19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Jah hogy valami camerainiben vagy cfg ben lehet irogatni ? Az is jo. -
Nekem gozom sincs, mert nem tudhatom :)) De a videok alapjan sokan hasznaljak 3 monitorral.
A (szoveges) configban vannak beallitasok a monitorok meretere, szem tavolsagra, monitoronkent (jobb-bal) a fokokra es a bezelekre (a monitorok kozti tavolsag, kava, akarmi).
Ha valaki hasznalja itt, majd leirja hogyan. -
Itt nincs semmi beallitasi lehetoseg harom monitorhoz, plugin vagy valami esetleg ...? -
Nem Steamelek, csak a vinyón volt kevés a hely. Lassan kezd kevés lenni a 250 giga. :D
-
bottleopener #12745 750 Ft-ért 10 játék, néhány régi klasszikussal, és köztük az rFactor is:
https://www.bundlestars.com/en/bundle/born-2-race-2-bundle
Aki még nem zsákolta volna be, most megteheti. :)
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.20. 18:21:44 -
Joke1RS #12744 Persze biztos nagyon kényelmes, de én szívesen elmolyolok vele, hogy frissítsem a tartalmakat akkor amikor én akarom. Mivel én rendszeresen versenyzem két ligában, többre nincs is időm, nincs is másik szimem, csak az rF2. Így aztán rohadtul nem érdekel, hogy melyik ismerősöm hol nyomja éppen. Nekem így jobban megfelel. -
Biztos van valami anomalia, azt a lobby listabol is latom, hogy sokkal tobb a normal lobby szerver mint a Steam-es lista. Valszeg egy resze warez. Gondolom warez-ben mukodik az online, igy latja a lobby szerver is. De az meg a Steam online listaban nem latszik.
De lehet egyeb jogosultsag vagy vedelem beallitas is. -
bottleopener #12742 Egyébként máris van használatbeli különbség a Steames és a nem Steames verzió között.
Konkrétan az, hogy Steames online lobbyban nem jelent meg néhány jól kitömött szerver, 15+ létszámmal. Egy srác mondta akinek két installja van (steames és nonSteames).
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2016.01.20. 15:34:43 -
Ha nem a versenyzés érdekelne akkor valószínű ezzel nyomnám a legtöbbet. Érzésre szerintem a legjobb. -
En csak rohogok rajta, de en 10-bol 7 alkalommal rF2-ot hasznalok;) A maradek 30% oszlik el a tobbi kozott (iR, AC, R3E, nagyon minimal CARS). Mar modokkal sem nagyon foglalkozom (leszedem, begyujtom) de nincs fent szinte semmi. Nekem boven jok a gyari tartalmak is (mennyisegre, valtozatossagra, minosegre). Persze vannak jo modok hozza (autok, palyak), de egyszeruen nincs idom kihasznalni oket. Meg a gyariakart sem.
Mivel mindegyik program kicsit/nagyon mas-mas koncepcio, mindegyik tetszik, mindegyiket hasznalnam.
Ha rendszeresen "komolyabban" online-oznek, akkor iR. Mellette napi szinten "beesek este fun-ra" tok jo lenne az AC, CARS es az R3E.
Bajnoksagra, komolyabb tesztelesre, offline meg rF2.
De amig 1-2 hetente 1-1 alkalmommal osszerakom a kormanyt nehany orara, addig igazabol szinte mindegy:)
Ha buntiben lennek, es csak 1db programot tarthatnak meg, akkor az az rF2 lenne;) Egyertelmuen jo kezeles, jo fizika es FFB, ha nagyon akarnek, akkor azert van online fun, bajnoksag meg egyertelmuen, es van eleg jo offline is. Plusz egyre tobb gyari tartalom es normalisabb modok.
Az R3E/CARS kicsit gazos kezelesre, mukodesre, az AC kicsit "szegenyes", az iR meg "nagyon online" (mivel csak online program:DDD). -
unrealnoise #12739 Amúgy lehet itt az ISI-n poénkodni, de mondjatok már egy szimulátort, ahova ingyen kaptatok legutóbb 3-4 és majd még több pályát kézcsók! Most abba ne menjünk bele, mi hogy néz ki, mert pl az Assetto sem teljesen egységes ilyen téren, ott is vannak elnagyolt pályák, ahol a textúrák és a kidolgozás messze nem az igazi...
