rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre!!!Pár évet késtek ,de jobb később,mint soha. 😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

http://www.rockpapershotgun.com/2015/09/11/the-flare-path-back-on-track/

Ha eddig nem lett volna megerősítve, most igen: jön az rF2 is Steamre.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.09.16. 01:30:23
lac coo
Mitol lenne mindegy, mar b ben se volt az, akkor hagytam is a fenebe 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Hacsak nem egyedül F1-be akarsz menni, akkor nem mindegy az sr? Sose fogom ezt megérteni. Akkor zavar ha jó kört mennék, de emiatt elveszi, de amúgy...
simcompany
reklám. meg mégse. amolyan közszolgálati info.
3db rF2 licenszet osztunk ki. 1 megy a legjobb Formula E pilótának, aki még nem rendelkezik licensszel. Illetve október elején lesz 2 olyan esemény ahol pattintunk 2 licenszet.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

lac coo
Ir nekem nem jon be, total kockak ak valo az egesz, az sr t meg meg sem emlitem 😊

bardocz
Annyiért iR-ben annyi versenyt mész egy év alatt, amennyit itt sose fogsz<#idiota>
Adam Jonas
mumus70 nevű felhasználóval elég jól kiegészítenétek egymást. 😄 Ő pontosan így szidja a dolgot, csak nem az iR-t, hanem rF2-t. <#idiota><#zavart1>

Ingy2
Vádaskodásod személyemre nézve sertés <#idiota> Különben is az én dolgom az évenként esedékes parittya-díj kiosztása, az eredmény idén sem okoz meglepetéseket <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

lac coo
23 000 a lifetime tagsag ????? Az azert nem gyenge , foleg hogy estenkent van kb husz jatekos ....
.Vagy jatekkal egyutt annyi ? Mindegy az is rohadt sok, foleg ,hogy leszarjak a jatekukat ugy ahogy van ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.15. 18:16:04

Scarry
iR-ben nagyon bíztam , hogy most tényleg leraknak az asztalra, de sajnos csalódnom kellett. Lófaszt nem látni és nem érzékelek semmit sem.Egy nagy szemfényvesztés az egész iR is. AC-t nem is írom, mert az is egy nagy kalap szar.. Egy nagy átverés az egész. Már bánom, hogy sok verdát és pályát megvettem tőlük. Nekem nem jön be mindegy, de leszarom ez van. <#bee1> Smiley-k ide-oda, de a sok okoskodó balfaszt rühellem itt. Kivéve Alex-et, mert ő tényleg ért a dolgokhoz és sok jó tanácsot adott már sok embernek. Ha ő nem lenne, akkor rF2 sem lenne ! <#eljen>
Scarry
Ha szimet akarsz, akkor csakis az rF2. A többit nem érdemes kipróbálni sem! Aztán vagy elhiszed vagy nem... A többi szemfényvesztés ahogy Maglódi úr mondaná, de igaza is van!<#idiota>
Scarry
Igen, de én a lifetime csomagra gondoltam, mert azt érdemes megvenni. Jól írtam én, mert megnéztem. 23 az örök tagság most. 45 dollár az olcsóbb kategória, de azt nem érdemes megvenni. Akkor is olcsóbb, mint pl az iR. Az iR-ben a szaros gatyádat is ráköltheted a pályákra vagy az autókra. Aztán semmi értelme. Már nyugodtan egy vasat sem tudnál kipróbálni tesztelni, mert megszüntették azt is. Ha nincs rá lóvéd, akkor meg fogd be és vezesd az ingyenes szimeket és ne siránkozz itt. <#nyes><#eljen> Igyál meg 8 doboz fasza minőségű sört és üvöltsd, hogy WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Csak viccelek ám. <#banplz> Vedd meg ne szarozz!<#eljen>
macleody
Lehet, hogy neked szaros 23ezer, nekem egy heti fizetésem. Egyébként nincs annyi, ha jól emlékszem 45 dodót láttam.
Scarry
Ha nem tetszik a demo tartalom, akkor próbáld ki először az ingyenes verziót. Ott mindent kipróbálhatsz benne. Google és keress rá. Ajánlom, hogy vedd meg, mert a legjobb szim a világon. Szaros 23 ezer és kész. Azt hiszem. Én még 21-ért vettem, de megérte.
Sztem az is nagy szó, hogy van demó, AC/pCARS demó létezik?

Arról van vmi infó, hogy a Corvette DP-t mikorra készítik el?
Alexease
Nincsenek is 40-en😄
De be lehet allitani, hogy max menyi autot latszodjon, igy nem fog elhalalozni😉 Hatrafele eleg 1-2, elore meg felesleges kilometerekre szamolgatni.
lac coo
Azért 40 fős online versenynél megnézném hogy lenne öngyilkos a gépem ! 😊)

Alexease
Rendszeresen cserelgetik a demo tartalmat, ami szerintem nem rossz dolog. Persze nehez eltalalni mindenkinek az izleset es igenyet😊
Kicsit kocka szimes szempontbol meg midig a legjobb progi, foleg ha valaki online is ki tudja hasznalni (pl. SimCo, banner alatt, rendszeresen vannak versenyek).
bardocz
Akkor lehet megint megéri leszedni kipróbálni 😄D
macleody
Atlanta van benne, Shelby Cobra, Formula Renault, meg gokart.
bardocz
Már nem a corvette meg a formula renault van benne? Silversotnnal.
macleody
Felraktam a demót a gépre, mondom kipróbálom már mégis milyen. De kinek jutott eszébe a demóba F1 verdát tenni, meg ezt a hülye pályát? Most majd megjön a kedvem, hogy megvegyem a cuccot? Komolyan nem értem.
lac coo
Akkor csereld ki normalosra, csomagold vissza es ugy rakd fel !😊

Alexease
Sajnos az ISI tori magat, mar sokan panaszkodtak, ha mast nem, legalabb kulon hangero allitast tehetne a menukbe. Nem ertem miert nem lehet mindennel megszorni a menurendszert?! Ez ugy szim, aki ezt hasznalja nem teved el (vagy ne piszkalja es legyen default gomb😛).
Tobbfele csuszas hang van (15db), mindegyik kicsit mas, kulonfele gumikhoz, helyzetekhez. Az autoknal lehet kulon allitani, hogy milyen sebessegnel es terhelesnel hogyan valtozzanak.

