19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
De ez az;) Csak meg nekem toltotte, nem volt mit olvasni;)
De ezen kivul azert frissitgettek mast is, jott 10 darab taralom frissites is (autok, palyak), de a file-okat elnezve, azert tuti mas is volt.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.02.09. 00:38:22 -
Nem ez az ? :
Build Notes:
FEATURES:
————-
Water temperature now starts at the same value as oil temperature.
Added a few more details to lap records in CCH file.
Added the ability to use alternate controls for throttle, brake, and steering (they are at the bottom of the list of driving controls in the UI). Note that the alternate controls do NOT support ramping which is normally useful for driving with keyboards or buttons, so it preferable to select only analog devices for the alternate controls.
Added ability to cancel damage repair during a pitstop.
Added the ability to paste clipboard text into text boxes.
Added ability to open hyperlinks with a click that show up in the multiplayer chatbox.
Doubled useable dictionary length to 512 to prevent cutting off of some Italian tuning descriptions.
Qualifying on by default for new playerfiles.
Replaced ‘_’ characters with spaces in opponent filter list display.
Race Event rfm icon can now be a TGA, JPG, or PNG as well as the still supported DDS
FIXES:
————-
Fixed problem where a broken engine would become fixed and indestructible after rejoining.
Backup plan for the problem where pit arrow sometimes isn’t available after driver swaps: borrow the grid arrow instead.
Fixed (removed) extra useless multihead onboard cameras.
Only allow admins to issue /pitby* commands.
Fixed wrong gdb data getting loaded for tracks that have multiple versions installed.
Now ignoring duplicate veh files when building vehicle manager list. Only latest version of vehicle will be included.
Tightened up text input boxes to prevent drawing outside of box.
Fixed virtual vehicle loading with random car if base vehicle not found.
MODDING / PUBLIC DEV:
———————
Mod mode show pitlanes & special waypoints now work correctly with multiple pit lanes.
Enabled Ctrl-D physics tool in public Mod Mode build. -
Build 1052 – info meg nincs, de tolti;) -
leteszteltem. extrém szar. lassan elkezdem ezeket a kocsikat megcsinálni normálisan mert a modelek szépek -
Super GT
nem teszteltem, most töltögetem
https://mega.nz/#!5p5xCChY!eIsgrGHmFAuzePmpW18dOh-DU_JgLxHIOR2dBl-O6Gs
https://mega.nz/#!ktQUgJyL!djlMMvC_9A4f9k5BpnGyTzUI2XrZryZ_zSUsVp6sLkY
https://mega.nz/#!s8wxRJaB!eo-FuShn_xvKghbZpjOjayJQZN9iTGKb3AlCEkp_KsI -
CARS-bol eleg macera (lehet), az uj formatumok miatt. Prsze, sose probaltam:)
Ha valaki nagyon konvertalni akarna, akkor "arra" ott az AC, hasonloan jo minosegu kissmillio autoval.
Mostanaban nem a modellekkel van gond, azokbol van boven. -
Bakker a ktm....' -
Ha véletlen valaki konvertálgatni szeretne :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://www.mediafire.com/download/j1dg17iia4k3n4m/Audi_R8_LMS_2015_v1.03.rar
Utoljára szerkesztette: tonio2006, 2016.02.06. 19:45:26 -
Nem kell gomb, epp ez a bajom, belepiszkal a driverbe es atallitja maganak :))
Mikor kilepek meg ugy hagyja, aztan ac ban meg nezek mi a fenenek porog a kormany mint a fene :)) -
Pedig jonak kell lennie, millimetereket is erezni, nullat hintazik. De a kormanyt tuti hozza kell allitani. Nalam sose allitja at a kormanyt, nem tudom mitol fugg. Ne az automata allitast hasznald, hanem tedd at fizikalisan a kormanyt, amennyit ker (a formula altalaban 540, esetleg kevesebb).