De mindegy, szóval azért valahol tényleg örülni is kellene és díjazni amit az ISI csinál. Mert amit mostanság kapunk azt kérhetnék pénzért is. Ha már az AC-nál egy pályáért rengeteg lóvét elkérnek... (jajj, tudom, most jön a duma, hogy úgy a kutyának sem kellene az ISI cucc...) -
unrealnoise #12738 nah azt én sem értettem, hogy gyári tartalmak mit keresnek ott. nem is kevés. aztán persze leesett... szerintem sem ez a legjobb megoldás, de ez újfent nem a steam sara. -
Nekem annyi gondom van csak ezzel a Steam-es megoldassal (NEM a Steam-mel:P), hogy szerintem a gyari tartalmakat lehetett volna nyugodtan felpakolni alapbol, nem kellett volna ez a Workshop/Cache megoldas. Nem csak plusz tizen giga, de kicsit bekapvar a Workshop attekinthetosegnek a sok gyari ISI cucc. Persze tudom, ez is szolgaltatas, akinek nem kell valami a gyaribol, nem kotelezo hasznalni, le lehet szedni, csak azt frissiti kesobb stb. Vagyis jo is meg mem is;) Ha nem nezegetem a voinyomon a helyet es a konyvtar szerkezeteket, akkor igazabol nincs vele gond, mukodik rendesen;) De csak egy 250-es 10 eves vinyom van, meg szeretem a rendet, igy kicsit zavar:D
Persze, engem mar az is zavar, hogy a gyari tartalmaknal 1-2 helyenelbenaztak az elnevezest (space marad a file nev elott vagy hasonlo), es az az 1-2 mar szarul jelenik meg a listakban:) -

-
Az az elonye, hogy azonnal , automatikusan megkapom a rengeteg uj fejlesztest, javitast , tartalmat ... -
unrealnoise #12734 A steammel sokkal több előny jár, mint hátrány, de ne menjünk bele. kötelező automatikus izébizé. Thanks, I like that. Ugyanis nem kell bazakodnom, hogy ezt letöltsem, azt letöltsem, ez frissült, az nem, etc. Látom, melyik "haverom" melyik szimmel tolja, stb, be tudom hívni, tudok csatlakozni. Egy helyen van az összes játékom, Steam alatt van egy működő és jó fórum is, ahol találtam már a problémáimra is megoldást. Tényleg szar a Steam. :D -
Első körben örültem a steam megjelenésnek, de a mai napig nem látom, mi az előnye. Úgy tűnik eljött az idő, hogy kezdek maradi lenni, és szarok a trendekre :D -
Joke1RS #12732 Hála az égnek én már egyszer korábban berágtam a steamre, így meg sem fordult a fejemben, hogy átálljak. Most cseszhetném az éves előfizumat is, meg itt lenne a sok kötelező automatikus dolog. Tőlem megrohadhat a steam ahol van.
-
Ha sporolni akarsz, akkor a workshop hasznalata sem gazdasagos:) Az fenttartja kotelezoen az osszes "feliratkozott" cuccot.
A gyari Steam install is durva, az meg a cache mappaban tart mindent, nem torolheto, igy minden gyari cucc ketszer van fent (+10-12Gb). Ha nagyon kell a hely, akkor le kell csupszitani nulla tartalomra (leiratkozni minden workshoprol), aztan az ISI oldalarol azt letolteni ami kell. -
Köszi. Kell egy kis hely. -
Tommy78 #12729 Persze, onnan lehet törölni install utàn. -
Ha valami installálva van azt a packages mappából lehet törölni? Mármint az rfcpm-et. -
hqx #12727 Thx!:) -
Minden megvan kulso vinyon is, nagy kar nem lenne belole:)
A Mega valoban annyibol jobb lenne, hogy ha valaki hasznalja, at tudja magahoz tenni, es ott gyujti a sasjatjait. -
Felment :) -
tbazsi95 #12724 SIMCO BTCC 2016 | Donington Park | Balazs Toldi OnBoard
-
Mindegy nekem az osztott is jó, csak félek, egyszer csak lekapcsolják és csókolom. -
Igen, az lenne a jobb, de a Mega sajat regre "csak" 50GByte-ot ad (ingyen), es a jelenlegi, valogatott es tesztelt modok mar ennel sokkal tobb helyet foglalnak;) Persze, regisztralhatnek kettot, de macera a kulon belepegetes. Vagy tolthetnem az ingyenes reszbe, aztan a linkeket mentegetnem le, es irnam ki egy oldalra. De az is macera:) Az egyszeruseg, ido hiany, lustasag (:P) miatt egyelore ez volt a legegyszerubb megoldas (feltoltom, a program automatan listazza).
Majd ha lesz idom/kedvem, ranezek ismet a Mega-ra, van annak is valami API-ja, de lehet csak a fizetos reszhez (?!). -
Egyébként Alex tudom szopás újra töltögetni, de ez a mega jobb megoldás lenne. Más is csinálhat ilyet és átmentheti magához, stb. -
Ez most, sajnos, nem jon ossze:) Valami miatt nem tudok feltolteni.
De itt fent van: https://mega.nz/#!5hYGTI4I!tTa_O61bi_v0cfTxVBH7aGmXcn4fUjSPQM6n01yu-yw -
hqx #12719 Nem gond, ráér, kösz!:) -
Ugy nez ki, tegnap valamit nagyon beneztem:))) Toltm ezt is, 2 perc:P Koszi! -
hqx #12717 Ez nincs a listában!:D -
Most ott van, bocsi;) -
Joke1RS #12715 
De honnan lehet leszedni? Nem találom a listádban. -
Rouen-Les-Essarts_v087.rfcmp
-
SRT-Valencia-Circuito-Ricardo-Tormo_v204.rfcmp
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.17. 20:28:56 -
hangulatosak ezek a TCR autók :D
-
bottleopener #12711 Hát, ezzel a procival már megengedheted magadnak, hogy 100 AIval csapasd a Nordon rF2ben. :) Ott már 80% körüli terhelést kap.
I3-mal nem volt mikrolagod? -
unrealnoise #12710 OFF kösz kérdésed, fasza. De csak simát vettem, nem K-sat. :D jó, mondjuk pl se az AC, se az rF2 nem használja ki... AC azt tudom, hogy kimondottan GPU-t szereti. :D (Mondjuk a legtöbb játék ilyen.) Szóval kb semmire nem megyek vele, amíg nincs jobb GPU, illetve rF2 is csont maxon van, mégis megy, mint a huzat egy GTX960-al. :)
Gondoltam minek vegyek most, de így apránként nem fáj annyira a VR-re való tuning. Meg ha várok, akkor addig ugyanúgy értéktelenedik az i3 4330. Ha nem is sokat... Szóval jah, megvettem. Szerintem kiszolgál pár évig. :)