19779
  • bottleopener
    OFF: Na milyen a 4690k? :)
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.15. 17:56:21
  • lac coo
    Ok, raguglizok ! :)
  • zolee145
    Az már az elején is benne volt az rF1 konvert listában. Mutatott nekem vagy 8-10 autót amit már átrakott rF1-be.
    Ha elküldöd a KTM lodjait amit természetesen egy ismeretlen oldalon véletlenül találsz meg akkor szerintem megcsinálja. :)
  • lac coo
    KTM et probaljatok megcsinalni !':)
  • lac coo

Igazán tetszik, de ha ünneprontó akarok lenni ,akkor azért megkérdezném tőle ,hogy miért ? :))
    hót felesleges. Ezt valóban csak csinálni jó, értelme nincs , bár shoton majd jól mutat .
  • lac coo
    gondolom ért hozzá a komád, a modell adott, "csak" át kell nevetgetni ,shaderezni anyámkínja :)
  • zolee145
    Így is nulláról kell, sőt, a motort nagyon nulláról csinálom. Jut eszembe, lehet át kellene írni webes felületre. Na mindegy. :)
    Szóval az rF1-es fizikákat sem lehet használni, sőt a saját fizikáimat sem nagyon használom. Másabb az rF2, plusz azóta is rájöttem párdologra, amit már rF1-ben sem így csinálnék.
  • Alexease
    Elvileg mukodnie kell, csak cseppet macerasabb, mint egy masik ISI-bol athuzni, mivel "nullarol" kell megcsinalni a felfuggesztest, motort es egyebeket. De minden modell tipp-top kesz van:DDD
  • zolee145
    Írt a brazil koma, hogy az 500-as használja az összes LOD-ot, vagyis elvileg működik az AC-rF2 konvertálás. :)
  • Alexease
    Valaki nagyon elvezi a "munkajat" :)
  • lac coo
    Remeljuk a cockpit modellezeshez is igy allnak hozza ezentul ! :)
    Amugy baro !
  • Alexease

• Alexease
    Nem hasonlitgattam, de szerintem az lehet. Masban nincs benne, igy csak onnan konvertalhatta:)
  • Scarry
    Nagyon szép ez a Valencia pálya. Ez codemasters konvert?
  • hqx
    Thx a feltöltéseket!:)
  • Szabi #12694
  • Alexease
    SRT-Valencia-Street-Circuit_v103.rfcmp
  • Alexease
    SRT-Valencia-Circuito-Ricardo-Tormo_v201.rfcmp
  • zolee145
    Menjél Citroennel, azzal kettőt előzhetsz a hátsó egyenesben, és szélárnyékban is lemaradnak a többiek. :D
  • Alexease
    Igazabol a sok auto is "felesleges", Nord-on "ugy sem lehet" elozni:DDD Ha esetleg 2-3-at megtudok elozni, akkor 5db is eleg, ha hatulrol indulok:D
  • Joex22
    Szuper ötlet, ha hazaérek kipróbálom. köszi!
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.01.11. 11:49:39
  • Hellboy76
    Azzal esetleg nem próbálkoztál, hogy levedd a látható autók számát? Mondjuk 10-re és akkor csak a körülötted található kocsikat mutatja, nem pedig az egész mezőnyt.
  • Joke1RS
    A Clio és a Civic között óriási különbség van, valószínűleg a részletesebb modell miatt. Korábban én is szembesültem hasonló problémával.
    A 8GB RAM elég kell legyen, mindenképpen a vga a szűk keresztmetszet. Korábban HD5850-m volt(2GB), de az sem volt mindenre elég, most az R9 270x gond nélkül visz mindent.
  • Joex22
    Sziasztok! Köszi a válaszokat.

Igen, valóban 1GB VRAM van a videókártyában, ez lehet a fő probléma. Ami fura nagyon, hogy semmi "graceful degradation" nincs, tehát alatta 1-2 autóval még a megszokott fps-en fut, fölötte meg rögtön kifagy a progi / kép. Ráadásul emlékeztem, hogy 20+ autóval mentem már rajta (Clio), hétvégén volt egy rf2 reinstall, és azt hittem, én baxarintottam el valamit.
  • bottleopener
    Sok autónál a RAM vagy a VRAM tud elfogyni.
    8 giga RAM kb. 60 autóig elég szokott lenni, tippem szerint neked a 2 helyett az 1GB-os 7790-ed van, és az hasal el a túl sok textúrától.

