19779
  • gviski
    Hát ez baromi jó volt :D
  • Scarry
  • Ingy2
    cuki vagy köszi

OFF

klicsko vs Tyson Fury ma este elvileg 11 re van meghirdetve de ki tudja

On
  • bottleopener
    OFF

http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/11/27/charlize_theron_magyarorszag_budapesti_forgatas_nobu_kazinczy_utca_kemfilm/

:D
    ON
  • Adam Jonas
    Köszi.

Ligázni most nem nagyon akarnék, nem lenne rá időm készülni, oda meg nem illik felkészületlenül menni (főleg nem egy rF2 típusú programmal). De ha nincs ekkor élet még fun terén (se), akkor szerintem nem is hosszabbítom most meg az online előfizumat. :)
  • simcompany
    Változott. A Nissan GTR GT1-el megyünk, mert a 370Z elég érdekes bugokat produkál.

• simcompany
    Közösségi meghalás holnap. Minden info a flyer-en

• simcompany
    nem figyeltem az ilyesmit. utána nézelődök
  • gviski
    ha már így benne vagyok, akkor StockCar oválos mókáról tudsz valahol?
  • simcompany
    itt is jó futamok vannak
  • simcompany
    A hétfői futamaink 30 körüli mezőnnyel mennek. Van pár liga amit érdemes figyelni, ott vannak jó futamok (xtremerpm, project sim racer) illetve van egy két angol liga ahol esténként 30 fős mezőnyök verődnek össze.

De ha csak felugrok és funolok féle, az ritkább. De estefelé mindig van, majd minden este tolok valami versenyt. De pl a race2play halott
  • Adam Jonas
    Most mennyire van élet az rF2 szervereken?
  • bottleopener
    Nem hagyhattam ki :)
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.11.26. 14:35:00
  • simcompany
    NANÁ! :D
  • haflac
    Szerintem őt inkább a mod érdekli. :)
  • bottleopener
    Quebec SuperKarts a neve, az ISI oldalán megtalálod.
  • simcompany
    Ha valakinek ez megvan, ne tartsa magában

• lac coo
  • zolee145
    Az a baj, hogy a sok rF1 mod elvitte a dolgokat egy eleg rossz iranyba. Nem mind, de sok olyan volt hogy mindent tudtal allitani. Nemhogy utcai auton nincs ilyen de versenyautokon se nagyon. Pl a wtcc e90 bmw-hez 1valto volt meg 3 vegattetel. Ennyi. Volt meg egy a Nordra, de azt mashol nem hasznaltak. Nincs 1000 N/mm-es ugrassal rugo. Van mondjuk 4-5 fajta. Nincs vegtelen allitas a szarnyaknal, Seatnal pl van 5 lehetoseg. Kisebb kupas autoknal lengescsillapito meg huminyomas. Esetleg kerekdoles osszetartas. Ugy valogatjak meg a palyakat, hogy jo legyen a bajnoksagban. Ha olyan palyan hasznalod amire nem valo akkor tiltason megy az egyenesekben. Ezert szimulator, probaljak a valosagot atultetni a jatekba, amennyire lehet. :)
  • Alexease
    SimDream-Scion-FRS_v130.rfcmp

Ez is eredtileg SimDream cucc, ami sajnos eleg hitvanyul es hianyosan van osszerakva. Bar en sem ertek hozza (), de amit tudtam megcsinaltam hozza: arnyekok, onarnyek, tukrozodesek, normalis cockpit allitas es dontes, hangok, rendes auto nev, listazas es ikonok, AI pilota erossegek es tulajdonsagok stb.
    Persze az alapbol hianyzo mappolas es LOD-ok most sincsenek hozza:)

Az uj motor, valto, gumi fizikat, az upgrade reszt, az uj motorhangokat Zolee csinalta, eleg jo lett. A reszleteket majd o leirja:P Van hozza minden autobol gyari manual es automata valtos valtozat is (gyarilag kulonbozik bennuk az attetel es a ukodes is!).

Nem egy AC DLC minoseg kulsore, az tuti, de eleg jol lehet tolni neki;P
    Barkacs video, vagyis korozes, feloldalasan ulve, csak a mukodes miatt, a fuvet es a kerekvetoket is a hangok miatt tamadtam:D

Es nehany kep, rF2 "photomode" minosegben:)

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.25. 22:45:25
  • Alexease
    A valtok az autokhoz vannak korlatozva, valszeg az igaziban sem cserelgetik az atteteleket. Van egyfajta, aztan annyi;) Meg valszeg nem GP hasznaljak ezeket, a "sajat" palyajukon gondolom nem tudjak kiforgatni oket.