Nem tudom, hogy a TM-en van-e HW-s "kapcsolo" vagy gomb kombinacio?! A G25 ebbol kenyelmes, mert fizikalisan rajta van alapbol a 4 fontos (270/450/720/900).
Amugy vezetesi elmenyre (FFB, FFB + gumi + felfuggesztes erzes, gumi) meg mindig az rF2 a legjobb.
Es itt valoban szamit a gumi allitgatas is, foleg az elso hatso tengely kulonbsege. Nem csak "tablazatbol", most igy melegszik, ezert igy kopik, es 2 kor per x% romlas, plusz 2, meg magic szorzo... :) -
Amúgy nálam valóban állítgatja az autóhoz a megfelelő kormányszöget, de olyan szinten cseszteti a drivert ( mert abban állítja át, valahogy hozzáfér...), hogy ma simán hozzáírt egy tizedes kijelzőt is !!!
ezt úgy jó lenne valahogy kikapcsolni ...
-
Veletlenul kiprobaltam a Formula 3,5-ot ,vagy mit , alap setuppal, de billeg hintazik az ffb..
Ha valami az a halalom.:)
Mit kell allitani rajta?
Amugy jol lehet vele csapatni, pont jo a tapadas, nem csuszik se sokaig se nem tapad be olyan hirtelen mint mas jatekokban a formulak.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.03. 23:01:01 -
A Clió meg a Megane az enged szerintem :) -
Enged. Be lehet állítani úgy, hogy ezt meg tudd csinálni. Csak értelmetlen. :) A lehetőséget az rF2 megadja bármire, a modderen múlik, hogy akar-e valami hihetőt csinálni, vagy inkább mesebeli autót akar. -
hqx #12935 Ja...!Há me akadjon a gém, talán, lehet, nem tudom...:D -
haflac #12934 Mert ez rfactor 2,és ez sokkal fontosabb,mint egy normális váltómű.Hát milyen szar váltó már az, ami nem enged visszadobálni 6-ból 2-be 1 másodperc alatt,úgy hogy ezalatt 48000-et forog a motor. :) -
Baj nincs vele, de minek igy lemodellezni a teton a gepeszet csovet, pl...:)) -
hqx #12932 Mé'? Mi a baj vele? -
Nem mondom , hogy nem néz ki jól, de kicsit mintha elgurult volna a gyógyszer a modellezőnek ! :))
-
mumus70 #12930 Hát mert a címben benne is van: SZIM!!!! versenyzés!
-
shiet #12929 rF2-ről pont egy szó sincs. :) -
ozoli78 #12928 Szimversenyzés -
Régebben rendszeresen jártam ARCA nyílt szerverekre. Egyszer valaki kilökött. Semmi extra, elnézést kért. Következő futamon én néztem be egy kanyart, kiforgattam, elkezdett hisztizni cseten, hogy ő véletlenül jött nekem, miért törlesztek. Mondtam, hogy nem törlesztés, én is véletlenül néztem be a kanyart. Következő pálya, következő hét, következő hónap... megszámolni sem tudnám hány verseny volt amin ott volt, és általában egymás mellé is keveredtünk, de mindig korrekt volt, és én is vele.
Ezt csak azért írtam, hogy egy nyílt szerveren sem tudhatod, hogy aki neked ment az mindig rombol, vagy épp abban az évben az volt az első és utolsó kiforgatása. :)
Mondjuk ott egy idő után már megvolt péntek meg szombat esténként az a fix 40-50 ember akik közül 30 szinte mindig fent volt. Ráadásul egy réteg játékkal azok nyomják akik tényleg szeretik azt a versenyzési formát.