Erősíts meg kérlek. :)

Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.10. 23:24:26
  • Alexease
    Es ha mar Nord, akkor teszteltem en is, bar csak 10 autoval, nalam gyorsabban elhalalozna a dolog (4Gb DDR2 :D).

• Alexease
    Vagy "megtelt" a gep vagy lehet a palya is hibas (AIW, pit, garage stb.). Konvert palya, raadasul eleg huzos tipus, barmi megtortenhet.
  • Joex22
    Azóta próbálgattam még egy picit, és ISI Clio-val a 20+ autót is elbírja, míg ISI Civic-kel 13-nál már behal. Gondolom a gépem erőforrásai fogynak el. (pedig i5, 8gb ram, radeon 7790)

Egyébként van, hogy be sem tölti, mikor véget ér a csík, kifagy a program.
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2016.01.10. 20:06:43
  • zolee145
    Egy baj van, hogy az AI oválon is úgy működik mint roadon. Ha belül van, és kívülről rámégy picit visszabb kell vennie, ez okés, de csak annyira kellene, hogy nem engedi ki a külső rázóra, hanem bentebb tartja egy autónyival. Namost oválon nagyon durván kijön, hogy jobban elveszi belső íven mint kellene. Itt is elég lenne neki annyi, hogy nem rak fel a falra, hanem tartja az ívet, és ott marad melletted. Élvezetesebb csatákat lehetne nyomni.
  • Alexease
    Az mar az is csoda, hog mukodik:)))) Bar eleg jol ossze van rakva!
    Ha nem lassulas hanem fagyas, akkor inkabb valami bug vagy akadas mint belassulas. Gyari ISI autok vagy van(nak) kozte egyebek (modok) is. Csak ISI autokkal jo?
  • Joex22
    Sziasztok! A szürkezónás Norddal nincs teljesítménybeli problémátok? Nekem 10 AI autóval teljesen jól megy, de amint adok hozzá még pár darabot, lefagy a kép, amint kihajtok a parkolóból, ffb, kép megy tovább. Nem tapasztalt vki hasonlót?
  • Alexease
    SCES-Road-America_v120.rfcmp
    SRT-Valencia-Street-Circuit_v102.rfcmp

• Alexease
    SCES-LMP1-Honda-HPD-ARX_v220.rfcmp
  • Alexease
    Kozben rajottem, hiaba volt bekapcsolva a mechanika, gumi es egyeb serules, a "sertetlenseg" bent maradt:) A motort valszeg megfoztem volna;DD
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.10. 18:33:11
  • Alexease
    Kicsit hosszabb verseny, meg annyi, ami feltoltheto;)
    Allitotam autot plusz fix setup-ot, kapcsoltam spotter-t (plusz allitottam, hogy hatrafele kicsit koraban szoljon).
    100% AI, de kicsit kevesnek tunt. Vagy a setup nem stimmelt vagy "gyengek" vagy rendesen hossszabb NASCAR futamra terveznek, ne ilyen sprint 15 korosre:)
    De valami bug van (vagy benezek valamit), mert hiaba allitom, hogy a vegerol induljak, ha csak race van, elore tesz. A Qual jo, rendes tobbfordulos.
    De a verseny start beallitashoz jo lenne tobb is. Most van pozicio es random. Jo lenne legelol, leghatul es kozep is:D

• Alexease
    Van valami spotter, de gyors teszt volt, semmi se allitottam, kapcsoltam :) Majd este ranezek, tetszett, megyek egy hosszabb versenyt is, rendesen allitgatva (program + auto).
  • Debilon
    van, és szerintem időben és megfelelően szól :D
  • Alexease
    Most hogy igy mondod, valoban:)
    Egy lengyel cegnek is dolgozom havonta, sok szoveggel, ugy nez ki megfertoztek:)
  • zolee145
    Van benne spotter, nem?
  • Ingy2
    Valley nem szimpla V?
    Vagy ez lengyel werzió?
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.01.10. 10:10:01