19779
  • Alexease
  • Alexease
    ISI-rol van valami hir? A Steam megjelenes utan a kardjukba doltek vagy lesz meg valami tortenes? :)
  • Alexease
    Meg szerencse, hogy nem illusztralta azonnal kepekkel:)
  • zolee145
    "...de ezt a részt asszem nem részletezem"

Ezt őszintén megköszönöm az egész topik nevében. :D
  • Ingy2
    Aki kitalálja mi az, nyer egy hajsütő vasat

Egyébként nem akartam senki lelkébe taposni, elnézést. Még hosszútávú versenyeken sem használtam soha kesztyűt, mondjuk nem szokott izzadni a tenyerem. Sőt kimondottan zavarnak a ruhanemük de ezt a részt asszem nem részletezem
  • Alexease
    Ferrari-458-Challenge-2011_v110.rfcmp
  • hqx
    Látom a gyógyszered még ott van...
  • Pitti
    Nekem ilyen van. Apró gumipöttyökkel jól tapad és annyira vékony, hogy nem izzad benne a kezem...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 18:13:36
  • Solt
    Én egy ILYEN szerelőkesztyűt vettem, ebbe azért mégsem rohad bele az ember keze annyira, mint egy homológ kesztyűbe! :))
  • Szabi #12172
    azt használsz amid van.. én néhányszor kipróbáltam a Fox cros kesztyűmmel, de sok értelmét nem láttam DFGT-nél :D
  • Solt
    Az alcantara tompítja az ffb-t? Ezt fejtsd ki kérlek! :)
  • shiet
    Nekem volt régebben Fanatec Porsche GT2-es kormányom ami Alcantarás és eleinte nem használtam kesztyűt így szépen bebüdösödött... szóval arra kell a kesztyű, de emiatt nem veszek többet Alcantarás kormányt, mert az Alcantara tompítja az FFB-t + a kesztyű is tompít és így végül az egész egy szar lesz. amikor beadta a derekát és átváltottam egy tartalék DFGT-re sokkal élvezetesebb lett a szimezés.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.12.02. 13:50:00
  • Ingy2
    Nekem csak ilyen kesztyűm van, de nehézkes benne vezetni
    Kép (faszom a dropboxba)
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.12.02. 12:29:18
  • GeriDoc
    Én mindig kesztyűben vezetek, és meg lehet nézni a 2006-os G25-ömet. Még kifényesedve sincs, kopás mag egyáltalán nincs rajta. Az meg, hogy homológ vagy nem, vagy esetleg mx kesztyű, az egyéni ízlés kérdése. Én pl. nem szeretem a külső varrásost, mert a bill.-t nem lehet vele rendesen használni (ha kell), ill. a rátétet is levettem a mutató újjról, mert az érintős cuccot nem kezelte.:) Mondjuk itt a srác konkrétan levágta a végét.:)
  • Alexease
    Regebben, hosszabb versenyeken, en is kesztyuben vezettem, de persze nem ilyenben, hanem egyszeru biciklis ujjatlanban;) Izzadt a tenyerem, idegesitett.
  • Solt
    Ez így van, de a tűzálló versenykesztyű akkor is túlzás! :D
  • Szabi #12165
    alcantarát kézzel nem fogdosunk.. inkább a kesztyűbe izzadjon a kezed mint a kormányhoz :D
  • Ingy2
    Sose értettem ezt a kesztyűbe vezetést, kb. olyan mintha fejemre húznám a kotont és úgy védekeznék
  • Alexease
  • Alexease
    Igen, az a biztos:) Meg amit oda felteszek, azt nagyreszt kiprobalom. Ami nagyon gazos az nem kerul fel.
  • simcompany
    Marad az eddigi legjobb megoldás, Te gyűjtögeted az oldalon :D
  • b-type
    hehe, de milyen igaz
  • bottleopener
    Az isiforums release szekcióját kellene átirányítani a steamre. Csak erre is szarnak Wheatleyék.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.11.30. 07:43:14
  • Alexease
    Ez "regi" cucc, "csak ugy" feltoltotte;)
    Jo a workshop, de igy ez sem fog mukodni;) Ha barki feltoltoget barmit, barmilyen minosegben, foleg nem a sajatjat, amit kesobb tudna vagy akarna javitani, frissiteni, abbol nem sok jo sul ki. Eppen az lenne a lenyege, hogy ami felkerul, az valamennyire megkozelitse a gyari tartalmat, es kesobb automatikusan frissuljon.
    Max annyi elonye lehet, hogy ha mindenki ide tolja fel a cuccokat, legalabb egyhelyen meg lehet majd talalni;D
  • simcompany
    Laguna Seca
  • simcompany
    úgy lehet beállítani, hogy az adott időjárás legyen, adott napszak, szélirány, stb. amit az időjárás plugin ki tud szedni a weatherunderground-ból
  • zolee145
    Na ezt nem tudtam. Most rákerestem, ebből igazából egy dolog ami nekem új, az a dátum. Az összes többit elvileg most is lehet állítani.
    Kérdés, hogy akkor ha beállítod mondjuk dec 1-et akkor egy délután 5-ös futamnál már este lesz egy európai helyszínen?
  • simcompany
    weather pluginnal fullra be lehet állítani
  • lac coo
    Akkor az rf olyan mint egy deszka, kapafogu bolcseszhallgato lany, tele van ertekkel, de a halalnak se kell :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.29. 20:45:10
  • Alexease
    Reflexbol irtam, egyeb dolog kozben:)

