rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ha eddig nem lett volna megerősítve, most igen: jön az rF2 is Steamre.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.09.16. 01:30:23
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
3db rF2 licenszet osztunk ki. 1 megy a legjobb Formula E pilótának, aki még nem rendelkezik licensszel. Illetve október elején lesz 2 olyan esemény ahol pattintunk 2 licenszet.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
.Vagy jatekkal egyutt annyi ? Mindegy az is rohadt sok, foleg ,hogy leszarjak a jatekukat ugy ahogy van ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.15. 18:16:04
Arról van vmi infó, hogy a Corvette DP-t mikorra készítik el?
De be lehet allitani, hogy max menyi autot latszodjon, igy nem fog elhalalozni😉 Hatrafele eleg 1-2, elore meg felesleges kilometerekre szamolgatni.
Kicsit kocka szimes szempontbol meg midig a legjobb progi, foleg ha valaki online is ki tudja hasznalni (pl. SimCo, banner alatt, rendszeresen vannak versenyek).
Tobbfele csuszas hang van (15db), mindegyik kicsit mas, kulonfele gumikhoz, helyzetekhez. Az autoknal lehet kulon allitani, hogy milyen sebessegnel es terhelesnel hogyan valtozzanak.
Kozben csak kicsomagoltam: rFactor2_TMTires.zip 😊
Itt tudod csokkenteni: ..\rFactor2 DATA\UserData\player\player.JSON
Ezzel: "Vehicle Scrubbing VolMult": 7e-005
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
a Steam-re kerülés és még néhány ilyen mód tényleg csodákat művelhet a játékkal, bár ahhoz még néhány cars-os pálya is kéne 😄
"Nulla tenaci invia est via"
szerk: gondolom csak a régiekhez vannak adataik.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.14. 01:35:12
Főleg a Flat6 mod, mindenki szereti a Porschékat, nem? <#papakacsint>#papakacsint>
Ha shift street akkor nagyrészt az én fizikám, ami elvileg akár jó is lehetne, de eleve tudom, hogy mi az ami nagyon rossz benne. 😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Igy hogy piszkalom, ahhoz kepest hogy SimDream, eleg gazul vannak ooszetakolva, latszik, az rF2-vel nem igazan foglalkoznak. Eredetiben rossz az auto menuben a lista, nincsenek auto ikonok, hianyos a hang, hasznalhatatlan a cockpit (nagyon alacsony, kormany kozepen), a fizika-gumi meg kitudja😉 Ja, es tele van Shift Street "bejegyzesekkel", gondolom onnan szedtek ezt azt😛
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.12. 20:36:12
Marussia "stockcar race" 😄 F1-ben, gumikezelesben es foleg a "hozzatartozo" FFB-ben (beallitva rendesen a kormanyt es FFB-t!) meg mindig az rF2 a legjobb😊
F1RSH14-Spa_v100.rfcmp
RaceRfactor_Spa_2013_v10.rfcmp
Spa-Francorchamps_v100.rfcmp
Nem tudom milyen szinten van meg licensz es egyeuttmukodes az ISI es az SMS kozott, de onnnan is elferne nehany anyag. De johetne a Reizatol is, foleg palya, jo lenne egy fullos csomagban😄DD