Kozben csak kicsomagoltam: rFactor2_TMTires.zip 😊
lac coo
Kikapcsolni nem akarom, az kell, de szornyen rossz a hangja .

Alexease
Silverstone-Legends-1975_v110.rfcmp
Alexease
A hangerejet tudod csokkenteni es/vagy kikapcsolni😉 Valtoztatni nem nagyon lehet, az a csomag amiben van, le van vedve. Kiveve a modoknal, ami esetleg sajatot hasznal.

Itt tudod csokkenteni: ..\rFactor2 DATA\UserData\player\player.JSON
Ezzel: "Vehicle Scrubbing VolMult": 7e-005
simcompany
sőt az alap ütközés hangok is botrányosak. igen, ha nem lesz, akkor csinálok. csak ezzel az a baj, hogy akkor eltérés lesz szerverre lépéskor

lac coo
Gumihangokra nincs valami mod vagy akarmi ? Megvadulok ettol a sustorgastol mar.....

Szabi
mert ezek a legszebbek <#crazya>

a Steam-re kerülés és még néhány ilyen mód tényleg csodákat művelhet a játékkal, bár ahhoz még néhány cars-os pálya is kéne 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ha teljesen az alapoktól csinálják újra akkor viszont nem értem, hogy miért nem újabb, aktuális autókkal készítik a modot.

szerk: gondolom csak a régiekhez vannak adataik.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.14. 01:35:12
Alexease
Csak annyit remélek, hogy javítanak a hangokon és a dashboardokon az rF1-es verzióhoz képest. Ez a mod megfordíthatja az rF2 sorsát.
Főleg a Flat6 mod, mindenki szereti a Porschékat, nem? <#papakacsint>
Alexease
zolee145
Köszi.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Ment privat.
zolee145
Ezt át tudnád nekem dobni kicsomagolt verzióban? Tudod, hogy devmode-ban tudjak mókolni vele. 😊 Köszi.
Ha shift street akkor nagyrészt az én fizikám, ami elvileg akár jó is lehetne, de eleve tudom, hogy mi az ami nagyon rossz benne. 😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

lac coo
Le akartam tolteni, de felul akarta ir i, szoval nekem is ez van fennt, viszont regebben mikor hasznaltam a fak ilyen egybe lapok voltak fura atlatszosaggal...majd megnezem hatha megjavult.

Alexease
Silverstone is jo lett😊
Alexease
Ez egy Marussia 😊))))
Valami hipe-hupa van az aljan, elpattogott az auto😛
simcompany
örúzst toljuk már padlón kérem szépen 😊

Alexease
Es "csinaltam" gyorsban egy ilyet is, ha mar lett uj ISI GT1 verzio: SimDream-Nissan-Skyline-R34-GTR_v100.rfcmp 😉

Igy hogy piszkalom, ahhoz kepest hogy SimDream, eleg gazul vannak ooszetakolva, latszik, az rF2-vel nem igazan foglalkoznak. Eredetiben rossz az auto menuben a lista, nincsenek auto ikonok, hianyos a hang, hasznalhatatlan a cockpit (nagyon alacsony, kormany kozepen), a fizika-gumi meg kitudja😉 Ja, es tele van Shift Street "bejegyzesekkel", gondolom onnan szedtek ezt azt😛

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.12. 20:36:12
Alexease
Megneztem a RaceRFactor palyat, teljesen hasznalhato. Mukodnek a zaszlojelzesek (a kormanyom is), van DRS, ugy ahogy kinez valahogy, jo a realroad stb.
Marussia "stockcar race" 😄 F1-ben, gumikezelesben es foleg a "hozzatartozo" FFB-ben (beallitva rendesen a kormanyt es FFB-t!) meg mindig az rF2 a legjobb😊
Alexease
Nem ertem miert nem akarnak AC-bol konvertalni?!😊 Ott van Imola, Monza, Nord, Nurb, Spa, mind szken. Bar az nem egyszeru konvert lenne, max a model es a texturak hasznalhatok ugy ahogy.
Alexease
Ezek vannak, talan a RceRFactor vagy a F1RSH14 lehet a frissebb😊
F1RSH14-Spa_v100.rfcmp
RaceRfactor_Spa_2013_v10.rfcmp
Spa-Francorchamps_v100.rfcmp
Scarry
Az jó lenne végre egy normális szép AC Spa.
lac coo
Normalis, ujabb Spa van-e valahol ?

Alexease
Az elvileg/allitolag a Shift-bol van, es hivatalos, de mindegy is, mert a CARS-ban is a SHIFT-bol van, csak kicserelgettek az objecteket😊
Nem tudom milyen szinten van meg licensz es egyeuttmukodes az ISI es az SMS kozott, de onnnan is elferne nehany anyag. De johetne a Reizatol is, foleg palya, jo lenne egy fullos csomagban😄DD
Szabi
remélem a többi pályákat is cserélgetik egymás közt, jót tenne mindkét játéknak.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.12. 09:34:39

"Nulla tenaci invia est via"