Vagy bugos az rF2 :DDDDDD
  • unrealnoise
    Azért engem is fel tud cseszni a program. Van amelyik járgánynál nem lehet a váltóval baszakodni. Nem is értem, vagy én vagyok hülye vagy nem, de a Clionál sem tudom állítani az értékeket... így van olyan pálya, ahol már rég elértem a csúcssebességet, holott lenne még idő gyorsulni tovább. (És ez sima Clio sorozatos pályán van!)

A másik, hogy van ez a Trackmapplugin, ami nagyon fasza, DE:

Akárhogy játszom a GPU beállításokkal, valamiért elkezd villogni az a szar plugin UI pl az egyik legpofásabb pályán, Malajziában. Érthetetlen...
    Silverstone botreányos, hogy hogy néz ki...

Megjelent a pRoject Cars és hát isten a tanum, jó ez az rF2, lelkendeztem én is eleget, nyomnám még így is, de élményre így, hogy még pár máshol nem elérhető minőségű plugin sem működik megfelelően, nos, kezd teli lenni a tököm, a váltókkal meg pláne...
  • unrealnoise
    nah valami külső UI bekavart... Leiratkoztam, restart és oké.
  • unrealnoise
    most olyan gondom van rF2 alatt, hogy a váltó áttétel módosítás nem lehetséges, nincs gomb, nem tudom variálni. már két járgányt is megnéztem. Hol bejön a hozzá társított grafikon, hol nem. (attól függ, hova viszem az egeret.) Egyszerűen kriminális...
  • simcompany
    R2P-en mindig kabaré a futam. Néhány jó banda van, de kurva ritka :D
  • gviski
    Már megint elhittem, hogy a Race2Playnél lehet, jó StockCar futam...
    hát az egy dolog, hogy a qualy nem privát volt és korlátlan körözés volt, így az végzet elöl aki jókor jó helyen volt, esetleg draftoltak mondjuk ennél a kemény 11-12 főnél nem is számított, de hogy a futamon nincs sárga zászló... :D mondjuk FUNnak jó volt körözni Jacksonvillieen, de azért kíváncsi lennék, egy rendes mezőnnyel hosszabb távon, milyen lehet mondjuk Mountain Peak Speedwayen vagy Brookdale Speedwayen, mennyire működik ez a dinamikus pálya, felgumizódás, az ideális ív túlmelegedése...
  • Danecay
    A Reshade névre hallgató post process progival nem próbálta még esetleg tuningolni a külcsínt senki?
  • zolee145
    Időnként beírom, hátha.

Szóval még mindig keresek modellezőt, aki csinál nekem Houstonra mobil lelátót. :D Tulajdonképpen egy kellene, a legkisebb, és abból az összes többit már meg tudom oldani, mert ugyanaz, csak több van egymás mellett, ha hosszabb, pl a célegyenesben.
  • Alexease
    Ez jo cucc:)
    Senormen-Silverstone-Legends-1975_v140.rfcmp

• Alexease
    Sajnos az ISI/rF2 helyzete erosen kerdeses. Foleg azert, mert olyan, mintha az ISI csak mellekesen akarna/tudna a programmal foglalkozni. Ra lehet fogni, hogy "nem jott ossze", es "el ment a kedvuk", de mar az elejen sem volt meg a valodi lendulet, es ez amugy sem igy mukodik egy cegnel:D

Mar a megjelenesnel is 2-4 eves cuccok voltak a programban (file-ok, tartalom, es meg a bejelentkezo kepernyoket sem csreltek le, meg 2009 volt rajtuk), vagyis evekig allt a dolog felkeszen. Aztan "kicsit" barkacsoltak, aztan kiadtak.

Pedig "sokan" vannak, legalabbsi Kunosekhoz kepest. Az ISI-nel azert +20 eves tapasztalattal es tobb dobozos jatekkal dolgozgatnak programozok. Ha nagyon akarnak, tudnak, helyre lehetne rantani a programot.
    De alapveto dolgok hianyoznak, hianyosak, nem mukodnek vagy rosszul, amit (persze nem hozza erto szemmel), szerintem, foleg egy ilyen csapat, gyorsan ossze kellene rakni.

Az utobbi napokban autot piszkaltam es hangokat. Nem fmod vagy xaudio, "egyszeru" klasszik rendszer, de igazabol boven jo, profi lehetne, a lehetosegek benne vannak. De felbe van hagyva, nincs beallitva vagy nincs rendes beallitas hozza, vannak lehetosegek de nincs vagy nem lehet boviteni stb.

