19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
itt van a legnagyobb bibi. elég nehezen lehet kiigazodni ezen az új gumifizika modellen. a felfüggesztés, motor, stb, sokkal átláthatóbb -
Joke1RS #12988 Szerintem meg a nem megfelelő gumifizika rontja le leginkább a vezethetőséget. A gyári tartalmaknál is találkozhatunk jó és eléggé összecsapott gumifizikával. Én elhiszem, hogy sokat kell vele pepecselni, de ha csinál valaki egy jó futómű és motorfizikát, az önmagában édeskevés, mindenképpen kell hozzá a megfelelő gumi.
-
Vagy szerzek egy kétmilliós gépet, és akkor már mediumon elfut :))
Vagy visszatérek egy monitorra .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.13. 17:08:38 -
Nyomj egy uninstallt es egy FavMinus-t a topic-ra, es akkor nem kapsz agyverzest:) -
akkor azt se vágom, olyan puha, nulla lett az ffb mint a fene a clion .....főleg középen gyak ott nincs is semmi ellenállás, csak néha a szokásos gumirángatás.
Márpedig ezt tutira érzem, mert eleg sokat mentem vele a napokban ...
Összegányolt vacak ez, én azt mondom :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.13. 16:49:50 -
FFb nálam nem változott -
Akkor én nem vágom ezt .....
Valamit piszkáltak az FFB-ve lis?
Clió is szar lett most, langyosbuzin fityeg a kormány ...Fujj...az pedig tuti nem ilyen volt, azzal sokat mentem . -
nálam tök oké, sima 100 fölötti fps 30 autóval, max grafikán
Utoljára szerkesztette: simcompany, 2016.02.13. 16:14:46 -
Megnbéztem az új Megane-t, jól sikerült...
Rajtnál 14 AI-val, ultralowban, kis felbontással 20 fps, verseny alatt 30-40 fps.
egalább eddig megvolt ugy ahogy az 55-60 fps. Ebbe a játkba nem való szép tartalom ,mert nem tudja kezelni ....
Én tényleg nem tudok már mit mondani, trágya az egész, Pcars szinvonal amit művelnek .
Remélem több játékot nem csinálnak mert ugyis megveszem és csak a pénzemet dobálom ki megint :)) -
Ac ban egy kivetelevel mindegyik gyari palya szkennelt... -
Olyan jól meg nem megy még az ISI-nek se, hogy ingyen osztogasson lézerszkennelt pályákat. Költői kérdés: szerinted AC-ban miért véletlenül pont a DLC-k közé tették be az ilyen típusú pályákat? :) -
Tele vagyok munkaval (ingyenes munkahelyi "hazifeladat", ujra kellene programoznom valamit szerveroldaliba, plusz itthoni olcso maszek), de nagyon nincs kedvem belefogni egyikbe sem. Raadasul az eso is esik, el sem tudok menekulni;P Ebbol rF2 teszteles lesz:DDDDD Ugy sem raktam mar ossze a kormanyt legalabb 2-3 hete.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.02.13. 13:55:31 -
Hat igen de elobb lesz a jo cuccutana a sok felhasznalo, sajnos forditva ez nem megy . -
Igen, de ahhoz viszonylag nepszeru program is kellene, hogy tartalmat lehessen eladni ala. Ha csak 1 dolgot lehetne valasztani, melyik szimes/autos miert nem hasznalja az rF2-ot, szerintem atlagban nem a tartalom lenne elol.
Ez a rendszer is mukodokepes lehetne, ha lenne eleg felhasznalo. Sok felhasznalo, sok bevetel, abbol meg ok is tudnanak licenszelni, szkenneltetni. -
Azért valljuk meg, ennyire nem fogok beleőrülni. Mindent beállítgatok, motor, áttétel, súlyeloszlás, gátlók, stb. Aztán megnézem mit csináltam :D -
Hat fizessuk ki itt is, nem vagyok en semmi jo ellen !:))
De ezek ilyen agressziv kismalacok : nem adok el semmit bazzeg ! :)) -
De az rFPro szkennel cuccok teljesen mashog mukodnek. Ott (elvileg) nem lokalban van a fizkkalis adat, hanem sokkal brutalabb, folyamatosan frissitett, es halozatrol adatbazisbol tolti. Csak a latvany palya van modellezve, a tobbit realtime tolti. Valszeg igy lehet rnedesen "naprakeszen" frissen tartani.
De azok az adatok nem biztos hogy az ISI-e, talan azok az uzemelteto cege (?!).