Ezekkel van bajom, ha mar extra fejlesztesek "nem keszulnek", hogy az ilyen a mar kesz, felkesz vagy egyszeru dolgokat megcsinaljak, beletegyek, allithatova tegyek menubol stb. Nem nagy dolgok, de megis szamit.

Itt sokmindent tud az engine, es jo lehetne, de nem hasznaljak ki, nem nyomulnak vele.

Mashol meg azt nyomjak ami van, es ami az rF2-hoz kepest harmatgyenge.
    Nem piszkalodas, de pl. AC (aki amugy jol csinaljak!). betettek az uj felhoket, ami amugy nulla dinamika es nagyon gagyi, de nyomattak, emberek elhittek.
    Vagy toltak hogy naluk is van realroad. Aminek nem sok koze van a real-hoz, de mukodik, es ami fontosabb, az emberek "elhiszik", meg amugy is, jo az.
    Vagy kulon reklamkepeket csinaltak a megvilagitasnak, hogy milyen fontos egy palyanal, es bettetek Monzat mintanak, ami valoban jo, de csak arra a napra/pillanatra ervenyes. Sot, minden palyan egyforma a napszak, magassag es egyeb koordinata adatok. Persze, enm ettol lesz jo a progi, de akkor is.

A lenyeg, hogy az rF2 tele van josaggal, es nem nyojak, nem hasznaljak ki.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.29. 20:03:46
  • zolee145
    Ezt mondom, hogy ez van, sőt volt már a kezdetek óta. Miért nem lehet ezt a menübe betenni? Pár órás meló, és a játékos örülhetne. :)
    Valaki szóljon nekik.
  • Alexease
    Az engine tudja, abszolut szamolja az egesz evi napjarast, minden koordinata fuggo, meg ami kell. De ezt csak a palyanal lehet beallitani (honap, nap, koordinata stb.), a menuben sajnos mar csak a napszakot engedi.

De pl. ezt is megcsinalhatnak, ez total "nulla" munka lenne (szinte csak a menut kellene piszkalni), ha mar ugy sem mukodik a palyakhoz rendelet bajnoksag, futam vagy hasonlo, akkor lehetne egy kapcsolo, hogy valos idopont legyen, a mostani (ev, honap, nap, ora, perc) vagy egyedileg ballitott akarmi.
  • zolee145
    Azon gondolkodtam, hogy elvileg meg lehet adni a pálya koordinátáit, plusz azt, hogy mikor van a verseny, melyik hónap melyik nap. Ez a kettő pont elég ahhoz, hogy a program kiszámolja a nap beesési szögét, plusz a napkelte napnyugta idejét. Kérdés, hogy a dátum miért nem állítható a menüben? Oké, apróság, de november végén este 8-kor megyek a Nordon, szikrázó napsütésben. Miközben kinézek az ablakon, és sötét van.
    Ha eső van a hó sincs már messze, mármint programozási szempontból. Jó, egy normális hó nyilván nem egyszerű, de az pl sokat dobna, ha decemberben 1 fokban este 8-kor nem szikrázó napsütés lenne. :)
  • tonio2006
    Valaki nem tud olyan modot, amiben 70es évekből van F1es autó?
  • simcompany
  • Alexease
    Megjelent a Steam is, es elvonultak "teliszunetre".