A gumi hangrendszer is a legjobb lehetne a rendszer es mukodes alapjan, de olyan mintha techdemo lenne (mint a program tobbi resze). Itt-ott latni, hogy hozzadrotoznak valamit, van ami nem is mukodik (vagy csak hang vagy csak parancs van hozza), raszanva nehany napot, profi lehetne ez a resze. (Most meg sokan, jogosan, szidjak a folyamatos sustorgas es nyikorgas miatt.)

Valszeg sose tudjuk meg mi van a hatterben, uzleti titok, de tuti nem ez az elsodleges nekik, mert igy "nem lehet":)
  • GeriDoc
    Magyarország attól működik ilyen jól (), hogy mindenki megtartja magának azt a kicsi, de felettébb féltve őrzött tudását. (Esetleg némelyek kiviszik külföldre.)
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.24. 09:39:02
  • GeriDoc
    A nekem szokásos helyen nincs, a neked szokásos helyet meg nem ismerem.Ha nekem is az lenne a szokásos helyem, már meglenne. De egy próbát megért.
  • mumus70
    Nem változtál! Olyan vagy mint Viktorunk a Simicska szerint!
  • haflac
    Bocsi cimbi,de sem itt,sem privibe nem fogok senkinek küldeni linket.Nekem kb 30 másodpercig tartott megtalálni.
  • GeriDoc
    Hol az, hol az? Lécci-lécci. Azé' csak kipróbálnám egy pár autó-pálya kombóval.
  • haflac
    Nocsak-nocsak van már "okosított" verzió is.Nagyon helyes!Azok után,hogy az ISI ellopott 340 nap multiplayer hozzáférést,mert csak a lifetime-ot lehetett átvinni és esély sincs rá,hogy kárpótolnának.
  • lac coo
    Nem kell belemenni, de ez az evi egy forint ez baromsag, mindenki tudja .
  • gviski
    Ebbe nem megyek bele, mert te úgy is elvakult vagy és iRacing ellenes, nem tudod ezt a témakört objektíven megközelíteni...
  • b-type
    Sztem(!) pont ezért lenne fontos visszanyerni a játékostömeget. Az rF1 nagyon népszerű volt,...és sajnos tört verzióban használták a tömegek, én is. Nekem megvolt eredetiben aznap mikor kijött, de aztán jöttek moddok amik önállóan futtathatóak voltak, sőt bővíthetőek, ezért volt hgoy 3 rF1 is volt a gépemen. ...és nem hinném hogy egedül voltam ezzel elnézve az ilyen csomagolt moddolt rF1 letöltéseket.
    Ez volt a fő baja az rF1-nek, szét lett cincálva.
    ..és nagyon vártuk az rF2-t, meg is vettem a megjelenésekor...és nem volt gond, kicsit szegényes volt, kicsit szarul futott, és kicsit bonyi volt a menüje, de ez az rF1 megjelenésekor pontosan ugyan így volt. Pontosan ennyire futott szrul az akkori gépeken, és pont ennyire szegényes volt...bár a menüje startból jobb volt szvsz mint az utódnak.
    ...és játszottunk és vártunk..
    ide jönne még 10-20 vártunk szócska.
    elbaxták! nem jó tanulságokat vontak le, nem profitáltak a tapasztalatból.
    Aztán lassan elindult újra, de amit itt is kértek, és szvsz tök jogos, hiányzik egy alapos moddertámogatás a fizikai részletekre,..márpedig akinek ennyire részletes szimulációja van, de csak maga tudja milyen csodákra képes, ...és még azt sem mutatja meg teljes pompájában.
    ...most mit mondjak?
    ...és akkor teljes értékű a tört verzió, offline-online?...ráadásul kissé szrul izé, sehogy sem szinkronizálták le steam-re az éves online előfizetéseket, és ez rendben van. ....hááát.
    Oké. De az hogy a tört verzió teljes értékű, és ligázható...ezt nem kellett volna.
    valahol védeni kell a jogtiszta verzióval rendelkező hűséges játékosokat....vagy ha már ennyi bakit elkövettem, akkor veszek egy nagy levegőt, és számot vetek. kellenek a játékosok, kellenek a modderek, kell a pénz. legalább valamennyi, mert a törtből nem lesz semmi, de semmi,..25% sem. évente sem stagnálni fog...eleve öregszik a játék, a tört verzió meg öli folyamatosan.
  • bottleopener
    azért ne a nyugat-ukrajnai fizetésekhez mérd azt a 10 dolcsit. az másoknak olyan, mint neked egy zacskó chips. bármikor megengedheted.