Foleg az ISI-nel (rF2) maceras a szkennelt tartalom (azzal jaro koltsegek), mivel ingyen adjak a tartalmakat:DDD
Az iR-nel es az AC-nal nincs ezzel gond, ott kifizettetik a felhasznaloval:) -
Szkennelt pályáik vannak dögivel, csak nem rF2-re, hanem rF Pro-ra. Az meg nem kétfillér, szóval gondolom megvan az anyagi oka, hogy miért nincsenek lézerszkennelt pályák. -
Be kellene huzni tamogatonak valami szkenneres ceget (korbe szkennelik, kapnak matricat az autora:D), es ha mast nem is, az aszfaltot osszerakni. Aztan attolni az ISI-nek, valami uzlet kereteben, es tudnak szkenneres palyakat csinalni, licensz nelkul, kamu neven:D -
Viszont, ahhoz hogy tényleg telemetriai összehasonlítás működjön, ahhoz pontos pálya is kéne. Az viszont nincs, amin versenyzünk. Talán Brno a legpontosabb -
minden van. -
A csalas mindig relativ. Gondolom nem mindegy, hogy valaki az erzeseire vagy a "tetszik nem tetszikre" alapoz, vagy oda-vissza telemetria adatokra (ami persze nem lesz, foleg nem home szinten:P). -
Van igazságod.
De most végre van egy autó amihez minden adatom megvan. Ki tudom deríteni hogy mennyire pontos az rF2 fizikai leképzése. rF1 elég pontos volt. Persze kellett csalni ott. Gondolom rF2-nél is kell majd. -
Az mindegy.
Egyreszt a lenyeg az, hogy talakozzon a jatekos elkepzelesevel, akkor lesz jo auto, mas esetben megy kukaba ha szuperreal akkor is meert nincs gusztusa vezetni az usernek.
Masreszt en szentul hiszek abban, higy olyan szimulator nincs jelenleg amibe bepotyogjuk a valos adatokat es akkor jo lesz.
Mindenhol valamiben "csalni" , hogy jobban csusszon, hogy ne csusszon, higy jo legyen a fekut de ne legyen tul nagy tapadas kigyorsitaskor , stb.....
Madreszt ez volt meg lesz mi dig az rf halala, mi dig mindenki megtalalta a szent grált a sajat fizikajaval :) -
Jó poén vezetni. De amúgy minden rossz benne :D -
Szerintem meg jo auto van a gyariak kozott az meg Clio ! :))) -
Nem probaltam ki, de volt ra egy eros tippem, hogy CARS-bol van, es hogy "gyosban" keszult;)
Ilyen kupas Clio-val jartok?! :)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.02.13. 12:26:39 -
Na ezt akarom megcsinálni. Project Cars-ból van konvertálva. A fizika minden eleme rossz, kb a régi Clio-t buherálták alá. De már eleve az ISI féle Clio is rossz. A model oké, de azon is kell javítani, rossz a texturázás, stb. Hangok rosszak. Na szar az egész ahogy van :D
Mivel ilyen kocsink van, elég jól meg tudom bütykölni. -
ASR-Formula-OWC-1992-Venturi-LC92_v190.rfcmp
ASR-Formula-OWC-1992-Williams-FW14B_v190.rfcmp
Nsuka_v080.rfcmp
WEC-2013-LOLA-B12-60-Rebellion-Racing_v100.rfcmp -
Ford-GT40-MKIV-v065.rfcmp
-
Renault-Clio-Cup-2014_v080.rfcmp
-
Nibiru-OranPark-2008_v072.rfcmp
-
Tartalmak ;)
SRT-Rouen-Les-Essarts_v0.96.rfcmp
-
azt keresem :D -
Hivatalos nincs, meg dokumentalva sincs, foleg nem a rendszeres valtozasok es fejlesztesek.
Zolee-nal van valami progija, nem tudommennyire publikus:) -
Bakker, tudom hogy van, de nem találom. Nincs valami rF2 engine editor. Csinálom a CLIO IV-et, full minden adatom megvan, és most nagyon precízen belőném. -
tegnap meg ilyen történt :D -
Joke1RS #12952 Elsőre sikerült! :)
Szójjá má az isinek, hogy csinájjanak ijet!
-
Legalább elgázoltad?
-
Joke1RS #12950 Most gyaktam a Peugeot 207 s2000-el és mit látok:
először azt hittem az új buildbe tettek végre egy nyalókás embert, de kiderült, hogy ezt csak ez a mod tudja. Kár, mert nekem bőven elég lenne a versenyeken, hiszen sokkal jobban látható, mint az a piros villogó f@szság.