, bar gozom sincs mit csinalnak pontosan es/vagy mukodnek-e (kulonfele normal, vizes, kulso es belso szelvedo, uvegek, eso es egyeb tukrozodesek, dinamikus glow es lensflare-ek, uj body shader vagy 8 materiallal, meg kismillio egyeb).

Egy nagyon raeros vagy fizetett 20-30 fos csapat, rendes leirasokkal, valszeg durva dolgokat tudna osszerakni belole.
  • zolee145
    Pedig pályát nehezebb csinálni, miközben autómodell van szarásig. :D

Hol vannak a konvertáló emberek? :D
  • simcompany
    Én azt a jelenséget nem értem, hogy már túlzás nélkül, naponta jönnek ki új pályák. Annyi pályám van, hogy egy vinyom már csordultig tele. De nem csak konvert, szépen kidolgozott, felújított pályák is, sőt új építésűek. Lásd alex lejebbi beírása is. Autók meg kb havonta 2-3, vagy annyi se, és azok is, ha nem ISI, vagy nem UDT akkor általában elég trutyik.
  • zolee145
    Még az sem nagy baj, hogy 50-en csinálják, ha annyival jobb az övé. Viszont amennyire tudom a fizika nem volt az erőssége egyetlen modjának sem. Nem tudom a frissebbek milyenek, azért így írtam, mert én csak egy régebbi szezont próbáltam.

Persze jobb lenne, ha olyan dolgokat csinálna ami hiányzik az rF2-ből. Már persze ha épp csinál valamit.

Most persze egy olyan embernek is örülnék aki mondjuk Forzából, vagy bárhonnan "dobálná" át a modelleket ezerrel. :D Ha lehet a hétköznapi autókat. Lehetne fasza Nord - pályanapokat tartani. Semmi verseny, csak jaszkarizni ott. :D Pl a most műtét alatt álló Scion FR-S egészen jó oda. Egy Tilke pályára ez nem való, a 200 ló nem egy nagy élmény a tükörsima 20 méter széles aszfalton, de a Nordon már elég jó.
  • atiwrc
    Élőben volt úgy rémlik és utólag le lehetett szedni innen onnan. Igazából az volt akkor a gondom, hogy box modellingel alkotott meg akkor éppen egy orrkúpot meg talán egy felnis részt láttam, én meg nem igazán szerettem ezt a "gyurmázós" módszert, a "rajzolgatós" rendes modellezés közelebb áll hozzám.
  • Alexease
    SRT-Dubai-Autodrome_v110.rfcmp
  • Alexease
    Senormen-Circuito-de-Jerez_v121.rfcmp
  • simcompany
    Sompir nem egy fiatal ember, vannak egészségügyi problémái is. Rendkívül jó modellező, de fizikát nem tud írni :D Ha valaki 4-5 nap alatt tud nulláról autót modellezni, akkor az Ő. De sajnos inaktív, ha meg dolgozik, akkor belebuzul a hülye F1-be, amit még 50-en csinálnak világszerte
  • zolee145
    Volt jó régen egy kis "vitám" vele a fizikát illetően, ott kiderült, hogy nem igazán tudja mire képes az rFactor, és milyennek kellene lenni egy autónak. Viszont a modelljei nagyon jók (amiket eddig láttam), ráadásul elég gyorsan is csinálja. Volt régebben egy videó (vagy lehet, hogy élőben ment? Már nem emlékszem pontosan.) ahol lehetett nézni hogyan modellez. Asszem egy első szárnyat csinált, de marha gyorsan, szóval látszott, hogy benne van rendesen a modellezésben.
  • attila46
    Nem tudom van e értelme..,de lehet regelni a játékot a steam-en.Úgy eredeti játék stb..
  • bottleopener
    Sompirral kapcsolatban mindig bajban vagyok. A munkáit sok helyen használják, de ahogy megnyilvánul és ahogy kinéz hát.... számomra annyira megbotránkoztató a viselkedése, hogy azonnal megkérdőjelezem a munkáját is.

Valaki, aki nálam jobban ismeri a munkáját, mondja már el, hogy mennyire hozzáértő, mert első blikkre ennél jobban nem is lehetne anti-mérnöknek lenni.

Én elhiszem hogy vannak csodák, és előítéletes kirekesztő, általánosító gyorsítélő vagyok, de angol tudás nélkül nem is értem hogy kalapálja össze...
  • Scarry
    Azt tudom, hogy Orsós elküldte dolgozni és azóta nem tudja csinálni az F1 modokat.
  • Scarry
    Sompirral mi van mostanában? Senki nem említi a nevét itt. Nem hallott valaki róla valamit? Él még?
  • Szabi #12053
    mid ohio és a celica elég jó kombináció

• Scarry
    Ilyen "cukiságok" vannak a iR, AC és még sorolhatnám...
  • lac coo
    Mondjuk jelenleg más szim nem igen van, IR nem izgat a rendszer miatt, AC romokban, árkád gumival, marad az rF2 ! :P
  • haflac
    Vagy ők már i10-es procikkal tolják, radeon r890x-el crossfire-ba.:)
  • lac coo
    Jah...csak felrakod a tükröződést ilyen szintre, és beledöglik az egész 10 autónál :D
  • Szabi #12048
    jaja, cuki ahogy lebeg a corvette :D