Legalabb az utoeletere raszantak volna nehany hetet. Rakeszulni 2-3 meglepetes tartalommal (amit lehet promozni, reklamozni, bekerulni vele a hirportalokba), amibol hetente 1-1-et kiadnak.
    Vagy egy-ket update, meg ha semmi extra nem lenne benne, akkor is valami tortenes van, mintha a Steam valoban jelentene valami valtozast a fejlesztesben.

Ahhoz, hogy tortenjen valami valtozas a felhasznalas teren, vagy legalabb a jelenlegi szintet megtartsak, ahhoz nagyon kellene az ISI is. A tobbiek dolgoznak, fejlesztenek, egymasrol masolnak, probalkoznak. Az mindegy, hogy egy tizenketto egy tucat ujabb tartalommal allnak elo, vagy egy amugy alapnak szamito mukodest reklamoznak be fantasztikus ujitaskent, de legalabb tortenik valami.
  • Alexease
    Az elejen jol indult, foleg hogy csinaltak/renberaktak autokat es palyakat, de valszeg oket is elerte az rF2 mumusa (nepszerutlenseg, motivacio hiany, fejlesztesi hianyok stb).

Az ISI-nek kellene odatennie magat, ha masban nem, legalabb az egyszerubb dolgokban.
    Nem DX11 es hasonlo mega cuccok, de legalabb nezzenek korbe a piacon (AC, iR, CARS, R3E), es gyujtseg ossze onnan az egyszerubb, aprobb otleteket, szolgaltatasokat, mukodesi vagy felhasznalasi otleteket. Tobbiek is ezt csinaljak, nincs ezzel gond, ami ezekbe bekerul, arra tuti felhasznalo igeny volt, igy valszeg ide is kel vagy nem art ha van.

Miert nem lehet leprogramozni egy szerencsetlen fix animacios szelvedo effektet?!
    Legyen 4db (szaraz, szemerkelo, eso, vihar), fix cucc mint 10 eve a GTR-ben. Csinalni uj shadert, raszanni 3-4 orat, kicserelni az osszes gyari auton, aztan kitolni. Nem kell fenytores, extra csillanas, szimulacio, ablaktorlo es hasonlok. Ha azert nem lenne, mert csinaljak a tutit, akkor OK, de ezzel tuti nem csinalnak semmit;)

Vagy a hangok.
    Miert nincs a tobbi autonak gumi hangja?! OK, lehet fizikabol jon, ezt el tudom kepzelni, de akkor legyen "kamu". Mennyivel hangulatosabb lenne, ha hallanak a korulottunk levo 3-4 auto nyikorgo gumikat is. Persze, hangero allitassal a menuben, akinek nem kell, az OFF.

Vagy az utkozes hangok.
    Van mindenfele, kulso, belso, object es auto is. De fake, a kisebb osszeeresek, utkozesek, koccanasok egyaltalan nem hallhatok, nem szamolja vagy mit tudom en. Ez kesz van, csak allitani kellene programbol. Ez is plusz hangulat, ha az 5-fele auto utkozes hangbol folyamatosan hallanak a lenyeget.

Vagy aszfalt gumihangok.
    Ez is OK lenne, 2 mintabol (sodrodas+csuszas, plusz eso) szamolja, keveri es modulalja. Ez is a legjobb lehetne a technika alapjan, a tobbiekhez kepest, de egyszeruen felbehanytak, nincs allitgatva. Miert nincs 3 minta, miert nincs jobban szetvalasztva a sodrodas, a csuszas es a valodi radirozas?! Ez is kesz van, mukodik, csak kellene neki nehany ora munka a reszukrol, amit nem lehet modkent belebarkacsolni.

Es meg sok ilyen es hasonlo.
    Ami van, de megsincs, jo, de nem az igazi, vagy eppen idegesito.
    Es ezek (bar nem errtek hozza), nem tobb hetes fejlesztesek lennenek, csak nehany nap.
  • simcompany
    SCES-esek kicsit elvesztek. Szépen megcsinálnak pályákat, kocsikat, de bajnokságuk nagyon földbe állt. Amit sajnálok
  • Alexease
    SCES-LMP1-Honda-HPD-ARX_v210.rfcmp
    SCES-LMP1-Porsche-919_v210.rfcmp
  • simcompany
    olyan makaós :)