Fasza, öregszem, nosztalgiázok. :D -
Joke1RS #12926 Ha regeltél be tudod állítani a saját időzónádat, onnantól mindig a valós kezdési időt mutatja. Nekem még nem volt ping gondom és az EGT versenyeken a többi pilóta is elég korrektül megy. Engem eddig egyszer, legfeljebb kétszer löktek ki, pedig tegnap futottam az 50. versenyemet. -
haflac #12925 Eléggé nemzetközi a mezőny,nincs gáz a pingel?Az oldal minden frissítésnél,más időpontba írja a futamokat.LOL :) Így kicsit nehéz. :)
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.01.31. 14:40:21 -
Joke1RS #12924 Itt minden hétvégén van jó néhány verseny ill. bajnokság. Csak regelni kell és máris jelentkezhetsz azokra a futamokra, amihez nem írnak elő valamilyen szint meglétét. -
mumus70 #12923 Péntekente lesz az rF2, mert hétvégén AC-zünk. -
Én megpróbálok este indítani valami szervert, hátha még emlékszek rá hogyan kell :) -
haflac #12921 Nem terveztek hétvégére valamilyen versenyt a jövőben? -
Adebayor #12920 szerk: na jó sztem megtaláltam mégiscsak..
"Pause While Zero Players":false,
"Pause While Zero Players#":"Whether to pause a dedicated server (and stay in practice session) if no human players are present", -
Adebayor #12919 üdv.
azt hogy lehet beálitani hogy a szerver üresen ne "pörögjön"?
Ha értitek. Nincs fennt a szerón senki, de megy a practice, lepörög az időmérő, a futam nemtom, de a végén azt veszem észre hogy a következő pályán van a szeró.
Egyelőre a multiplayer.JSON-ba keresgéltem de még nem jöttem rá.
köszi
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2016.01.31. 08:29:31 -
bottleopener #12918 Már egy hetes hír, de azért érdekes. Próbálgatják végre a 3D fákat a srácok. Bye-bye 90-es évek. :)
https://twitter.com/ISITrackTeam/status/690574416997191681
-
mumus70 #12917 Clio Cup minden héten pénteken 19:30-tól. -
Ez hol van ez a Clio bajnoksag ? -
mumus70 #12915 Tessék, csak mondanom kellett.....
-
Okés. A valódi versenyekről beszélek, nem a nyílt szerverekről. :) -
Az amerikai sem különb az európainál, az is kb. leszarja, hogy mögötte mi van. Mulktor Dirt Rally RX módjába tette be elém a kocsit fektavon, utana meg csodálkozott, hogy miert lett kitéve a pálya szélére. :) -
Az egy másik dolog. És nem kell tükörből vezetni, de ha féktávon belül váltasz irányt akkor a mögötted jövő erre nem tud reagálni. Ha féktáv előtt zárod le a belső ívet az egy másik dolog, ha fékezés közben az már baleset veszélyes. Nemcsak a hátsónak van felelőssége az előzésnél. Az elöl haladó sem mehet kiszámíthatatlanul. Ez európai felfogás, hogy én megyek elöl, azt csinálok amit akarok és majd a hátsó figyel, fékez, lemegy a fűre, stb. -
mumus70 #12911 Egyébként ez mindig is a kedvenc témám volt. Nehogy már én feleljek azért, hogy mit csinálnak mögöttem. Ne kelljen már tükörből vezetnem! A hátulról érkezőnek mindig különösen nagy a felelőssége előzésnél! Sajnos éppen elégszer kell így is más faxxxságát kivédeni a tükörből..... lásd első pár kör után, ha elkezdek fordulni a saját ritmusomban, a saját ívemen, csak úgy 40 km/óra különbséggel basz telibe hátulról, amikor inkább hagytam hogy elrepüljön ..... ott is, mit kellett volna tennem? elnézést kérni, hogy én a fékponton fékeztem, és remélem nem zavartam meg ezzel? 
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.01.30. 15:01:06 -
Nem ismerlek, szóval teljesen kívülállóként mindenféle előélet és előítélet nélkül, féktávon behúztad elé, így ő nem fért be melléd. :) Amúgy lényegtelen, csak mondtam. :)